Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Jó kis meccs volt, jó volt a helyszínen szurkolni. A hagyomány is megmaradt, továbbra is kiváló kabala vagyok a Fradinak. Igaz Zó? <#ravasz1><#wink>
Gratulálok a Fradinak a gyõzelemhez! <#taps>
Talán elkezdték az utat felfelé, persze van még javítani való bõven. Örömmel tapasztaltam, hogy végre használták a szélsõket. Mondjuk leginkább Mónit, õ meg szerencsére kiválóan játszott. Jöhet a következõ lépcsõfok jövõ vasárnap a lengyelek ellen és egyúttal szurkoljunk a montenegróiaknak, hogy elcsípjenek legalább 1 pontot a dánoknál.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem szabad telhetetlennek lenni <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

ja, megvan, kikaptak otthon a lengyelek 24-25-re (kár).
Megvan a várva várt gyõzelem a Buducnost ellen! Nem volt könnyû, de összejött (27-25). Remélem a podgoricaiak minél több pontot vesznek el a dánoktól a következõ két meccsükön, nekünk meg jöhet a Lublin.
Ki tudja a lengyel-dán meccs eredményét?
kaloz174
<#worship>
Bár azért kár, hogy nem hazai gyõzelmet éreztél. <#nyes>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Lám-lám megmondtam, hogy döntetlen lesz <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Most néztem meg a meccset felvételrõl és gratulálok az ETO-nak! <#taps>
Igazából végig uralták a meccset és a végén nagyon simán behúzták. Ez a 2 spori az elmúlt években egész jól vezetett a gyõrieknek, ma azonban láthatóan valami miatt komoly változáson estek át. Mondjuk most ez is belefért, mert nagyon nagy különbség van a 2 csapat között.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Dunaújvárosi KKA - MTK-Budapest SE 34-29 (17-14)

A gyõzelemhez gratulálok a csapatnak!

A mai este sikerült az évad talán leggyengébb teljesítményét összehozni, különösen hátul. Lassúak és dekoncentráltak voltunk, remélem nem túledzettség miatt... Siófokon ennél két klasszissal jobb teljesítmény kell, az amit eddig láthattunk a csapattól. Még szerencse, hogy ez most egy nem túl acélos ellenfél ellen jött elõ...
Azért voltak jó teljesítmények is, Meli, Szimó, Timi jól játszottak és Detti is elöl, hátul sajnos már nem annyira. Buli terített betli a mai meccsen... Szerencsére a többiek ma tudták pótolni eredményességben.

DUNAFERR FOREVER!!!

megvan a nagybányai meccs is, 33-21, jó meccs lett volna, a tót bírók nélkül...no õk nem BL-.be valók. Román lapból frappáns vélemény: nem érkeztek meg a kiküldött játékvezetõk, így nagybányaiak biráskodtak!
banok
Ajánlom az oldalam kézilabda topikját ahol általában vannak streamek tv által közvetített meccsekhez - ahogy ma is.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Vardar Skopje - HK Larvik 27-27 (12-15)

Meglepõ érdektelenség mutatkozott a meccsel kapcsolatban, kb. 800 nézõrõl írnak a 7.000-es csarnokban. A férfi BL meccseken telt ház volt...
A Larvik sokáig vezetett és uralta a mérkõzést, azután a záró negyedórában egyenlített a Vardar. Sõt a vége elõtt pár perccel már 2 góllal õk vezettek (26-24), de a legvégét elrontották. 13 mp volt hátra amikor megszerezték a 27. gólukat (27-26), de Nora Mork 3 mp-el a végét jelzõ duda elõtt egyenlített. 10 mp-et nem tudtak kivédekezni a középkezdés után...
Mondjuk sztem igazságos eredmény született, mindkét csapatnak van még hova fejlõdnie. A norvégokról tudjuk, hogy a tavaszra ezt rendszeresen képesek is megtenni, a Vardarnál nem vagyok annyira biztos benne, hogy képesek lesznek a 4 közé jutni.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Legalább...De ahhoz nagyobb csoda kell(ene), mint a tegnapi sikeres Loki-taktika, úgy érzem. <#lookaround> A Veszprém idén valahol "elveszett", valahogy. (Tudom, voltak távozóik, de kicsit mégis túlzásnak tûnik a dolog.)

Isthy
Akkor az üzenetedben írt gondolatmenet mentén ma a veszprémiek raboljanak ponto(ka)t a fehérváriaktól. Mondjuk akkor most legyen döntetlen <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Csak azért, mert betartották a taktikai utasításaimat...<#vigyor2><#eljen>

kaloz174
Nyert. <#smile> 31-28

Isthy
Teljesült a kívánságod, nyert a Loki 31-28-ra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
mert itt kivették a szolgáltató kínálatából <#gun>
kaloz174
Nekünk van DIGI1. Miért kérdezed? <#vigyor2>

Breki33
Nektek van Digisport?
kaloz174
Szerintem nyerjen a Loki!😊

Isthy
Legyen döntetlen és nem leszek szomorú <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bocsánat, lesz még egy közvetítés:

Veszprém - Fehérvár KC
Nõi NB I. 8. forduló - Veszprém
2012.10.12. 17:00 SportKlub

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A hétvégi tv-s menü:

HCM Baia Mare - Gyõri Audi ETO
Nõi BL 2. forduló - Nagybánya
2013.10.12. 18:00 DigiSort1

FTC-Rail Cargo Hungária - Buducnost Podgorica
Nõi BL 2. forduló - Dabas
2013.10.13. 18:00 DigiSort1

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Átfutva Varga József szavait, azt gondolom, kicsit altat - vagy nem nézett elég videót. <#vigyor2> (Szalay Babett, pl. jelenleg inkább helyét keresi a siófoki csapatban...Pedig õ is korosztályos válogatott volt.)
Nyilván fontos nekik a gyõzelem (mint írja valaki, olyan a sorsolás, hogy õsszel otthon játszanak a közvetlen riválisok ellen, mint írja is valaki), de azt, pl, így a forduló elején, nem tudom értelmezni, hogy ezzel aztán le is szakítanák a közvetlen riválisokat a tabellán.

kaloz174
Mai bajnoki:
Az 5. és a 8...
A helyzet az, hogy szerintem a cím kicsit csalóka. Az a véleményem, hogy csak akkor nyerhet a Loki, ha koncentrált játékot tudnak játszani, a szurkolóik folyamatos biztatása mellett. A Siófoknak ugyanis több olyan játékosa van, aki, na nem ezt teszik, büntet. Minden eladott labda ajándék nekik. (mint ahogy az látszott elõzõ meccsükön is)

kaloz174
Edzõmeccs volt, az az igazság. Nem leszólva az ellenfelet, de nyilván nekik mások a lehetõségeik. A Veszprém fokozatosan "begyûrte" õket.

Isthy
MKB-MVM Veszprém - HC Motor Zaporozsje 44-27 (20-13)

Nagyon simán behúzták a veszprémiek. A végére már gálázásra is futotta és mindenki lehetõséget kapott. Az ukránok nagyon elfáradtak az utolsó negyedórára, bár igazából már korábban is simán megvolt a meccs a hazaiaknak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mai tv-s néznivaló:

MKB-MVM Veszprém - HC Motor Zaporozsje
Férfi BL 3. forduló - Veszprém
2013.10.10. 19:00 DigiSport

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gondolom a horvátok és az "osztrák" brazilok miatt lett Szombathely. Ahol a kosárlabdának van tábora, a kézilabdának ellenben... Nagyon kíváncsi leszek a csarnok hangulatára.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
kaloz174
Apró elégtétel, de ellenünk nem engedhették ezt meg maguknak. <#vigyor0>
(Nem mintha ebbõl a jövõre nézve messzemenõ következtetést lehetne levonni.)

Isthy
Ma a második meccsen is ugyanez a végeredmény született. Persze ez annak is köszönhetõ, hogy 27-15 után a gyõrieknél a "B-C" sor játszott, így fel tudott zárkózni az érdi csapat.

DUNAFERR FOREVER!!!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kaloz174
Na igen...Mint írtam volt, leginkább magunkra számíthatunk.
Természetesen mielõbbi gyógyulást kívánok, ezzel együtt is.

Isthy
Az elején a Fradi most is hozta a már többször bemutatott rosszul kezdõs formáját, azután a 2. félidõben lerendezték a meccset.
Vasárnap az elejétõl végig izomból kell nyomni, néha szó szerint <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ellenünk már fog, akkorra biztosan felgyógyul.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Végeredmény:
Ipress Center-Vác - FTC-Rail Cargo Hungaria: 23-31

Grat. a Fradinak. <#taps>

kaloz174
Csak sikerül a Fradinak megmenteni a becsületet: 27. perc 22-29.

kaloz174
Dehogy😊

11 -11 !! <#vigyor2>

kaloz174
Kisebb meglepetés a félidõben:

Vác-Fradi: 10-11

kaloz174
Azért annyiban érdekes, hogy nem mindegy, mikor tud játszani...(Válogatott, bajnokság.)

Ma lesz ez a meccs? Köszi, hogy jelezted. <#worship> Ehhez kell keresnem valami lehetõséget, ha nézni szeretném. <#smile> (Nincs sk.-unk.)

Isthy
Azért gondolom a hasonlóval nem a 6. helyre gondolt <#wink>

Boki csak csinálja azt amit most, õ már megtette a magáét a pályán. Ahogy olvasom Berta Niki elkezdte az edzéseket, remélem Siófokon már játszhat.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha már szóba hoztad, tv-s program:

Érd - Gyõri Audi ETO
Nõi NB I 8. forduló - Érd
2013.10.09. 20:00 SportKlub

Egyébként még 1x jobbulást neki, de én már nem foglalkozom ezzel a dologgal.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Triscsuk mûtétje

Nem tudom, milyen súlyos a dolog, de mégis mûteni kellett...

kaloz174
Tudod, az újságírók fogalmaznak... (Mondjuk pl. nem csak Buli jött, mint erõsítés. pl. Vincze Meli legalább olyan meghatározó játékos, sõt. Rengeteget dolgozik...) A riportalanyok meg sokszor jobban bíznak bennük, mint kellene. (Lásd: Bába Misi esete.)
Másrészt a "hasonló" tág fogalom, végül is. <#wink>

(Viszont végre lehetne +egy biztos kezû hetes-lövõnk... (<#vigyor2><#nevetes1> (Néha elkelne!😊)

Isthy
Ebben nekem nem volt semmi újdonság, tudtam, hogy Boki ezt csinálja. Azért a bajnokság végére vonatkozó reményeit én elég erõsnek érzem. Ennyire azért ne kerüljön magasra a léc <#wink> Persze mondhatjuk, hogy merjünk nagyot álmodni, de hosszú még az idény, éppen csak elkezdõdött.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Persze, hogy sokat segítene ha mindenki tudná jobban tehermentesíteni a "húzóembereinket". Szerencsére már vannak akik többször is hozzá tudtak tenni idén (Szimó és Dóri), várjuk a többiek csatlakozását. Nekem Fruzsi kevés játéka nagyon meglepõ, valamint Timi szinte totális mellõzése támadásban. Valamint most egy könnyebb idõszak jön, pihenhetnek a kulcsjátékosok, hiszen 19-e után 2 hétvége is kimarad (okt. 26. és nov. 2.) majd utána még egy újabb hétvégi szünet (nov. 16.) mielõtt fogadnánk az érdieket. Mondjuk Bulinak és Melinek az elsõ hét nem lesz pihenés a válogatott miatt, de utána lesz még 2 hét a következõ meccsig, ami ráadásul Egerben lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Gera Szimiéket nem akárki oktatja.<#eljen><#smile> De ez jól van így. <#kacsint>
Bár Blikk, de mégis...😊

Szerintem tudat alatt a Fradinak is nagy arca van. Nagyon nem kész csapat és így utólag nagyon nagy gond szerintem, hogy megverték a Gyõrt. Nekem kicsit úgy tûnik, hogy Õk a Fradi aki elõbb utóbb valahogy behúzza a meccseket és mint a példa mutatja ez nincs így...
Elek Gábornak sem egyszerû a feladata, mert ezek szerintem tudat alatti, dolgok ami neki is új, arról nem beszélve, hogy mos már elvárások vannak.
kaloz174
A Fradival kapcsolatban én is erre céloztam. Remélem, EG sürgõsen rendet tesz a fejekben...Mondjuk kezdheti egybõl "hazai" pályán, szerintem.