61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
Gabess8 #56177 Nem tudom mivel ünnepelhettél de meg kínálhatnál minket is. Ezt lehet ő intézte, há gondold el mekkora celeb, meg sogor koma, jó barát parádé lesz, benne lesznek a tévébe... -
#56176 Ha a 2 norvég hölgynek az EHF illetékesei adnak "instrukciókat" akkor nem lehetetlen a dolog. -
#56175 Köszönöm a megemlékezést! -
#56174 Úgy látom a többség a dánokat teszi a bronzérmes pozícióba és alapvetően tényleg ők lehetnek a motiváltabbak, valamint a kevésbé "megviseltek". Viszont ne felejtsük el, hogy a macedónoknak lesz némi plusz "hátterük" szinte bizonyosan Nacsevszki jóvoltából (plusz ugye az anyagi "támogatási" lehetőségek). Gyanítom a bronzéremre "benyomják" majd őket és csak ezért nálam ők szerepelnek a 3. helyen.
ETO
BUD
Vardar
FCM -
#56173 Teljes tippet kérünk, mint ahogyan a többiek is tették -
#56172 Ha az ETO döntőbe jut akkor az M1 az "isteni falábúak" egyik NB I-es meccse helyett fogja közvetíteni a döntőt ezek szerint. Na ha ezt a "nagyvezír" megtudja lesz nemulass nekik... -
Gabess8 #56171 Az első kettő szerintem is egyértelmű, ha nem akkor a Győr valamit nagyon el fog cseszni, vagy görcsössé válnak mert mindenki ezt várja. Valamiért a Dánok szerintem behúzzák a harmadik helyet.
1. Győri ETO
2. Buducnost Podgorica
3. Midtjylland
4. Vardar Skopje -
#56170 tipmix:
239 ZRK Vardar - Buducnost 2.02 8.70 1.85
megéri rakni nagy pénzel szerintetek? vagy nagy a rizikó?
Vardarnak van esélye a döntetlenre? vagy Bud. annyival erősebb hogy nem kérdés hogy rendes játékidőben tudnak nyerni? -
#56169 Isthynek pedig nagyon boldog szülinapot!
-
#56168 Na igen. Az első két hely számomra is egyértelműnek tűnik.
A 3-4. azonban csak tényleg "totó"
1. Győri ETO
2. Buducnost Podgorica
3. Midtjylland
4. Vardar Skopje -
#56167 1: Győr
2: BUD
3: Vardar
4: Midtjylland -
Zóanagyvarázsló #56166 Az én tippem:
1. Győri Audi ETO KC
2. Buducnost Podgorica
3. FCM
4. Vardar Skopje
Nem tudok komoly sérültekről, talán nem követem eléggé. A dánok motiváltabbak lehetnek a bronzcsata során. -
#56165 Győr nyeri a BL-t, a Buducsnosztot veri a döntőben 2 góllal :D -
#56164 Az én tippjeim a pirossal kiemeltek - az elődöntők nyerteseire -
#56163 Ismét egy tippversenyre hívnám a fórum/topic nagybecsű közösségét
NŐI KÉZI BL FINAL FOUR (PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST SPORTARÉNA)
ELŐDÖNTŐ – MÁJUS 3.
GYŐRI AUDI ETO KC–FC Midtjylland (dán) 15.00 (Tv: Digi Sport 1, m1)
Vardar Szkopje (macedón)–Buducsnoszt Podgorica (montenegrói) 17.30 (Tv: Digi Sport 1)
DÖNTŐ – MÁJUS 4.
Vardar Szkopje (macedón)/Buducsnoszt Podgorica (montenegrói)–GYŐRI AUDI ETO KC/FC Midtjylland (dán) 17.00 (Tv: Digi Sport 1; amennyiben a Győri ETO pályára lép, m1 is)
A 3. HELYÉRT – MÁJUS 4.
Vardar Szkopje (macedón)/Buducsnoszt Podgorica (montenegrói)–GYŐRI AUDI ETO KC/FC Midtjylland (dán) 14.30 (Tv: Digi Sport 1; amennyiben a Győri ETO pályára lép, m1 is) -
#56161 Ha jól látom akkor a Barca-Flensburg lesz előbb és utána a Veszprém-Kiel. A spanyolok verik a Flensburgot és akkor ott a nagy kérdés, hogy engedi-e az EHF a németek nélküli döntőt... Ha csak a pályán dől el, akkor megoldhatja a Veszprém, de lehet nem az lesz a mérvadó...
A Pick megkapta a berlinieket, akik valljuk be papíron erősebbek és ráadásul hazai pályán lesznek, tehát lesz más előnyük is. -
#56160 Ha jól látom akkor a Barca-Flensburg lesz előbb és utána a Veszprém-Kiel. A spanyolok verik a Flensburgot és akkor ott a nagy kérdés, hogy engedi-e az EHF a németek nélküli döntőt... Ha csak a pályán dől el, akkor megoldhatja a Veszprém, de félek nem az lesz a mérvadó...
A Pick megkapta a berlinieket, akik valljuk be papíron erősebbek és ráadásul hazai pályán lesznek, tehát lesz más előnyük is. -
#56159 A teljes párosítás:
FC Barcelona - Flensburg Handewitt
MKB-MVM Veszprém - THW Kiel
(Keveset tudok a ffi csapatokról! Milyenek az esélyek?) -
#56158 A veszprémiek a THW Kielt kapták a BL elődöntőben a szegediek pedig a Füchse Berlint az EHF Kupa elődöntőben. -
#56157 Férfi BL Final 4 sorsolás itt élőben:
http://www.laola1.tv/en-int/live/velux-ehf-final4-draw/172216.html -
#56156 Gratulálok a szegedieknek is. Kicsit nehezebben nyertek, mint vártam, de biztosan. -
#56155 VÉGE
SZEGED IS MEGY A FINAL FOURBA!
-
#56154 Igazolva a papírformát 28-22-re nyert a Pick és bejutott az EHF Kupa Final Fourba. Ezzel mi vagyunk az egyetlen ország amely elmondhatja magáról, hogy mindhárom Final Fourban van résztvevő csapata -
#56153 félidő:
16:10 Szegednek -
#56152 vége:
-
#56151 első félidő eredmény:
-
#56150 A Flensburg idegenben lőtt góllal jutott be, a Löwen ugyanígy esett ki. Lehet az utóbbi kiesésében az előbbi bejutásának is része van? Talán 3 német csapat már túl sok lett volna és így be kellett segíteni a spanyolokat. -
primavis #56149 Remélem, hogy nem...de hát EHF..... -
#56148 A szünet után lejtett a hazai pálya rendesen...
Kedden eldől, hogy igazunk volt-e abban amit a meccs előtt írtunk. -
#56147 31-24-re nyerve, idegenben lőtt több góllal a spanyolok jutottak a Final Fourba. A Barca kihagyott 4 db 7 m-est, de még ez is éppen belefért nekik. A németek 50 percig jók voltak, de utána jött egy 7-8 perc amikor nem dobtak gólt és ott elment számukra a továbbjutás. -
#56146 hát löwen löwen, jól számoltam 8percig nem dobtak gólt? így elb*szni :/
végén majdnem -
#56145 befosok kajak barca jut tovább :( -
primavis #56144 a románok megint kitesznek magukért! most a nyelvrokonaikat pártolják szégyenletesen! -
#56143 aki esetleg nézni
barca löven meccs -
primavis #56142 Igen, nagyon ellőtték az utolsó perceket, pedig emberelőnyben is voltak. -
#56141 25 percig a Löwen egyenrangú ellenfél volt és 11-11-re állt a Barca otthonában. Az utolsó 5 percet nagyon elrontották és a szünetre 15-11-es előnyre tettek szert a spanyolok. Sterbiknek komoly érdemei vannak az eredményben, 52 %-al védi a spanyolok kapuját. Mondjuk Landin sem rossz a maga 40 %-os teljesítményével a németek kapujában. -
#56140 Nem vitatkozom veled, simán kinézem én is az EHF-ből, hogy a keddi sorsoláson "véletlenül" úgy alakul majd... -
primavis #56139 bocsi, Barcelonát -
primavis #56138 Ha így lenne, akkor fix, hogy a Narcelonát kapjuk!-:)) -
#56137 Gratulálok a mai győzteseknek, vagyis a Siófoknak, az ETO-nak, valamint a veszprémi fiúknak!
Elismerésem az ETO edzőjének a formaidőzítésért, ami sajnos nem volt elmondható a Fradi mai teljesítménye alapján. (Ez utóbbi számomra kis csalódást jelentett.)
A veszprémi srácok egyértelműen nagyon nagy akarattal húzták be a meccset, azt hiszem ez volt a döntő elsősorban. Megérdemelten jutottak a legjobb 4 közé. Csak így tovább, ezzel a mentalitással!