Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Látva az MKSZ tevékenységét én azt mondom várjunk még ezzel.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Úgy tûnik, a sok jelölt ellenére, mégis csak 1 feljutó lesz az elsõ osztályba:
Bár ez csak egy NSO hír még.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Közben kiderült, hogy a 2013/14-es BL sorozattal kapcsolatos kérdésekben (Wild Card torna és egyebek) június 21-én várható döntés.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kemény csata várható a középházban 6-7 csapat között.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pocsék "produkció"... Mondjuk a válogatottban azért illene odatennie magát a játékosoknak, még ha idény vége is van.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Értékes döntetlen - de nagyon gyenge produkció.
Ha az volt a célunk, hogy a letteknek sikerélményt adjunk - az sikerült.<#confused>
Szinte egyáltalán nem sikerült felpörögni erre a meccsre.

kaloz174
fehérvári igazolások.

kaloz174
Megtaláltam a "hivatalos" változatot is:
MKSZ oldal
Errõl az oldalról.

Isthy
Azt olvastam, hogy a Bera Bera benevezett a BL-re, így csak a Valcea helye üresedett meg a fõtáblán. Amit minden bizonnyal egy Wild Card Qualification tornával oldanak meg.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Voltak már hasonló kísérletek, eredmény nélkül. Meglátjuk ebbõl mi lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
programajánló:

"Egy pont kell az Eb-részvételhez"

Ffi válogatott meccse

kaloz174
Egy érdekesötlet

Vajon mûködni fog?

kaloz174
Elvonatkoztatva attól az elfogultságtól, amit ebben az ügyben, több oldalról is érzek, szakmailag is elég fura megoldásnak tûnik ez az egész, ismerve a leendõ "beosztottak" személyét. (Arról szóltak, egyébként, a legutóbbi elõzetes hírek, hogy Kiss Szilárd az utánpótlás képzés veetõje lesz.)
(Talán ez a be nem tartott ígérgetés ára...)

Isthy
Amikor megláttam egybõl eszembe jutottál <#wink> Ez van...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pár másodperc... <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Itt olvashatsz az NB I-rõl is.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Íme
Csak hiányolni kellett. <#wink>

kaloz174
Valóban minden elismerés neki. <#worship>
Hallottam magyarul nyilatkozni. Egészen jól beszél már, nem értem, miért nem vállalaja be, többnyire. Már nyugodtan megtehetné.

Breki33
Breki33
KÖSZÖNJÜK NEKED CARLOS !

kaloz174
Ezt találtam a fb-on:
"Néhány infó a 2013/2014-es Nb1/B versenykiírásából.
Az õszi elsõ fordulók Szeptember 7-8-án kezdõdik és December 7-8-án fejezõdik be. A tavaszi fordulók február 8-9-én kezdõdnek majd és május 17-18-án fejezõdik be.Mindkét csoportban idén is 14-14 csapat fog indulni.Csapatok június 30-ig kell beadniuk a nevezésüket.Július 16-án 13:00-kor fogjuk megtudni ki melyik csoportban indul.Szerkesztõségünk élõben fog beszámolni az eseményrõl."
Meglepett, hogy a másodosztályról már vannak hírek, de az elsõ osztályról még nincsenek. Vagy csak én nem figyeltem?<#kacsint> Ti mit tudtok?

kaloz174
Érdekes hír:
Kiss Szilárd marad...
Inkább nem írnám le, mit gondolok...

Isthy
Az alábbi 24 csapat várja a szombati belgrádi sorsolást:

MAGYARORSZÁG, Szerbia (házigazda), Norvégia (címvédõ), Algéria, Angola, Kongói Köztársaság, Tunézia, Dél-Korea, Kína, Japán, Ausztrália, Argentína, Brazília, Dominikai Köztársaság, Paraguay, Montenegró, Spanyolország, Románia, Lengyelország, Csehország, Dánia, Hollandia, Németország, Franciaország.

Az országokat 6 kalapba osztják be, kalaponként 4 csapattal. A sorsolással 4 db 6-os csoportot alakítanak ki. A csoportmeccsek után a csoportok elsõ 4 helyezettje jut tovább, onnan egyenes kiesés rendszer lesz (nyolcaddöntõk, negyeddöntõk, elõdöntõk).
Elvileg mi az elsõ kalapba kerülhetünk a tavalyi EB szerpelésnek köszönhetõen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Igen, számomra is biztató jel, hogy ilyen gyengén muzsikáltak. Mig eddig kisegitette õket a csapat összeszokottsága, mostanra a sok légiósuk miatt ez megszûnt s remélem ez nem is fog változni.
Isthy
A horvátok mindkét kapusa (Grubisics, Zderics) megsérült, így ma a harmadik számú kapusuknak kellett védenie. Sajnos nem is tudott hozzátenni (21 %) a meccshez. Ennél biztosan jobb lett volna Grubsics és Zderics... A franciáknak mázlijuk volt ezekkel a sérülésekkel, remélem a vb-n majd visszakapják ezt.

DUNAFERR FOREVER!!!

nem jött be: 30-26 a franciáknak.
[HUN]FaTaL
Remélem a horvátok is elverik a csigazabálókat 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

a hollandok megint kifoghattok egy olyan napot mint anno ellenünk és lerohanták az oroszokat. Amúgy, nem vagyok nagyon meglepõdve, legfeljebb a számszerû eredményen. Komoly generációváltás van az oroszoknál.
igen, no meg a fradi sérültjeinek a visszatérésétõl.
Isthy
Az oroszok ma brutálisan nagy pofont kaptak otthon a hollandoktól a vb selejtezõn (21-33) és nem jutottak ki az év végi vb-re. Pedig az elsõ meccset idegenben 1 góllal (27-26) megnyerték. Mondjuk tény, hogy "csak" a következõ játékosok nem játszottak náluk: Szuszlina, Szidorova, Szedojkina (kapusok) Posztnova, Levina, Kocsetova, Makejeva, Kuznyecova.
Tegnap egy másik neves csapat sem jutott ki a vb-re, a lengyelek kettõs gyõzelemmel búcsúztatták a svédeket.
Ma este pedig meglehet a harmadik komoly búcsúzó, a franciák személyében (nagyon nem lennék szomorú <#wink>). A horvátok idegenben döntetlent játszottak velük, otthon elég lenne nekik egyetlen góllal nyerniük ma este.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sikeres mûtétet és gyógyulást neki!

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerencsére úgy tûnik optimista a hozzá állása, ez nagyban segítheti a felépülését!! Sport nyelven szólva az gondolom élete legnehezebb BL sorozatában van benne.
Csak legyen meg végig a kitartása, és sikerüljön a mûtét mert ott is eldõlhet a meccs...
A Krimnél és a Szkopjénél én is inkább várom elõdöntõbe a Fradit vagy a Larvikot, de ez már a sorsoláson is fog múlni.
kaloz174
Hírek a kapitányról.
Változatlanul nagyon szorítunk neki. <#felkialtas>

Isthy
Sztem meg a Larvik tuti belepiszkál és remélem a Fradi is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Viszont legalább 4 eddig is erõs csapat (- Szkoplje) még erõsebb lesz, mivel a valceaaiak az ETO-hot. Krimhez, Buducnost-hoz és a Szkopljehez igazoltak. Ergo megvan a jövõ évi elõdöntõ, hacsak a Fradi, Larvik meg esetleg más bele nem piszkál.
Isthy
Tegnap hivatalosan is bejelentésre került, hogy a Valcea nem indul a BL-ben a következõ szezonban. Így egy BL fõtáblás hely már biztosan megüresedik.

A nõi kézilabda sportágat tekintve ez nem igazán jó hír, mert egy erõs csapat kiválik és csökken a BL értéke.
Lehet a média is bosszankodik, mert egy "nagy cirkuszforrástól" esnek el <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Akkor a kézilabdaberkekben õ az egyedüli!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Ez meg milyen kép már, "vezírünk" a hátát mutatja? <#vigyor> Megy a PR durván az utóbbi napokban...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az MKB-Pick meccsen lassan lehet majd több szó hangzik el spanyolul, mint magyarul. <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez mind szép dolog, de hogy ezekbõl miért kell ekkora ügyet csinálni persze tudom kell a PRI, ez a napszemüveg pedig pont oda való...
Bezzeg máskor mindenki baszik nagy íveben az egészre...
Breki33
A lettek és a szlovákok elleni Eb-selejtezõkre Veszprémben készülõ magyar férfi kézilabda-válogatott is kivette részét az árvízi védekezésbõl. A csapat csütörtökön Dunaszentpálon segítette a gátak megerõsítését.

Sógor koma jó barát, na meg a boríték...<#violent><#boxer>
kaloz174
Spanyol vonal Szegeden is:
szegedi hírek

kaloz174
Igen, egyetértek - sajnos. <#levele>

Isthy
MKSZ döntés

Most ezen sírjak vagy röhögjek? <#wow3> Inkább azt mondom, hogy ez már nagyon szánalmas...

DUNAFERR FOREVER!!!

El tudom képzelni hány órát dolgozhattak rajta mire kikozmetikázták...
banok
Válik a PLER és az FTC a férfiaknál. Elõbbi az elsõ osztályban, utóbbi a másodikban folytatja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/