Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyorsan befejezte a BL szereplést a Viborg <#nyes>#nyes> Gratulálok Pauláéknak a gyõzelemhez!
DUNAFERR FOREVER!!!
Érd - LK Zug
BL selejtezõ elõdöntõ - Budapest
2013.09.14. 15:00 DigiSport1
FTC - Lokomotiv Zagreb
BL selejtezõ elõdöntõ - Budapest
2013.09.14. 18:00 DigiSport1
BL selejtezõ bronzmérkõzés - Budapest
2013.09.15. 14:00 DigiSport1
BL selejtezõ döntõ - Budapest
2013.09.15. 16:15 DigiSport1
DUNAFERR FOREVER!!!
Viccet félretéve, egyet kell értenem a #54599-ben leírtakkal. Sztem sem lesz olyan szerepe, hogy érdemben javíthatna a meghatározó dolgokon. Viszont lehet vele a PR-t javítani, hogy lám van nõi tagja is az elnökségnek, aki ráadásul kiváló kézilabdázó volt.
DUNAFERR FOREVER!!!
http://goo.gl/gd6Zi5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
4 pályázat
A 3 magyar pályázaton kívül még a Krim akar rendezni.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Még neki áll feljebb, hogy nem sül le a pofájáról a bõr!
Azt hiszem ez minden határon túl megy, OFF
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem sietik el... Ma jár le a határidõ a pályázatok beadására. Meglátjuk mit dönt az EHF, lesz-e egyáltalán már az idén. Esélyünk van, az nem kétséges.
DUNAFERR FOREVER!!!
Laluska távozott
Laci helyettesítésére 10-15 percre elöl elvileg szóba jöhet Ruesga vagy netán Gulyás is esetleg. Hátul már nem igazán tudom ki fogja pótolni a falban amíg pihen. Érdekes a cikk végén látható táblázat...
DUNAFERR FOREVER!!!
Tegnap is a lelátón folyamatosan mocskolták a játékosainkat - leginkább Bulit - és a bírókat. A meccs után meg hívták oda Bulit, hogy pacsizzon velük...
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyes reakciókból lassan kiderül, hogy nem is mi nyertük a meccset.<#nevetes1>#nevetes1> Azt persze nem említik meg - fõ az objektivitásra való törekvés - hogy Buli sajnálatos sérülése miatt szinte teljesen felborult a "veszprémi" játékunk... (Sajnos, ehhez az is hozzájárult, hogy a nyitómeccs formáját nem mindenki tudta erre a hétvégére átmenteni.)
nyolvgólos elõnyt szerzett a Tatabánya az EHF-Kupában
(Lényegtelen, egyébként, de ez, szerintem, nem az a klasszikus szponzori tevékenység...)
Dunaújvárosi KKA - Ipress Center Vác 26-22 (15-8)
Az elsõ negyedórában parádézott a csapat (1-1 után, 7-1 majd 10-2). Jött egy 10 perces hullámvölgy (12-7), de az utolsó 5 perc ismét a miénk volt (15-8). A szünet után 3 perc alatt 3 gól és számolt az újvárosi tábor (18-8). Sajnos 2 perc múlva Buli megsérült - aki addig a legjobb és legeredményesebb játékosunk volt - és már nem tudott visszajönni a pályára. Ez megzavarta a csapatot elül és hátul is, így kezdett feljönni és zárkózni a jól küzdõ váci csapat. Sorban hagytuk ki a ziccereket (39 és 52 perc között 6 tiszta ziccert sikerült elrontani) és 24-20-nál ért legközelebb a Vác. Az utolsó 5 percben tartottuk a 4 gólos elõnyt, ami több is lehetett volna, ha a záró 2 percben nem kapkodunk.
A meccs után beszéltem Misivel, azt mondta Buli a combjára kapott egy jókora "medvepuszit" és remélik nem szakadt be a combizma...
Hallottam, hogy Vérten Orsi is megsérült Békéscsabán... Remélem nem komoly, mihamarabbi gyógyulást neki!
DUNAFERR FOREVER!!!
amúgy a meccs sima volt és Pena is játszott pár percnyit. A bírók próbálták egy ideig játékban tartani a csabaiakat, sikertelenül.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Békéscsabai ENKSE - FTC Rail Carho Hungaria
Nõi NB I 2. forduló - Békéscsaba
2013.09.07. 18:00 SportKlub
A Cunderen - ugyancsak 18:00-tól - a Gyõri Audi ETO - Fehérvár KC mérkõzés lesz látható.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ugyanmár! <#confused>#confused>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Miközben másik, szintén értékes munkát végzõ egyesületek megszûnnek, vagy a lét határán mozognak! (Csak a nõi mezõnybõl hirtelen: H.vásárhely, Halas, v. akár a Loki, amelyiknek azért nagyon jelentõs az utánpótlás nevelõ tevékenysége.)
Névadó szponzor, tehát nem kevés lóvét adnak. Ráadásul egy másik csapathoz is beszállnak:
"Felkai György kérdésre válaszolva elmondta: hamarosan a Gyõri Audi ETO KC nõi kézilabdacsapatának is kiemelt szponzora lesz a cég."
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Sovány vigasz, hogy a meccs után elnézést kért Zsuzsitól, sõt, össze is ölelkeztek, jelezvén, hogy szent a béke.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Egyébként jó lenne, ha Zsuzsi visszafogná magát, mert nk-i szinten ebbõl komoly hátrányt szedhettek össze. Sõt, a válogatott is. Remélem az illetékesek is komolyan veszik majd ezt a meccsekre történõ felkészítésnél. Mert Zsuzsinak megvan már "hírneve" és nem lennék meglepve ha esetleg külön figyelnének is erre a sporik és csak lesnék az alkalmat. Meg persze az ellenfelek ugyanígy utaznak majd rá, arra is számítani kell.
DUNAFERR FOREVER!!!
Tomori viselkedése ugyanakkor egyértelmûen feszegeti a sportszerûség nagykönyvben leírt határait. Nem mellesleg, bár magam alapvetõen a sportszerûség híve vagyok, azt mondom, hogy igenis kellenek a fanatikusabb játékosok is. Megértem ha valakit zavarnak, ez amúgy jellemzõen az helyzet, hogy ellenfélként idegesítõek tudnak lenni, sajátként viszont távolról sem. (Mondjuk én az ellenfelek pimasz góljain sem szoktam felháborodni, vannak, akik azt is nehezen emésztik meg.) Csak a cérna ne szakadjon el a kelleténél jobban világklasszisunknál, mert nem biztos, hogy mindig elég lesz a fél csapat õt lefogni, amíg Elek Gábor magára vonja a figyelmet 😊
Én is úgy gondolom, hogy az ETO-nál nekünk valamelyest elõbb kellett formába jönnünk, Görbicz hiánya pedig nem volt nekik jó elõjel. Ettõl függetlenül a gyõzelmet nem kell magyarázni, végre éles meccset láthattunk, és ezt hoztuk is, ahol mi sem voltunk 100%-osak, nem csupán az idénykezdet miatt (beépítendõ új játékosok, Pena, Szani jó volt, de még õ is lesz fantasztikus, továbbá Piros se játszhat túl sokat). Egy biztos: megérkeztünk, eddig a szorosabb meccsek ellenére is sokkal nagyobb szintkülönbséget éreztem. Ettõl még nem mi leszünk továbbra sem az esélyesek alapesetben, de engem nem zavar, ha meglepetéseket fogunk hozni, nem papírformát 😊
A meccs természetesen fantasztikus volt, jó volt látni a világ két legjobban védekezõ csapatát 😊