Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Õk sem érnek el különösebben jó eredményeket a klubcsapataik révén, de a válogatottjuknál már visszajön a befektetés! Ez a követendõ út nálunk is, mert nem ide jönnek az orosz vagy arab multimiliárdosok csapatot venni!
Szerinted a spanyol kézilabdázók illetve az ottani légiósok miért rajzottak ki edzõstõl? De ez a focistáikra is érvényes a két nagy csapatuk kivételével. Kis pénz, kis foci! nem én mondtam, hanem Puskás, anno.
Szerinted van annyi jó csapat, ahány indulhat a BL és az EL selejtezõkön, miközben a nagyok pihennek? Ha már demokrácia , akkor az úgy néz ki, hogy mindenki indul az elsõ körtõl kezdve! S ne legyen irányitott a sorsolás!
Részemrõl OFF!!
Nyilván vannak olyan egyesületek ahol csúszik a gázsi.
A szomorú az,hogy szerinteM 30-40 évig nem is fog változni, mivel az illetékeseknek nem érdekük.
Én ugyan úgy dolgoztatnám az összest mint gondolom itt sokan teszik naponta, kategóriával kevesebb pénzért..., és ez az egész még sok 100 Milliárd forintunkba fog fájni, holott ezer helyen lenne jobb kezekben.
MAGYAR FOCI VALÓSÁG 2013-2014 SZEZON.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Final Four
Ha a Fradi és az ETO is bejutna, akkor minden bizonnyal tele lenne a Papp László Sport Aréna is.
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Nem árulom el, melyik "sport"ágban! <#levele>#levele><#boxer>#boxer>
DUNAFERR FOREVER!!!
"amennyiben az ilyen közvetítés a közönség jelentõs részét megfosztaná ezen eseményeknek ingyenes TV-adáson keresztül történõ követésének lehetõségétõl."
Már itt eldõl a dolog, hiszen ingyenesen csak néhány csatorna tekinthetõ meg itthon. Az utána következõ a 80 %-os lefedettségrõl szóló szöveg csak újabb (hazai) korlátozás, nem az a meghatározó, mint ahogy a szövegkörnyezet sugallja, mert nem ez csökkenti jelentõs mértékben a versenyt nálunk.
"Ráadásul amennyiben a listázott jogot egy másik csatorna szerezné meg, köteles azt továbbadni az említett médiaszolgáltatóknak."
Hogyan köteles átadni? Ingyenesen kell átadnia vagy valamilyen ellenszolgáltatást kérhet érte? Nem mindegy...
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Holnap elolvasom újra, mert késõre jár, de elég érdekesnek tûnik, elsõ olvasatban...
Mindhárom csapatunknak tovább kell lépnie a következõ körbe, nem kaptak nehéz ellenfeleket.
DUNAFERR FOREVER!!!
Például ott, ahol ezt találtam, a nk. kupákról.
Elsõ ránézésre mindenkinek továbbjutási esélyei vannak. (Bár túl sokat nem tudok az ellenfelekrõl.)
DUNAFERR FOREVER!!!
OFF:
A tegnapi üzenetem megkaptad?
DUNAFERR FOREVER!!!
Pick Szeged BL selejtezõ párharc
Oda-visszavágós párharc lett belõle és itthon lesz a második meccs. Így azért van komolyabb esély a fõtáblára kerülésre.
DUNAFERR FOREVER!!!
Van viszont egy olyan tapasztalatom is, ami egyáltalán nem szimpatikus jelenségrõl szól. Mégpedig az, hogy mai világunkban egyes "jég"mamák -papák olyan szinten próbálnak belefolyni, beleszólni a csemeték csapatainak életébe, ami megnehezíti a szakmai munkát, morálisan pedig rombol. Az utánpótlás nevelésre kapott pénz (TAO) ennek még külön lendületet is adott. (Nem kell magyaráznom, gondolom, miért.)
Természetesen nagyon jó érzés a tehetséges, ügyes gyerekeket látni. Az azonban, hogy valóban lesznek-e belõlük magyar válogatottak, egyáltalán elsõ osztályú csapatok meghatározó játékosai, más kérdés. Visszatekintve pl. a elmúlt évekre, évtizedre, sokesélyes történet.
Férfi BL hírek
Nyári történet😊

A magyar csapatok a trónra törtek az elmúlt 2 hétben strandkéziben. A Dániában megrendezett junior és felnõtt EB-n a 4 aranyérembõl 3-at megnyertünk! <#taps>#taps>
Juniorban taroltunk, mind a lányoknál mind a fiúknál miénk lett az aranyérem. A felnõtteknél a fiúk a 7. helyen végeztek, a lányok pedig ismét aranyat nyertek. Ráadásul 10/10-es mutatóval, 100 %-os teljesítménnyel! <#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerintem az évek óta tartó rossz gazdasági helyzetben, már régen rendbe kellene tenni a játékos béreket. Nem hiszem, hogy a játékosoknak ennyit kellene keresniük, nem reális szerintem.
Mindettõl függetlenül az oroszoknak lesz egy nehéz elõdöntõjük a franciák ellen, a Vardar meg játszik egy edzõmeccset. Nem kicsit kedvezõ ez a macedónoknak a másnapi döntõ meccsére nézve...
DUNAFERR FOREVER!!!
Tehát nem viszik el Dabasra, hanem maradnak a saját csarnokban. Az elég érdekes, hogy az olaszok bevállalták a rendezést. Ha Nagybányán meg pofára esne a Viborg, annak nem kicsit örülnék.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
El sem hiszem, hogy nem mi kezdünk az ETO ellen itthon, olyan furcsa lesz <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink> Helyettünk megkapta õket a Fradi az elsõ fordulóban hazai pályára. De azért így is szokás szerint letudjuk gyorsan a 2 nagy csapatot itthon még szeptemberben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Így a Pick kvalifikációs tornájának ügyében is csak a jövõ hét elején várható döntés.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Halas mégsem vállalja