Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gratula érte nektek !
„Noooltchim”, „Drámai és igazságtalan” - román sajtóvisszhang
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noooltchim-dramai-es-igazsagtalan-roman-sajtovisszhang-2234803
A meccs elsõ 15-16 percében gyalázatosan gyenge támadójátékkal, eladott labdákkal, rossz visszarendezõdéssel sikerült a románokat 4 gólos elõnyhöz segíteni (4-8). Azután felébredt a csapat és a 25. percre felzárkóztak egy gólra (9-10). Ekkor azt gondoltuk innen jön a fordítás, de sajnos a félidõ végjátéka megint gyengére sikerült és újra visszaállt a 4 gólos hátrány (10-14).
A szünet után megint jöttek a gyors lerohanás gólok az elöl eladott labdákból, így nem csökkent igazán a Valcea elõnye. Amikor visszajöhetett volna az ETO 2 gólra, mindíg sikerült rontani és a románok visszaállították a 4-5 gólt a javukra. Sõt, 10 perccel a vége elõtt már 6 góllal is vezettek (18-24). Ekkor jött az amit a meccsen az elejétõl vártunk, úgy játszottak a gyõriek ahogy láttuk õket eddig. A védekezés összeállt, elöl pedig végre megjátszották a széleket is folyamatosan, aminek meg is lett az eredménye és a végjátékot 6-1-re megnyerve kiharcolták a továbbjutást. Azt kell mondjam ebben az utolsó 8-10 percben a közönség is nagyon odatette magát, brutálisan komoly hangulatot teremtve segítette a csapatot. Vereségnek ritkán örültek így a pályán és a lelátón, de most ez egy ilyen nap volt.
Tegnap sem a védekezés, sem a támadójáték nem mûködött rendesen, csak kb. 15-16 percig (elsõ félidõben a 18-25. perc és a meccset záró 10 perc). Sikerült megint vagy 7-8 labdát eladni elöl, amibõl a románok szereztek vagy 6-7 könnyû lerohanás gólt. Mindent középen erõltettek, a széleket alig használva, a románok pedig kiválóan megoldották a középsõ védekezésüket ezt kihasználva. Hátul sem muzsikált jól a csapat, mert azért az elég csúnyán néz ki, hogy mind a 6 emberelõnyünkben kaptunk legalább 1 gólt...
Szerencsére a végjáték jól sült el és így lehet készülni a döntõre. Reméljük a mostani meccs tanulságait feldolgozva, ott már nem kell ilyen durva idegi terhelést elviselnie a szurkolótábornak <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez elég meredek volt, fõleg ott a helyszínen... A gyengén játszó ETO is tovább tudott jutni. Az utolsó 10 percért hatalmas gratuláció! <#worship>#worship>
Bõvebbet a meccsrõl majd holnap.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem mindegy.<#kacsint>#kacsint>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
(A név kötelez?😊)
Annak alapján, amennyit láttam a meccsbõl, számomra Kovacsics, Lunde, na és a végén Radicevic voltak a nyerõ emberek. Na meg Martín, többek között azzal, hogy lehozta Amorimot a végén.
Biztosabb gyõri gyõzelemre számítottam, a Valcea erre a meccsre nagyon felszívta magát, gondolom, mégegyszer utoljára meg akarták mutatni.
Ha jól látom, döntõ május 4-én? (1 meccs)
Heidi Löke: Az utolsó 10 percre nem nagyon emlékszem, csak annyira, hogy az idõkérés után megnyugodtunk. Azt beszéltük meg, hogy remekül kell védekeznünk, és nagyon büszke vagyok, hogy hat gól mínuszból fel tudtunk állni.
Jakob Vestergaard: Nagyon picit vagyok csak elégedett a gyõzelemmel, de ez nem volt elég. Ambrosnak és csapatának gratulálok, nagyon jól játszottak, már Bukarestben is. A végével nem vagyunk elégedettek, amikor esélyünk volt a továbbjutásra. Apró dolgok döntik el a továbbjutást, ezek ma nálunk hiányoztak.
Oana Manea: Szeretnék gratulálni a Gyõrnek a gyõzelemhez, melyet szerintem mi adtuk nekik ajándékba. 55. percben úgy éreztük, gyõztünk és továbbjutottunk. Sokkban vagyunk, hogy nem jutottunk tovább.
http://goo.gl/gd6Zi5
Javult Karl Erik Böhn állapota
A körülményekhez képest jobban van a Norvégiában leukémiával kezelt Karl Erik Böhn, a magyar nõi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
A 48 éves szakvezetõ betegsége diagnosztizálását, az orvosi beavatkozás megkezdését követõ idõszakában rossz állapotban volt, szervezete nem reagált a kemoterápiás kezelésekre, majd tüdõgyulladást kapott, és mesterséges kómában kellett tartani. A helyzet drámai volt.
A norvég orvosok egy új eljárással próbálkoztak, úgy tûnik, sikerrel. Böhn szervezetében kedvezõ változás állt be, a vértestek aránya a megfelelõ módon változott. Az eljárás jelenleg is tart.
Karl Erik Böhn elmondása szerint optimistán várja a fejleményeket, és hangsúlyozta: minden rákbeteg számára az a legfontosabb, hogy ne adja fel a betegség elleni küzdelmet.
arra is jó lenne, de nincs keret, de ha bejutnak a döntõbe arra jó lenne Veszprémbe összefutni.
Mennyi egyébként a jegy?
Holnap este meglátogatom én is az Arénát! <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
kaptam visszajelzést, hogy a google albumban a csapatról készült képek nem megjeleníthetõek
most beállítottam, szerintem így jó lesz
https://plus.google.com/photos/108600998892040722800/albums/5864788295836314353
Képek amik a meccsen készültek és rajta vagyunk
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.640151236000603.1073741826.100000171977199&type=1
többi kép ami ott készült a csapatról
https://plus.google.com/photos/108600998892040722800/albums/5864788295836314353?partnerid=gplp0
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
http://goo.gl/gd6Zi5
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
DUNAFERR FOREVER!!!
Tegnap este értem csak haza, fantasztikus volt
Majd rakok fel képeket most csak röviden tudok írni
Pestrõl indultunk, Veszprémbe érve már a nap is kisütött nekünk jó elõjelnek ígérkezve
http://s7.directupload.net/images/130408/q4xbzznb.jpg
Simán sikerült bejutnunk nagyon átse vizsgáltak, csak a táskámba nézett bele, de mindent amit akartam be tudtam vinni.
Így sikerült pl a bevonulásról ezt készíteni
A második sorban ültünk szinte a pálya mellett nagyon közel voltunk a fiúkhoz.
A hangulat és az egész meccs felejthetetlen volt, a végén Csaszi még külön is odajött dedikálni <#eljen>#eljen>
Este egy helyen buliztunk a csapat egy részével, itt pl. egy ismerõs arc a barátnõmmel 😊
Aznap este nem úgy tûnt, hogy valami baja lenne elég erõsen csajozott a többiekkel, gyakran jártak ki hátra a wc-be is 😊

Ira csapatot vált.
Tavalyelõtt volt egy szuper Larvik, tavaly egy szuper Buducnost, most meg van egy szuper ETO.
Amit Lökével kapcsolatban írtál az nagyon tisztán látható. Már messze nem úgy fújnak neki, mint anno 2 évvel ezelõtt.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A BL középmezõnye és legfõképp az alja (elsõ csoportkör) talán idénre gyengült, de az ETO-nak nem õk jelentik az ellenfelet. Reális esélye az elõdöntõre pedig az utóbbi években 4-6 csapatnak szokott lenni, ez most is így volt.
Az a hír járja, hogy Siófokon edzõcsere lesz újra. (Többek között.) Érkezik Golovin. (A 300 m mintha már 300 km lenne...)
DUNAFERR FOREVER!!!
Ahogy látom Berta Niki kitett magáért. A csapat remélem utoléri magát fizikálisan és akkor lehetnek még sikerélményeik.
A halasi problémák napvilágra kerültek, elég problémásnak néz ki a jövõ évük. Már nem elõször kerülnek ilyen helyzetbe, az látszik, hogy ott nincs meg egy komolyabb csapatnak megfelelõ háttér.
DUNAFERR FOREVER!!!
Jól küzdött a csapat, a vége elõtt 8 perccel még vezettünk. Addigra viszont, különösen fejben, ami ugye összefügg a fizikális fáradtsággal, elfáradtunk.
Az az igazság, hogy még most is érzõdik a betegségek, sérülések okozta kényszerû edzés-kihagyás.
Ennek ellenére dicséret illeti a csapatot, a mai produkció után. <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!