Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik bajnoki: VÁC-SIÓFOK-GALERIUS FÜRDÕ 26-24 (16-13)
Remélem, a Vác jobban fog pörögni a franciák ellen, mert ma borzasztóra tompák voltak.
Lehet, hogy sok nekik 2 tétmeccs egy héten? Az elõzõ alkalommal is pont Siófok ellen játszottak, amikor a kupameccsre készültek. Akkor is mindenhol volt a csapat figyelme, csak a pályán nem. A Vác beállósa, Mayer Szabina, megsérült. Remélem, a hétvégére bevethetõ lesz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Majdnem megvertük a Gyõrt <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
NÕI KÉZILABDA NB I, 20. FORDULÓ
FTC-Rail Cargo Hungaria–Gyõri Audi ETO KC 34–34 (14–16)
Népliget, Elek Gyula Aréna. Vezette: Herczeg, Südi
Gólszerzõk: Tomori 12 (5), Szamoránsky P. 7, Cifra, Szucsánszki, Such 3-3, Vérten 2, Dajka, Kovacsicz, Szarka, Szekerczés, ill. Radicsevics 8, Lekics 7, Rédei-Soós 6, Görbicz 4 (2), Amorim, Löke 3-3, Kovacsics 2 (1), Korsós 1
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Felvételi után
"...Szeretnénk õsszel tizenharmadik csapatként junior csapatot indítani az elsõ osztályban,..." ez érdekes. Vajon ennek a csapatnak az eredményei beleszámítanak-e a bajnokságba?
Daby...
(Azt hittem, ha az ETO - aki jelenleg egyértelmû esélyese a BL-gyõzelemnek, úgy gondolom - hívja, akkor az mindent felülír. Úgy tûnik, nem így volt.)
Most Te nyertél, kellett nekem annyira ügyelni a helységnév helyesírására! <#eljen>#eljen> <#taps>#taps>
Mégis maradnak...
Valcea
Azért az nem semmi, hogy már ismét a döntõrõl beszélnek. Ezek soha nem tanulnak...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Na igen, a tartalékolás dolog tényleg elég szûkre szabottá vált. Mert ugyan szélen és beállóban megoldható, de igazából 4 játékos maradt a 3 hátsó posztra. Azok közül is (ha jól tudom) Luca még nem teljes értékûen gyógyult meg. Nagyon úgy fest, hogy Kocsis Ági és Németh Lilla is kaphat jelentõsebb szerepet. A lényeg, hogy "esemény" nélkül menjen le a meccs, a szombat ezerszer fontosabb.
Ebben a csarnokban én nem jártam, csak a régiben (Tivoli, 4000 fõs) és ott akkoriban nem ment annyira ez a zenélõs hangoskodás.
DUNAFERR FOREVER!!!
Persze nyilván muszáj lesz kõkeményen szurkolni is szerdán, szóval szurkolói szemmel is tudathasadásos lesz ez állapot, de a remélhetõleg sok lehetõséget kapó fiatalok megérdemlik a buzdítást.
Elõször jártam amúgy a Krim csarnokában, eléggé idegesítõ volt, hogy az üvöltõs zenés performanszaikkal megnehezítették az amúgy is jóformán stadionnyi létesítményben a szurkolást. Az viszont a legkevésbé sem lepett meg, hogy végül mégsem volt belépõ, se személyit, se semmit nem kértek. Egyébként sem úgy jött le, hogy nagyon izgultak volna a vendégszurkolók miatt.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Magyar Kézilabda Szövetség meghívására 2013. április 8-10. között Budapestre látogat Hasszan Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) elnöke.
Augusztusban Magyarország rendezi a férfi ifjúsági világbajnokságot, 2013 õszén pedig Katarban kerül kor az IHF kongresszusára, így az elnöki látogatás megfelelõ alkalom az MKSZ számára a rövid-, közép- és hosszú távú tervek áttekintésére.
- Nagyon örülök, hogy Musztafa úr elfogadta meghívásunkat, hiszen a látogatás során áttekinthetjük a nyári ifi világbajnokság legfõbb kérdéseit, bemutathatjuk neki a helyszíneket, és természetesen beszámolunk neki terveinkrõl és stratégiánkról - hangsúlyozta Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke. - Fontos esemény a sportág életében az õszi IHF-kongresszus, így errõl is egyeztetünk majd elnök úrral, de már 2015-re is elõretekintünk, hiszen az MKSZ pályázik a 2015-ös kongresszus megrendezésére.
Lesz bajnokijuk, az ETO ellen szerdán otthon. Ez az a meccs, amit Dabason akartak játszani, hogy a helyszínen készüljenek a szombatra és ne kelljen utazgatniuk. A szurkolók megtorpedózták a tervet, így a meccs a Népligetben lesz. Sztem minél kevesebbet játszatva a kulcsembereket, keveset kockáztatva egyszerûen "túl kell lenni" a meccsen. Faramuci helyzet, pont a nagy ellenfél ellen esetleg beleszaladni hazai pályán egy csúnya verésbe... Mondjuk tétje nincs a meccsnek számukra, csak hát a közönségnek biztosan nem tetszene egy komoly zakó otthon... Talán a szurkolóknak is fel kellene nõni a dolgok jelenlegi állásáshoz és toleránsabbnak lenni.
Egyébként kicsit csodálkozom, hogy nem szóltál semmit a két lett sporira <#ravasz1>#ravasz1>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos a 2. félidõ elsõ 5 percét nagyon elrontotta a Fradi, ott 7 gólra nõtt a hátrány. Még sikerült 4 gólra visszajönni 4 perccel a vége elõtt, de a végjáték a szlovénoknak sikerült jobban.
Halovány védekezés, gyenge kapusteljesítmény és a szélsõjáték szinte teljes hiánya, ez így már sok volt. Meg egy újabb sérülés, ami még tovább csökkentette a lehetõségeket...
Ahogy EG korábban mondta, a románok elleni lesz a kulcsmeccs szombaton.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Igaz, hogy a sok hiba, könnyelmûség, türelmetlen megoldás (többen azt hitték, tudnak olyan jól indítani, mint Detti, pl.) gyenge támadó játékot, így kevés szerzett találatot eredményezett, de a fehérváriak, ezzel a támadó sorral, sem szereztek túl sokat. Ez ilyen meccs volt.
(A Fradi elleni találkozón igazából egyik csapat sem volt túl szigorú a védekezés terén.)
(Sajnos, egyébként Dettin érezni lehetett, hogy még nem teljesen egészséges. Ezt láttam is, amikor meccs után váltottam vele pár szót.)
(Egyébként meg, valljuk be, ezen a meccsen azért a Fehérvár volt az esélyesebb, csak már várjuk a "csodát"...)
Tegnapi bajnokik:
Nõi NB I, 19. forduló:
BUDAPEST BANK-BÉKÉSCSABA-VÁC 25-26 (14-11) (Ez ugye nekünk nagyon nem volt mindegy!)
ÉTV-ÉRD-BUDAEPST SE 30-20 (16-10)
SIÓFOK GALERIUS FÜRDÕ-DVSC-FÓRUM 28-19 (14-9)
Az utóbbiról annyit, hogy egy nagyon hitehagyott, meggyõzõdés nélküli csapatot láttam a Lokiban. Nem is értem, hogyan tudtak -5-ös eredményt elérni a Fehérvár ellen, idegenben, valamint hogyan tudott a Fehérvárnak, ahol kimondottan jók a kapusok, olyan sok gólt dobni Herr Anita, aki tegnap egyszerûen szinte alibizett, nem tudok rá jobb szót mondani.
A Siófoknak nagyon meg kellett mutatni ezen a meccsen, igyekeztek is, bár Erdõsi Ildinek pl., különösen az elején egyáltalán nem ment, késõbb is voltak hibái.
Gyõri Audi ETO - Larvik 30-24 (15-13)
Grat az ETO-nak a csoport elsõséghez és a továbbjutáshoz! <#taps>#taps>
Igazából megint az 50. perc után hagyták állva a norvégokat (23-20 és 29-21) és döntötték el végleg a meccset. Bár most elõtte is volt már 6 gól elõnyük, de visszajöttek a norvégok 3 gólra. Az utolsó 3 percben már a cseresor játszott, így kicsit feljebb jöhetett a Larvik. Még az is belefért a gyõrieknek, hogy Tervel egyetlen másodpercet sem volt pályán. Mondjuk lehet emiatt is kaptak most 20 gól felett.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A szünet után 17-13-ra elment a Zvezda, utána sorban rontották el és a románok kiegyenlítettek 19-19-re. Majd fordítottak is 20-23-ra és eldöntötték a meccset. Ez az eredmény azt jelenti, hogy a románok versenyben maradtak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gyõri Audi ETO KC - Larvik (norvég)
Nõi Bajnokok Ligája, I-es középdöntõ - Gyõr
2013.03.02. szombat 16:00 DigiSport1
RK Krim Mercator (szlovén) - FTC Rail Cargo Hungaria
Nõi Bajnokok Ligája, II-es középdöntõ - Ljubljana
2013.03.03. vasárnap 19:30 DigiSport1
Illetve ma 14:00-tól adja élõben a DigiSport1 a Zvezda-Valcea meccset is.
DUNAFERR FOREVER!!!
Kíváncsian várom a beszámolót, hogy mi és hogyan történt.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!