Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
MKSZ tervek

"Ezen együttes ülést is tart az EHF és a magyar szövetség vezetõsége, hogy közelebb kerüljön a Bajnokok Ligája magyarországi tévéközvetítési jogai kapcsán kialakult kérdések megnyugtató rendezéséhez. Erre a magyar fél több javaslattal készül, hogy minél többen nézhessék a meccseket (Vetési Iván szerint jelenleg nagyon kevés nézõhöz jutnak el BL-közvetítések)."

Egyszerû a dolog, fizetni kell érte. Aki anno a nagy érdektelenségben megvette a jogokat, az nem fogja sz*rért átadni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sopi a BL-rõl

Jöjjön be amit szeretne <#wink> Ami egyben nõi kézilabda történelmi esemény lehetne.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Egy érdekes hír, szó szerint házam tájáról.

Ahogy látom, mindenki csak "messzirõl nézve" kommenteli a dolgokat. Számomra azonban 2 fontos körülmény emelkedik ki:
Van, aki hiába festi magát, ugyanaz marad. Márpedig akik ismerik a helyi viszonyokat, azokat nem lehet becsapni, efféle "politikus" trükkökkel.
A siófoki kézilabdában elindult egy folyamat az új "tulajdonos" megjelenésével, ami mára teljesen beteljesedett. Az utolsó saját nevelés is kikerült a csapatból, ennek a szezonnak a végén. (pedig voltak) Ezzel a megállapodással megint kisebb esélye lesz annak, hogy a helyi gyerekeknek esélye legyen bekerülni.
Ez nem siófoki kézilabda még akkor sem, ha a divatszurkolók le lesznek nyûgözve. <#shakehead> (Sajnálom, hogy ehhez a Fradi a nevét adja, bár biztos nekik is megvannak a szempontjaik.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Mindkettõt sajnálattal olvasom.<#confused>

Isthy
Tegnap sajnos nem jutottam el Halasra, így a beszámoló elmarad. A nagyobb baj, hogy holnap a fejér megyei rangadó is kimarad egy szalagavató miatt. Azért remélem a csajok nélkülem is tudják a dolgukat... <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Civil élet, mit kezdjek magamal?
Isthy
Nem, ez csak egy kívánság volt egyelõre. A másik véglet meg az lenne, ha a Kielt kapnák a negyeddöntõben...

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
<#eljen>

Köszi az infot 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Isthy
Irányított sorsolás van.
A csoportelsõk nem játszhatnak ott sem egymással, tehát a mostani 4 db 1-4-es párosítás gyõzteseihez sorsolják majd a 2-3-as párosítások gyõzteseit. A csoportelsõk a negyeddöntõk során is élvezik majd azt az elõnyt, hogy a visszavágót játszhatják hazai pályán.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Vagy ott is sorsolnak?

[HUN]FaTaL
Úgy vannak az ágak? 😄

Isthy
A negyeddöntõben pedig jöhetne a Veszprémnek a Metalurg-Minszk gyõztese <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Sikerült elírnom, szóval Ademar Leon 😄

Isthy
A veszprémiek folytatják a spanyol tradíciót a BL-ben, a Pick pedig azt kapta amit szeretett volna:

Ademar Leon - MKB Veszprém
Pick Szeged - Vive Targ Kielce

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
MKB Veszprém - Adamar Leon
Pick Szeged - Kielce

kaloz174
Galéria a meccsrõl. <#smile>

Isthy
Ha sikerül - nem tesz keresztbe semmi - akkor majd szerda este is olvashatsz egyet <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, az eredeti cikk is csak rokonságot említ. Az origos cikk belsejében beszélnek - sztem is helytelenül - leszármazásról.

Na ennyi elég is volt nekem egy idõre a bulvárból... <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nagyon szorítok a szimpatikus váci közösségnek. Remélem, mire kell, összeáll a költségvetés.

SomogyiG
Az már elképzelhetõ. Akkoriban az elsõ gyerek katonának ment, a második papnak, a többi meg - ha volt - oda, ahová tudott. A rokonság így már lehetséges, hiszen biztosra vehetõ, hogy volt egy bátyja, akinek már lehet a leszármazottja.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Nekem is ez volt az elsõ gondolatom, de késõbb az jött le, hogy Zsuzsit jelölték meg forrásként, és nem leszármazásról, hanem rokonságról van szó.
Én is köszönöm, jó volt legalább olvasni a meccsrõl, nagyon sajnáltam, hogy ki kellett hagynom. (Egyébként szerintem a viszonylagos csend a "kisebb" meccseken a Népligetben nem annyira szokatlan mint kéne.)
Váci gondok

Na az MKSZ aztán jól megerõltette magát, ja és hol van az Állambácsi, jaj tudom ez nem viszi elõrébb a jó hírünket...<#violent><#violent><#boxer>
Nem néztem utána, de ahogyan írtad is akkoriban szerintem is egész másként kezelték a dolgokat...
SomogyiG
Ez nem kicsit bulvár, ráadásul rendkívül otromba is.
Tomori Pál kalocsai érsek a katolikus egyház magas rangú tagja volt. Nem házasodhatott, így leszármazottja sem igazán lehet senki. Természetesen akkoriban sem voltak önmegtartóztatóbbak a papok, mint manapság, de az esetleges leszármazottakat nem verték nagydobra, ráadásul sokkal könnyeben megszabadulhattak a tanuktól, mint most.
Nem tudok hinni benne, maximum a névrokonságot tudom elfogadni.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Úgy látom a bulvármédia új célpontot talál magának. Igaz, kell már újítani, mert "Mari néni mosópora" már régen volt...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi! <#worship>

Azt gondolom, hogy mivel nem ez a meccs volt a fontos nekünk, így nem is baj, hogy nem hajtották szét magukat. Majd pénteken <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Megszületett, megjelent, minden akadályt leküzdve! <#kacsint>
Íme, az "élmény"beszámoló😊

kaloz174
Egy kis bulvár:
Mik vannak?😊

(Személy szerint nagyon örülök, hogy Tomori Zsuzsi ilyen szépen boldogul...Az is nagyon jól esik, amikor mindig láthatóan örül, amikor újvárosi volt csapattársakkal és volt nevelõ edzõivel találkozik, mint ahogy ezt újra tapasztaltam.😊)

kaloz174
1 hetük volt. Ennek, ezen a szinten, elégnek kell lenni. Nem tûnt úgy, hogy ne így lett volna.
(Volt olyan idõszak, amikor az éppen soros bajnokcsapat játékosainak egyaránt volt válogatott-beli elfoglaltság, BL-csaták, valamint még bajnokik is, sorozatban...)

kaloz174
Papírformák. Bár a siófoki csapatban nem játszott Bogdanovic, ami azért magyarázza a viszonylag nagy gólarányú vereséget.

"kipihenve a BL-meccs fáradalmait, játszott"

Azért szerintem nincs az még kipihenve, ennyi idõ alatt nem lehet. A bl szünet jót tesz nekik szerintem is, itthon pedig egy jóval könnyebb ellenfél, picit könnyebb napok jöttek.
Így sikerüljön minden tervük az éltben! Reméljük viszonylag könnyen viseli ezt az idõszakot.

Igen az várható volt, hogy valamelyik neve nincs szennylap fogja hozni elsõként..., náluk ez a színt...
kaloz174
Nem tudom, láttad-e a meccset...Egyik csapat sem hasított. A sok gól ellenére sem. Mindkettõn érzõdött, hogy mások a céljai, mások a lehetõségei.
Ez egy jó edzõmeccs volt - remélem - mindkét gárdának.
Bár a hazai csapat megválasztotta a legjobbját, el lehet mondani, hogy a meccs legjobbja Bódi Berni volt.
A Fradi most nagy önbizalommal, kipihenve a BL-meccs fáradalmait, játszott. A Kohásznak viszont nem tett jót a bajnoki szünet. A gólok száma is mutatja, hogy mindkét gárda adós maradt a jó védekezéssel.

banok
Hasít a Fradi! 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Ma esti bajnoki eredmények:

Békéscsaba - Siófok 31-23 (18-13)
Fehérvár - DVSC 30-25 (19-10)
BSE - Audi ETO 21-37 (11-19)
FTC - Dunaújváros 39-33 (22-15)

Ahogy látom a Népligetben nem sok figyelmet fordítottak a védekezésre. Ez a 6 gólos vereség jó eredmény nekünk a Fradi otthonában. Kíváncsian várom a beszámolót, hogyan született.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Remélem, hogy nem.

Isthy
Játszhatnak is egymással a nyolcaddöntõben, van esély erre.

A csoportelsõk:
Veszprém, Kielce, Barcelona és minden bizonnyal a Hamburg.

A csoport 4. helyezettek:
Celje, Silkeborg, Pick és minden bizonnyal a Leon.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Gratula a Veszprémnek a gyõzelemhez és a csoportelsõséghez. <#worship><#taps>

És egy másik jó hír:
Croatia Zagreb - Kadetten Shaffhausen 38-30 (20-13), továbbjutott a Szeged <#taps>

Isthy
MKB Veszprém - Atletico Madrid 26-19 (12-8)

Gratulálok a veszprémieknek a csoport elsõséghez!

A mai meccsen egy nagyon haloványan játszó MKB nyert a B csapatát felvonultató Atletico ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Biztos vagyok benne, hogy lesz róla beszámoló itt. De lehet, hogy nem annyira részletes mint majd a cunder.hu-n <#wink>

Ma délután: Veszprém KC - Kiskunhalas NKSE 25-38 (12-18)

Ez is lehetne meglepetés, fõleg a gyõzelem aránya. Bár mostanra már teljesen "elfogyott" a veszprémiek csapata, így nem is annyira.

DUNAFERR FOREVER!!!

Sajnos a mai Fradi-Kohászra nem fogok eljutni, a második félidõ elõtt nem is nagyon tudnék odaérni ma vidéki elfoglaltságaimból. Itt valaki fog írni róla?
Szerintem csak abból a szempontból lehetett meglepõ, hogy az Érd az utóbbi idõben szinte az összes fontos rangadóját, párharcot elvesztette. A hasonló játékerõ, a nevek szerint izmosabb érdi keret, és a váciakra is jellemzõ hullámzó teljesítmény viszont egyértelmûen háromesélyesként festette le az összecsapást. Ha nincs a horvátok elleni feltámadás (egy darab meccsrõl beszélünk, ha az gyönyörû is volt), akkor valószínûleg sokan egy hazai gyõzelmet éltek volna meg tegnap meglepetésnek.

Ezzel együtt a Vác jó csapat, kíváncsian várom a további KEK-szereplésüket éppúgy, mint a bronzért zajló versenyfutás további állomásait.

Isthy
Hétvégi menü:

MKB Veszprém KC - BM Atletico Madrid (spanyol)
Férfi Bajnokok Ligája, B-csoport - Veszprém
2013.02.23. szombat 17:15 DigiSport1

Füchse Berlin (német) - Pick Szeged
Férfi Bajnokok Ligája, D-csoport - Berlin
2013.02.24. vasárnap 19:00 DigiSport1

A cunder.hu mai közvetítése már korábban (#53591) be lett írva a helyi képviselõjük által <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Aki látta a meccset, annak nem. Szerencsére én láttam.
A vendégek sokkal motiváltabbnak és fegyelmezettebbnek tûntek, fõleg hátul. A 4-2-es érdi védekezés elég jól megfogta a hazaiakat... Az elsõ negyedórában 7-7-ig egyenlõ erõk küzdelme folyt a pályán, ezután egy 5-0-ás szériával meglépett az Érd. Mint késõbb kiderült, ez volt a kulcsidõszak. Ezután már végig tartották az 5-6 gólos elõnyüket, hiába próbáltak zárkózni a váciak. Kovács Anna nagyot játszott elöl és a többiek is hozzátették a magukét. Míg a hazaiaknál többen is a tudásuk alatt teljesítettek. Igazából sima meccs volt a 25. perctõl, az érdiek teljesen megérdemelten nyertek ilyen arányban is.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Köszi! Elég meglepõ eredmény...

33-28 az Érdnek.....
kaloz174
Hiú remény volt...<#falbav>

Isthy
Grat Katinak! <#eljen> Már épp ideje volt, hogy a másik kedvencem is kövesse az elsõt <#wink>

Mondjuk szinte biztos voltam benne, hogy valamelyik "bulvárszenny" "köpi ki" majd elõször napvilágra...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért utána pár mp múlva a szája sarkában mosolygott is, csak ez már nincs a felvételen <#wink>
Ez egy komoly büntetõ lövés volt, mert igazi lövõmozdulattal indította Tomori és egy jó ejtés lett belõle. Nem semmi technika kell ehhez...

DUNAFERR FOREVER!!!