Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár ez csak egy NSO hír még.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha az volt a célunk, hogy a letteknek sikerélményt adjunk - az sikerült.<#confused>#confused>
Szinte egyáltalán nem sikerült felpörögni erre a meccsre.
DUNAFERR FOREVER!!!
(Talán ez a be nem tartott ígérgetés ára...)
DUNAFERR FOREVER!!!
Csak hiányolni kellett. <#wink>#wink>
Hallottam magyarul nyilatkozni. Egészen jól beszél már, nem értem, miért nem vállalaja be, többnyire. Már nyugodtan megtehetné.
"Néhány infó a 2013/2014-es Nb1/B versenykiírásából.
Az õszi elsõ fordulók Szeptember 7-8-án kezdõdik és December 7-8-án fejezõdik be. A tavaszi fordulók február 8-9-én kezdõdnek majd és május 17-18-án fejezõdik be.Mindkét csoportban idén is 14-14 csapat fog indulni.Csapatok június 30-ig kell beadniuk a nevezésüket.Július 16-án 13:00-kor fogjuk megtudni ki melyik csoportban indul.Szerkesztõségünk élõben fog beszámolni az eseményrõl."
Meglepett, hogy a másodosztályról már vannak hírek, de az elsõ osztályról még nincsenek. Vagy csak én nem figyeltem?<#kacsint>#kacsint> Ti mit tudtok?
MAGYARORSZÁG, Szerbia (házigazda), Norvégia (címvédõ), Algéria, Angola, Kongói Köztársaság, Tunézia, Dél-Korea, Kína, Japán, Ausztrália, Argentína, Brazília, Dominikai Köztársaság, Paraguay, Montenegró, Spanyolország, Románia, Lengyelország, Csehország, Dánia, Hollandia, Németország, Franciaország.
Az országokat 6 kalapba osztják be, kalaponként 4 csapattal. A sorsolással 4 db 6-os csoportot alakítanak ki. A csoportmeccsek után a csoportok elsõ 4 helyezettje jut tovább, onnan egyenes kiesés rendszer lesz (nyolcaddöntõk, negyeddöntõk, elõdöntõk).
Elvileg mi az elsõ kalapba kerülhetünk a tavalyi EB szerpelésnek köszönhetõen.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Tegnap egy másik neves csapat sem jutott ki a vb-re, a lengyelek kettõs gyõzelemmel búcsúztatták a svédeket.
Ma este pedig meglehet a harmadik komoly búcsúzó, a franciák személyében (nagyon nem lennék szomorú <#wink>#wink>). A horvátok idegenben döntetlent játszottak velük, otthon elég lenne nekik egyetlen góllal nyerniük ma este.
DUNAFERR FOREVER!!!
Csak legyen meg végig a kitartása, és sikerüljön a mûtét mert ott is eldõlhet a meccs...
Változatlanul nagyon szorítunk neki. <#felkialtas>#felkialtas>
A nõi kézilabda sportágat tekintve ez nem igazán jó hír, mert egy erõs csapat kiválik és csökken a BL értéke.
Lehet a média is bosszankodik, mert egy "nagy cirkuszforrástól" esnek el <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Bezzeg máskor mindenki baszik nagy íveben az egészre...

szegedi hírek
Most ezen sírjak vagy röhögjek? <#wow3>#wow3> Inkább azt mondom, hogy ez már nagyon szánalmas...
DUNAFERR FOREVER!!!