Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Grat az ETO-nak! <#taps>

A magyar csapatok idén gyõzni járnak Romániába a Valceához <#vigyor>

Egy kiváló elsõ 20 perc után, visszaesett a csapat, de a küzdés megvolt végig a haloványabb játék ellenére. Amorim összesen kb. 18-20 percet tudott védekezni, ennek ellenére 22 gólon maradt a Valcea. Elöl volt sajnos sok hiba, az eladott labdákból 6-7 leindítás gólt lõttek a románok. Bulatovics lövései és ezek a lerohanások tartották meccsben a románokat egy közepesen játszó ETO ellen. A szünet után a két német spori igencsak megfújta a hazait nekik.

DUNAFERR FOREVER!!!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ma a 22-24 a divat!
Kiválóan játszott a krim az elsõ félidõben, a szünet után viszont bent ragadtak az öltözõben. persze, a larvik felkapaszkodását jelentõsen segitette a két lengyel nemiszerv mûködése is, sajna.
banok
NÕI EHF BAJNOKOK LIGÁJA

17.00 Oltchim Valcea-Gyõri Audi ETO
tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about18.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

no a FTC-Érd 8 gólos fradi sikert hozott, sok Edina hisztivel és érdi durvasággal, amire õk fizettek rá, elveszitve Bognárt és Vukcsevicset. Jó kapus teljesitmények és rengeteg kimaradt ziccer, bizonytalan biráskodás jellemezte az amúgy jó mérközést.
kaloz174
Nagy Laci nem utazik
Gondoltam, hogy valami akadályozza.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Most néztem meg és látom, hogy az általad említett oldal teljesen hasonult ahhoz ami eddig is volt. Most már egy a kettõ minden szempontból...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Van aki a helyszínen tud szurkolni helyettem is <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Remélem, nekem nem.<#vigyor2>

kaloz174
Jó kezdeményezés. <#eljen> Tetszik. Csak helyeselni lehet, ha egy klubnak nem csak a "versenyistálló" jellege dominál. Különösen, ha az kéziakadémia...<#kacsint>

Isthy
Nyári kézis tábor Újvárosban

Remélem lesz is elég jelentkezõ, akikbõl késõbb majd a csapatban is viszont láthatunk majd néhányat.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagyon durva tv-s szombat délutánunk lesz <#wink>

FTC - Érd
Nõi NB I rájátszás elõdöntõ - Budapest
2013.04.06. 12:35 RTL Klub

Larvik HK - Krim Ljubljana
Nõi BL elõdöntõ - Larvik
2013.04.06. 15:15 DigiSport1

Valcea - Gyõri Audi ETO
Nõi BL elõdöntõ - Bukarest
2013.04.06. 17:00 DigiSport1

Horvátország - Magyarország
Férfi EB selejtezõ - Zágráb
2013.04.06. 18:30 Sport1

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az a helyzet, hogy Mikler a BL csoportmeccsek második körének 5 fordulóját tekintve 3x lett a forduló legjobb kapusa az EHF szerint. Azért ez komoly teljesítmény és elismerés, szerencsére ezt láthattuk viszont tegnap a válogatottnál is. Ha így folytatja lassan világklasszis kapussá érik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Érdekes, hogy már nem bírták kivárni ezt az 1 hónapot. Komoly dolgok lehetnek a háttérben. De ez legyen az õ gondjuk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagyon jó interjú egy kiváló játékossal <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Goluza szerint gorombák voltunk... Sztem meg nem. Talált egy okot amire hivatkozhat.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A tegnapi nagyszerû gyõzelemhez még:
Mikler: 52 %!

Örülök, hogy végre számszerûsítve látom a kapusteljesíményt is! Mondjuk ehhez nem mindennapi produkció kellett. <#worship>

kaloz174
Elõrehozott váltás Vácott:

Meglepõ számomra, ami Vácott történik. Annál is inkább, mert a helyezést, eredményeket tekintve, a váltás, változások, évközbeni kiesések ellenére nincs nagy visszalépés. Na és azért is, mert Gulyit nagyszerû embernek, lelkiismeretes szakvezetõnek ismerem. (Bár elõdje is ilyen volt, úgy hallottam...) Annak is oka lehet, hogy évközben távozik egy olyan edzõ, mint amilyen Gulyás István.
Mindenkinek megnyugvást!

kaloz174

Isthy
Magyarország - Horvátország 20-18 (8-7)

Gratulálok, szép volt fiúk! <#taps>

Követték a fiúk a hagyományt, ahogy kértem <#ravasz1><#wink> Mikler, Csaszi és Kornél vezetésével sikerült a gyõzelem. Az emberhátrányos kínai gól a vége elõtt 20 mp-el... <#worship>

Remélem Breki majd részletesen beszámol a helyszíni élményeirõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nagyszerû gyõzelem volt. Amiben az egykori Dunaferr-es srácok csodálatosan odatették magukat. <#taps><#eljen><#worship>
Szép volt fiúk!

[HUN]FaTaL
SZÉP VOLT FIÚK! <#taps><#taps>

http://goo.gl/gd6Zi5

kaloz174
Ffi kézis oldal
Nem tudom, ti ismeritek-e. Nekem új volt.
Nem nagyon sírunk érte, bár mégis kézis hírportál volt, de a kézi.hu nem elérhetõ, jelenleg.

Isthy
Mai tv-s menü:

Magyarország - Horvátország
Férfi EB-selejtezõ - Veszprém
2013.04.04. csütörtök 20:25 M1, SportKlub

Utoljára éppen Veszprémben vertük meg õket, jó lenne követni a hagyományt. Ugye Balics már nincs, Csupics és Strlek sérülés miatt hiányoznak, így valamivel könnyebb lehet a dolgunk. Persze még így is egy brutálisan masszív és erõs csapat a horvát.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
köszi az infókat

ez nyomtatott jegy, neten rendelte meg az egyik csaj

igyekszünk kiszurkolni a gyõzelmet
Isthy
Amikor én voltam ott BL meccseken, akkor nem vittünk magunkkal sem fényképezõt, sem kamerát, sem távcsövet. A mobilokkal fényképeztünk és videóztunk. Így érdemben nem tudok válaszolni neked. Az biztos, hogy a táskákat, hátizsákokat átnézték és még testmotozás is volt. De ez máshol (pl. Dabas) is így volt BL meccseken. Nézd meg a jegyen, hogy nincs-e erre vonatkozóan szöveg a hátulján.
Igazából erre leginkább Mse tudna válaszolni, de õ már egy ideje nem jár ide.

Jó szurkolást holnapra!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Holnap Magyar-Horvát Veszprémben

Egyszer már kérdeztem de akkor választ nem kaptam
lehet pl fényképezõt, kamerát, kis távcsövet hasonlókat bevinni?

Mennyire szigorúak ott a rendezõk?

HAJRÁ MAGYAROK !

Isthy
Közben már fenn van a csapatoldalon is. Úgy fest az elsõ két meccs esélytelen részvétel szempontjából számomra, a következõ hármon ott lehetek, a záró mérkõzés ismét esélytelen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gyenge edzõmeccsé avanzsált az elõdöntõ, ahogy számítani is lehetett rá.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem nyilvánvaló, hogy az EHF nem fog lépni semmi érdemlegeset az ügyben a románok ellen. Az õ tisztségviselõik is mulasztottak illetve nem jártak el megfelelõen a játékjog ellenõrzésénél. Az a semmitérõ "szokásjog ellenõrzés" ami van náluk, az egészen nevetséges. Itt egy komoly probléma van, ezen kellene változtatniuk, kíváncsi vagyok rá, hogy megteszik-e egyáltalán.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Megvan a többi idõpont is:
Itt megtekinthetõek
(Kit mi érdekel.)

kaloz174
Indul a rájátszás:
cunder.hu
17:50 Gyõri Audi ETO KC - Váci NKSE

kaloz174
Kialakult a végsõ sorrend az alapszakaszban a nõi mezõnyben.

Nõi NB I 2012-2013. alapszakasz:

1. Gyõri Audi ETO
2. FTC-Rail Cargo Hungaria
3. ÉTV-Érd
4. Vác

5. Fehérvár KC
6. Kiskunhalas
7. Veszprém Barabás-Duna Takarék
8. Dunaújvárosi Kohász

9. Siófok-Galerius Fürdõ
10. Budapest Bank-Békéscsaba
11. DVSC-Fórum
12. Budapest SE

Hivatalosan kedden fogják kiírni a továbbiakat, úgy tudom.
Következõ hétvégén már 1. játéknap a rájátszásban...

Én nem mondom, hogy ússzák meg, csak egyrészt a Fradi tennivalóját nem látom az ügyben, másrészt pedig így már nem sülhet el sehogy máshogy, csak rosszul. Ezt a meccs elõtt kellett volna ellenõriznie az EHF illetékeseinek, és nem engedni õket játszani. Hogy miért nem ellenõrzik elve, gondolván, hogy a nemzeti szövetségek ezt megoldják, az már megint csak õ lelkükön szárad. Tudjuk mennyit ér az EHF.
"Mire vannak a szabályok,amelyeket tõlünk mindig szigorúan megkövetelnek, mikor ha mi hibázunk akkor mindig van aki besúgjon illetékes helyen?"

Mert más országokban létezik nemzetközi szinten is érvényesülõ sport diplomácia, nem úgy mint náluk, ahol az MKSZ csak segget tud nyalni, amivel semmire nem megyünk...
ez mind igaz, csak éppen a probléma szõnyeg alá söprése lenne! Amit fõztek, egyék is meg! Ha olyan játékost játszatnak akinek nincs játékjoga valamiért, akkor is kellene lépnie az EHF-nek. Most az egész csapatnak nem volt március 3 és e hét közt! Ergo a dabasi Fradi-Valcea meccs érvénytelen a szabályok értelmében! DE a Valcea-Krim mérkõzés is az! Miért kellene megússzák ezt is büntetlenül?
Persze, az rég látszott, hogy a helyünk a megfogyatkozva reálisan nincs a legjobb négyben, csak én a hazai vezetõk lelkes "riadóztatását" nem értem részedrõl. Tõlünk ez egy olyan besúgás lenne, hogy a románok mellett saját magunknak is keresztbe tennénk, egy rosszízû történet lenne az egész. Az ETO már más kérdés. Óvásról ugye úgysem lehet szó, csak súgásról, mert az elõbbi csak a meccs után egy óráig lehetséges.

Egyébként meg Romániában fog eldõlni az ügy. Fognak találni rá megoldást, hogy ne kelljen a meccsek eredményét megváltoztatni, akkor pedig az EHF sem fog kekeckedni. Sõt szerintem azon reszketnek, nehogy a román szövetség büntesse õket az eredmények megváltoztatásával, mert akkor furán fognak mutatni a BL-elõdöntõben.
Ezt én már a dabasi meccs után itt leírtam! Ettõl függetlenül, miért is kellene hagyni büntetlenül a románok trükközéseit? Mire vannak a szabályok,amelyeket tõlünk mindig szigorúan megkövetelnek, mikor ha mi hibázunk akkor mindig van aki besúgjon illetékes helyen?
Jelenlegi állapotunkban úgy kéne az elõdöntõ a leharcolt csapatunknak, mint púp a hátunkra. Ha mi vívtuk volna ki, az más helyzet lenne, hiszen a saját munkánk gyümölcsét élveznénk, de így csak egy zöld asztal mögötti döntésnek köszönhetõ programsûrítés lenne. Persze a szabálykövetés fontos, de nem tudna felvillanyozni, ha lenne folyománya a történetnek.

Mekkora hõstett lenne a Vasastól is, ha holnap kapna még egy BEK-gyõzelmet, mert kiderül, hogy Turcsina jogosulatlanul játszott 1526-ban vagy mikor!
Isthy
Idézet egy másik fórum hozzászólásából:

"A világ legjobb technikai vezetõje arról tájékoztatott, hogy nemzetközi meccs elõtt csak a játékosok útlevelét kell leadni, tehát a hiányzó/lejárt sportorvosi nem is tûnhetett fel sem a zsûrinek, sem a bíróknak."

Így nem csodálkozom, hogy a BL-ben nem tûnt fel senkinek a dolog. Azért ez nem semmi...

DUNAFERR FOREVER!!!

Új csarnok Gyõrött

Egyet értek a az új Gyõri csarnok építésével, szerintem szükség van ilyen csarnokra. De vajon mért mostanában kerülnek bejelentésre ezek a nagy beruházások..., talán nem közeledik a jövõ év tavasza kedves Borókai "Úr" és társai...
Azt hiszem itt háttérben marha nagy meccsek zajlanak...
igen a múlt hét végéig nem volt bajnokiuk, de Krajován a múlt hét végén kiderült, hogy az egész csapaté lejárt! Az ellenfél megóvta, de lejátszották a meccset a nézõk kedvéért. A szövetség a közeljövõben dönt! Arra hivatkoznak a valceaiak, hogy megcsinálták a sportorvosi vizsgálatokat, de valamiért nem lett beirva!
Isthy
Én arra lennék kíváncsi, hogy ez pont most hogyan derült ki? Eddig az elmúlt 3 hétben a román bajnokikon nem nézték ezt? Csak éppen most? Elvileg ezt minden bajnoki meccs elõtt az illetékesnek ellenõriznie kellene. Ha nincs rendben akkor nincs meccs.
Ugye a BL-ben az léphet pályára aki a bajnoki meccseken is pályára lépni jogosult a csapatában abban az idõpontban. Elvileg ez alapján senki sem léphetett volna pályára március 3. óta a Valcea játékosai közül sem a bajnokságban, sem a BL-ben. Felmerül a kérdés, hogy a játékosok engedélyeit vizsgálják-e a BL meccsek elõtt is ilyen szempontból is (sportorvosi érvényessége) és az kinek a feladata (netán EHF ellenõr). Mondjuk a dátumokat minden nyelven lehet érteni, lévén azok számok. A szövegekhez meg kérhetne az ellenõr segítséget, hogy beazonosítsa melyik pecsét mit igazol. Itt esetleg az EHF ellenõröknek is "sara" van két meccs tekintetében (Fradi-Valcea és Valcea-Krim). De ezt csak a részletes szabályok ismeretében tudnánk megállapítani.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Fradi Zizi két kiállításával a 2. félidõben a középsõ-hátsó posztokon totálisan legyengült (2 fiatal maradt) és ezt kihasználva kiegyenlített az Érd. A végjátékra elfáradt ellenfelet nagy nehezen sikerült bedarálniuk.
A többi nagyjából papírforma eredmény.

DUNAFERR FOREVER!!!

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/oltchimul-a-ajuns-la-craiova-cu-vizele-medicale-expirate-10695599
Akkor szóljon már valaki az FTC-nek meg az ETO-nak! A román újságokban (mai szám!) benne van (Prosport, Gazeta sporturilor).
kaloz174
03.09. handball.hu naptára szerint.