61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#55295 Én sem. Kicsit visszatetsző nekem is, hogy Siti is velük foglalkozott a meccs utáni interjúban. -
#55294 Különösen az utolsó percekben voltam azért pipa, hogy nem tudtunk élni a megadott emberelőnyökkel. -
#55293 Hajdu János: Elfogyott a koncentrációnk
Fura, hogy mennyit emlegetik a bírókat, pedig ha valamikor, most nem érzem jogosnak, sőt. -
#55292 Ami az előzőből kimaradt: az nem semmi, hogy lejátszottunk úgy egy 2x hosszabbításos 80 perces meccset, hogy a balszélen kb. 4 percet játszott egy igazi balszélső... Bravoooo... -
#55291 Jövőre kellene egy normális felkészülés és meglépni a keretben is néhány szükséges cserét. Az MKSZ pedig menedzselje már rendesen ezt a válogatottat, mert megérdemelnék. -
#55290 Az nem semmi, hogy a B csoportból 3 csapat (brazil, szerb, dán) van a négy között -
primavis #55289 nos , ami kvartettünk (Norvég, Francai, Német) sokkal illusztrisabb mint a másik !-:)))s ha nyertünk volna, akkor minden csoportelső búcsúzott volna.
Igazat megvallva, nem hiányzott volna két sima vereség a következőkben..... -
#55288 norvégok hogy 2x +5ről hogy leadták :O azt a picsa
serbek hogy feljöttek az szép :)
fél világ anyázik most norvég francia "tutik" miatt -
#55287 itt már a győztesre nemis lehet tippelni -
#55286 Pedig majdnem így lett. -
#55285 A norvégok utálni fogják Szerbiát. Mindkét címüket elbukták ott 2 éven belül. -
#55284 lengyel-szerb elődöntő, ahogy arra mindenki számított :D -
#55283 Elbúcsúzott a címvédő is! Még a 4 közé sem jutottak!
A szerbek megint visszajöttek -5-ről és ráadásul fordítottak. A szinte biztosra vett norvég-francia elődöntő helyett lesz egy szerb-lengyel. Nem semmi! -
#55282 érem nélkül mennek haza a norvégok...nem semmi -
primavis #55281 a németek voltak az esélyesebbek szerintem, legalábbis a csoportmérkőzések alapján! De ők is bucsúznak! -
#55280 nemsemmi meglepetés lenne ha Norvég, Dán, Magyar, Francia négyesből egy se jutna be a négybe -
#55279 szerbek nem adják könnyen magukat -
#55278 Sajnos, annak ellenére, hogy valóban többet tudtak pihenni játékosaink, mert tulajdonképpen jobban tudtuk forgatni a csapatot, a több egyenértékű csere okán, fejben elfáradt a gárda a végére.
Szinte minden meghatározó játékos. (Tomori esetében nem csodálkozom, ő szinte végig pályán volt.) Talán csak Herr Orsit tudnám dicsérni. A ziccer kivédésével hatalmas lehetőséget adott a csapattársak kezébe, amivel, sajnos, ők nem tudtak élni.
Hiányzott a kispad segítsége, tehát egy igazi kapitány. A meccs utolsó perceiben is ott tartottunk, ahol az első félidőben, vagyis nem állt össze a támadó sor. Azt meg végképp nem értem, hogy miért nem játszott többet akkor pl. Zácsik és Soós Viki. A balszélt gyakorlatilag feladtuk. Ha már Vincze Melit kivették a csapatból - hiba volt - akkor legalább próbálkoztunk volna Vérten Orsival.
Az, amit fentebb ragoztam, szépen visszavezethető a nem kellő mennyiségű és minőségű felkészülésre.
Tudom - én tudom - hogy nagyon szerencsétlenek voltak az előzmények, vagyis KEB betegsége és az így kialakult helyzet. (Mielőbbi gyógyulást és visszatérést kívánok!) Ezzel együtt talán (biztosan) lehetett volna jobban szervezni a nemzeti csapat munkáját.
A végjátékban visszaütött minden eddigi, szezon-beli gondunk. (Még az is, hogy a bajnokságban elnézik Kovacsicz technikai hibáit). Jó lenne, ha végre tényleg megértenék a Szövetségnél, hogy ad hoc hozzáállással nem várhatunk komoly eredményt.
A hazai EB-re mindenképpen illene rendet tenni, igazi esélyt adni a válogatottnak. -
primavis #55277 a németek is, pedig végig simán vezetek a dánok! igaz a francia hölgyek ismét vigyáznak Müllerékre! -
#55276 A szerbek szépen visszajöttek -5-ről a norvégok ellen. A félidőben még teljesen nyílt a meccs (15-16 a norvégoknak). Az nem semmi, hogy Lunde 18-20 m-ről milyen gólt kapott a félidő végén... -
primavis #55275 megmondom őszintén, hogy a katasztrófális kezdés után csak a lengyel -franciát néztem élőben a sport2-őn! a magyar meccs eredményét a neten követtem. Csak a hosszabbitásokat láttam élőben, de semmi örömem nem volt benne! Biz'sten nem kivántam magamnak még két meccset részükről. -
Gabess8 #55274 Jövőt néznéd akkor eleve nem írtad volna amit írtál, kb ennyire van jövő kép az MKSZ háza táján is. -
primavis #55273 felőlem ríhatsz is, s mire mész vele? Ez már a múlt, a jövőt kell nézni! -
#55272 Amúgy Tomori a végén kinek mutogatta a díját? -
#55271 döbbenetes hibák voltak, egyszerűen katasztrófa... lépés, 2 méterre elpasszolás, emberelőnyös szituk kihasználatlansága...
mondjuk adná az isten, hogy minden sportágban a legjobb 8-ban legyünk, de elég szar, hogy a 4-ben is lehettünk volna simán :/
-
#55270 Kirsner Era tolmácsolta a gondolatom: "legalább a franciáknak sem sikerült" -
#55269 A lengyeleknek hatalmas gratuláció, örülök, hogy megverték a franciákat. -
#55268 Rióra készülve egyre több figyelmet kap náluk a női kézi csapat és az előző vb-n valamint az olimpián is negyeddöntőt játszottak. Akkor még mindkétszer 1-1 góllal kikaptak a norvégoktól és a spanyoloktól, most már harmadszorra bejutottak az elődöntőbe. -
#55267 Csak magát okolhatja a csapat ezért a kiesésért...
Többször volt a kezünkben a meccs a 2. félidőben és az első hosszabbításban is. Egy közepes játékkal ez a meccs hozható lett volna, vagy egy kis odafigyeléssel és vállalkozó kedvvel. Végre volt beálló játékunk is, de a szélsőinket megint nem játszottuk meg, középen erőlködtünk. Rengeteg hiba és eladott labda, amiből sok lerohanás gólt kaptunk. Nálunk meg lerohanás ziccerben meccslabdánál lépéshiba... Eszméletlen... A brazilok még csak jól sem játszottak, megkaptuk tőlük az esélyt, de nem éltünk vele. -
Gabess8 #55266 No comment..., vicc kategória! -
Gabess8 #55265 "Jöjjön KEB és az EB-on lássunk játékot is"
Hagyjuk már ezt, és kezeljük már felnőttként ezt dolgot. -
primavis #55264 no ennyi volt, elég volt, a spanyol meccs még szép is volt. Érem nincs, lebőgés sincs. Jöjjön KEB és az EB-on lássunk játékot is! -
#55263 kabaré meccs :D
meg is érdemeltük a vereséget :D
32.gól meg tükrözi a meccs színvonalát... :( -
#55262 ilyen gyenge emberelőnyös játékot... -
#55261 Vereség magyar módra...ahogy az lenni szokott...
-
#55260 húha elég izgi
a brazilok mióta számítanak jó csapatnak női kézibe?
nem pofozógépek voltak eddig?a spanyolokat meg rommá vertük ők nem jobbak a braziloknál?
vagy a spanyolok csak férfi kéziben jók?
(nem vagyok szakértője a női kézinek) -
Coolfire #55259 Ezt már meg kell(ene) nyerni,nincs mese. -
#55258 adjuk már le
kabaré meccs -
#55257 ez hihetetlen, ilyen hibákat a végén baz+... lépés, eladott labda, 4 védővel szemben megoldják 2-en... :/ -
#55256 hát befosok senki se mert megindulni, remélem ezt már bukjuk ahogy kell...