61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Gabess8
    Gondolom ott még úgy sem működik az üzleti alap mind nálunk, gondolom megint tisztára kell mosni...
  • primavis
    persze, próbálkoztak a roműámok már sok ilyen szupercsapattal (régebben Karácsonkő, Bakó majd Brassó, de Valcea jött be, azóta meg Kolozsvár, Zilah sikertelenül s most Nagybánya).
  • primavis
    kihagytad a fradit, vagy azt nem közvetíti senki?
  • kaloz174
    Minden más meglepő lett volna. A felhajtás max. valóban egyes újságok érdeke volt, na meg esetleg a háttérben ténykedő menedzsereké...(Ez utóbbit sem zárom ki.)
  • Isthy
    Hétvégi tv-s menü:

Larvik (norvég) - Győri Audi ETO KC
    Női Bajnokok Ligája középdöntő - Larvik
    2014. 02.07. péntek 20:00 DigiSport1

Ipress-Center Vác - Fehérvár KC
    Női EHF Kupa nyolcaddöntő, visszavágó - Vác
    2014.02.08. szombat 16:00 SportKlub

Pick Szeged - HBC Nantes (francia)
    Férfi EHF Kupa, C csoport - Szeged
    2014.02.09. vasárnap 12:30 DigiSport1

Rhein-Neckar Löwen (német) - MKB-MVM Veszprém
    Férfi Bajnokok Ligája, A csoport - Mannheim
    2014.02.09. vasárnap 19:00 DigiSport1
  • Isthy
    Akkor Löke húga is szerepet kap az elkövetkező meccseken. Thea pótolható, nem vészes a hiánya, azon kevés poszt egyike volt, amit Ljubljanában jól megoldottak.
  • Isthy
    Nahh, Valcea szindróma...?
  • Isthy
    Hosszabbítások a Fradinál

Kíváncsian várom a többit. Ezekre azért számítani lehetett, még ha nagy is volt a "médiacirkusz" körülöttük.
  • primavis
    Blanco 3 hétre, Mörk hónapokra kidőlt a Larvikból.
  • primavis
    no merészet álmodnak Nagybányán! leigazolták Vadeanut, Herremet és nyártól állitólag Nascimentot és Arenhartot is. Maneat is akarták, de ő Bukarestet választotta.
  • kaloz174
    Az MKSZ közleménye
  • Breki33
    http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/nemeth-andras-lesz-a-noi-kezisek-kapitanya-2312869
  • Isthy
    Veszprém - FTC 24-27 (10-18)

A Fradi oldalán volt szöveges közvetítés a meccsről. A 2. félidő elején meglett a közte 10 gól (10-20) azután úgy tűnik ugyanaz lett, mint a norvégok ellen volt vasárnap. A hazaiak feljöttek 2 gólra is (24-26), de igazán szorossá tenni nem tudták.

Egy gyöngyszem a közvetítésből:
    "Mindkét csapat emberhátrányban kezdte a második játékrészt"
    Kihez képest volt hátrányban mindkét csapat? Mindig meg tudják lepni az emberfiát...
  • Isthy
    Ma is lesz, Veszprémben lép fel a Fradi.

A döntetlen valóban meglepetésnek mondható, de nekünk már szerencsére nem igazán számít.
  • kaloz174
    Mint kiderült, ma bajnoki is volt...
    Nem kis meglepetés lett a vége:
    Vác-Loki

Gratulálok a Lokinak.
  • kaloz174
    Valóban igaz. Figyelemre méltó írás, köszönhetően elsősorban a Kapitánynak.
  • Isthy
    KEB útravalói

Nem szoktam az NSO-val foglalkozni érdemben, de most ezt a cikket mindenkinek a figyelmébe ajánlom.
  • Isthy
    Szabó Edina interjú

Azt nem mondhatjuk, hogy nem mer nagyot álmodni... Azért a Fradi-Érd döntőnek nem nagy a valószínűsége és nem a Fradi miatt Ha összefutnának hamarabb, azzal szinte kimerítenék a lehetséges maximumot, amit két csapat esetében elmondhatunk. Játszottak egymással a BL-ben (selejtező), játszhatnának a KEK-ben, már összesorsolták őket a Magyar Kupában, a bajnokságban az alapszakaszban játszottak és minden bizonnyal a rájátszásban is összekerülnek. Ennél többet két csapat nem találkozhat semmilyen színtéren. Nagyon "egymásra talált" idén a két csapat...
  • Isthy
    20 perc alatt meglett a közte 10 gól, utána már nem nagyon vette komolyra a meccset a Fradi. Néha már túl lazára is vették, így éppen csak 10 gólos lett a győzelem. Ha komolyabban játszanak végig 18-20 lett volna a különbség a végére.
  • Isthy
    Nem is péntekre, hanem inkább a későbbi meccsekre gondoltam.
  • primavis
    22-14 a fradinak az első félidő után. laza védekezéssel és hibákkal is sima.
  • primavis
    péntekre azért talán nem épül fel teljesen!-:)
  • Isthy
    A sors iróniája, hogy a mai napon pont egy magyar-norvég nk-i kupameccs lesz...
  • Zóanagyvarázsló
    Isten nyugosztalja!
  • Gabess8
    Sokak számára példa lehet, a mentalitása! Nyugodjék békében!!!!
  • kaloz174
    Utolsó pillanatig reménykedtem egy csodában. Abban mindenképpen, hogy még marad egy kis ideje ebben a világban.
    Nagyon szomorú. Nyugodjék békében!
  • Isthy
    Nekem a tegnapi győri meccs a szeptemberi eleji Fradi-ETO bajnokit juttatta eszembe. Nagyon sok mindenben "hajazott" arra az összecsapásra és a vége is kis híján ugyanaz lett, ami most sokkal többe kerülhetett volna a győrieknek. A BL-ben mi nem játszunk, hogy utána elverjük az ellenfelet és korrigáljuk a vereségüket
    A norvégok nagyon vérszegények voltak, pedig Leganger nagyon jól tért vissza, rajta nem múlott. Ha nem kapják össze magukat, akkor tényleg lehet, hogy az ETO-Bud páros jut tovább. De én még nem tennék le a norvégokról, főleg ha Blanco játszhat majd.
  • Isthy
    Én is éppen az előbb olvastam máshol...
    Nyugodjék békében!
  • a.carkey
    Meghalt Karl Erik Böhn
  • Zóanagyvarázsló
    Én is szorítottam a Krimnek, de az azért erős túlzás volt a kommentátortól, hogy versenyben lehetnek a továbbjutásért. A Larvik pedig borzasztóan vérszegény volt, ez alapján még Blancóval se jutnának tovább, de hát január van még, az ETO sem játszott jól. Azért az egyértelmű, hogy a csoport első meccsét játszó két csapatra fogadnék, ha az a kérdés, hogy kiket látunk még rövidesen Pesten.
  • Isthy
    Stefanisin oroszlánrészt vállalt ebből a Krim győzelemből, ami ráadásul elég nagyarányú is lett a végére. Ha a norvégok Blancot is elveszítik a meccs mellett, akkor az esélyeik nagyot csökkennek.
  • primavis
    csak sikerült kidrukkolni a Krim 6 gólos győzelmét a Larvik ellen! Kiváncsi vagyok, hogy pénteken hogy fognak szerepelni a győriek Larvikban!
  • ToCsEk
    hát igen érdekesen fújtak :D 3.élvonalbeli meccsük volt ez bedobták a mély vízbe őket és mondhatni elbuktak :D

de nekem a jobb oldali eléggé bejövős volt kis ari
  • Isthy
    Dunaújvárosi KKA - Békéscsabai ENKSE 25-17 (15-9)

Ma nem tudtam ott lenni a meccsen, de a csajok nélkülem is megoldották. Ahogy hallottam végig uralták a mérkőzést és nagyon simán nyertek. A vége felé megint sokat játszottak a fiatalok, bár sajnos nekik nem ment.
    Érdeklődve várom a részletes beszámolót az illetékestől

Lassan már semmi sem ment meg bennünket a felsőháztól...
  • Isthy
    Az ETO a végén kiharcolta a döntetlent.
    Borzasztóan gyenge, rengeteg hibával tarkított volt ma a támadójátékuk. Olyan volt mint a 2 orosz hölgy akinek ez a meccs meghaladta a tudását...
    Lesz munka a támadásokkal, össze kell kapniuk magukat elöl, mert ez halovány produkció volt. Hátul még viszonylag rendben voltak, bár Lunde ma messze nem hozta azt, amit szokott.
  • primavis
    a végén döntetlen, de inkább a szintén gyengén játszó veszprémi fiukat néztem. A Bud hóhér védekezését nem szeretem, at ETo gyenge volt, rengeteg elrontott átadás, koncepció nélküli támadások, gyenge védekezés+ két szőke orosz nő, akik nagyon nem értik a kézilabdát.
  • ToCsEk
    győrnek nem nagyon megy :(
    eladott labdák
    gyenge támadójáték
    10perces gólcsönd
    néhol érdekes bírói ítéletek
    félidő 9:13
  • kaloz174
    cunder.hu:
    Szombat
    2014-02-01 17:50
    Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia - Békéscsabai Előre NKSE
    Nemzeti Bajnokság I.osztály 18.forduló
  • Isthy
    Hétvégi tv-s program:

MKB-MVM Veszprém - Vardar Szkopje
    Nk-i felkészülési torna - Szkopje
    2014.01.31. 17:30 Sport2

Érd - Buxtehude
    Női KEK nyolcaddöntő - Érd
    2014.02.01. 15:30 SportKlub

Győri Audi ETO - Buducsnoszt Podgorica
    Női BL főcsoport 1. forduló - Győr
    2014.02.01. 18:30 DigiSport1

MKB-MVM Veszprém - Metalurg Szkopje
    Nk-i felkészülési torna - Szkopje
    2014.02.01. 18:45 Sport2

FTC-Rail Cargo Hungaria - Tertnes Bergen
    Női KEK nyolcaddöntő - Budapest
    2014.02.02. 19:15 DigiSport1

Akinek még ez sem elég, az szombaton az ETO meccse után megnézheti a Krim Ljubljana - HK Larvik női BL meccset is 20:30-tól a DigiSport1-en.
  • Isthy
    Nem tudom, hogy csináltam, de a szöveg lemaradt

Maximálisan egyetértek vele, hogy nagyon kellenek bizonyos feltételek. Máshol már leírtam, hogy az MKSZ-nek végre minden szempontból megfelelően kellene kezelnie a női válogatottat is.