Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
A Krim meg kikapott Metzben, õk sincsenek valami nagy formában...

DUNAFERR FOREVER!!!

két hét múlva okosabbak leszünk!
háát nem tudom: jelenleg ez + 11 a dánoknak, -4 a Budnak és-7 a fradinak.
Isthy
Addig egyetértek, hogy a Fradi verje meg minél többel a dánokat (a 10 gólos gyõzelmet egyelõre nem látom elképzelhetõnek, bár a nõi kéziben minden megtörténhet). Utána azért nem ártana, ha a dánok nagyon kikapnának a Budtól idegenben és átmenne mínuszba az összesített gólarányuk a 3 csapat tekintetében. Ezután megint egyetértek, hogy a Fradi minél kevesebbel kapjon ki Podgoricában. Így még meglehet a továbbjutás.
Vagy a dánok szerezzenek pontot Montenegróban és a Fradi meg verje itthon õket. Sztem abban megegyezhetünk, hogy a 3 csapat közül jelenleg a Fradinak van papíron a legkisebb esélye.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Grat a veszprémieknek! <#taps>

Õk is simán megoldották a meccset, tulajdonképpen a szünetre õk is eldöntötték a lényeget.

Ez egy szép nap volt a magyar csapatoknak a pályán <#eljen> Sajnos azon az egyetlen mérkõzésen ami fontos volt nekünk más csapatokat tekintve, a lehetõ legrosszabb eredmény született...

DUNAFERR FOREVER!!!

az a véleményem hogy annak kell drukkolnunk, hogy itthon verjük meg minél több góllal a dánokat, õk meg mi minél kevesebbel kapjunk ki Podgoricán. A három meccsen már minden gól számithat.
ettõl féltem, de ahogy a Bud ma játszott, még abban sem lehetünk biztosak, hogy otthon megverik a dánokat: ennyi ziccert kihagyni, ilyen béna szélsõjátékkal....
Isthy
Ezzel a Fradi nehéz helyzetbe került, brutálisan kemény lesz innen kiharcolni a továbbjutást.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Grat az ETO-nak! <#taps>

Egy percig nem volt kétséges a gyõztes kiléte. A záró 12 percre bejött a teljes B-sor a gyõrieknél 31-15-nél. Ezzel megadták a lehetõséget a németeknek az eredmény kozmetikázására, akik éltek is vele. Talán szerencsésebb lenne, nem egyszerre cserélni az egész sort, hanem elég lenne kettesével játszatni a cseréket.

DUNAFERR FOREVER!!!

ahogy mondtam, annyi hibával amit folytattak a második félidõben is, nem lehet pontot szerezni! 21-19 az Ikastnak. Igaz, megkapták a haza pályát is.
no ami az ikasti meccsen folyik az sem semmi! az utolsó tiz perben 8 percig nem esett gól egyik félen sem! ha a Bud veszit, csak magénak köszönheti ennyi ziccert nem lehet kihagyni! most félidõben 11-8 a javukra.
Isthy
Köszi!
Lesz ez még jobb is legközelebb a legvégén is! Mondjuk majd az érdiek ellen <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Grat a Fradinak! <#taps>

Azért ez a lengyel csapat elég halovány, van egy lövõjük és szinte annyi az egész. Úgy nyert a Fradi 15 góllal, hogy kihagytak 7-8 ziccert és a védekezést jóindulattal nevezhetjük közepesnek. Kinn is nyerni kell biztosan ellenük azután jöjjön a dánok elleni derbi.

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
Sima Fradi gyõzelem 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kaloz174
Az utolsó 1,5 perc kb. úgy alakult, hogy mi vezettünk 1 góllal. Mi támadtunk. Mátéfi Eszti idõt kért. Ami látszólag indokolt volt, de lehet, hogy nem kellett volna...
A lényeg, hogy a 2 spori, 15-20 mp után már passzívot jelzett, amire, sajnos, részünkrõl egy rossz lövés következett, így a Siófok gyorsan labdához jutott. Ekkor levitték a kapust. Sikerrel végigvitték az emberelõnyt, egyenlítettek. Üres volt a kapu, de mi a nehezebb megoldást választottuk, passzoltunk, aminek következtében a szélsõnek kellett volna befejezni a támadást. Ezt a kapus védte, kipattan középre a labda, Vincze Meli pedig belõtte. Ezt azonban már, mondván, hogy idõn túl volt, nem adták meg...
Mivel a zsûriasztalnál is ez volt a vélemény, maradt a végeredmény...
(Persze, lehet mondani, hogy miért így történt. Azt azonban tudni kell, hogy egy szinte csere nélkül játszó keretnél nem lehet elvárni, hogy szinte hibátlan megoldásokat válasszanak, minden kritikus pillanatban, ezt gondolom. Nyilván tanulságok vannak...)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Köszi! <#worship>
Gratulálok a csapatnak a pontszerzéshez! <#taps>
A végén labdaszerzésbõl egyenlítettek? Azután meg mi már csak idõn túl dobtunk gólt? Sajnos megint nem jól jöttünk ki a legvégébõl, csakúgy mint Debrecenben, amikor ziccert hibáztunk másodpercekkel a vége elõtt. Már 2 pont úszott el így. Remélem ezt visszakapjuk még a késõbbiekben.
Most lesz idõ helyrejönni a sérülteknek november 10-ig, az egri látogatásig. Bár 30-án lesz egy MK meccs is Budaörsön, de azt be kell húzni így is. Mondjuk az egri sem szabad, hogy gondot okozzon.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Az elõzmények ismeretében, minthogy sajnos Ferling Detti a durva, de megtorlatlan szabálytalanság során szerzett sérülés miatt kénytelen volt a hetet kihagyni, valamint Sánta Dóri idegbecsípõdés miatt pályára sem tudott lépni a mai találkozón, szépen helyt állt csapatunk. Nem sok hiányzott a gyõzelemhez, idegenben is, ami ebben a helyzetben nagy bravúr lett volna.
Mert azért a Siófok még akkor is sort tud cserélni, ha 1-2 játékosa valamiért kiesik. (Ma Erdõsi Ildi hiányzott, betegség miatt, aki egyébként sem kezdõ mostanában. Kár érte.)
Kis szerencsével ugyan nyerhettünk volna, de én a magam részérõl a döntetlennek is örültem, a fent leírtak miatt. Elismerésem a csapatnak.

kaloz174
Mai program:

Három bajnoki

Sajnos, az az elõzõ meccsen elkövetett szabálytalanság, ami a 2 zöldfülû bírónál még 2 percet sem ért (egyébként a piros lap iskolapéldája volt), erõsen befolyásolja az újvárosi csapat esélyeit. <#szomoru1>
Hajrá Kohász!!

kaloz174
Nem minden természetes, amit annak gondolunk. <#schmoll2> Pl. ha ellopnak egy autót (az autót!) azoktól, akiknek ez nélkülözhetetlen munkaeszköz, na és pl. ennek segítségével viszik a cuccaikat, szabadidejükben, hogy mi láthassuk, amit egyébként nem lenne módunk...<#boxer> <#worship>

kaloz174
Nagyon necces volt...😞

Isthy
Ezt mindig meghagyom neked, te vagy a felelõse <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
+lehetõség a cunder.hu jóvoltából:

Szombat
2013-10-19 17:50
Fehérvár KC - Ipress Center-Váci NSKE
Nemzeti Bajnokság I.osztály 9.forduló

Isthy
Hétvégi tv-s menü:

Békéscsabai ENKSE - Érd
Nõi NB I. 9. forduló - Békéscsaba
2013.10.18. 18:30 SportKlub

FTC-Rail Cargo Hungaria - MKS Lublin
Nõi BL 3. forduló - Dabas
2013.10.20. 14:00 DigiSport1

Thüringer HC - Gyõri Audi ETO
Nõi BL 3. forduló - Nordhausen
2013.10.20. 16:00 DigiSport1

Croatia Zagreb - MKB-MVM Veszprém
Férfi BL 4. fordoló - Zágráb
2013.10.20. 18:00 DigiSport1

Nem gyenge vasárnap délután lesz <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Értem. Lehet, hogy Te többször láttad. Amikor én láttam, nem árult el magáról nagyobb tudást, mint az átlag. (Mondjuk pl. Újvárosban elég korán le is kellett cserélni.)
A magam részérõl szívesebben látnék ott tényleg egy fiatalt. Szerintem vannak olyanok, akik alkalmasak lennének.

Bár ez most csak úgyis vélemény marad, mert nyilván Hajdu nem akar forradalmat, jelen helyzetben. (meg egyébként sem az az alkat, ugye. <#wink>)

csak a jelenlegi formája alapján, amely - bár fradista vagyok - jóval különb mint most Vértené.
kaloz174
A 3 közül egyet nem értek: Szepesit. Miért is? Se nem fiatal, sem nem különösebben jobb, mint számos másik szélsõ. Kovács Annával én is egyetértek, Klivinyi pedig remélem, elõbb-utóbb kiérdemli, hogy tényleg stabil kerettag legyen, mert õt nagyon tehetségesnek tartom én is.

Na de majd Hajdu dönt. <#smile>

Szepesi és Kovács Anna bõven beleférnének, Klivinyi is, bár a posztján így is sokan vannak.
kaloz174
Micsoda "meglepetés"...

Isthy
Jolly Joker Jánosunk 20-as kerete a Provident kupára:

Kapusok: Herr Orsolya (Gyõri Audi ETO), Kiss Éva (Fehérvár KC)
Jobbszélsõk: Bognár-Bódi Bernadett (Gyõri Audi ETO), Kovacsicz Mónika (FTC Rail Cargo Hungaria), Orbán Adrienn (Gyõri Audi ETO)
Jobbátlövõk: Planéta Szimonetta (Veszprém Barabás Duna Takarék), Rédei-Soós Viktória (Gyõri Audi ETO)
Irányítók: Görbicz Anita (Gyõri Audi ETO), Kovacsics Anikó (Gyõri Audi ETO), Szucsánszki Zita (FTC Rail Cargo Hungaria)
Beállók: Cifra Anita (FTC Rail Cargo Hungaria), Mayer Szabina (Fehérvár KC), Szamoránsky Piroska (FTC Rail Cargo Hungaria)
Balátlövõk: Bulath Anita (Dunaújvárosi Kohász), Szekeres Klára (ÉTV Érd), Tomori Zsuzsanna (FTC Rail Cargo Hungaria), Triscsuk Krisztina (ÉTV Érd), Zácsik Szandra (FTC Rail Cargo Hungaria)
Balszélsõk: Vérten Orsolya (FTC Rail Cargo Hungaria), Vincze Melinda (Dunaújvárosi Kohász)

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
FÉRFI KÉZILABDA EB, 2014, DÁNIA
B-CSOPORT (Aalborg)
1. FORDULÓ (január 12.)
16.00: Izland–Norvégia
18.15: Spanyolország–Magyarország
2. FORDULÓ (január 14.)
18.00: Magyarország–Izland
20.15: Norvégia–Spanyolország
3. FORDULÓ (január 16.)
18.00: Spanyolország–Izland
20.15: Magyarország–Norvégia

kaloz174
Végeredmény: 37-26. Ahhoz képest, hogy az 50. percben még csak 4 volt közte...
Vagy a Loki és hite fogyott el a végére, vagy a Fradi pörgött fel elég késõn. Végül is a lényeg, ebben az esetben is, hogy érvényesült a papírforma, a hazaik megszerezték a 2 pontot.

Isthy
37-26 a vége a Fradinak.

Úgy látszik a szünet után összekapta magát a Fradi hátul, elöl pedig maradt az eredményesség, így nagyon sima lett a vége.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Féidõ:
FTC Rail Cargo Hungaria – DVSC TVP: 18:15

A csapatok túl sokat nem foglalkozhatnak a védekezéssel.<#wink> Mondjuk ez nem valami biztató a Fradi kupaszereplése tükrében.

kaloz174
A ffi válogatott aktuális kerete ez , jelenleg.

kaloz174
Lesz eredménykövetés a Fradi-Lokira Itt is.

Kár, hogy látni viszont sehol sem lehet. <#conf>

kaloz174
"Annyi arc ismerõs..." 😊

(Viszont van, amelyik már nem, sajnos.)

Breki33

Isthy
Pena most is játszott pár percet a büntetõkön kívül is. Sztem a lengyelek ellen többet fog és Steinbach is szerepet fog kapni a következõ 2 fordulóban.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szombathelyi program: Válogatott...

Na és természetesen hajrá Böhn!

kaloz174
Ti a csarnokban, én a TV elõtt, de szintén nagyon szurkoltam a Fradinak.
Remélem, ez a meccs egy jó kezdet a formába lendülés során.
Azért szerencsés lenne, ha legalább a 2 légióst sikerülne bevetni, a gyakorlatban is.
Mennyi erre az esély?

Ezért volt ott az "és", most legalább Móni odatette magát. Enélkül nem tudom, hogy nyertünk-e volna, ha alapvetõen kézben is tudtuk tartani a második félidõt, lõtt gólok nélkül nem szokás gyõzni.
Isthy
Sztem sem, ezért gondolom keményen oda is fogják tenni magukat és ennek lesz is eredménye legalább 1 pont képében. Woltering teljesíthet majd jobban és a többiek is, mondjuk Knezevics. Õk mindketten kisebb sérüléssel bajlódtak most, remélem jövõ vasárnapra rendbe jönnek <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ott Móni és Szani szépen elaludtak... Pont elõttem történt, mert ott voltam a kapu mögötti lelátón az elsõ sorban a kapufától jobbra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A góllövésben nem remekeltek, viszont szépen tartották a Bud védekezõ embereit és így sikerült több átlövésgólt lõni közelebbrõl is (7-8 m-rõl). Mert Zizi mostanában sajnos úgy védekezik B2-ben, hogy kinn "kóricál" 8-9 m-en és inkább befelé segít, mint kifelé. Többször meg is verik lábbal kifelé, így a szélsõnek sokat kell besegíteni. Azután emiatt maradnak is helyek az ellenfél jobbszélsõinek rendesen. Tegnap is csak emiatt több gólt lõhetett Petrovics (Miljanics). Ezen valamit változtatni kellene valóban.

DUNAFERR FOREVER!!!

nem hiszem hogy a Bud megengedheti magának, hogy egymásután két meccset is elveszitsen, miközben a hazai meccsei nincsenek még a tarsolyban.
olyant meg hogy emberelõnyben jobb 2-rõl hagyták Neagut kinait lõni az tényleg luxus....
Hát a beállók most sem remekeltek, az ellenfél jobbszélsõje meg még mindig számolatlanul lövöldözi a gólokat. a bal 2-es védekezést valahogy meg kellene oldani, mert Vérten besegitése ott sem segit, a szélt meg fedezetlenül hagyja.
Na igen. Ez éppúgy válasz a kabalás megjegyzésre, mint a szélsõsre 😊

Azért eddig luxus volt, hogy beállós és szélsõk nélkül játszottunk ki, adtunk egy félidõ elõnyt a ellenfeleinknek, és még ezentúl is formán kívül is voltunk. Szóval onnan csak felfelé vezethet(ett) az út.
Breki33
NÕI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
A-CSOPORT
Hypo NÖ (osztrák)–Thüringer HC (német) 29–23 (14–13)
Korábban: Baia Mare (román)–GYÕRI ETO 21–33
C-CSOPORT
HC Leipzig (német)–Krim Ljubljana (szlovén) 23–27 (10–13)
Korábban: Sävehof (svéd)–Metz 32–30
Isthy
A lengyelek vezettek is és a dánok csak a legvégén nyertek 1 góllal. A lengyel kapus kiválóan védett, a dán szélsõket nagyon jól hatástalanította. A rutin hiányzott a végén a lengyeleknél, ezért nem szereztek legalább 1 pontot.

DUNAFERR FOREVER!!!