Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezzel csak annyit kívánok mondani, hogy egyrészt igazad van, másrészt nem csupán errõl van szó.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez a messze legjobban elhanyagolt poszt nálunk már évek óta. Sokkal inkább vannak foglalkoztatva a jobbszélsõk, az a kevés figura is inkább rájuk van kijátszva. A válogatottban meg még inkább feltûnõ a dolog. Sztem ez lett a következménye annak, hogy nincs megfelelõ balkezes lövõ (akit igazán komolyan kell venni minden ellenfélnek) már nagyon régóta itthon, aki elindítsa a figurát vagy a húzást megteremtve a lehetõséget a balszélre. Arról nem beszélve, hogy a ballövõink is leginkább középre "látnak" szintén évek óta. Görbe még irányítóból csak-csak megtalálja õket, de más... Ezt a problémát egy ideig elfedte az, hogy a kapusok indításaiból eredményesek voltak lerohanásból õk is. Tökéletes példája volt ennek Kati és Orsi ilyetén kapcsolata.
Hatalmas ûrt hagyott maga után Boki és Helga amikor visszavonultak...
Ha kapnának rendesen labdákat akkor nem lenne "jelen helyzet" tudnának eredményesebbek lenni õk is és nem lennének egyfolytában megtalálva.
Nagyon jó lenne már ha újra "felfedeznénk" a szélsõinket is, sokkal könnyebb dolgunk lenne középen is az ott játszóknak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem, hogy Orsi megrázza magát, nem csupán eggyel többen leszünk vele (nem szívesen és nem rosszindulatból írom ezt), legutóbb az EB-n azért volt vagy két jó meccse, és ott sem ígért parádés formát, bár egy jó meccse a BL-ben tavaly õsszel talán volt.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
"Tekintve, bár nagy luxusnak tûnik, Görbe ugyancsak bevált balszélen, még azt is el tudom képzelni, hogy csak Vincze Melit visszük arra a posztra."
Vigyünk két szélsõt és kész, ne szórakozgassunk már újra azzal, hogy egy esetleges sérüléssel egyáltalán nem marad rendes balszélsõnk...
DUNAFERR FOREVER!!!
"Nekem az tetszene, ha egy fiatalt, az én véleményem szerint erre pl. Schatzl Nadine alkalmas lenne, a jelenlegi formákat tekintve (elõzõ szezonban Erdõsi lett volna a javaslatom), utaztatnának a csapatvezetõk."
Természetesen alap, hogy Vincze Meli mellett...Így gondoltam. <#smile>#smile>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
http://kohaszkezi.hu/sites/all/files/images/gallery/689/img_7823.jpg
http://kohaszkezi.hu/sites/all/files/images/gallery/689/img_7818.jpg (EZ Jó!😊)
Nándi is kapott érmet:
http://kohaszkezi.hu/sites/all/files/images/gallery/689/img_7933.jpg 😊
(Nem illesztem be szabályosan, mert lehet, hogy túl nagyok lennének a képek, alapból.😊)
Érdekes, azzal, hogy az ETO játékosa lesz valaki, egybõl sokak szemében mintha jobb játékossá is válna. <#smile>#smile> (olvasgatva a fórumokon megjelenõ véleményeket😊)
Ráadásul mentálisan egyáltalán nem érzem erõsnek õt...Bár tény, nagyon szorgalmas egyéniség.
Ezzel valahol egyetértek, de utazó kerettagnak nem hiszem, hogy bevállalnák Schatzlt. Jellemzõen inkább a kipróbált játékosokban bíznak, szóval én továbbra is csak bõvebb keretbe bekerülést tudok elképzelni a fiataloknak. Megjegyzem, talán igazuk is van. Szepesi is nagyon jó volt Siófokon (és õ már tapasztaltabb korú), de látszik, hogy a BL mennyire más, pedig azért neki is jó a lövõrepertoárja, láttam többször cunderezni is, talán többször, mint Vinczét vagy Vértent életemben 😊
A felsorolt + kapusjelöltek mellett felmerült Vig Vivi neve is, amivel kapcsolatban én csak drukkolni tudok, hogy rászolgáljon erre a bizalomra hosszú távon is. (Az Érd kapusai közül én, egyébként, Janurikot többször láttam jól védeni, mint Oguntoyét.)
Kovacsicz elég visszafogott volt a válogatottban most, szerintem. Bódi Berni sokkal meggyõzõbb teljesítményt mutatott.
Az az igazság, hogy a 3 meccs tul.képpen a többségnek 2 meccs volt. Ma gyakorlatilag ugyanazok játszottak végig, pár kivétellel. Így sok játékos esetében a kevés lehetõség miatt nehéz véleményt mondani.
(Persze, van, akit ez nem zavar. <#vigyor2>#vigyor2> Olvastam egy olyan véleményt, amelyik azt vetette az egyik csapattag szemére, hogy 3 meccs, 1 gól a mutatója...Még az sem zavarta az illetõt, hogy ma egyáltalán nem került pályára a megbírált kerettag...)
Kíváncsi leszek, hogy lesz-e kipróbálandó harmadik kapus, és ki lesz az (OK, Oguntoyén, Szikorán vagy Triffán kívül más aligha merülhet fel), illetve balszélsõ poszton kikben gondolkodunk. Elnézve, hogy kevesen vannak jó formában manapság a bal végeken, és sokat próbálgatjuk az irányítókat is ott, elképzelhetõ, hogy mondjuk csak Vinczét visszük? A másik szélen Bódi szerintem korrekt volt, Mónit pedig nem láttam ezúttal címeres mezben játszani (a pénteki meccsrõl lemaradtam), így nem tudom, hogy a végre javuló klubformáját át tudta-e menteni.
Talán még idõben jött a figyelmeztetés, idõben derült fény arra, hogy nagyon sok még a hiányosság.
Akkor újra, hátha most nem tûnik el:
A véleményem továbbra is az, mint amit már a nyáron leírtam, a játékosoknak mindent bele kell adni és Beának is, mert sokkal több múlik rajtuk, mint tavaly. Rengeteg a munka amit el kell végezni és kitenni a pályára, remélem legalább sérülés nem fogja hátráltatni a csapatot.
DUNAFERR FOREVER!!!
Én kb. azt kaptam amit várhattam. Jánosunk nem egy szakmai tálentum, a csapat tagjai meg 1 éve nem játszottak együtt és felkészülésük sem nagyon volt. Ennek fényében ez volt várható, semmi több, legalábbis nálam.
A védekezésünkrõl sosem voltunk híresek és ráadásul annak összerakásához kell a legtöbb idõ. Ami ugye szinte semmi nem volt, így nem csoda, hogy ezt láthattuk hátul a csapattól. Ráadásul mintha valaki azt nyilatkozta volna (Zizi?), hogy a héten inkább a támadásokkal foglalkoztak. Kapusaink meg ugye olyanok amilyenek, egy ilyen védõfal mögött látható, hogy maguktól mit tudnak (már nincs Kati aki képes volt rendszeresen kompenzálni a hibákat). Bár Kiss Éva még csak-csak mutatott valamit a horvátok ellen a szünet után.
Elöl már jobban szerepelt a csapat, bár ott is voltak egészen "vak" felállások, de azért ott már összességében jóval biztatóbb a helyzet. Remélem a novemberi 1,5 hétben ráfekszenek a védekezésre, mert az mindennek az alapja. Nálunk meg ez még inkább hangsúlyosnak kell hogy legyen, mert ugye a kapusaink...
DUNAFERR FOREVER!!!
A meccs nem igazolta az elõzetes várakozásokat, mert bár végül biztosan nyertünk, elég parázs jelenetek voltak. (Az elmaradt piros lapról nem is beszéljünk!) Ebben az esetben viszont magyarázhatóak azzal az elkövetett hibák, hogy 2 tapasztalatlan sporiról volt szó. Ha ezt egy tapasztalt páros követi el, nyilván az ember kevésbé megbocsátó. <#levele>#levele>
Hogy ez ne legyen elég, délután még szerencsém volt egy kiábránditó birói tevékenységrõl a Kékesiék részérõl. Felõlem nyerhet a Pick is, nem sokat számit ebben a szakaszban, de miért kell ebben így segiteni õket?
Tavaly ott volt mellettük egy olyan kapitány, aki szerintem motiválni tudta õket. Most ezt nem érzem. Jó lenne, ha tévednék.
A kapitány mai taktikáját sem értettem. Max. azt lehetne gondolni, hogy úgy fogta fel, ez egy edzõmeccs...Kísérletezett. Abban sem éreztem viszont a következetességet. Volt, akinek ment, és lekapta pár perc után. Aztán volt, akiknek nem, õket vagy lekapta, vagy nem...
A védekezésünk pedig egy tragédia, jelenleg. Azoknak is igazat kell adnom, akik egy harmadik kapus kipróbálását is megfontolandónak tartanák...
Ha minden igaz, ITT lesz rá lehetõség...
Kati
Már 10 éve volt Zágráb, amikor elvarázsolta a világot... <#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
Interjú Tomori Zsuzsával.
(Jól esett a lelkemnek, hogy - a jelek szerint - nem felejtette el Dunaferr-es kötõdését sem. <#smile>#smile>)
DUNAFERR FOREVER!!!
Számomra, messzirõl, szimpatikus egyéniség.<#wink>#wink>