Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Kedvezõtlen javaslat

Olvastatok errõl? Nekem leginkább az a gondom, hogy van egy olyan érzésem, hogy - a javaslat elfogadása esetén - megint sikerül átesni a ló túlsó oldalára. <#conf> Szeretném remélni, hogy csak túlaggódom, rosszul gondolom.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Elnézést, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni:

Mégis vissza...

Rosszabb mint egy argentin-brazil szappanopera...

Remélem nem kap semmilyen külön elbírálást, kezdje onnan, ahonnan a többiek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Krim - Zvezda 27-23 (11-13)

Akkor ezzel kiesett egy variáció, most már minimum 3 gólos gyõzelemre lesz szükségük a románoknak a csoport elsõséghez.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok az ETO-nak! <#taps>

Brutális ellenszélben is sikerült megnyerniük a meccset és szerencsére sérülés sem történt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ezt a mocsok franci bíró párost! A bud játékára meg felesleges jelzõket keresni! vadak s kész.
Isthy
Én sem teljesen jól, mert akkor kell 4 gólnál többel nyerni a románoknak, ha a Fradi nem nyer az oroszoknál. Ha a Fradi nyer, akkor 3-as minitabella lesz a románok gyõzelme esetén. Ebben az esetben már elég a románoknak a 3 gólos gyõzelem is. Sõt! Ha ma csak 1 góllal nyer a Krim a Zvezda ellen, akkor a románoknak elég lesz a 2 gólos gyõzelem is a minitabella megnyeréséhez és a csoport elsõséghez.

DUNAFERR FOREVER!!!

csak attól félek, hogy a Krim megelégszik egy egy-két gólos vereséggel, mert azzal is elsõk s akkor hiába gyõzne a fradi az oroszoknál! Kérdés, hogy akar-e a Valcea az ETO-val találkozni? mert ha nem, akkor igencsak érdekes lehet a meccs!
Mindenképpen csak gratulálni tudok a Fradinak az eddig elért eredményért, le a kalappal<#worship> Én személy szerint nem tartom reálisnak a tovább jutást, de mint tudjuk a labda gömbölyû...
Most vissza köszönt, hogy rövid a kispad, sok a sérült, ráadásul betegség is közbeszólt. Ilyen szinten ilyen gondokkal, már nem lehet bírni a heti két meccset, még úgy sem hogy volt egy hét pihenõ.
[HUN]FaTaL
Jogos, rosszul mondtam 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Isthy
Ha verik az oroszokat akkor 8 pontjuk lesz a szlovénoknak. Tehát a románoknak az utolsó meccsen hazai pályán 4 gólnál többel kell nyerni és máris csoportelsõk.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Ha megverik a Zvezdat, akkor nem kell az etoval elõdöntiznük, mert 10 pontjuk lesz, a Valceanak pedig jelenleg 6 pontja van.

no én - bár bevallom férfiasan a II. félidõben két gólos valceai vezetésnél átkapcsoltam a váci meccsre! - még remélem, hogy a Krim nem szeretne az ETO-val elõdöntõzni! S szerintem jobbak mint a Valcea!
kaloz174
Köszi!😊 Így láthattam a váci gyõzelmet. <#taps> Gratulálok nekik, azt gondolom, nagyon fontos történet ez egy ilyen viszonylag kis csapat életében.<#eljen>

Isthy
Ahogy olvasom a váciak 1 gólos elõnyt szereztek a visszavágóra (24-23). Ez okos játékkal még elég is lehet, a továbbjutás még nyitott.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
😞

Én is bíztam a gyõzelemben, de ez van. Egy rossz szó nem érheti a lányokat, bravúrt bravúrra halmoztak a szezonban. Mostanra pedig a sérülések és a rövid pad közbe szólt. 😞

Én sem hiszem, hogy a Krim nyerni fog, holnap megverik a Zvezdát és csoportelsõk.

Isthy
FTC - Valcea 23-30 (15-15)

Tomi betegsége még rátett egy lapáttal a problémákra, így már szinte lehetetlen küldetéssé vált a meccs.
Az elsõ félidõben még jól bírta a csapat és szinte végig õk vezettek. A szünet után elfáradtak és így a románok behúzták a meccset. Sajnos nem sikerült kihasználni az emberelõnyöket és Navarroval sem boldogultak a 2. félidõben. Sok lett az eladott labda is és a védekezés sem volt jó (mind a 4 emberelõnyében gólt kapott a Fradi).

A továbbjutási esély minimálisra csökkent... Le a kalappal a csapat elõtt az eddigiekért, mert ennyi sérüléstõl sújtva nagyon nagyot alkotott.

DUNAFERR FOREVER!!!

😞
elfáradtunk, nagyon bizakodtam...
fájó a mai nap, de sok bravúr van a csajok mögött. rövid a pad sérülések(vagy vírusos betegség mint Tomori ma) miatt is, illetve komoly spílerek az ellenfélnél.

nem bízom a szerencsében, szerintem nem verik meg a szlovénok a románokat.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nem is kell meglepõdni rajta, én nem látok benne semmi kivetnivalót. Ebben a tekintetben nem az EHF a ludas szerintem...
kaloz174
EHF-MKSZ ülés
"...a torna magyarországi helyszíneit: a budapesti Papp László Sportarénát, a debreceni Fõnix-csarnokot, és az újonnan megépülõ gyõri csarnokot. Tartalék helyszínként a sok csatát látott Veszprém Aréna is készen áll."

Jellemzõ a TV-közvetítésekkel kapcsolatos álláspont az EHF részérõl. <#levele> Nem lepõdtem meg.

kaloz174
Ez lemaradt:
Szombat
2013-03-09
<#kacsint>

kaloz174
cunder.hu:
17:50Fehérvár KC - Kiskunhalas NKSE
Nemzeti Bajnokság I.osztály 20.forduló

Alföld TV:
18:00: DVSC - Dunaújváros
(NB I-es nõi kézilabda mérkõzés felvételrõl)

Isthy
Hétvégi tv-s menü:

FTC Rail Cargo Hungaria - Oltchim Rm. Valcea (román)
Nõi Bajnokok Ligája, II-es középdöntõ - Dabas
2013.03.09. szombat 16:00 DigiSport1

Váci NKSE - Issy Paris Hand (francia)
Nõi KEK negyeddöntõ, 1. meccs - Vác
2013.03.09. szombat 16:00 SportKlub

Pick Szeged - Grundfos Tatabánya
Férfi NBI 22. forduló - Szeged
2013.03.10. vasárnap 13:10 RTL Klub

Buducnost (montenegrói) - Gyõri Audi ETO KC
Nõi Bajnokok Ligája, I-es középdöntõ - Podgorica
2013.03.10. vasárnap 19:00 DigiSport1

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is kicsit aggódtam, amikor megláttam a közvetítés elején a beírást. Szerencsére ma ezt is elbírta a csapat.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nagyon szépen köszi a nõnapi figyelmességet! <#worship>

kaloz174
Ez igen, kicsit aggódtam Bodi Berni hiánya miatt, de szerencsére így is sikerült! <#eljen><#taps>

Isthy
DVSC - Dunaújvárosi KKA 28-30 (14-18)

Bódi nélkül is sikerült a gyõzelem Debrecenben, szép volt lányok! <#taps>

Ezzel bebiztosítva a középszakasz a rájátszásban <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Elek Gábor interjú

Örülök, hogy a KEB és "csapata" által behozott új dolgokat alkalmazzák a kluboknál és azok jól is mûködnek. <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Csatlakozom, a hölgyeknek Boldog Nõnapot Kívánok!
Isthy
Minden kedves hölgyfórumozónknak Boldog Nõnapot!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha játszanak a BL-ben akkor a szerzõdésük nincs felbontva, csak az van amit korábban írtam. Megegyeztek arról, hogy a bajnokságban nem játszanak, a BL-ben igen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Az fix, hogy nem játszhatnak a román bajnokságban a szövetséghez beadott kérésük alapján, amelyben szabaddá nyilvánításukat kérik! Ezt megkapták a szövetségtõl. Ergo, már nem a klub játékosai! Tehát?
Isthy
Ha a szerzõdésük fel lenne bontva, akkor semelyik sorozatban nem játszhatnának, mert már nem a klub alkalmazottai.
Az egészrõl a román sajtóból vannak mindenféle értesülések és azoknak ki tudja mennyi igazságtartalma van.

DUNAFERR FOREVER!!!

Így van, csak hát ott van a bibi, hogy a román bajnokságban már nem játszhatnak, pont mert a szerzõdésük fel lett bontva! Akkor létezik külön igazolás a BL-re nézve? Stancáétól csak abban különbözik az helyzetük, hogy csak õk bontottak egyoldalúan szerzõdést a Román Szövetéghez beadott feljelentésükkel,aminek 4-én lejárt a határideje, mig Stancával kétoldalú, mert a klub is szerzõdést bontott!
[HUN]FaTaL
Jogos. Retekklub húzza le magát a klotyón...

Isthy
Azt a két csapat közötti meccs idõpont egyeztetésre mondta. Sztem te is tudod, hogy a közvetítõ csatorna szava a döntõ. Lásd retek klub degenerált meccsidõpontjai (szombat és vasárnap délben)...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha a 2 spanyolnak nincs felbontva a szerzõdése egyik fél által sem, akkor simán megegyezhettek a felek úgy, hogy csak a BL-ben játszanak. A szerzõdésük érvényes, ott játszatják õket ahol egymás között megbeszélték. Ha a szerzõdésüket õk is felbontották - errõl is van pletyka - akkor sehol nem játszhatnak, mivel nincs érvényes szerzõdésük a klubbal.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Pedig elvileg õk választanak idõpontot. Legalábbis mintha a klubelnök ezt nyilatkozta volna a digin, amikor az anyagi gondokról volt szó.

Isthy
Gyanítom nem a váciak kérték ezt az idõpontot...

DUNAFERR FOREVER!!!

háát Navarro nem hiszem hogy sokat védene amúgy sem, Paula mentett meg a csapatot Oroszországban is. Barbosa-ról meg soha sem lehet tudni, hogy hogy fog játszani, ezért veszélyes.
[HUN]FaTaL
Én meg leszarnám azt is, ha játszanak, úgyis csak kikapni jönnek ide 😄

Stanca biztosan nem fog játszani Dabason, mert vele felbontotta a klub a szerzõdést, de Barbosa és Navarro sem játszhatnak már a román bajnokságban, akkor a BL-ben hogyan? Mitõl t lenne törvényes ez a "se bent, se kint" állapot?
A fradi vezetõségének a helyében sürgõsen kapcsolatba lépnék az EHF-el az üggyel kapcsolatban!
[HUN]FaTaL
Szerintem a kézilabdát szeretõk közül 0 ember fogja nézni. Na jó, talán nem 0, mert a Váciak egy része, meg azok, akiknek nincs digisport azt fogják nézni. A többiek meg a digin a sorsdöntõ meccset.

Isthy
A TV közvetítés gondolom belejátszott az idõpontba, a Sportklub fogja adni a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Vajon ki volt az az okos aki a Fradi BL meccs idejére szervezte a Vác KEK meccsét? :/

Isthy
A szombati KEK meccsük elõtt ez nagyon rossz hír...

DUNAFERR FOREVER!!!

Azért érzõdött a tartalékolás, ha nem is a pályán lévõ játékosok személyén, de a védekezésen. Rendben is volt ez így, így is gondoltam félkomolyan arra meccs elõtt, hogy aki nem alibizik, azt le kell kapnia pályáról 😊 Azért nem bánom, hogy nem így történt, mert csak sikerült a meccsen belelkesedni, és remélhetõleg többet tudunk szombaton meríteni az eredménybõl, mint amennyit tegnap kiadtunk magunkból. A meccsel amúgy elégedett vagyok, de nem gondolom, hogy a Fradi-ETO párharcot tekintve a továbbiakban mérvadó lehet, azon túl, hogy a mi fóbiánk oldására kiváló lehet.

Már csak Dabasra a Valcea ellen kéne tudni még pár jegyet szerezni.
kaloz174
Sajnos, rossz hírt olvastam a sérülésrõl:
" Szabinának a lövõ, jobb kezének kézfejében két csont is eltört, így az idei bajnokságban már aligha számíthat rá a csapat…"
Ez nagyon nem jött jókor a váci csapatnak. <#schmoll2> Mindenesetre jobbulást kívánok!

Isthy
Reméljük mentálisan sokat profitálnak belõle szombatra és hasonlóan eredményesek lesznek a románok ellen is.

DUNAFERR FOREVER!!!