Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VÁC-BUDAPEST SE 33-26 (18-14)
Ezzel a Vác 4 között van, biztosan. Ennek ellenére elég vegyes képet mutat ez a szezon számukra. Valamiért nem jött össze a munka Gulyival, ami engem nagyon meglep, így õt Konkoly váltja a szezon végén, ami már most nyilvánosságot is kapott. Ráadásul már nyílt titoknak tûnik, hogy Klivinyi az Érd felé vette az irányt. Tápai pedig, úgy tûnik, több hónapig nem áll majd a csapat rendelkezésére.
Nagyon megértem azt a szurkolótársat, különösen siófokiként, aki ezeket a mondatokat fogalmazta meg:
"Az elmúlt több év során többféle játékerejû, stílusú és eredményû csapatnak, edzõnek szurkolhattam.
Én, a magam nevében, inkább az elmúlt két év edzõi mentalitását, felkészültségét, viselkedési stílusát tartanám folytatandónak. És egy olyan csapat kialakítását, amely jóval hangsúlyozottabban épít jelenlegi, több éve Vácon tanuló (városunkhoz kötõdõ) ifi- és junior tehetségeinkre. Valamint már évek vágyom egy „colos” átlövõ leigazolására, aki stabilan hozna egy meccsenkénti 4-5 gólos átlagot.
Aki pedig már „kinõtt” bennünket, menjen isten hírével, én nem fogok haragudni, hanem örülni, hogy eddig is nálunk láthattam, figyelem és szurkolok neki majd más csapatoknál is (lásd pld. Hornyák Ági, Orbán Adri, Zácsik Szani).
Könnyen meglehet, hogy a fenti esetben nem lennénk Top-4-esek, de egy ilyen csapat, szerintem, közelebb lenne egy kisváros arculatához, „mentalitásához”, és anyagi erejéhez és tán – még közelebb – „átlagos szurkolóihoz” is."
BUDAPEST BANK-BÉKÉSCSABA-VESZPRÉM BARABÁS-DUNA TAKARÉK 31-27 (19-14)
Meglepõen kiegyensúlyozott csapat-teljesítményt sejtek a hazai gólszerzõk stat.ja alapján.
ÉTV-ÉRD-FTC-RAIL CARGO HUNGARIA 24-22 (8-13)
Ezt az eredményt sokan szenzációként tálalják, pedig ebben benne van az, ami a mi esetünkben a Siófok ellen, vagyis a Fradi számára már nem volt igazi tét. Tomori pedig hiányzott. Igaz, én azt gondoltam, így is behúzzák ezt a meccset. Ezzel az Érd elérte az elõzetes papírforma eredményt, vagyis már fehérvári meccse elõtt ott van a legjobb 4-ben. (Tehát a FKC lesz egyik ellenfelünk a középházben. <#smile>#smile> Megmondom õszintén, az Érdnek jobban örültem volna.)
GYÕRI AUDI ETO-FEHÉRVÁR KC 37-13 (16-5)
Ennyire megalázó vereséget azért nem vártam a fehérváriaktól. Azt olvastam, hogy nekik az Érd elleni meccs lesz a mérvadó. Nem tudom, mennyiben, mivel a Fradi vereségével õk már max. 5. helyen végezhetnek. Tehát a legjobb 4 megint délibáb maradt számukra.
A továbbiakról:
(forrás: MKSZ, az idõpontok nyilván még nem véglegesek!)
"Nõi NB I rájátszás
Felnõttek
1-4. helyért
Elõdöntõk (kettõ gyõzelemig): 2013. április 3-7., 17. és 21.
Döntõ, 3. helyért (kettõ gyõzelemig): 2013. április 24., 27-28. és május 2-8.
5-8. és 9-12. helyért
1. forduló: 2013. április 7.
2. forduló: 2013. április 17.
3. forduló: 2013. április 21.
4. forduló: 2013. április 24.
5. forduló: 2013. április 28.
6. forduló: 2013. május 8.
Junior és ifjúsági csapatok
2013. április 17-21. vagy 2013. április 25-28."
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Igen, ha kihozzák magukból a legjobb formájukat akkor lesz esélyük még a Kiel ellen is. Persze vannak még "egyéb körülmények" is, ahogyan erre Mocsai is utal ebben az interjúban:
ML és IT interjú a párharcról
"háromesélyes mérkõzés sorozat elé nézünk"
Na de mester, ez mégis hogyan? <#wow1>#wow1><#conf>#conf> Most idézzem Hofi egyik klasszikusát? "Vagy egyik nyer vagy másik. Ez a három, ez!" <#vigyor>#vigyor><#vigyor2>#vigyor2>
DUNAFERR FOREVER!!!
2013-03-27, Szerda
VÁC-BSE 18:00
B.CSABA-VESZPRÉM 18:00
ÉRD-FTC 18:45 (SportKlub)
GYÕR-F.VÁR 20:00 (Cunder.hu)
Egyébként meg a Veszprém, ha kihozza magából az optimális formát, szerintem senki ellen nem esélytelen. Szerintem.<#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez már bicskanyitogató.
A lengyelek seggét egész idényben végig nyalta Fortuna rendesen. Nudli csoport, majd könnyebb ellenfelek végig a kieséses szakaszban.
DUNAFERR FOREVER!!!
Barcelona - Atletico Madrid
Hamburg - Flensburg
Kielce - Metalurg
Ennyit a Final Fourba jutásról...
DUNAFERR FOREVER!!!
Ilyen kupasorozatban csak annak van igazán értelme. A helyezetteket nem jegyzik. (Max. saját házuk táján, önigazolásként.)
Kedden tizenegytõl sorsolnak a kézilabda Bajnokok Ligájában. Számolgattunk kicsit.
Különösebb megerõltetés nélkül jutott el oda a Veszprém az egyenes kieséses szakaszban, ahová tavaly nem sikerült: a kézilabda Bajnokok Ligája nyolc legjobb csapata között van. Mivel csoportelsõ lett, csoportelsõt nem kaphat a keddi sorsolásnál, de ez a helyzetét igazán nem könnyíti. Mert a csoportelsõk közt éppúgy van egy viszonylag könnyebb rivális (a lengyel Kielce), és a nem csoportelsõk közül is bejutott egy emészthetõbb ellenfél (Szkopje). A Barcelona és a Hamburg szintén csoportelsõ, õk nem jöhetnek.
http://sportgeza.hu/kezilabda/2013/03/25/segithetne_mar_a_szerencse_az_mkb-nak/
Nagyon remélem, hogy a veszprémieknek nem köszön vissza az egyik csoport ellenfél sem. Sajnos most már 50 % az esély rá és a madridiak sérültjei visszatértek, jobb csapat lettek. Amilyen peches az MKB az ilyen sorsolásokon vagy a spanyolok vagy a Kiel lesz a negyeddöntõs ellenfél. Jó lenne, ha a szerencse végre melléjük állna kedden a sorsoláson, mert a Flensburg és a Metalurg ellen nem érzek annyira komoly veszélyt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Idõnként olyan hibákat követett el a Szeged, amik nem fértek bele.
Különösen az egyik légiós, Larholm...Nem tudom, máskor milyen formát mutat, de most, nagy góljai ellenére, nagyon indiszponált volt.
Sajnáltam Skaliczkit.
Ennek ellenére, ezzel együtt szépen küzdöttek. <#taps>#taps>
Gratulálok a szegedieknek a helytálláshoz! <#taps>#taps>
Azt gondolom a Pick megérdemli a gratulációt, nagyot hajtottak és küzdöttek. Az elsõ 20 percben kifejezetten jól játszottak, utána sajnos az elszórt labdákból leindítottak a lengyelek és 3 gólos lett az elõnyük. A szünet után gyorsan 18-13-ra növelték az elõnyt a hazaiak, de 21-19-re visszajött a Pick és emberelõnyben is voltak. Sajnos itt megint jött 2-3 rossz megoldás és visszaállt a hazaiak 5 gólos elõnye. Ezt azután a végéig meg is tartotta a Kielce.
Ha teljes a keret (Sulc és Blazsevics is van) akkor meg lehetett volna a hatalmas bravúr.
DUNAFERR FOREVER!!!
Grat a Veszprémnek! <#taps>#taps>
Közepes teljesítménnyel is simán nyertek és jutottak a negyeddöntõbe. Várhatják a keddi sorsolást, ahol jóval nehezebb ellenfél várható.
DUNAFERR FOREVER!!!
MKB Veszprém-Ademar León
Férfi BL-nyolcaddöntõ, visszavágó
2013.03.24. 17:00 DIGISport1
Kielce-Pick Szeged
Férfi BL-nyolcaddöntõ, visszavágó
DUNAFERR FOREVER!!!
Valamint nagyon szép emlékeink vannak arról a csarnokról <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Mivel még nem voltam a Veszprém arénában ezért kérdem milyen ott a beengedés
pl üdítõt, fényképezõt, hátizsákot, hangkeltõ eszközt stb-t engednek bevinni?
DUNAFERR FOREVER!!!
Elek Gábor értékelése
DUNAFERR FOREVER!!!
http://www.fradi.hu/hu/szakosztalyok/csapatsportok/noi-kezilabda/hirek/fokuszpont/20130320/c/3341
Rájátszás, 1–4. helyért
Elõdöntõk (kettõ gyõzelemig): 2013. április 3–7., 17. és 21.
Döntõ, 3. helyért (kettõ gyõzelemig): 2013. április 24., 27–28. és május 2–8.
Rájátszás, 5–8. és 9–12. helyért
1. forduló: 2013. április 7.
2. forduló: 2013. április 17.
3. forduló: 2013. április 21.
4. forduló: 2013. április 24.
5. forduló: 2013. április 28.
6. forduló: 2013. május 8.
Remélem, talál magának egy új csapatot. Jól járnak vele. Jobbat nem lesz nehéz.
(Pedig valaha ünnep volt, amikor megkezdõdött a bajnoki szezon...)
(Bocs' mindenkitõl! Kicsit kiakasztott a dolog. <#levele>#levele>)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
"ma fellépett egy kis hálózati zûr a szerver körül. holnap reggelre elvileg mindenkinek újra elérhetõ lesz. elnézést kérünk "
Na ez az, amit felül kell bírálnom. <#kacsint>#kacsint> Mert nekik nem kell elnézést kérni, mi tartozunk nagy hálával nekik azért a munkáért, tevékenységért, amivel ellátnak bennünket, kéziszurkolókat, információkkal, hírekkel kedvenc sportágunkról.
Pl. nem látom, hogy a ffi kézi hívei ilyen szinten el lennének kényeztetve. <#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
Á...csak eltévesztettem. Term. a srácok meccseire gondoltam.<#smile>#smile>
Mindkettõt elolvastam és egyetértek a leírtakkal. Különösen tetszett Tomi cikkének legvégén a 3 felkiáltójeles mondat.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!