61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
Zóanagyvarázsló #55976 Vasárnap este a SportKlub 18:45-től adja az Érd-FTC kupameccset is, sajnos az ETO mérkőzésével ütik egymást. -
#55975 Ha sikerül leküzdeni az összes reklámot előtte... -
#55974 Nekünk van 5 sportcsatornánk, ha jól számoltam...Na most egy hatodikon lesz a kézimeccs...
Marad a net... -
Arra is gondoltam, hogy a többi helyezést eldöntő meccsek időpontjai is fent vannak a hivatalos oldalon. Legalábbis én úgy láttam. -
#55972 Az elődöntők még a régi rend szerint mennek, de a végjátékban állítólag változás van és az alapszakaszban magasabban végzett csapat kezd idegenben és utána 2 meccse lesz otthon. -
#55971 Köszi! -
#55970 Hétvégi tv-s program:
Pick Szeged - Tatran Presov
Férfi EHF Kupa 4. forduló - Szeged
2014.03.15. 18:30 DigiSport2
Győri Audi ETO - HK Larvik
Női Bajnokok Ligája 6. forduló - Győr
2014.03.16. 19:05 DigiSport1 -
#55969 "A négyes döntőre 2014. április 26-27-én kerül sor." (MKSZ)
+ megjegyezném, hogy a hivatalos stat. oldalon már körvonalazódnak a rájátszás időpontjai is.
(pl. a Fradi-Újváros: 2014. április 10. 18:30) -
#55968 Mondjuk a végeredményt legalább ideírhattam volna. :)
Tehát: 29-21 (14-9) -
#55967 Ma Siófokon játszott a kupaküzdelmek alkalmával a Loki.
Érdeklődve vártam, hogy mire lesznek ezen az estén képesek, hiszen ez nekik egy nagy esély volt, hogy a szerényebb bajnoki szereplés ellenére mégis sikeressé tegyék a szezonukat. Mivel volt mostanában kimondottan váratlan sikerük is idegenben, jó meccsre számítottam, bár a papírforma a Siófok mellett szólt. Ez azonban csak az első 15-20 percben valósult meg, mert a hazai csapat jobban koncentrált, a Loki viszont egyre több hibával játszott, így a várt szoros eredmény elmaradt.
Már az első félidő végén magabiztosan vezetett a Siófok. (Úgy tűnik, használt a lelküknek a szerencsés alapszakasz-beli 5. hely. Ráadásul sérültjeik, betegeik is meggyógyultak, a jelek szerint.)
A második félidő elején volt a Lokinak egy kisebb fellángolása, de aztán megint visszaestek, szemben a hazaiakkal, akik ezen az estén nem adtak esélyt az ellenfélnek.
Erdősit feldobta a válogatott kerettagság, Pasi egyre jobban védett a kapuban, a végére pedig már a Loki hite is elszállt.
Így nem volt kérdés, hogy ki jut a MK-döntőbe, gratulálok a siófoki gárdának. A Loki nem igazolta várakozásomat. Egyedül Kudor Kitti dicsérhető közülük. Különösen azt nehezményeztem, hogy tehetséges utánpótlás gárdájuk gyakorlatilag elveszett. (Ott vannak még páran, de szinte észrevétlenül...) Pedig emlékeim szerint nagyon ügyes fiataljaik voltak. Kár értük. -
Gabess8 #55966 Én ezt úgy fordítanám le, bebizonyosodott ismét, hogy nemzetközi szinten szart sem ér az MKSZ sportmunkája. Nem létező sport diplomácia, csak seggnyalás és beszarás... -
#55965 Ilyenkor pénzbüntetés is szokott lenni, de az most nem történt. Minden bizonnyal az befolyt már más csatornán és gyaníthatóan több mint amennyit max. ki lehetett volna szabni.
A "pénz beszél, kutya ugat" mondás ugye hű jellemrajza a mai világunknak és ezt láthattuk most is. Az EHF-nek nem a "kutya" szerepköre a szimpatikus, ezt most is bizonyította. -
Zóanagyvarázsló #55964 Ez valami elképesztően szánalmas. Ha nevek és sportág nélkül hallaná az ember a történetet, akkor is egyértelmű lenne, hogy mely legalja szervezetről van szó. -
#55963 Knezevics eltiltása
Egészen nevetséges és undorító. Az EHF ismét bizonyította, hogy nem a sportág számít... -
#55962 Dunaújvárosba látogatott az új kapitány:
A látogatás összefoglalója -
#55961 Most látom, hogy közben délután 3-kor módosították a cikket és abból kiderül, hogy majd visszatér. -
#55960 Öt lépcsőfok
Tehát 10 nap múlva hivatalossá válnak az igazolásaink. Én is úgy gondolom, hogy jövőre az EHF Kupában van a helyünk. -
#55959 Zácsik bejelentése
Sok sikert és boldogságot kívánok neki hozzá!
Csak nekem tűnik kicsit furcsának az, hogy egy szó nem esik benne a baba utáni visszatérésről? Ráadásul egy korszak lezárásáról beszél és egy új kezdetéről. -
Gabess8 #55958 Nálam az egy éves eltiltás a minimum, de a klubot is megbüntetném keményen! -
#55957 Az EHF fegyelmi eljárást indított Knezevics ellen, itt a közlemény erről.
A fegyelmi eljárást sportszerűtlen viselkedés és az ellenfél testi épségének veszélyeztetéséért rendelte el vele szemben. Most szerdáig (március 12.) nyilatkozatokat kértek az esetről mind a játékostól mind a klubtól az esettel kapcsolatban. Ennek fényében az eset tárgyalása minden bizonnyal szerdán lesz. -
#55956 Helyes döntés a Győri klub vezetőjének,hivatalos levele az EHF felé,melyben ezt a gyalázatos sportpályára méltatlan viselkedést kéri kivizsgálni!
Remélem Knezevic megfogja kapni méltó büntetését,én az egy éves eltiltást sem tartanám túl szigórúnak!
Amit cselekedett az egy talponálló kocsmában is elitélendő dolog férfiak között is!
Hosszú évek folyamata az is hogy a Podgorica otthonába látogató csapatokat,a lelátón tapasztalható nem éppen európai színtű szúrkolói magatartással,már a meccs előtt igyekeznek megfélemlíteni!
Az EHF pedig szemet huny,ahelyett hogy szankciónálna!
Remélem ezt az esetet a sportág érdekében kellő szigórral birálják majd el!
Szerencsére az eset egyre nagyobb média nyilvánoságot kap!
-
#55955 Az EHF-hez fordul a Győr
A címvédő Győri Audi ETO hivatalos beadványban fordul az Európai Kézilabda Szövetséghez (EHF), miután a Podgorica otthonában vasárnap döntetlennel záruló Bajnokok Ligája-középdöntő mérkőzés utolsó másodpercében Milena Knezevics lefejelte Görbicz Anitát.
A Győri Audi ETO az eset kivizsgálására kéri az Európai Kézilabda Szövetség megfelelőszervét. - Hivatalos levelet nyújtunk be az EHF Versenybizottságának – nyilatkozta Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO elnöke. - Ebben arra kérjük a bizottság elnökét, hogy vizsgálják ki az esetet a kézilabdasport imázsának védelme érdekében, illetve azért, hogy a Bajnokok Ligája versenysorozathoz méltatlan sportszerűtlen viselkedésnek meglegyen a szabályok szerinti következménye. Ezzel a beadvánnyal nemcsak a jelen eset megfelelő szankcionálását szeretnénk elérni, hanem azt is, hogy a jövőben az ehhez hasonló sportszerűtlen viselkedéseknek elejét vegyük.
Az eset elszenvedője, Görbicz Anita is az ügy szabályszerű lezárását várja: - A felfokozott meccshangulatban gyakran előfordul, hogy egy-egy játékos elveszíti a türelmét. A tegnapi sportszerűtlen viselkedést nagyon nehezen viseltem, csak mára sikerült lehiggadnom. Bízom benne, hogy a Klub beadványa eléri a célját, és a sportszerűség megmarad a kézilabdapályán. -
#55954 Megnéztem az EHF oldalát és ezt találtam:
Büntetések listája
A B.2-es pontban foglaltak lehetnek az irányadóak a tett elbírálásánál. Nem sajnálnám tőle azt a maximális 1 évet sem. -
#55953 Ezek ugye szerdai napok, a közvetítési jog a Sportklubnál, tehát minden bizonnyal késő este lesz a meccskezdés az eddigiekből kiindulva. -
#55952 Az érintettek ott vannak vastagon az EHF bizottságaiban. A tegnapi ellenőr a macedón Nacsevszki az EHF bíró bizottság vezetője, a legfelsőbb EHF szervben (Végrehajtó Bizottság) pedig ott van a Bud volt elnöke (Boskovics). Csak szélesebb európai klub összefogással lehetne eltakarítani ezt az irányzatott a kézilabdából.
Egyébként pedig a fenti soraimból az is kiderül a kevésbé informáltak számára, hogy miért is szimpatikus annyira a Vardar a sporiknak. Már spori korában sem szerettem a testvérével együtt, mert sok problémát okozott nekünk anno 2000-2006 között a BL-ben. -
Zóanagyvarázsló #55951 Ezt tudom, de nagyon nem mindegy, hogy mi lesz a pontos időpont. -
#55950 "A női NB I-ben az elődöntők hivatalos játéknapjai: április 9., 16. és ha szükséges 23. A fináléban és a bronzcsatában május 10., 14. és szükség esetén 18. a játéknap."
Ennek fényében kezdhetsz tervezgetni, van idő rá bőven -
#55949 BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT LAJOS !
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20130206-portre-mocsai-lajos-kezilabdaedzorol.html -
Zóanagyvarázsló #55948 Az az igazság, hogy nem sikerült megdöbbennem.
Ebből pedig igenis balhét kell csinálni. Nemcsak a konkrét játékos megbüntetéséért, de ez segítene ráirányítani a figyelmet, hogy a Buducnost védekezését - és minden egyebét - nem szabadna hagyniuk a játékvezetőknek.
Sajnos idén is van némi esélyük a végső győzelemre (bár szerintem az ETO meg fogja oldani a címvédést), jövőre pedig még erősebb csapatuk lehet. -
#55947 Jópáran ki is raktuk az oldalára, pár keresetlen szóval
https://www.facebook.com/pages/Milena-Knezevic-Fan-Page/352843838092551 -
#55946 Azért ez már a legalja, amit Knezevics csinált... Ezért komoly eltiltás járna minden normális szövetségnél. Zidane hozzá képest gyakorló vadorzó volt...
-
#55945 Én csak azért néztem meg, mert ugye nem láttam élőben egy másik meccs miatt Hazafelé olvastam a mobilon a netet és láttam, hogy volt esély, ezért voltam kíváncsi a történtekre. -
#55944 Az ellenfél még simán lehet a Vardar is, ha a németek nyernek a dánoknál. Egyébként az ETO-Larvik lesz a legutolsó meccs a fordulóban, már tudni fogják a másik csoport végeredményét legkésőbb a félidőben. De nem kell ezzel foglalkozni, hanem játszani kell és nyerni. -
Zóanagyvarázsló #55943 Szó mi szó, már jó ideje halogatom :) Majd ha meglesznek a meccsek időpontjai, okosabbak leszünk. -
Zóanagyvarázsló #55942 Még annyival egészíteném a ki történetet, így saját magamat is, hogy szélről Masson is jól megfogott minket, ahogy pár hetest is kivédett. Ugyan egyik meccs sem szólt a Viborg kapusairól (pedig a dán bajnokikon gyakran igen, és ugye az ikasti meccses kapusblokád óta van félnivalónk), ezek mégis döntő fontosságú hárításoknak bizonyultak.
Én a visszanézéssel még várok pár napot, szerencsére kedvem van hozzá, nem jött be az a legsötétebb forgatókönyv, hogy nem merem. -
primavis #55941 Remélem nem eresztenek le a Larvik ellen otthon, mert a győri meccsek mint kinkeservesek voltak. A másik csoportból az ellenfél vagy a Midjylland vagy a Thüringer lesz. Had gyepálják egymást az elődöntőben az exjugók! -
#55940 Köszi! A szurkolást is
De mivel a pályaelőny hozzánk került, így elég ha a 2 otthoni meccset hozzuk majd. Na nem mintha az majd olyan könnyű lenne...
Netán lejössz majd Újvárosba? Nem ártana már -
#55939 Köszi a beszámolót! (közben én is visszanéztem a 2. félidőt)
A szünet után 2x is megvolt az esély az esetleges csodára, de akkor nem sikerültek a megoldások, így a dánok mindkétszer közelebb jöttek. A hajrában 30-23-nál meg Szarka kiállítása "vitte el" a lehetőséget. A búcsú jól sikerült, de a továbbjutás hétfőn úszott el. -
#55938 5-1 nem volt az eredmény, 4-1 után jött vissza 4-3-ra a Bud. -
#55937 Gratulálok az ETO-nak!
Nagyon szépen visszajöttek 15-19-ről és hozták döntetlenre a meccset igencsak csúnya körülmények között. Megint sok volt a hiba, nem játszottak jól, de nagyot harcoltak. Senki sem sérült meg és ez is egy jó eredmény.
A 2 dán spori... A kapura lövés után 3 passzal passzív jelzés egészen arcátlan dolog volt. Mondjuk már az elején láthattuk, hogy mi lesz, amikor Byzdrát nem szórták ki azért, amit hátrafutva hátulról Görbe ellen csinált.
Amióta Adzsics lett a Bud edzője, azóta egyre ellenszenvesebb lett ez a csapat, amely 2010-ben még normális volt a KEK győzelmük idején. Mostanra a legalja társaság lett belőlük...