Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézett és erõs csapat alatt a Viborg mellett a Vardart és a Fradit értettem (lásd fent és korábban: ez az egész machináció arra is a jó, hogy ne nyúljunk a szkopjeiekkel egymásba), legalábbis nem hinném, hogy Macedóniában nézõgondok lennének, az anyagiakról nem is beszélve. (Mármint egyelõre, láttunk már karón varjút.)
A más országok harmadikjainak rosszabbodó esélyét arra értettem, hogy tavaly az oroszok és a németek kaptak reális esélyt harmadik csapat fõtáblára juttatására (illetve ugye a Viborgnak is kibulizták korábban az ukránok helyét), ez a mostani "meghívottak" (dánok, norvégok) kapcsán nem áll.
Persze én akárhogy is hangsúlyozom, hogy nem értek egyet a döntésük mögött húzódó ideológiával, vagy csináltam volna máshogy, ha megpróbálom akár egyetértés nélkül is értelmezni a logikájukat (engem elszomorított a döntésük, de tény: az én csapatomnak éppen kedvez), nyilván "EHF-bérenc" lesz itt belõlem. Valahol marhára unom, amikor már amiatt is magyarázkodnom kell, mert nem szerepel minden mondatomban a mocskos EHF egy hozzászóláson belül. Majd lelépek és újraregelek Jean Brihault néven, akkor legalább eleve fölösleges lesz mentegetõznöm 😊
bár még elégmessze van, de ha tudtok jegyvásárlásról infót akkor kérlek szóljatok.
Egyébként tényleg a Fradi a torony magas esélyes, de láttam én már kupa döntõt ahol az esélytelen csapat szarrá verte az esélyesebbet...
Ehelyett megcsinálták ezt "beprotezsálást", amivel egy teljesen szabályosan jogot szerzett csapattal (HUN3) tették egyenlõvé a sehonnai módon "benyomott" csapatokat (DEN3, NOR3). Ráadásul pont emiatt kreáltak egy a szabályosan jogosult csapatot hátrányosan érintõ kitételt. Ha nem csinálják meg ezt a "trükköt" akkor ugyanúgy csak egyetlen országnak lett volna 3 csapata, mint elõzõleg és ugyanolyan módon küzdhetett volna az Érd is, mint anno a 3 norvég és dán csapat, akiknek lehetett nyugodtan szerepelni a selejtezõben mindenfajta kitétel nélkül. Na ezért gyomorforgató számomra ez a húzásuk.
Az õ (NOR3, DEN3) esélyeik is csökkentek? Mi csökkent? Az a NULLA, ami eredetileg volt, hiszen itt sem lenne a helyük, hanem az EHF kupában kellene lenniük. Tehát õk valamennyi esélyt kaptak a NULLÁVAL szemben, míg az érdiek esélyei csökkentek emiatt az egész "mûvelet" miatt.
Nézett és erõs csapatokat a fõtáblára? Na ezt ebben az esetben max. a Viborgra lehetne mondani, a többire aligha. Tehát ezzel sztem meg is érkeztünk az egész lényegéhez... Remélem valaki eltakarítja õket és visszakerülnek a jog szerinti helyükre, ami a dán bajnoki 3. helyükkel jár nekik.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az EHF döntése abból a szempontból teljesen logikus, hogy nézett és erõs csapatokat akar a fõtáblán tudni, ezt ezzel megoldotta, a veretes nemzetközi múlttal nem rendelkezõ gazdag Érdet viszont látszólag beáldozva ezzel. Ezzel együtt nagyon nem értek egyet velük, és elég nehéz lehet úgy építkezni Érden, ha tudhatják, hogy a Fradi - vagy az ETO - megelõzése nélkül nem érhetik el soha a fõtáblát. De lássuk be, magyar BL-gyõzelmekre sem lehet alapítani, ha várhatóak a jövõben is.
DUNAFERR FOREVER!!!
Igazság szerint a 25 jogosultan nevezett csapattal kellett volna foglalkozni. A 12-es fõtáblán kívül maradt volna 13 csapat, akiket 4 csoportba sorsolva lehetett volna selejteztetni. Mondjuk egy 4-es és három 3-as csoportban. A négyesben elõdöntõ-döntõ rendszerben, a hármasokban körmérkõzéssel. Így mind a 4 fõtáblára feljutó 2 meccset játszott volna a feljutásért. A dán és a norvég 3. csapatnak semmi keresnivalója a BL-ben... De ugye mindenképpen be kellett venni õket, kibabrálva ezzel az érdiekkel. Már megint a dánok és a Viborg... Hogy rühellem õket... <#violent>#violent>
DUNAFERR FOREVER!!!
A csoport: Dánia, Csehország, Macedónia, Ausztria
B csoport: Spanyolország, Izland, Magyarország, Norvégia
C csoport: Szerbia, Franciaország, Lengyelország, Oroszország
D csoport: Horvátország, Svédország, Fehéroroszország, Montenegró
Nem könnyû csoport, de sztem megoldható a 2. hely megszerzése és utána az A csoportból könnyebb ellenfelek jöhetnek a dánokon kívül. A csapat simán játszhat akár az 5. helyért is a végjátékban.
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
HK Larvik felkészülési menetrend
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Fradi, Larvik, Siófok, meg egy román csapatra emlékszem a cikkbõl.
Én norvég nyelven nem tudok, a google fordító, meg hagy kívánni való maga után.
Azt hittem, tudok neked segíteni, de sajnos, nem.
Pedig, miután rémlett valami, még az etos csapatoldalra is ellátogattam. (Nem sûrûn teszek ilyet. <#vigyor2>#vigyor2>)
Ott ezt találtam: " A ... SportConcept Kft. által szervezett nemzetközi kézilabda torna, amelyre augusztus 23-25...részt vesz az RK Krim Mercator, a Vardar Skopje, a Metz, a HC Lipcse, a Rostov-Don és a Gyõri Audi ETO." Ebben az írásban van.
Idõnként érdemesitt körülnézni. Ha valami véglegessé válik, a handball.hu biztosan beleveszi a naptárjába.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ehhez csatlakoznék:
"Természetesen sikeres mûtétet és gyógyulást kívánok neki!!"
Természetesen sikeres mûtétet és gyógyulást kívánok neki!!
A szappan operáról amit a drága MKSZ mûvelni fog...
A csoportbeosztás az európai szövetség honlapja alapján:
A csoport (Herning): Dánia, Csehország, Macedónia, Ausztria
B csoport (Aalborg): Spanyolország, Izland, MAGYARORSZÁG, Norvégia
C csoport (Aarhus): Szerbia, Franciaország, Lengyelország, Oroszország
D csoport (Koppenhága): Horvátország, Svédország, Fehéroroszország, Montenegró
Nem mondom, hogy nem lehetett volna jobb, de ahogy elnézem a többi csoportot, nem biztos, hogy jobb lenne ott lenni!
Reálisan nézve várható volt, hogy nem tud majd ott lenni a VB-n. Kíváncsian várom az MKSZ "megoldását" <#ravasz1>#ravasz1>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Úgy tûnik, a szekszárdi csapat viszont nem vállalja? Vajon mit tud errõl házigazdánk? <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
1. kalap: Dánia (házigazda és címvédõ), Szerbia, Horvátország, Spanyolország
2. kalap: Csehország, Izland, Franciaország, Svédország
3. kalap: Macedónia, Fehéroroszország, MAGYARORSZÁG, Lengyelország
4. kalap: Norvégia, Ausztria, Montenegró, Oroszország
A csoportok sorsolása pénteken 18:30-kor lesz a dániai Herningben.
DUNAFERR FOREVER!!!
A kéziválogatott harmincasai ott lehetnek Rióban is
Hogy is jöhetett ez a helyzet létre? A 2 "nagy" csapat elsõsorban légiósokra támaszkodott, miközben pl. a Dunaferr, mint az egyik legnagyobb utánpótlás mûhely, megszûnt, stb...(Bár szerencsére az egykori dunaferresek azért ott vannak a jelenlegi csapatban is.)
A németeknek BL-gyõztes csapatuk van - de a nemzeti válogatottjuk nem jutott túl a selejtezõn...
Nem ez az elsõ eset, emlékeim szerint, amikor megfigyelhetõ, hogy a nagy számú légiós szerepeltetése nem tesz jót, az adott sportágban, a válogatott csapatnak...
DUNAFERR FOREVER!!!
Vegyes érzéseim vannak. Úgy tûnt, a fiatalok hozzák magukat, jó volt látni az arcukon az õszinte gólörömöt. A rutin azonban még, különösen védekezésben, hiányzott.
Bár a végén nem kaptuk meg a jogosnak tûnõ hetest, azt hiszem, nem kellett volna hagyni, hogy ez legyen a döntõ, egy ilyen meccsen.
Valahogy nem igazán tud pörögni ez a csapat, ha nincs tét. Kár érte. Bár a mai napra azért mentség, hogy nagyon fel kellett forgatni a társaságot.
Jó pihenést a játékosoknak! Lehet erõt gyûjteni a köv. feladatokhoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
http://goo.gl/gd6Zi5
DUNAFERR FOREVER!!!
A-CSOPORT: Montenegró, Hollandia, Franciaország, Dél-Korea, Kongói DK, Dominika
B-CSOPORT: Dánia, Brazília, Angola, Szerbia, Kína, Japán, Algéria
C-CSOPORT: Norvégia, Lengyelország, Spanyolország, Argentína, Paraguay
D-CSOPORT: Magyarország, Németország, Románia, Csehország, Tunézia, Ausztrália
Mondjuk a norvégok biztos elkerüléséhez meg kellene nyerni a csoportot. Ugye a C-D ágon vannak a keresztbejátszások a nyolcad- és negyedöntõkben 1-4 és 2-3 alapon. Utána az 1-4. gyõztesei játszanak a 2-3. gyõzteseivel. Az elõdöntõben már a másik ágról kapnánk ellenfelet.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Magyarország–Szlovákia
Férfi Európa-bajnoki selejtezõ, 6. forduló
Úgy látszik ez a nap híre, mert ugyan ezt több helyen lehet olvasni.
Ha van valakinek fogalma arról, hogy valójában hogy mûködik ez a pénznyelõ mégis istenített kalap szar, mert ugyebár focizni nem tudnak azt tudjuk, meg hogy mi a fa..nak egy klubnál annyi léhûtõ akkor írja le a kedvemért, azt sem bánom ha priviben teszi, ne rontsuk el ezzel ezt a jó kis fórumot.
DUNAFERR FOREVER!!!