Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a balátlövõk között is van kakukktojás, õ viszont nem csupán, hogy nem híres az átlövésgóljairól, de támadásban egyenesen cserélni kell. Kár, mert védekezésben egyre jobban elfogadnám a válogatottban. Persze ah maradna a Provident-kupán látott szinten a védekezés, akkor a támadópotenciálon mást nem kell nézni a kerettagoknál. Planéta például jó lenne kapusnak, elég magas, csak ne fejelje le túl gyakran a felsõ lécet 😊
Isthy
Ami viszont nagyon aggaszt a cikkbõl:

"A szombathelyi tapasztalataim alapján több kérdés van a fejemben: hány balszélsõvel utazzunk, eggyel vagy kettõvel? Hány kapust viszünk, kettõ vagy hármat? Hány beálló jön velünk, kettõ vagy három? És irányító, szintén kettõ vagy három? A balkezes jobbátlövõk száma szintén nyitott kérdés. A válaszokat az eddigi teljesítmény, a bajnokságban mutatott játék határozza majd meg, és azt csak remélni tudom, hogy az egészségi állapot nem lesz befolyásoló tényezõ."

Könyörgöm felejtsük már el ezt az egy balszélsõvel megyünk világversenyre õrültséget! <#boxer>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az MKSZ oldalán lévõ cikkbõl kiderül, hogy nov. 25-tõl már csak a végsõ 16-os keret gyakorol majd együtt, tehát legkésõbb 24-én kiderül minden.
"Kabala" meg tényleg vicces, de legalább nevettünk egy jót <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ezt én sem értem. Ez Hajdu "forradalmi" ötlete? <#smile>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Talán az egyetlen probléma: Korsós helyett Schatzl a balszélen.

DUNAFERR FOREVER!!!

na, aki él és mozog az benne van! -😊)
Isthy
Csak reklamálnom kellett és elõkerült a keret... <#ravasz1><#vigyor>

Sztem az lesz amirõl itt is beszéltünk, szinte semmi változás.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szeretném remélni, hogy legalább a kritikus posztokon lesz változás...Bár nem vagyok optimista.
"Jobbátlövõk": Hornyák Ágnes <#nyes><#vigyor2>

[HUN]FaTaL
A magyar nõi válogatott 28 fõs vb-kerete:
Kapusok: Herr Orsolya (Gyõri Audi ETO), Kiss Éva (Fehérvár KC), Oguntoye Viktória (ÉTV Érd), Triffa Ágnes (Ipress Center Vác)
Jobbszélsõk: Bognár-Bódi Bernadett (Gyõri Audi ETO), Orbán Adrienn (Gyõri Audi ETO), Kovacsicz Mónika (FTC Rail Cargo Hungaria)
Jobbátlövõk: Hornyák Ágnes (Gyõri Audi ETO), Kovács Anna (ÉTV Érd), Planéta Szimonetta (Veszprém Barabás Duna Takarék), Soós Viktória (Gyõri Audi ETO)
Irányítók: Görbicz Anita (Gyõri Audi ETO), Kovacsics Anikó (Gyõri Audi ETO), Szucsánszki Zita (FTC Rail Cargo Hungaria)
Beállók: Cifra Anita (FTC Rail Cargo Hungaria), Mayer Szabina (Fehérvár KC), Mészáros Rea Réka (FTC Rail Cargo Hungaria), Szamoránsky Piroska (FTC Rail Cargo Hungaria)
Balátlövõk: Bulath Anita (Dunaújvárosi Kohász), Klivinyi Kinga (ÉTV Érd), Szekeres Klára (ÉTV Érd), Tomori Zsuzsanna (FTC Rail Cargo Hungaria), Triscsuk Krisztina (ÉTV Érd), Zácsik Szandra (FTC Rail Cargo Hungaria)
Balszélsõk: Korsós Dorina (Gyõri Audi ETO), Szepesi Ivett (Gyõri Audi ETO), Vérten Orsolya (FTC Rail Cargo Hungaria), Vincze Melinda (Dunaújvárosi Kohász)

http://goo.gl/gd6Zi5

kaloz174
MK-sorsolás:

Íme

Van 1-2 pikáns párosítás. <#smile>

Isthy
A szünet után meg 5 gólt sikerült lõniük...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ahhoz képest, hogy a félidõben még 5 góllal vezetett a Csaba...!

kaloz174
Valóban?😊 Akkor valamit félreértelmeztem talán. <#vigyor2>

Isthy
Én azt látom, hogy a veszprémiek nyertek 20-19-re.

Az érdiek meg simán verték MTK-BSE-t.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Elcsíptem egy értékelést: <#eljen>
"Egy alacsony színvonalú mérkõzésen a kevesebb hibával játszó csapat nyerte meg a találkozót. A fehérváriak gyõzelme a meccs elsõ idõszakát leszámítva egyáltalán nem volt kétséges, a Loki csak a végén zárkózott közelebb egy kicsit. Kiss Éva parádézott, egyszerûen áthatolhatatlan volt sok esetben. A debreceniek eddigi talán legkevésbé hatékony játékukat nyújtották idén, ma egyszerûen csak ennyit engedtek nekik a fehérváriak! Az FKC ezze a gyõzelmével megelõzte a hazai csapatot, 13 ponttal a negyedikek, a Loki maradt 12 pontos és az ötödik helyen áll." (http://www.onlajnok.com/match/index/date/2013-11-06/id/85092) <#wink>

kaloz174
Ahogy látom, született pár érdekes eredmény.
A Siófok eléggé megalázó vereséget szenvedett el a Fradi pályán. (40-23)
A Fehérvár a Loki pályán is nyerni tudott. (21-23)
A Veszprém otthon kapott ki, a végén 1 góllal, a B.csaba ellen. (20-21)

Az elsõnél a vereség aránya lepett meg, a másik 2 meccsnél viszont inkább hazai gyõzelmet vártam...

kaloz174
A mai bajnokik közül a siófoki csapatoldalon lehet követni a Fradi-SKC találkozót, ha valakit érdekel. <#smile>

kaloz174
Mielõbbi gyógyulást, felépülést!!
(Ilyenkor azért a Blikk is megérdemel egy piros pontot.)

Breki33
 A nõi kézilabda-válogatott norvég kapitánya reméli, két hét múlva elhagyhatja a kórházat.

http://www.blikk.hu/blikk_sport/bohn-pokoli-fajdalmaim-voltak-2219859
Hol van itt az eredmény kényszer, ott ahol 25 éve nincs eredmény és 25 évig nem is lesz...?
Jelenlegi felállásban nem is fognak és akadémiák is kidobott pénzek...
Isthy
Mai tv-s program:

Ipress-Center Vác - Gyõri Audi ETO
Nõi NB I. 10. forduló - Vác
2013.11.05. 20:00 SportKlub

DUNAFERR FOREVER!!!

Nagy úr a teljesitmény kényszer!
kaloz174
Ez nem kézilabdáról szóló írás címe:
"A kispadon ülnek a magyar tehetségek, hiába mûködnek az akadémiák".
Jó lenne, ha ez nem így történne kézilabdában is...!
(Egyébként focival kapcs. az írás, ott már látszanak az "eredmények".)

Isthy
Szarka Éva

Azt gondolom amit õ, minél jobban meg kell verni a dánokat szombaton.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Vardar nagyon simán nyert Kaproncán, így a D csoportból már megvan a 2 továbbjutó a fõ csoportkörbe. A Larvik és a Szkopje követte az ETO-t, valszeg norvég csoport elsõséggel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csak nehogy a lengyelek meglepetést okozzanak a lengyel-magyar barátság jegyében <#ravasz1><#wink> Bár a montenegróiak is tudják, hogy nekik az is élet-halál meccs lesz, mert ha pontot veszítenek nagy valószínûséggel kiesnek. A lublini meccs szombat 16-kor kezdõdik, tehát mire a Fradi kezd a dánok ellen már régen vége lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, ezt adták le.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A TV-ben még nem láttam. <#boxer><#csodalk><#wink> Egyesek elkapcsoltak a digirõl...<#levele>

De talánerre gondolsz...<#eljen>

igen, nem is az itthoni dánok ellenitõl félek, bár ahhoz is + 6 gól kell, hanem a podgorica elleni utolsótól! Õk már továbbjutottak ha megvernek minket, de kérdés, hogy menyivel?
Isthy
Ahogy én gondolom azt már leírtam lentebb. A meccs után volt a Digin a kézi jegyében egy interjús blokk Bokival a pályafutásáról és önmagáról <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Te is tudod, hogy minden meccs más, fõleg a nõknél. A dániai nagy zakó után is felpörgették magukat és elverték a montenegróiakat. Én nem látom azt az okot, hogy most miért ne tehetnék meg ugyanezt. Más lesz a játék, ma a legfontosabb a gyõzelem volt és az meglett. Elek megint kísérletezgetett és volt többfajta felállás, ez is belefért. Én biztos vagyok benne, hogy a dánok ellen más lesz a játék.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Grat a Fradinak a gyõzelemhez!
A kötelezõ megvan, a játékon meg kell javítani elég sokat a dánok elleni meccsig. Meg vagyok róla gyõzõdve, hogy Dabason úgy fognak játszani ahogy kell és tudnak. A dánok nem remekeltek a Moracsában, 15 gól az nem valami fényes. Idegenben nem tûnnek acélosnak, ezért jövõ szombaton elérhetõ lehet egy komolyabb gyõzelem ellenük. A Fradi általában amikor kell megrázza magát, ezt már sokszor láthattuk a nk-i kupákban. Most is csak magukra számíthatnak, meg kell csinálniuk.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A fradista lányok, na és Elek Gábor is nagyon szerethetik a krimit. <#smile> Mert valahogy nagyon izgalmassá sikerült tenni ezt a meccset a lengyelek ellen. Ugye mindig, a félidõk elején, sikerült ellépni az ellenféltõl. Akkor aztán mintha már meg is lenne a meccs, legalábbis a Fradi úgy tett.<#wink> Végül valóban sikerült, bár ennél jobb játékra számítottam, na és a továbbiakban csak akkor van esély, ha fejben sokkal összeszedettebbek lesznek a zöld-fehérek.
Legalábbis én így gondolom.

a végére kinkeservesen meglett : 26-24-re. A Bud 22-15-re nyert. ergo a fradinak nemcsak erõsen meg kellene verni a dánokat, de nem szabad nagyon kikapnia Podgoricán sem! nem valószinû, hogy sikerül, pláne olyan játékkal mint a mai!
no az elsõ félidõben a fradi is valami hasonló borzalmasat játszott! Ilyen rosszul még Dániában sem játszottak!
azért az amit a második félidõ elsõ húsz percében a a Hypo mûvelt, az nem volt semmi! õk hozták fel a románokat magukra.
szerintem meg nem fognak tudni. De nemsokára kiderül ez is. Engem ma jobban izgat nem a lublini meccs (mert ha ott nem nyer a fradi, akkor nem is érdemli meg a továbbjutást), hanem a podgoricai!
Isthy
Én azért nem vennék mérget arra, hogy a románok nem okoznak meglepetést otthon a németek ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az a csapat (a románok) amelyik 6 db 7 m-esbõl egyet!!! képes belõni az nem fog gyõzni. Pedig a mezõnyben mutatottak alapján megérdemelték volna. Arenhardt 55 %-al védett, Paula 45 %-al tehát mindkét oldalon jól védtek a kapusok.

DUNAFERR FOREVER!!!

Az ETO csoportjában nagyjából tisztázódtak az erõviszonyok. A Nagybánya nemigen fogja a Thüringert megverni, ahogy a Hypo sem fog pontot szerezni a németeknél, s mivel a Hypo 3-al verte a románokat (õk meg csak eggyel), a harmadik hely is jórészt eldõlni látszik.
kaloz174
Köszi!😊 Pont ezt az eredményt kerestem.<#smile>

a Hypo 23-20(16-10)-re nyert a Nagybánya ellen. Egy igen sok hibával tarkitott meccsen.
Isthy
Egy korábbról elhalasztott NB I-es meccsen: Veszprém - Érd 22-20 (14-8)

Komoly meglepetés, de nem vagyok szomorú miatta <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Grat az ETO-nak a gyõzelemhez!
Ez egy küzdelmes meccs volt, egy keményen védekezõ német csapat ellen. Támadásban nem is ment a játék az emberfogások ellen, erre figyelni kell majd a késõbbiekben. A védekezés még úgy ahogy elment, bár Barbosát nagyon hagyták érvényesülni. Lunde szerencsére sokat hozzátett. A két spori is belejátszott abba, hogy ilyen szorosan alakult a meccs.

DUNAFERR FOREVER!!!

online közvetítések a tvzzonline.eu -n
EHF nõi Bajnokok Ligája, Gyõri Audi ETO-Thüringer 19:30 Hu
Isthy
A hétvégi tv-s program:

Magyarország - Spanyolország
felkészülési mérkõzés - Debrecen
2013.11.02. 16:10 Duna TV

Gyõri Audi ETO - Thüringer HC
Nõi Bajnokok Ligája 4. forduló - Gyõr
2013.11.02. 19:30 DigiSport2

MKS Lublin - FTC-Rail Cargo Hungaria
Nõi Bajnokok Ligája 4. forduló - Lublin
2013.11.03. 17:15 DigiSport1

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
[url=http://sportjegyek.hu/hir?hir=66109&fb_action_ids=596019077102153%2C595739223796805&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%22596019077102153%22%3A224457867716107%2C%22595739223796805%22%3A421811977920525}&action_type_map={%22596019077102153%22%3A%22og.likes%22%2C%22595739223796805%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]]Maradtak az eredeti célok[/url]

Egyetértek a cikkben elhangzottakkal. Ha netán összejönne a felsõház az nagyon szép eredmény lenne.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha jól emlékszem az IHF szabályzatból, akkor legkésõbb 1 hónappal a vb elõtt le kell adni hivatalosan a 28-as keretet, akikbõl a 16 utazó kikerül. Tehát még durván 1 hete van Hajdúnak, hogy errõl döntsön.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tóth Timi interjú

Sopi elég durván optimista a vb-t illetõen. Én nem annyira... Neki legyen igaza! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!