Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap megnyerte a Gyõr a bajnokságot, ami borítékolva volt. Én azonban a számszerû eredményt nem nézve, gratulálok a Fradinak az ezüsthöz és a BL ben nyújtott teljesítményhez.
Azt gondolom minden dicséret megilleti idén a csapatot<#taps><#taps><#worship><#worship>
Isthy
Ami az elõzõ hozzászólásomból kimaradt:

A meccs után volt még egy búcsúzó köszöntés Gabóé elõtt. Ma játszott nálunk utoljára hazai közönség elõtt Bódi Berni is. Õ jövõre a piros-fehér mezt zöld-fehérre cseréli. Hatalmas köszönettel tartozunk neki, mert az eredményes játékával óriási szerepet vállalt abban, hogy az alapszakaszt a csapat a 8. helyen tudta zárni. Köszönjük Bodesz! <#taps><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Dunaújvárosi KKA - Kiskunhalas NKSE 36-33 (15-13)

Gratulálok, szép volt csajok! <#taps> Méltó búcsúmeccs Gáspár Gabónak! <#worship>

Szerencsére a vendégcsapatnak nem sikerült "belerondítania" Gabó búcsúmeccsébe. Pedig ezt akarták és ezekkel a szavakkal le is nyilatkozták az egyik újságnak (Petõfi Népe). <#bee1>
Szinte végig veszettünk a meccsen, talán egyszer vezetett a Halas az elsõ félidõben 1 góllal. A szünet után sikerült fokozatosan elhúzni és már volt 6 gól is elõny. A végén kicsit közelebb jöttek a halasiak, de a gyõzelmünk nem forgott veszélyben. Épp ideje volt már legyõzni õket, mert az utóbbi 4 meccsünkön kikaptunk tõlük.
Mindenki hozzátette a magáét, amikor kellett és a búcsúzó Gabó is szerzett 2 gólt. Kár, hogy a legvégén a kínai figurába, amit rá játszottunk beleszabálytalankodtak, így nem sikerült még egy gólt lõnie zárásként.
A meccs után volt egy kis ünnepség, ahol elbúcsúztattuk és megköszöntük neki az elmúlt 15 évet, amit nálunk töltött. Köszönjük Gabó! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez jó hír, nagyon remélem, hogy a meccs maga még több örömöt szerez nekünk.

Na meg milyen jó lenne a nézettségrõl késõbb számokat is látni, pláne összehasonlításra alapot adó korábbi adatokkal! (MTV-s adatokra még látok is esélyt, de engem jóval több minden érdekelne.)
Breki33
A DIGI és a Magyar Televízió közös sajtóközleménye.

A DIGI Sport és az M1 képernyõjén a Veszprém-Kiel BL-negyeddöntõ!

A DIGI Sport a kézilabda, mint magyar sikersportág népszerûsítése érdekében – az EHF
Kézilabda Bajnokok Ligája közvetítések magyarországi jogtulajdonosaként – díjmentesen
az MTVA rendelkezésére bocsátja az április 27-én, szombaton 16:00-kor kezdõdõ MKB
Veszprém KC–THW Kiel BL-negyeddöntõ visszavágó mérkõzés közvetítését.

A nemrégiben az MKB Veszprém KC-vel támogatói megállapodást aláíró DIGI célja ezzel
a kezdeményezéssel, hogy minél többen szurkolhassanak a képernyõ elõtt a magyar bajnoknak
a BL-címvédõ Kiel elleni sorsdöntõ mérkõzésen, melynek tétje az EHF Bajnokok
Ligája Négyes Döntõjébe jutás.

A szombati MKB Veszprém KC–THW Kiel visszavágót a DIGI Sport 1 élõben, HD minõségben
közvetíti a Veszprém Arénából, népszerû kommentátorával, Egri Viktorral a mikrofon
mögött.

Az M1 a mérkõzés közvetítését teljes terjedelmében veszi át a DIGI Sporttól.

A megállapodás kizárólag a Veszprém-Kiel mérkõzésre vonatkozik.

MKB Veszprém KC – THW Kiel 2013. április 27. 16:00

Szurkoljunk együtt a magyar sikerekért!
Isthy
BL döntõ visszavágó

Ahogy látom az ETO végül is elérte azt az EHF-nél ami eddig természetes volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Attól a 2 dántól? Egy fillért nem tennék rá...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
benn=benne

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Leginkább azért sajnálom, hogy nem sikerült a Kielt megverni, mert szép bravúr lett volna - ami egyébként teljesen benn volt a meccsben. Azok a hibák, elsõsorban, amikrõl írtatok is, nem fértek bele. Természetesen az is "érdekes" volt, hogy mikor hozták a vitatható ítéleteket a bírók...
Az viszont nagy esély, hogy csak -1 a gólkülönbség. Jó lenne élni vele.

Ajánlom figyelmetekbe a Cunder frissített tartalmát. Nem részletezve, de több érdekesség került fel. (Kit mi érdekel. <#vigyor0>)

Igen Nagy Laci kiállítása összezavarta a csapatot, mondjuk nem tudom mi volt benne kiállítás, szerintem 600 van egy ilyen meccsen. Egyébként szerintem kifejezetten jól játszott a Veszprém (a meccs 65% át láttam kb), én nagyobb zakóra gondoltam.
a továbbjutás úgy is itthon fog eldõlni! jó az idegenben lõtt 31 gól is, meg az egygólos hátrány is. S nem ártana végre hazai pályát kapni a bíróktól is.
Isthy
THW Kiel - MKB Veszprém 32-31 (15-16)

Nem sokon múlott a bravúr, sajnos a végjátékban elkövetett hibák okozták a minimális vereséget. Mindkét félidõ elsõ felét nagyon jól játszotta a Veszprém. 6 gólos elõnynél Nagy Laci 2 egymás utáni "nagyvonalú" kiállításával a 2 spori szépen visszahozta a németeket a meccsbe. A végjátékban meg Jamali 2 rossz "megmozdulása" eredményezte a németek egyenlítését 28-30-ról. Azért talán a 8 mp-et is illett volna kivédekezni, a labdát kapó játékosra kilépve azonnal faultolni. Persze azt is megkérdezhetnénk, hogy a jobbszélsõink minek voltak a pályán, mert 0/5-öt sikerült összehozniuk...

Az esély megvan a visszavágóra, élni kellene vele!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az elõbb olvastam én is, hogy mi történt tegnap a gyõri meccsen... Mihamarabbi gyógyulást Zsuzsinak!

DUNAFERR FOREVER!!!

Eltört Tomori könyöke! remélem csak repedés s nem az akromion (a singcsont csúcsa) vagy nem a forgó valamelyik része tört le, mert az vészes.
Tervelnem nem lett volna szabad már csak a szabály szerint sem hozzányúlni s akkor nem esett volna ilyen szerencsétlenül. Kérdés, hogy mikorra épül fel õ is. Steinbach érkezik nyártól.
Isthy
Dunaújváros KKA - Veszprém Barabás Duna Takarék KC 31-24 (16-16)

Szép volt csajok! <#taps>

Az elsõ 20 perc gyors és ötletes támadójátéka nagyon tetszett, aminek meg is lett az eredménye (16-10). Azután a záró 10 perc gyalázatosan gyengére sikeredett... Emberelõnyben voltunk, lõhettünk két 7 m-est is és mégsem sikerült gólt szereznünk. Kapkodás, eladott labdák és egy 0-6-ra elveszített záró dekád következett.
Szerencsére a szünet után 11 perc alatt visszaállt a 6 gólos elõny (24-18), megint jól játszottak a csajok. A fennmaradó játékidõben megint több lett a hiba, de szerencsére sikerült tartani az elõnyt a végéig, mert a vendégek sem életük meccsét játszották.
A kapuban Reni jól védett (bár volt 3 nagyon szerencsétlen gólja), különösen Planéta lövéseit érezte kiválóan. Nem tudom sikerült-e neki egyáltalán gólt szereznie átlövésbõl a legalább 8-9 kísérletébõl. Nem emelnék ki a mezõnybõl senkit, mindenki hozzátette ma a magáét és segítette a csapatot egy biztos gyõzelemhez. <#worship>
Mondjuk az is hozzátartozik a meccs krónikájához, hogy megint sikerült 3 db 7 m-est és vagy 9-10 ziccert kihagyni. Meg emberelõnyben 5-6 labdát eladni... Szerencsére ez ma belefért, de jövõ szerdán a Halas ellen már nem fog. Egyébként ez a szerdai meccs lesz Gáspár Gabi hazai búcsúmeccse, befejezi a pályafutását.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Jó buli lehetett:
Alakul az újvárosi nõi hokicsapat! 😊)) <#nevetes1><#eljen>

kaloz174
Remélhetõleg segíti õt ez is a gyógyulásban.

kaloz174
A szombati program módosult. Pedig kár (mondom én), mert bizonyos szempontból ünnep lesz, a meccsen túl is, pontosabban elõtte. Bár mások biztos örülnek. <#smile>

17:50
Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia - Veszprém Barabás Duna Takarék KC - Ticker

17:50
ÉTV Érdi VSE - Váci NKSE - Videó

Breki33
Karl Erik Böhn kitüntetése

Norvégiában Karl Erik Böhnt, a magyar nõi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányát választották a 2012-es esztendõ kézilabdás személyiségének – adta hírül a Norvég Kézilabda Szövetség.

Böhnt az év eleje óta Norvégiában kezelik akut leukémiával. Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar válogatottal 2012-ben Európa-bajnoki bronzérmet szerzõ szakember állapota korábban kritikus volt, ám a norvég orvosok egy új eljárással próbálkoztak, úgy tûnik, sikerrel. Böhn szervezetében kedvezõ változás állt be, a vértestek aránya a megfelelõ módon változott. Az eljárás jelenleg is tart.

A Magyar Kézilabda Szövetség sok szeretettel gratulál Karl Erik Böhnnek a díjhoz!
Breki33
lekopogtam
Pláne ha közel keleti sporik lesznek...
kaloz174
Elõre is jó szórakozást!<#smile>
(Számomra jó lesz az TV-n keresztül is, ha nem ütközik más programmal.)

Isthy
Majd meglátjuk a május 11-12-i hétvégén. Remélem én a helyszínen <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mindig vannak akik "hozzák" a szintjüket...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Úgy tûnik, az EHF is a gyõrieket várja gyõztesnek a BL-ben: <#kacsint>
Larvikban kezd az ETO

kaloz174
Önmagában ez egy sportszerû gesztus. A mellékzöngék azért megvannak. Sajnos.

Le a kalappal a Fradi elõtt!
Isthy
<#eljen><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

kaloz174
A cunder.huheti mûsora:

Szerda
2013-04-17 17:50
Fehérvár KC - Veszprém Barabás Duna Takarék KC

Szombat
2013-04-20 17:50
Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia - Veszprém Barabás Duna Takarék KC

Breki33
Ferencvárosi felajánlás a Bajnokok Ligája-döntõs, gyõri kézilabdacsapat felé.
Hajrá magyarok!

A bajnoki fináléra esélyes két együttes vezetése már korábban egyeztetett a nemzeti bajnokság döntõjének lehetséges idõpontjairól.

Szombaton este az FTC-Rail Cargo Hungaria érdi gyõzelmével bebiztosította helyét a bajnoki döntõben. Amennyiben kedden az ETO gyõzni tud Vácott, úgy a tavalyihoz hasonlóan ismételten FTC-ETO párharcot láthatnak a kézilabdát kedvelõk a nemzeti liga fináléjában.

A Rába-partiak Bajnokok Ligája döntõjében való szereplésének okán, a Ferencváros nõi kézilabdacsapata felajánlotta, hogy a magyar bajnokság döntõjének idõpontjait és a helyszínek sorrendjét az ETO határozza meg. A Ferencvárosi Torna Club ezzel kíván hozzájárulni a nemzetközi kupasiker eléréséhez.

Bízunk benne, hogy 2013-ban ismét egy magyar csapat ülhet fel Európa trónjára!

az FTC Kézilabda Szakosztálya
Isthy
Úgy látszik a többi nk-i kupában nem volt szerencséje a sorsolással a magyar csapatoknak. A KEK-ben a Vácot búcsúztató Issy döntõt játszik, ugyanúgy ahogyan az Érdet kiverõ Metz is. Ugye az érdiek csak idegenben lõtt kevesebb góllal maradtak alul, a váciak pedig 3 góllal estek ki.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
megbánította=megbénította

kaloz174
Én belenéztem ebbe a meccsbe. A Krim egy béna kacsa volt a Larvikhoz képest, úgy láttam. Egyszerûen megbánította õket a tét. A Larviknak nagyon jól sikerült a formaidõzítése erre az összecsapásra. Valóban kérdés, szerintem is, hogy ezt ismételni tudják-e.

na ja, de remélem nem fogják ezt a formát konzerválni erre a két meccsre!
Én sem úgy gondoltam, hogy Norvégiában fán teremnek az índításgólok.
na jó, de annak a fõ oka az volt, hogy fõleg Amorim és Görbe nagyon sok labdát adott el, lõtt a kapusba, vagy nem tudták megjátszani Lökét. Innen jöttek az ellentámadások. ha ezt kiküszöbölik, mint az elsõ két meccsükön,akkor nem lehet baj.
Nagyon szurkolok az ETO-nak, hogy 24 gól alatt tartsák Rieglhuthöt 😊

A Valcea elleni nyögvenyelõs, szerencsés, de hõsies továbbjutásból lehet erõt meríteni, akár még jól is elsülhet. (Bár tavaly is lehetett azt gondolni, hogy romániai pofon jót tesz.) Játszani nyilván csak jobban fognak. Viszont amennyi indításgólt lõttek a románok, az sosem hangzik jól egy norvég csapat elleni párharc elõtt.
Isthy
Ahogy olvasom a Krim valami borzalmasan gyenge játékkal rukkolt elõ, nem tudták elviselni a nyomást. Nevetséges "kapusteljesítmény" és eladott labdák tömkelege, a norvégok köszönték a számukra ideális játékot és nagyon simán nyertek.
Ahogy vártam, a norvégok jönnek a döntõben, jó kis párharcnak ígérkezik. Nálam most az ETO 60-40 arányban esélyesebb a BL gyõzelemre.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Nõi BL: a Larvik lesz a Gyõr ellenfele

Hazai pályán összeomlott, így nem tudta megtartani összesítésbeli kétgólos elõnyét a Krim Ljubljana a Larvikkal szemben a Bajnokok Ligája elõdöntõjében. A fináléban Gyõr-Larvik mérkõzéseket rendeznek. A párharc elsõ találkozója május 4-én vagy 5-én, a visszavágó május 11-én vagy 12-én lesz. Az elsõ mérkõzés pályaválasztói jogát április 16-án Bécsben sorsolják ki.

Nõi Bajnokok Ligája, elõdöntõ, visszavágó:

KRIM LJUBLJANA-LARVIK 19-27 (9-13)

Ljubljana, játékvezetõk: Ch. Bonaventura, J. Bonaventura (franciák)
kaloz174
A románokban lehetett bízni az elmúlt években, ami azt illeti, így most is. Jól mutatja ezt az eredménylistájuk, kimondottan tehetséges játékosaik ellenére. Azt gondolom, sikerült eltékozolni lehetõségeiket.
(Annyira azért nem vagyok emiatt szomorú.😊)

Isthy
Az ehfTV.com-on meg tudod nézni a teljes meccset elfogadható minõségben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igazság szerint a szurkolás azért elég hullámzó volt. Az elején még viszonylag jó volt, azután nagyon elhalványodott. Az utolsó 6-8 percben volt az igazi, amilyet minden csapat kívánna magának <#wink>
Persze azt is figyelembe kell venni, hogy elég jelentõs volt a csarnokban a "szalonközönség", akikre komolyabban nem lehet számítani ilyen téren. A végére közülük is sokan belelkesedtek így már megvolt az az "erõ" ami kellett a csapat mögé. Egy ekkora légterû csarnokot kiválóan beszurkolni bizony "emberes" feladat, ide nem elég 3-400 tevékenyebb szurkoló.

A belinkelt román sajtóvisszhangot tekintve hozták a szokásosat... Egyetlen józanabb van köztük amelyik a két mérkõzést tekintve fogalmazza meg az észrevételeit. Azt ne felejtsük el, az elsõ meccsen az ETO 7 gólost elõnyt adott le 2 gólra, most a románok 6 gólost 1 gólra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
oda nekem nincs regisztrációm
[HUN]FaTaL
Magon fent van már az egész meccs HD-ban 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

"A végjátékra gondolok itt. A "románok" megint eltaktikázták,"

Nem, baromi nagy tévedés, a Gyõr kurta el 50 percig, utána fejben is rájöttek amit az edzõk és a játékosok is meglepõdve tapasztalnak, hogy a pályának van két széle..., jé ezt eddig mért nem tudták...
Breki33
jó minõségben énis visszanézném digi hiányában elég érdekesen néztem

két stream futott az oroszon néztem a képet és a magyaron ami szakadozott jött a hang 😛

A Magyar-Horvátot már megtaláltam jó minõségben

Breki33

Isthy
Köszönjük! <#wink>

Még nem jutottam el az interjúk és a cikkek elolvasásáig, de délután bepótolom. Meg természetesen este majd visszanézem a felvételt, immár nyugodtabb körülmények között.

DUNAFERR FOREVER!!!