Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A magyar csapatok idén gyõzni járnak Romániába a Valceához <#vigyor>#vigyor>
Egy kiváló elsõ 20 perc után, visszaesett a csapat, de a küzdés megvolt végig a haloványabb játék ellenére. Amorim összesen kb. 18-20 percet tudott védekezni, ennek ellenére 22 gólon maradt a Valcea. Elöl volt sajnos sok hiba, az eladott labdákból 6-7 leindítás gólt lõttek a románok. Bulatovics lövései és ezek a lerohanások tartották meccsben a románokat egy közepesen játszó ETO ellen. A szünet után a két német spori igencsak megfújta a hazait nekik.
DUNAFERR FOREVER!!!
17.00 Oltchim Valcea-Gyõri Audi ETO
tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about18.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Gondoltam, hogy valami akadályozza.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem lesz is elég jelentkezõ, akikbõl késõbb majd a csapatban is viszont láthatunk majd néhányat.
DUNAFERR FOREVER!!!
FTC - Érd
Nõi NB I rájátszás elõdöntõ - Budapest
2013.04.06. 12:35 RTL Klub
Larvik HK - Krim Ljubljana
Nõi BL elõdöntõ - Larvik
2013.04.06. 15:15 DigiSport1
Valcea - Gyõri Audi ETO
Nõi BL elõdöntõ - Bukarest
2013.04.06. 17:00 DigiSport1
Horvátország - Magyarország
Férfi EB selejtezõ - Zágráb
2013.04.06. 18:30 Sport1
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mikler: 52 %!
Örülök, hogy végre számszerûsítve látom a kapusteljesíményt is! Mondjuk ehhez nem mindennapi produkció kellett. <#worship>#worship>
Meglepõ számomra, ami Vácott történik. Annál is inkább, mert a helyezést, eredményeket tekintve, a váltás, változások, évközbeni kiesések ellenére nincs nagy visszalépés. Na és azért is, mert Gulyit nagyszerû embernek, lelkiismeretes szakvezetõnek ismerem. (Bár elõdje is ilyen volt, úgy hallottam...) Annak is oka lehet, hogy évközben távozik egy olyan edzõ, mint amilyen Gulyás István.
Mindenkinek megnyugvást!
Nyilatkozatok a cunder.hu-n
Gratulálok, szép volt fiúk! <#taps>#taps>
Követték a fiúk a hagyományt, ahogy kértem <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink> Mikler, Csaszi és Kornél vezetésével sikerült a gyõzelem. Az emberhátrányos kínai gól a vége elõtt 20 mp-el... <#worship>#worship>
Remélem Breki majd részletesen beszámol a helyszíni élményeirõl.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szép volt fiúk!
Nem tudom, ti ismeritek-e. Nekem új volt.
Nem nagyon sírunk érte, bár mégis kézis hírportál volt, de a kézi.hu nem elérhetõ, jelenleg.
Magyarország - Horvátország
Férfi EB-selejtezõ - Veszprém
2013.04.04. csütörtök 20:25 M1, SportKlub
Utoljára éppen Veszprémben vertük meg õket, jó lenne követni a hagyományt. Ugye Balics már nincs, Csupics és Strlek sérülés miatt hiányoznak, így valamivel könnyebb lehet a dolgunk. Persze még így is egy brutálisan masszív és erõs csapat a horvát.
DUNAFERR FOREVER!!!
ez nyomtatott jegy, neten rendelte meg az egyik csaj
igyekszünk kiszurkolni a gyõzelmet
Igazából erre leginkább Mse tudna válaszolni, de õ már egy ideje nem jár ide.
Jó szurkolást holnapra!
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyszer már kérdeztem de akkor választ nem kaptam
lehet pl fényképezõt, kamerát, kis távcsövet hasonlókat bevinni?
Mennyire szigorúak ott a rendezõk?
HAJRÁ MAGYAROK !

DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nõi NB I 2012-2013. alapszakasz:
1. Gyõri Audi ETO
2. FTC-Rail Cargo Hungaria
3. ÉTV-Érd
4. Vác
5. Fehérvár KC
6. Kiskunhalas
7. Veszprém Barabás-Duna Takarék
8. Dunaújvárosi Kohász
9. Siófok-Galerius Fürdõ
10. Budapest Bank-Békéscsaba
11. DVSC-Fórum
12. Budapest SE
Hivatalosan kedden fogják kiírni a továbbiakat, úgy tudom.
Következõ hétvégén már 1. játéknap a rájátszásban...
Mert más országokban létezik nemzetközi szinten is érvényesülõ sport diplomácia, nem úgy mint náluk, ahol az MKSZ csak segget tud nyalni, amivel semmire nem megyünk...
Egyébként meg Romániában fog eldõlni az ügy. Fognak találni rá megoldást, hogy ne kelljen a meccsek eredményét megváltoztatni, akkor pedig az EHF sem fog kekeckedni. Sõt szerintem azon reszketnek, nehogy a román szövetség büntesse õket az eredmények megváltoztatásával, mert akkor furán fognak mutatni a BL-elõdöntõben.
Mekkora hõstett lenne a Vasastól is, ha holnap kapna még egy BEK-gyõzelmet, mert kiderül, hogy Turcsina jogosulatlanul játszott 1526-ban vagy mikor!
"A világ legjobb technikai vezetõje arról tájékoztatott, hogy nemzetközi meccs elõtt csak a játékosok útlevelét kell leadni, tehát a hiányzó/lejárt sportorvosi nem is tûnhetett fel sem a zsûrinek, sem a bíróknak."
Így nem csodálkozom, hogy a BL-ben nem tûnt fel senkinek a dolog. Azért ez nem semmi...
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyet értek a az új Gyõri csarnok építésével, szerintem szükség van ilyen csarnokra. De vajon mért mostanában kerülnek bejelentésre ezek a nagy beruházások..., talán nem közeledik a jövõ év tavasza kedves Borókai "Úr" és társai...
Ugye a BL-ben az léphet pályára aki a bajnoki meccseken is pályára lépni jogosult a csapatában abban az idõpontban. Elvileg ez alapján senki sem léphetett volna pályára március 3. óta a Valcea játékosai közül sem a bajnokságban, sem a BL-ben. Felmerül a kérdés, hogy a játékosok engedélyeit vizsgálják-e a BL meccsek elõtt is ilyen szempontból is (sportorvosi érvényessége) és az kinek a feladata (netán EHF ellenõr). Mondjuk a dátumokat minden nyelven lehet érteni, lévén azok számok. A szövegekhez meg kérhetne az ellenõr segítséget, hogy beazonosítsa melyik pecsét mit igazol. Itt esetleg az EHF ellenõröknek is "sara" van két meccs tekintetében (Fradi-Valcea és Valcea-Krim). De ezt csak a részletes szabályok ismeretében tudnánk megállapítani.
DUNAFERR FOREVER!!!
A többi nagyjából papírforma eredmény.
DUNAFERR FOREVER!!!