Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem várjuk még vele, mert a Port.hu-n már 15:15 van írva..
#54102 legalább kiderül mi a fontos a MAGYAR KÖZTELEVÍZIÓNAK...
Isthy
Sztem ott fogod nézni valós idõben <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Van még egy dolog. A Forma 1-es idõmérõ edzéseken nem egyszer történtek már olyan "események" amelyek miatt borult az idõrend és meg kellett hosszabbítani a közvetítést. Na az lenne majd érdekes...

DUNAFERR FOREVER!!!

Másutt is jobbat ad, bár szerintem nem rajtam fog múlni, de én inkább a digin nézném valós idõben...
Nem biztos hogy kellene oda külön kamera, szerintem közvetítenek annyi kamerával, hogy minden szögben lát. Nyilván lesz e célra egy kamera, a rögzítése szerintem a mai technikával nem lehet gond, max rövid életû kamera lesz<#mf1>
Már amikor a legfelsõbb érdekek megengedik..., nekem alapból nincs vele gondom, nem tudom mennyire volt jellemzõ, inkább meccsek végén lehet döntõ jelentõségû szerintem.
Isthy
Nem is akarják ezzel megoldani (különben hogyan lehetne majd érdekeket képviseltetni a sporikkal), egy technikai lehetõséget használnak ki, egy dologgal kapcsolatban. Gondolom elég masszívan lesz rögzítve ez a kamera a felsõ lécre, mert van ott igénybevétel.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Kéziben is "gólbíró" technika

Ettõl, sajnos, nem oldódnak meg a bíráskodásban jelenleg meglévõ "anomáliák". <#levele> Sokkal fontosabb lenne egyértelmûsíteni a felfogást, a szabályok alkalmazását, számon kérni a következetességet, véleményem szerint.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Jó, jó...De melyik nap? <#vigyor2> Kinyomoztam: szombat! <#smile> (Kicsit sok a program, feladat.😊)

DIGI mûsor:
(2013. május 11., szombat)
14:45 Kézilabda
EHF nõi Bajnokok Ligája, döntõ, visszavágó, Gyõri Audi ETO-Larvik

Így valóban úgy lehet igaz, ahogy gondolod. (Nálunk a köztv jobb minõségû követítést ad...)

Isthy
Most látom az EHF oldalán, hogy az M1 is adni fogja a BL döntõ visszavágóját. A "szemét" Digi ismét átadja nekik a közvetítési jogot. A közvetítésük kezdési idõpontja 15:20 (a Forma 1 edzés miatt), így minden bizonnyal 5 perccel csúsztatva adják le, mivel a meccs 15:15-kor kezdõdik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A fiúknál vannak a nagyobb problémák, kell is, hogy edzõdjenek éles meccseken. Meglátjuk mennyire lesz hasznos ezzel a hetente egy közös edzéssel... A lányokról sehol egy szó nincs, de gondolom az õ akadémiai junior osztályuk indulása is 2014 õszére csúszik.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
csúszás a boglári akadémián

Az érdekesség, többek között, hogy "...a férfi juniorválogatott õsztõl az NB I-ben indulhat, tizenharmadik csapatként".

kaloz174
A második félidõt nem láttam, mert átmentem megnézni a siófoki elsõ csapat mellõl kényszerûségbõl távozó edzõpáros, Kiss Szilárd és Irina Shirina által vezetett hazai csapat záró hazai meccsét. (Mint ismert, Ira Budaörsön folytatja. Távozik még Kiss Éva, valamint a légiós beállós, Seric is.)

Ahhoz képest elég magabiztos ETO-gyõzelem született, hogy még 2 góllal a Larvikot láttam vezetni...

A siófoki meccsen a hazaiak szépen köszöntek el a mindenkinek játéklehetõséget biztosító Kiss Szilárdtól. A csabaiak viszont csak idõnként mutattak értékelhetõ játékot.

Isthy
Grat az ETO-nak a gyõzelemhez! <#taps>

Az elsõ félidõben - fõleg az elején - sok volt az eladott labda és nagyon hullámzott az ETO játéka. Görbe nagyon nem találta magát, szerencsére ekkor Joka és Löke szépen hozzátett. Így a szünetre csak egyetlen gól volt a norvégok elõnye (12-13). A szünet utáni elsõ 5 perc egy rémálom volt (13-17), az azt követõ 25 perc viszont álomszerû védekezést hozott elöl Görbe feltámadásával. Lunde is egyre jobban teljesített a kiváló védelem mögött és a végére csak a gyõzelem aránya volt kérdéses.
Kiemelhetõ Görbe, Lunde, Löke és Joka játéka, a norvégoknál Leganger (neki nagyon sokat köszönhet a Larvik) és talán Blanco.

DUNAFERR FOREVER!!!

Szép volt lányok, pláne egy ilyen furcsa biráskodás mellett!
De nem kellett volna annyi labdát elszórni és Legangert naggyá tenni! De remélem így is meglesz a cím és a kupa!
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Gratulálok az érdieknek a bronzéremhez!
Igazából ha nem szerzik meg a 3. helyet, az eléggé "kínos" lett volna ezzel a kerettel. Így most szurkolhatnak nagyon a gyõrieknek, hogy lehetõvé váljon az esetleges BL indulásuk a következõ idényben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az EHF delegált (a két ellenõr mellet) személye nem volt kétséges, hiszen a BL serleget az elnök szokta átadni.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Amúgy a színvonal, mit mondjak, elég gyenge volt.

kaloz174
A végén az Érd megnyerte a meccset, így a bronzot - gratulálok - is, de sokáig úgy tûnt, a Siófok elleni párharcuk példáját követik, tehát megbénítja õket a lehetõség. (25-21)

kaloz174
Kisebb meglepetésre vezet a Vác Érden a félidõben 1 góllal...

kaloz174
horvát bírók...

Innen a szomszédból...<#kacsint> Ez elég kedvezõnek tûnik a gyõriek számára.

Isthy
Hétvégi tv-s menü:

Pick Szeged - Csurgói KK
Férfi bajnoki elõdöntõ, 1. meccs - Szeged
2013.05.05. vasárnap 12:35 RTL Klub

Larvik (norvég) - Gyõri Audi ETO KC
Nõi Bajnokok Ligája DÖNTÕ, 1. meccs - Larvik
2013.05.05. vasárnap 16:45 DigiSport1

DUNAFERR FOREVER!!!

De azért a totális házi döntõt nem merték bevállalni..., nagyon átlátszó lett volna.
Isthy
EHF BL Final Four sorsolás

A kávéskanna, mint végsõ megoldás... <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszönöm nektek is! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Utólag is boldog születésnapot! 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
Utólagosan énis csatlakozom.

Isthy
Köszönöm! <#worship> Az ünnepelt éppen ünnepel! <#pias><#vigyor> Meg még fog is! <#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Van közöttük amit szeretek! <#vigyor> Köszönöm! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Õszintén szólva nem is figyeltem, hogy ilyen jeles nap van. Isten éltesse az ünnepeltet!
kaloz174

Sok-sok boldogságot neked! <#eljen><#eljen><#eljen>

Igen, bár a négy bajnoki az idei szezonra vonatkozik, elsõsorban mégis a bajnokságra lehet gondolni a jövõt tekintve is.

Mondjuk nem is gondoltam komolyan, amit alább írtam, az eredeti, Elek Gábor száját elhagyó mondatot úgysem ismerjük, de a lényeg úgyis az, hogy hazai pályán már valamennyiszer valós gyõzelmi célokkal fogunk pályára lépni, nem pedig egyszer kapjuk el az ETO-t, hátha összejön alapon. Mindenesetre elvárásnak a rendszeres népligeti ETO-zakóztatás viszont sokkal erõsebb lenne a BL-elõdöntõnél is.
Isthy
Ilyenek nekem is eszembe jutottak, sõt a BL-ben 2x is játszhatnának egymással (csoportban plusz elõdöntõ vagy döntõ). De a mondatban ott szerepel hogy "a 4 bajnokin összesen" és az egész mondat úgy jön le, hogy a bajnokikról van szó. Ezért nem vettem figyelembe más lehetõséget.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Egy sikeres és egy kevésbé sikeres idõszak egy edzõ életében:
Zsiga Gyula

Lehet, hogy Veszprém után jövõre Dabason lesz az MK-döntõ, plusz számol egy BL-párharccal is 😊
Igen ha nem jön tavasszal sérülés hullám akkor mindkét porondon jó esélyek lehetnek szerintem.
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>
Isthy
A Fradinak idén már fújtak 2 BL meccsen is, akkor emlékeim szerint nem volt baj a 2 román hölggyel. Meglátjuk most lesz-e változás.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
EG interjú

Reális nyilatkozat, tisztában van a lehetõségekkel.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Érdekes az EHF ismét... Skandináv barátok a küldöttségben, és román bírók azután, hogy az ETO a Valceat verte ki az elõdöntõben? Kiváncsi leszek a bíráskodásra, remélem nem olyan lesz, mint a két dán szombaton...

Isthy
Az már túl sok mindentõl függ (sorsolás, ellenfél csapatok erõsödése stb.) ezért annyira elõre nem is tekintettem.

Viszont megvan a Larvik-ETO meccs EHF "stábja": két román hölgy vezeti a meccset, német, dán és izlandi EHF küldöttekkel.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Teljes kerettel szerintem meglehet az elõdöntõ is. A többi már szerencse kérdése (is) 😊)

kaloz174
A Fradi - építkezésbõl - jó példa lehet bárkinek.

Isthy
Ebben az idézett cikkben nem szerepel, de egy másik portálon megjelentben igen:

"Elek Gábor vezetõedzõ kitért rá, hogy ebben az idényben egyszer sem tudtak a Gyõr ellen a legerõsebb összeállításban pályára lépni, és a négy bajnokin összesen egy döntetlenre voltak képesek, a következõ szezonban legalább két hazai gyõzelemben bízik az ETO-val szemben."

Ezek szerint mindkét hazai bajnokit nyerni kellene a Fradinak. Õsszel ezt elég merésznek érzem, tavasszal már nagyobb lehet az esély.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Fradi sajtótájékoztató

Ha a sérültek rendesen felgyógyulnak akkor jövõ tavaszra igencsak ütõképes lesz ez a csapat. Persze nem ártana ehhez, hogy újabb sérüléshullám ne jöjjön közbe és akkor a BL 8 ismét mindenképpen kinéz nekik.

DUNAFERR FOREVER!!!

ok, marad Veszprémben
féltem a franciák nagy bevásárlása a nagynál is nagyobb lesz.

kaloz174
Rózsaszín síp akció...

Nem egészen értem a dolog lényegét. Ilyet nem a Szövetségnek kellene rendezni?

Isthy
Valóban jobb védekezés és kapusteljesítmény kellett volna, hogy legyen esélyünk pontot szerezni. Ami sajnos csak a szünet utáni 15-20 percben volt igazán meg. Az utolsó 5 percben a 4 perces emberelõnyét okosan játszva kihasználta a hazai csapat és megnyerte a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gondolom Nagy Laci miatt tetted be ide, de õ ma reggel is elmondta, hogy még csak megkeresés sem történt felé. Nem megy sehová sem, marad Veszprémben.

DUNAFERR FOREVER!!!