Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig szerinte nem jelent már túl nagy terhet...,akkor miért nem fizet?? Néha azt gondolom el kellene jutni ebben az országban oda, hogy az ilyen nem fizetõ tulajdonosokkal kegyetlenül elbánni, példát statuálni, hogy a többinek eszébe ne jusson...
kaloz174
Elhangzottak példaként összegek, de szerintem ez nem autentikus forrás. Másrészt ezek azért nem voltak konkrétumok egyértelmûen.
Feltételezem, hogy a "nézeteltérés"-t az okozta, hogy hónapokig nem volt állítólag fizetés, különösen a távozó játékosok nem kapták meg a járandóságukat. (Úgy tudom, emiatt bírósághoz is fordultak.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Mire végigírtam megelõztél... <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a beszámolót! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A mai KEK sorsoláson:

Vác-Issy Paris (francia)
BM Bera Bera (spanyol)-Thüringer HC (német)
Dinamo Volgográd (orosz)-Hypo Niederösterreich (osztrák)
Rosztov Don (orosz)-Leipzig (német)

Élni kell a lehetõséggel!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
KEK-sorsolás

A váciak örülnek, gondolom, NA nem, mivel pontosan hallottam azt a nyilatkozatát, amiben arról beszélt, milyen lehetõségek vannak költséghatékonyság szempontjából...

"Elhangzott, hogy nagyon magasak az igazolható játékosok igényei, még akkor is, ha nem kiemelkedõek."

Errõl van pontosabb infód, kíváncsi lennék ugyan ma milyen igények vannak?

"Volt játékosaikról túl sok jó nem hangzott el, egy biztos, csak a legutolsó pillanatban fognak nekik fizetni - de fizetnek."

A mondat utolsó részét nézem csak akkor nem túl szimpatikus, de kérdés mi áll a háttérben, volt valami nézet különbség?
kaloz174
Nem láttam az ETO meccsét, mert ma este voltam a Siófok KC szurkolói ankétján.
Vázlatos beszámoló:
Sok dolog elhangzott, úgy éreztem, a legfontosabb volt, hogy megpróbálták megnyugtatni a szurkolókat. A cél továbbra is az elsõ osztályú státusz fenntartása a köv. szezonban is. (Jelenleg a bent maradás a minimum célkitûzés, ebben azonban bíznak.) Konkrét igazolásról még nem beszéltek, megpróbálják a jelenlegi keretet megtartani, a fiatalokat úgy "felépíteni", hogy megfelelõen pótolják a távozókat. (Varga Niki, Schneider Éva, pl.)
Elhangzott, hogy nagyon magasak az igazolható játékosok igényei, még akkor is, ha nem kiemelkedõek. A menedzserek, természetesen, próbálkoznak...
Fodor János, a tulajdonos, elmondta, hogy kitart a kézilabda mellett, bár a foci közelebb áll hozzá. Elmondta, hogy sokat költött rá 6 év alatt, miközben számottevõ társa ebben nem akadt.
Hosszú távon egy jó középcsapatban gondolkodnak. Február 21-én lesz a -tudomásom szerint - TAO-ból megvalósuló gyakorló csarnok alapkõ letétele.
A jelenlegi kerettel szemben nincsenek nagy elvárásaik, leginkább az, hogy tartsanak ki. (Léránt Vivien válla még mindig nem tökéletes, állítólag ciszta van benne, amit hagyományosan kezelnek jelenleg. A junior kapust most operálták ismét, miután állítólag az elõzõ mûtétje nem sikerült. Mondjuk kapussal nem állnak rosszul, rendre ott ül a kispadon, mert Kiss Éva mellett kevés lehetõsége van, a volt csabai Futaki Hajni.)

Volt játékosaikról túl sok jó nem hangzott el, egy biztos, csak a legutolsó pillanatban fognak nekik fizetni - de fizetnek. (Ez a tulajdonos szerint nem jelent már túl nagy terhet, úgy 5-6 millió lehet.)

Most úgy tûnik, egyelõre Kiss Szilárdban gondolkodnak, a továbbiakban is.

Érdekes momentum, hogy a boglári kéziakadémia már megkezdte toborzását a környékbeli iskolákban is, elvileg ott, ahol a siófoki csapat is megtalálhatná természetes utánpótlását. Velük megpróbálnak egyeztetni.

Kb. ennyi lett volna a lényeg.

Isthy
Randers - Gyõri Audi ETO 18-25 (9-14)

Gratulálok a gyõrieknek a gyõzelemhez!

Mindkét félidõ közepén volt egy-egy hullámvölgy (8-4 illetve 18-11 után), de gyorsan kilábaltak belõle és magabiztosan behúzták a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

Újabb bravúrra készülvén:
Elek Gábor & Tomori

Isthy
Sztem az otthonit behúzzák majd, de idegenben esélyes a vereségük. A jövõ heti dabasi meccsre egy döntetlen most rokonszenves eredménynek tûnik, lehet meg is felelne mindkét csapatnak. Persze a gyõzelem még jobb lenne, de azt most nagyon távolinak tûnik... Persze, mint tudjuk a labda gömbölyû és fõleg nõi meccsen ... <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

erre gondoltam én is, de ahogy ma játszottak az oroszok azért a jövõ szombaton is okozhatnak meglepetést, pláne, hogy a románoknak ez az utolsó sanszuk lesz az elõdöntõhöz! S ilyenkor nem igen szoktak tündökölni!
Isthy
Õ és Bulatovics tett leginkább azért, hogy ne legyen csúnyább a vereségük.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A következõ meccs (3. forduló) a románoknál lesz, ott nem hiszem... Inkább majd a 4. meccsen otthon kellene nyerniük az oroszoknak és akkor a románok már eléggé lelombozva jönnének Dabasra.

DUNAFERR FOREVER!!!

háát furi volt látni sokszor a hatos faluk elõtt 8-10 játékost 3-4 m-en tömörölve dulakodni.
Isthy
Krim - Valcea 28-24

A románoknak nem volt esélyük, a Krim biztosan nyert, Penezics vezérletével. Elég masszív csapat lett a Krim a sérültek visszatértével.

DUNAFERR FOREVER!!!

no ez is megvolt! nem rossz csapat ez a Krim! Igaz, Penezic nélkül nem sokra mennék így is. A Valcea meg kikaphat az oroszoktól is a következõ meccsen s akkor elment a szekér a számukra....
kaloz174
Ezek a "románok" nem nagyon törõdnek a védekezéssel...Szegény Paula.

Isthy
Buducnost - Larvik 18-20 (9-8)

A címvédõ ezzel a vereséggel sztem ki is szállt a versenybõl. Az ETO és Larvik dönti el majd egymás között a csoport elsõséget.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért az a csarnok (Stozice) 13.000-es, tehát kicsit csalóka a kevés nézõ. Egy 4000-es csarnokban jobban mutatnának <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Amin viszont csodálkozom, a félig üres, foghíjas lelátók! A szlovénokat ennyire nem érdekli a kézilabda?
Isthy
Félidõben: Krim-Valcea 13-10

A románok most sem brillíroznak, a ha nem javulnak fel simán behúzhatja a Krim.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, néha fújtak furcsákat, de nem volt vészes a ténykedésük.

Jogos, sajnos Zizi mellett ma Cifi is halovány volt. Móni az elsõ félidõben kiváló volt, a szünet után sajnos visszaesett. Orsi jól játszott mindkét félidõben és fontos gólokat szerzett.

Nincs mese, Deákit sürgõsen be kell építeni és játszatni, reméljük tud majd élni a lehetõséggel.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Minden elismerésem és gratulálok a Fradinak. Nem könnyû helyzetben szerezték meg ezt a gyõzelmet. Számomra az oroszok egyébként most jobbnak tûntek, mint amit vártam tõlük. (Ami azért nem meglepõ, ilyen kerettel.)

kaloz174
Köszi! <#taps>

itt lehet látni a ljubljanai mecscet:
www.laola1.tv/en/int/handball/womens-ehf-champions-league/rk-krim-mercator-cs-oltchim-rm-valcea/video/475-2753-109406.html
Most olvasom, hogy állitólag az MKB megszerezte Duvnyákot Csaszi helyett!
Rossz érzésem volt már a se sérülés elõtt is Penával kapcsolatban, látszott, hogy nagyon akar, de sokat hibázott (belemenések vagy annak látszó akciók) s ezek a szerb bírók elég furcsa felfogásban vezettek. Nem csaltak, csak mintha látászavaraik lettek volna egyes helyzeteknél, s ezek fõleg minket sújtottak.
Amúgy gratula a lányoknak , fõleg Tomorinak, Abramovicsnak , no meg Dajkának és a két szélsõnek. Zizi viszont nagyon tompa mostanában s Czifra sem az igazi.
Kiváncsi vagyok a ma esti ljubjanai meccsre! remélem nyernek s ez a Zvezda képes megverni a Valceat!
Isthy
FTC - Zvezda 35-34

Gratulálok a Fradinak a gyõzelemhez! <#taps>

A szünet után a védekezés sajnos továbbra sem mûködött, szerencsére Léna amikor kellett hozzátette a magáét. Elöl Dajka szerencsére belelendült, Zsuzsi meg a góljaival a hátán cipelte a Fradit. Nagy kár a 3 db kimaradt kimaradt büntetõért... Szerencsére nem került a gyõzelembe, hatalmasat harcolva kiküzdötte a csapat. Amit nagyon hiányoltam az Zizi eredményes játéka, nem sokat tudott ma hozzátenni.

Nagyot küzdöttek, szép volt Fradi! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
18-17 a Fradinak a félidõben

Az elején semmi védekezés egyik oldalon se, csak rohanás. Azután a Fradi lábra kapott és 13-9-re elléptek. Ekkor megvolt az esély, hogy nagy elõnyt szerezzenek. De elöl jött a kapkodás és sorozatban elszórt labdák, amibõl az oroszok visszazárkóztak. Majd jött Pena sérülése és nagyon nehéz helyzetbe került a Fradi. Nagyon nehéz 2. félidõre lesz ez így már.

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
NÕI KÉZILABDA EHF BAJNOKOK LIGÁJA
17.00 FTC-Zvezda Zvenyigorod
tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about18.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kaloz174
Szép bizony! <#taps><#eljen>

kaloz174
Elõször is: gratulálok a váciaknak!😊 Ez bizonyítja, hogy a kinti meccs egy kisiklás lehetett. <#eljen><#taps>
Csak így tovább!

A meccset, 2 okból, nem láttam, egyrészt mivel nincs ez a csatornánk, másrészt inkább átmentem megnézni, mit kezd egymással a siófoki és fehérvári csapat. Elõzõ nap már a fehérváriak azt mondták, õk nyernek. Szavatartó társaság. <#kacsint>
A meccsrõl röviden annyit, hogy a Siófokban nem éreztem azt a tüzet, elszántságot, sõt, pontosságot sem, a kulcsemberek részérõl, ami ahhoz kellett volna, hogy kompenzálják a kétségtelenül jobb kerettel felálló fehérvári csapat teljesítményét. (Már majdnem végig játszott Triscsuk is, és jól.) Sem átlövõ teljesítmény, sem védekezés nem volt, hazai oldalról, így pedig nehéz. (Nem irigyeltem Kiss Szilárdot.) Nem is lehetett más a vége, mint magabiztos vendég-gyõzelem.

Hétfõn Siófokon szurkolói ankét lesz...Állítólag a szurkolók kezdeményezésére.

Igen, az elsõ mondatoddal nagyon egyetértek: a két meccs alapján is egyértelmûen a Vác volt jobb.

Az viszont már a sorsolás elõtt is látszott, hogy a Podravka most megfogható a sérültjei miatt. most is azt mondom, mint a mi esetünkben mindig: ennyibõl jobb a nehéznek tûnõ sorsolás, a kiesés kevésbé kínos, de egy efféle párharcból a továbbjutás hatalmas erõt adhat, mint nekünk is korábban. Ezzel együtt végsõ sikert nem vizionálnék (egyéb körülményke között is korai lenne), a váci lányoknak nehezebb dolguk lesz, mint nekünk volt akárcsak az elsõ "újkori" KEK-gyõzelmünkkor.
Isthy
A múlt héten is annyi történt az elsõ meccsen. De a tegnapi jobbik többel volt jobb, mint a múlt heti jobbik, ennyi történt... <#wink>

A sorsolásnál a váciak pechjérõl beszéltünk, az égiek nem voltak velük. Azután meg segítettek odaföntrõl azzal, hogy sem Tatari, sem Damjanovics nem tudott játszani egyik meccsen sem. A váciak pedig éltek a lehetõséggel! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Nem mondod hogy továbbjutott a Vác. Óriási gratula! 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ohohó micsoda váci parádé😊
csett

banok
Nagy grat. a Vácnak

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
MKB Veszprém - HCM Constanta 31-21 (14-11)

A veszprémiek különösebb megerõltetés nélkül, simán hozták a papírformát. A jövõ héten lehet egy jó meccset játszani a Kiel ellen és gyõzzön a jobb.

DUNAFERR FOREVER!!!

Most is bebizonyosodott, hogy a labda gömbölyû és bármi megtörténhet.

Pedig ma csak annyi történt, hogy nyert a jobbik csapat <#vigyor3>
Isthy
Váci NKSE - Podravka Koprivnica 29-19 (14-9)

Óriási gratuláció, le a kalappal a váci csapat elõtt! <#taps><#worship>

Már megint csoda történt, õk sem akartak lemaradni a Fradi mögött. Kiváló kezdés alapozta meg ezt a szép eredményt és a szünetig meg is maradt az 5 gól elõny. Azután sikerült rátenni még egy lapáttal és megduplázni ezt a végére. Triffa, Szádvári és Klivinyi nagyot játszott, de mindenki hozzátette a magáét, a csapat minden tagja megérdemli a dicséretet. Most is bebizonyosodott, hogy a labda gömbölyû és bármi megtörténhet. Fõleg a nõknél <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Dunaújvárosi KKA - Veszprém Barabás 31-25 (20-11)

Csodás gyõzelem, gratulálok! <#taps>

Az elsõ negyedóra kiegyenlített játéka után egy pazar második 15 perccel rukkolt elõ a csapat. Hátul Kyra jól védett és elöl pedig sorra lõttük a gólokat. Utólag kiderült, hogy tulajdonképpen itt el is dõlt a meccs. A szünet után kicsit beragadt a csapat, szerencsére Kyra két pazar 7-es védéssel tartotta az eredményt, nem tudott számottevõen zárkózni a vendégcsapat. Pár perc után újra belerázódott a csapat és visszaállította a félidei elõnyt, sõt késõbb megtörtént a rászámolás is. Ezután szinte végig maradt 8-9 gólos elõnyt, a veszprémiek csak a legvégén jöttek fel 6 gólra. Szinte minden játékos kapott lehetõséget, még a legfiatalabbak is végjátékban.
Ma Berta Niki és a kapuban Kyra voltak a legjobbak és végre Bódit is jól "használtuk" leginkább az elsõ félidõben. Mindenki hozzátette a magáét amikor kellett, szép csapatmunka volt.

Szép volt csajok! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azt gondolom a Pick Szeged a tegnapi "teljesítményével" eljátszotta a továbbjutási esélyeit. Talán elkezdhetnének egy teljes megújulást, mert jövõre szinte biztosan kimarad nekik a BL.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nemzeti Bajnokság I.osztály 17.forduló

a Cunder.HU mûsora:

Péntek
2013-02-08
17:50 Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia - Veszprém Barabás Duna Takarék KC

Szombat
2013-02-09
17:50: ÉTV Érdi VSE - Budapest Bank-Békéscsabai Elõre NKSE

Úgy tudom, a Siófok oldalán a következõ meccs is követhetõ lesz:

Siófok KC - Fehérvár KC
2013-02-09, szombat, 18:00

Fec papa
Legjobb ember! Sajnálom hogy elmegy, de hát minden jónak egyszer vége szakad. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Nagyon nem értjük egymást, szerintem is hagyjuk.
Isthy
Mivel már ma elkezdõdik:

Kadetten Schaffhausen (svájci) - Pick Szeged
Férfi Bajnokok Ligája, D-csoport - Schaffhausen
2013.02.07. csütörtök 20:00 DigiSport1

Váci NKSE - Podravka Koprivnica (horvát)
Nõi KEK nyolcaddöntõ, visszavágó - Vác
2013.02.09. szombat 16:00 SportKlub

MKB Veszprém - HCM Constanta (román)
Férfi Bajnokok Ligája, B-csoport - Veszprém
2013.02.09. szombat 17:15 DigiSport1

FTC Rail Cargo Hungaria - Zvezda Zvenigorod (orosz)
Nõi Bajnokok Ligája, II-es középdöntõ - Dabas
2013.02.10. vasárnap 17:00 DigiSport1

Randers HK (dán) - Gyõri Audi ETO KC
Nõi Bajnokok Ligája, I-es középdöntõ - Randers
2013.02.11. hétfõ 19:00 DigiSport1

Lesz még máshol is közvetítés - nõi bajnoki - de azt meghagyom az illetékes oldal helyi "felelõsének" <#ravasz1><#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"példabeszéd" <#kacsint>

Charlie májusban búcsúmeccset játszik Veszprémben

Elárulta még, hogy amikor német és spanyol klubok ostromolták, akkor azért nem ment el, mert a "pénz nem minden".

"Veszprém befogadott, csodálatos barátokat szereztem. Persze néha eljátszottam a távozás gondolatával, de komolyan sohasem került szóba, hogy elmenjek"