Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
HC Baia Mare - Viborg HK 26-25 (11-12)

Gyorsan befejezte a BL szereplést a Viborg <#nyes> Gratulálok Pauláéknak a gyõzelemhez!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hétvégi tv-s program:

Érd - LK Zug
BL selejtezõ elõdöntõ - Budapest
2013.09.14. 15:00 DigiSport1

FTC - Lokomotiv Zagreb
BL selejtezõ elõdöntõ - Budapest
2013.09.14. 18:00 DigiSport1

BL selejtezõ bronzmérkõzés - Budapest
2013.09.15. 14:00 DigiSport1

BL selejtezõ döntõ - Budapest
2013.09.15. 16:15 DigiSport1

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hogyne tudna új színt hozni, az elnökség dekorativitása például legalább 5 szinttel emelkedett <#ravasz1><#vigyor>
Viccet félretéve, egyet kell értenem a #54599-ben leírtakkal. Sztem sem lesz olyan szerepe, hogy érdemben javíthatna a meghatározó dolgokon. Viszont lehet vele a PR-t javítani, hogy lám van nõi tagja is az elnökségnek, aki ráadásul kiváló kézilabdázó volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Beleolvastam, ilyen kreténnel még foglalkozni is kár (pedig én szeretem a focit és nézem is).

http://goo.gl/gd6Zi5

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
itt kialakult egy kis vita, mondjátok már el ennek a retardnak légyszi hogy miért jó a kézi

kaloz174
Ez jó kérdés. Nyilván, mint játékos, na és mint jelenlegi szakvezetõ, rengeteg tapasztalattal rendelkezik. Azt viszont nem gondolom, õszintén szólva, hogy egy olyan tagnak, mint õ, domináns szerepe lehet. Bár az igazat megvallva, nem vagyok nagyon tisztában a leosztással, feladatokkal, ebben a körben.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Azt gondolom, ha valakinek akkor neki helye van az elnökségben. Szerintetek tud új színt hozni az MKSZ-be?
Isthy
Csatlakozom, gratulálok Bokinak! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Rendkívüli küldöttgyûlés

Gratulálok! <#eljen>

Isthy
Közben felkerült az EHF oldalára a pályázatok listája:

4 pályázat

A 3 magyar pályázaton kívül még a Krim akar rendezni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez nekem tûnik csak ismét magyaros történetnek, ezt az egészet kezdem nem érteni. Gyakorlatilag van három vagy kettõ cég aminek köze nincs a sportághoz, és mégis pályázik...
Isthy
Még áldozol ezekre a falábú senkikre idõt és energiát? Csak nem vagy mazochista? <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mindhárom pályázat az Arénában rendezné.

Részletek

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
Az Arénán kívûl a másik kettõ micsoda?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Dzsudzsák

Még neki áll feljebb, hogy nem sül le a pofájáról a bõr!
Azt hiszem ez minden határon túl megy, OFF
Isthy
A mai "papírsport" szerint HÁROM (!!!) magyar pályázat készült. Kíváncsian várom az eredményt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Igaz magyar mentalitás, kérdés mennyire csapták össze...
Isthy
Magyar pályázat a nõi BL Final Four megrendezésére

Nem sietik el... Ma jár le a határidõ a pályázatok beadására. Meglátjuk mit dönt az EHF, lesz-e egyáltalán már az idén. Esélyünk van, az nem kétséges.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tovább szûkül a veszprémi keret:

Laluska távozott

Laci helyettesítésére 10-15 percre elöl elvileg szóba jöhet Ruesga vagy netán Gulyás is esetleg. Hátul már nem igazán tudom ki fogja pótolni a falban amíg pihen. Érdekes a cikk végén látható táblázat...

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem mondom, hogy nem tapasztaltam még szurkolói elfogultságot a lelátón, akár a saját, akár a túlsó oldalon, de a váci kéziszurkolók 1-1,5 éve, vagy kicsit több, már a kezdõsíp miatt is panaszkodnak. Amúgy nincs sem velük, sem a csapatukkal bajom, de konkrétan ebbõl a szempontból messze idegesítõbbnek tartom õket bárkinél, pedig amióta ráálltak erre, azóta velünk éppen nem is játszottak éles meccset, vagy talán egyet, amin ott sem voltam.
Isthy
Ez biztató, reméljük így is lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én már csak jót mosolygok az erõlködésükön <#wink> Nem vártam mást tõlük, ismerve a munkásságukat. Aki látta a meccset az tudja mi történt, esélyük nem volt. De szinte minden vesztes meccsük után ezt adják elõ, hogy minden és mindenki összefogott ellenük, hogy ne nyerhessenek.
Tegnap is a lelátón folyamatosan mocskolták a játékosainkat - leginkább Bulit - és a bírókat. A meccs után meg hívták oda Bulit, hogy pacsizzon velük...

DUNAFERR FOREVER!!!

most olvasom, hogy csak megrándult a válla, szerinte edz már holnap...
sajna, nagyon kulcscsont-töréses gyanúsnak nézett ki.....
kaloz174
Eddig eléggé tiszteltem a váci drukkereket. Az egyik legsportszerûbb csapat volt ott. Most azonban mintha ez a kör háttérbe szorult volna.<#conf>
Egyes reakciókból lassan kiderül, hogy nem is mi nyertük a meccset.<#nevetes1> Azt persze nem említik meg - fõ az objektivitásra való törekvés - hogy Buli sajnálatos sérülése miatt szinte teljesen felborult a "veszprémi" játékunk... (Sajnos, ehhez az is hozzájárult, hogy a nyitómeccs formáját nem mindenki tudta erre a hétvégére átmenteni.)

Azért ha már kézilabda... gratuláljunk a Tatabányának... bár azért az kérdés, hogy mire lesz ez elég egy komolyabb csapat ellen...

nyolvgólos elõnyt szerzett a Tatabánya az EHF-Kupában
kaloz174
Szerintem nem most kezdem...😊 (Ha elolvasod, amit eddig írtam.)

Ezek szerint kezded kapizsgálni a lényeget. Szerintem sincs semmi köze a klasszikus szponzori tevékenységhez.
kaloz174
Na és mit reklámoz?😊
(Lényegtelen, egyébként, de ez, szerintem, nem az a klasszikus szponzori tevékenység...)

Isthy
Grat az újvárosi lányoknak! <#taps>

Dunaújvárosi KKA - Ipress Center Vác 26-22 (15-8)

Az elsõ negyedórában parádézott a csapat (1-1 után, 7-1 majd 10-2). Jött egy 10 perces hullámvölgy (12-7), de az utolsó 5 perc ismét a miénk volt (15-8). A szünet után 3 perc alatt 3 gól és számolt az újvárosi tábor (18-8). Sajnos 2 perc múlva Buli megsérült - aki addig a legjobb és legeredményesebb játékosunk volt - és már nem tudott visszajönni a pályára. Ez megzavarta a csapatot elül és hátul is, így kezdett feljönni és zárkózni a jól küzdõ váci csapat. Sorban hagytuk ki a ziccereket (39 és 52 perc között 6 tiszta ziccert sikerült elrontani) és 24-20-nál ért legközelebb a Vác. Az utolsó 5 percben tartottuk a 4 gólos elõnyt, ami több is lehetett volna, ha a záró 2 percben nem kapkodunk.
A meccs után beszéltem Misivel, azt mondta Buli a combjára kapott egy jókora "medvepuszit" és remélik nem szakadt be a combizma...

Hallottam, hogy Vérten Orsi is megsérült Békéscsabán... Remélem nem komoly, mihamarabbi gyógyulást neki!

DUNAFERR FOREVER!!!

remélem, nem súlyos - bár annak tûnik - Vérten sérülése, ami egy buta esés miatt következett be. Még jó, hogy a bal válla az....
amúgy a meccs sima volt és Pena is játszott pár percnyit. A bírók próbálták egy ideig játékban tartani a csabaiakat, sikertelenül.
banok
Szokott az MVM óriásplakátokon is reklámozni.

szüksége nincs, de reklámpénze az van! s úgy gondolja, hogy mindig hivatkozhat rá, hogy az ETO kellõen tudta reklámozni a céget!
banok

Isthy
Hétvégi tv-s program:

Békéscsabai ENKSE - FTC Rail Carho Hungaria
Nõi NB I 2. forduló - Békéscsaba
2013.09.07. 18:00 SportKlub

A Cunderen - ugyancsak 18:00-tól - a Gyõri Audi ETO - Fehérvár KC mérkõzés lesz látható.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ugye, nem gondolod ezt komolyan? Az MVM-nek miért is lenne szüksége + reklámra??? Egy állami tulajdonú cégnek! Melyik termékét, melyik konkurense elõtt segít ez a szponzoráció eladni jobban??? Milyen újabb fogyasztói kört sikerül esetleg így megszereznie??
Ugyanmár! <#confused>

Így igaz lõttem szóló leírta, mert ennek van hír és reklám értéke. Szerintem azért is mert ezerrel készülnek a választásokra...
banok
Mert a Veszprém komolyabb reklámértéket jelent mint pl. Kiskunhalas...

kaloz174
Tegnap én is fennakadtam ezen a híren. Igen, fennakadtam. Az MVM állami cég...Miért szükséges olyan csapatokat még kiemelten támogatni, amelyikeknek egyébként is jelentõs támogatói köre van???
Miközben másik, szintén értékes munkát végzõ egyesületek megszûnnek, vagy a lét határán mozognak! (Csak a nõi mezõnybõl hirtelen: H.vásárhely, Halas, v. akár a Loki, amelyiknek azért nagyon jelentõs az utánpótlás nevelõ tevékenysége.)

Isthy
Új szponzor Veszprémben

Névadó szponzor, tehát nem kevés lóvét adnak. Ráadásul egy másik csapathoz is beszállnak:
"Felkai György kérdésre válaszolva elmondta: hamarosan a Gyõri Audi ETO KC nõi kézilabdacsapatának is kiemelt szponzora lesz a cég."

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyetértek <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Valóban nem mellékes oldala a történetnek az ellenfél sara, de engem leginkább a saját csapatom jövõje érdekel, tehát az is, hogy mennyire kihozható a sodrából Tomori, mert igenis utazhatnak rá. Valljuk be, oka van, hogy nem Zizibõl vagy Pirosból hozzák ki az "állatot". Ez utóbbit amúgy részben pozitívan is értem, mert értékelem Zsuzsi érzelemdús szereplését, ez is az egyéniségéhez tartozik, de azt már nyilván nem szeretném, ha ez visszaütne, akár rá, akár a Fradira, akár a magyar válogatottra.
SomogyiG
Az nagyon pozitív volt, hogy túlzott tiszteletet nem tanúsítottak az ETO irányában, inkább kozmetikázási szándékot véltem felfedezni.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Ha már szóba hoztad a sporikat a vége felé (abból láttam többet) szerintem érezhetõen nyomták a Gyõrt, szerencsére sikertelenül.
SomogyiG
Elnézést, hogy beleszólok a Tomorit "dicsõítõ" beszélgetésbe, de közbekérdeznék. Ambros Martin milyen feddést kapott a rigóktól, amiért beszólt Tomorinak? Sajnos ez a két ... csak Zsuzsi válaszreakcióját voltak hajlandók észrevenni, Martin büntetlenül provokálhatta.
Sovány vigasz, hogy a meccs után elnézést kért Zsuzsitól, sõt, össze is ölelkeztek, jelezvén, hogy szent a béke.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Az a kettõs összehangolt "akció" nekem is feltûnt és jót mosolyogtam rajta.

Egyébként jó lenne, ha Zsuzsi visszafogná magát, mert nk-i szinten ebbõl komoly hátrányt szedhettek össze. Sõt, a válogatott is. Remélem az illetékesek is komolyan veszik majd ezt a meccsekre történõ felkészítésnél. Mert Zsuzsinak megvan már "hírneve" és nem lennék meglepve ha esetleg külön figyelnének is erre a sporik és csak lesnék az alkalmat. Meg persze az ellenfelek ugyanígy utaznak majd rá, arra is számítani kell.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
FFI BL hírek

"A magyar bajnok a csoportkört szeptember 19-én kezdi a Szentpétervár otthonában."

Mondjuk nem szeretem ezt a Tervelre kihegyezést, csúnya volt az az eset, éppen más játékosokban vannak benne hasonlók akár bármely meccsen, õ alapvetõen éppen egy sportszerû játékos.

Tomori viselkedése ugyanakkor egyértelmûen feszegeti a sportszerûség nagykönyvben leírt határait. Nem mellesleg, bár magam alapvetõen a sportszerûség híve vagyok, azt mondom, hogy igenis kellenek a fanatikusabb játékosok is. Megértem ha valakit zavarnak, ez amúgy jellemzõen az helyzet, hogy ellenfélként idegesítõek tudnak lenni, sajátként viszont távolról sem. (Mondjuk én az ellenfelek pimasz góljain sem szoktam felháborodni, vannak, akik azt is nehezen emésztik meg.) Csak a cérna ne szakadjon el a kelleténél jobban világklasszisunknál, mert nem biztos, hogy mindig elég lesz a fél csapat õt lefogni, amíg Elek Gábor magára vonja a figyelmet 😊
Én meg ezzel értek egyet 😊 Nálunk Léna és Tomori volt igazán kiváló, de a nagy-nagy gratuláció távolról sem csak nekik jár.

Én is úgy gondolom, hogy az ETO-nál nekünk valamelyest elõbb kellett formába jönnünk, Görbicz hiánya pedig nem volt nekik jó elõjel. Ettõl függetlenül a gyõzelmet nem kell magyarázni, végre éles meccset láthattunk, és ezt hoztuk is, ahol mi sem voltunk 100%-osak, nem csupán az idénykezdet miatt (beépítendõ új játékosok, Pena, Szani jó volt, de még õ is lesz fantasztikus, továbbá Piros se játszhat túl sokat). Egy biztos: megérkeztünk, eddig a szorosabb meccsek ellenére is sokkal nagyobb szintkülönbséget éreztem. Ettõl még nem mi leszünk továbbra sem az esélyesek alapesetben, de engem nem zavar, ha meglepetéseket fogunk hozni, nem papírformát 😊

A meccs természetesen fantasztikus volt, jó volt látni a világ két legjobban védekezõ csapatát 😊
Breki33

Szép volt !<#taps><#eljen>