Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Ha mondott is igazságokat (nem érdekel, nem olvastam), számomra õ már hitelét vesztette. Már csak provokáció a megszólaltatása. Igazi "bulvár" színvonal.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Laurencz értékelt

Ahogyan Õ szokta, most is megmondta a frankót... Egyet értek két dologgal is, Mocsai állandóan magyarázkodott, már indulás elõtt is, Nagyot pedig felejtsük el.
Isthy
Krim bejelentés

Most már hivatalosak a Krim anyagi problémái, 3 játékos el is hagyja a csapatot.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
alakulnak a dolgok szépen, van min csámcsogni és lehet mocskolódni megint... Ha már az elõbb visszanézésrõl beszéltünk, akkor szívesen megnézném azt a 10 esetes váci videót, amit a beadványukban elõvezettek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én meg teljesen elfelejtettem megnézni a délutáni ismétlést a meló miatt. Akkor ezek szerint simán benn volt a labda és mi láttuk jól, nem a vonalban ülõ fehérváriak...<#ravasz1><#wink>
Szombaton még fáradtabbak lesznek a csajok, szerencsére a gyõri meccsen nem múlik semmi. Ne legyen sérülés, ez a lényeg most is mint a Fradi ellen is.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Siófoki közlemény Drávai Gyöngyi ügyében.

A magyar-osztrák után aligha csalódtam volna 😊

A fiúk problémái után én is jó eredménynek tartom a 8. helyet, de a meccsek többnyire nem tetszettek, ha tudom, hogy sokan keveset is játszanak a klubjukban. Valahol mulatságos, hogy a tavaly a játék alapján a négy nagy utánra helyezhetõ csapatunk is 8. lett a vb-n.

A két nagy hiányzót helyettesítõ emberek (az eddig kevesebb lehetõséget kapó Ancsin, illetve Szalafai) mondjuk éppen rendben voltak, sõt az egyikük gyakorlatilag az egyetlen átlövõnk volt, amíg le nem sérült.
kaloz174
<#vigyor2>
Így aztán még az éjszaka visszanéztem a meccset. Na és a meg nem adott gólt...Szerencsére nem múlt rajta semmi, a gólarányon kívül. Ezzel kapcsolatban viszont a csajok többet tehettek volna. (Kimaradt hetesek, ziccerek, na és az utolsó másfél perc...Nem is akartam elhinni, hogy ilyen rövid idõ alatt sikerült ezt összehozni.) Mondjuk pont a mi csapatunknak, ezzel a rövid kispaddal kell 3 kemény meccset vívni, 1 héten belül. Azért nem meglepõ, hogy az alapemberek fáradtak voltak. Ez meglátszott a színvonalon is, ahhoz képest, amit még õsszel mutattunk, sorozatban.
Elég szerencsétlen, hogy pont ezeket a meccseinket mutatja a TV.

kaloz174
Futólag olvasta, Iváncsik Gergõ véleményét valami káoszról, a tegnapi meccsel kapcsolatban.
Na, én a csapat egész EB-szereplésével kapcsolatban így éreztem...

Isthy
Nem volt annyira jó meccs, hogy keseregned kellene a kihagyása miatt. A 40. perctõl kezdtünk el védekezni és lett kapusteljesítményünk és ezzel simán hoztuk a 2 pontot. Mondjuk az utolsó 2 percért nagy kár, mert akkor lett 5 gólból csak 2 gólos gyõzelem.

Van aki meg most jött rá, hogy van Sportklubja, közben hajkurászta a streameket <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ahogy olvasom nem kell visszanéznem a fiúk meccsét...
A minimum elvárást teljesítette a csapat, a miként az egy érdekes dolog. A 6 meccsbõl egyet sikerült megnyerniük és ezzel végeztek a 8. helyen. Ha ezt valaki az eb elõtt mondja nekem, lehet lett volna véleményem az értelmi képességeirõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

bakkerman
félidei 3 gólos vezetés után eltunyultak,nem is akartak menni a nagyobb gólkülönbségre,elég lett volna egy egygólos siker is nekik,nem voltak fejben 100%-on,és ezt az osztrákok kihasználták. Nekem nylívánvaló hogy nem akartak még egy meccset,amit nagy valószínûség szerint úgyis elvesztettek volna,így mindenki mehet vissza a klubjába,vagy rehabilitációra,a minimum elvárást teljesítették.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Most csak arra lenék kiváncsi, hogy nem tudtak, vagy nem akartak a fiuk ? 4 hetest simán, nagyképüen elrontottak, utána meg becsináltak. Azt is eltudom képzelni, hogy nem akartak még egyet meccselni a lengyelekkel, vagy a horvátokkal! Végeredményben a minimális célt elérték (8 hely) és részt veszünk a Vb selejtezõn. De remélem nem pont ezzel a csapattal.
Breki33
A térdsérüléssel bajlódó Ancsin Gábor helyére Zdolik Bencét cserélte be a magyar csapat az Ausztria elleni utolsó Európa-bajnoki középdöntõ-mérkõzésre.

„ Mivel reggel kilenc óráig be kellett jelenteni a cserét az EHF-nél, ezért gyors döntést kellett hoznunk Ancsin Gábor reggeli orvosi vizsgálat után – mondta el Mocsai Lajos szövetségi kapitány.

"Mivel a játékos szúró fájdalmat érez, ezért Zdolik Bencét neveztük a helyére, akinek a bevetését egyébként is terveztük a torna folyamán. Ancsin Gábor kiesésével jobbátlövõ poszton Mocsai Tamás mellett Gulyás Péter lehet az alternatívánk, illetve a kétirányítós játék, azonban a poszt megoldását nagyban befolyásolja a védekezés hatékonyságának fenntartása" – tette hozzá a kapitány.

"Ancsin Gábor állapota jelentõsen javult, de a szerda reggeli vizsgálat során a térdére felhelyezett speciális bandázs viselése mellett is a kitámasztó mozdulatoknál fájdalmat érzett. Ezért az a döntés született, hogy a játékos gyógyulását nem kockáztatjuk, az Ausztria elleni mérkõzésen nem lép pályára. Kezelését folytatjuk" - - mondta el dr. Erdélyi Gábor csapatorvos.

Magyarország 18.15-tõl játszik, ha öt góllal veri soron következõ riválisát – nem lesz könnyû, mert a spanyolok ellen a döntetlenért is támadhattak utoljára, sikertelenül –, a már biztosan csoportelsõ, házigazda, címvédõ Dánia pedig nem veri néggyel Izlandot, akkor marad a csoportja negyedik helyén.

Ha a dánok néggyel vagy többel vernék riválisukat, akkor az ötödik helyért is játszhatnánk, és minimum beállítaná legjobb Európa-bajnoki szereplését, hiszen egyszer voltunk hatodikak. A hetedik helyért már nem játszanak, automatikusan rangsorolnak.
De kár, hogy nincs már SportKlubunk! 😞 A Digire rá se néztem még, hiába van már hetek óta bekötve, persze nem is most megy a lényeg.

Amúgy az SK 2009-ben indult 5 évének a mostani szezon után kell lejárnia. Nem rémlik, hogy hallottam volna hosszabbításról - vagy akár az ellenkezõjérõl.
Sajnálom a tegnapelõtti meccset. Az eredmény rendben van, de nézni rossz volt, gyenge volt a mutatott teljesítmény mindkét csapattól, és szinte végig egyértelmû volt, hogy ki fog nyerni. A két félidõ végét és az emberelõnyöket is sikerült elrontani.

Az egész EB-rõl elmondható eddig, hogy csipa papírformát játszottunk, az erõsebbektõl kikaptunk, az elvben valamivel gyengébbeket megvertük, az egálos Izlanddal ikszeltünk. Nem tudom, hogy Ancsin hogy áll, de remélem, hogy az utolsó meccsen is hozzuk a papírformát. Kár, hogy ezúttal elmaradt a szokásos egy bravúr, sõt éppen a spanyolok és a dánok ellen játszottunk embert kínzó mérkõzést. A macedónok ellenit pedig éppen a Fradi gyõri visszafogottan dicsõséges vendégszereplése okán hagytam ki, nem mintha ezt egy percre is megbántam volna.
Isthy
Mai tv-s program:

Magyarország - Ausztria
Férfi EB középdöntõ 3. mérkõzés - Herning
2014.01.22. 18:15 M1

Dunaújvárosi KKA - Fehérvár KC
Nõi NB I 16. forduló - Dunaújváros
2014.01.22. 20:00 SportKlub

Mivel én az utóbbira megyek, így a fiúk meccsét nem láthatom. Ugyanez szombaton jó ómennek bizonyult a fiúk számára <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az várható volt, hogy a horvátok és a franciák nagyon simán nyernek. De hogy a lengyelek a svédek ellen még simábban... Úgy fest õk a fordítások mesterei. Legutóbb az utolsó 5 percben fordítottak látványosan a fehéroroszok ellen, most meg már az elsõ félidõ végére hagyták. A szünet után pedig teljesen leamortizálták a svédeket a cserekapusuk vezetésével. A csurgóiak lengyel kapusa eszméletlen formában védett, a svédeket a padlóra küldte.

DUNAFERR FOREVER!!!

ToCsEk
lengyelek durvák<#ijedt>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

kaloz174
Nagyon nem voltak képben. <#csodalk>

Isthy
Végre elrendezõdött az ügy, ideje volt. Egyes dunakanyariak már ránk is kenték, hogy mi intéztük, hogy ne játszhasson ellenünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az #55569-es hozzászólásomban beszéltem én is errõl. De most én az osztrákok elleni gyõzelem fényében írtam Ancsinról. Kellene az a gyõzelem, legalább lenne esélyünk a 7. helyre.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Drávaival erõsített a Vác.
Mint ismert volt, Siófokról távozott. Már véglegesen a váci csapaté.

kaloz174
"Több volt ebben a meccsben..."
Ezt a prof. mondta, pedig nem is beszéltünk össze. <#smile>

A nyilatkozat, azért a pontosság kedvéért:
"Mocsai Lajos: - Több volt ebben a mérkõzésben, sajnálom, hogy az elsõ félidõben annak ellenére problémáink akadtak a dán átlövésekkel, hogy a szélsõik nem kaptak labdát. A támadójátékban a játékunk sebességét nem tudtuk fenntartani, illetve az emberhátrányos játékunkon is javítanunk kell. Az egész csapat és a védõink is nagyot harcoltak. A célunk a legjobb nyolc közé jutás, de nem adjuk fel az 5-6. hely lehetõségét sem."

Ancsin Gábor sérülésérõl:
"- Ancsin Gábor a mérkõzésen rúgást kapott bal térdére. Az elsõdleges vizsgálat alapján a térdízület stabilitása megtartott, komplex fizioterápiás kezelését elkezdtük. Nagyon remélem, hogy az állapota megfelelõ ütemben javul, esetleges további mûszeres vizsgálatról – MRI – a kedd reggeli állapot alapján döntök – mondta el dr. Erdélyi Gábor csapatorvos."

de hát 4-iknél sem jobbak, sem rosszabbak nem lehetünk már(hacsak mi kikapunk, a macedónok meg megverik a spanyolokat!). A dánok az utolsó meccsen bármit játszhatnak a testvéreikkel, ráadásul ismerve a mi eredményünket.
Isthy
Ha Ancsin nem tud játszani szerdán, akkor nagyon nehéz lesz még az osztrákok ellen is. Hacsak nem javulnak fel a balátlövõink drasztikusan.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szerintem ritka alacsony színvonalú meccset sikerült játszani a dánokkal. Hit nélkül, elképzelés nélkül. Lehet, hogy utóbbi volt, de nekem nem jött át, az biztos.
Nem az a gondom, hogy kikaptunk, hanem az, hogy milyen játékkal. <#schmoll2>

Isthy
A szünet után a védekezésünk nem javult, még emberelõnyben is sikerült 2-1-re bukni a 2 percet. A lövõkre továbbra sem léptünk ki, simán lõhettek 7-8 m-rõl. Elöl továbbra is sokat hibáztunk és többször is elõfordult, hogy senki nem mert kapura lõni. A végén meg sikerült 2 gól helyett 4-el ki apnunk, hasba lõtt kapus büntetõbõl, majd egy gyalázatos védekezés a szélen.
A dánok nem erõltették meg magukat, elég lassan játszottak, lehetett volna esélyünk egy koncentráltabb játékkal. A fiúk küzdöttek, hajtottak, de rengeteget hibáztak, így nem volt esélyük pontszerzésre.

DUNAFERR FOREVER!!!

ToCsEk
hát nem történt meglepetés 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

kár volt a szlovénokat megdicsérni, megint elkezdték kisded játékaikat!
Mocsai is nulla.
Zubai nulla, Tatai meg minden magas lövést beszed.
viszont, a szlovénok nem nyomnak annyira mint a spanyolok ellenében. Ami a játékot illeti, saját hibáink miatt vezetnek a dánok. túl sok megint a hiba Védekezés tkp. nincs.
Isthy
11-14 a félidõ

A védekezésünk egy rakás szar... Még szerencse, hogy Tatai elég jól belejött a félidõ második felére és tartja a csapatot. Elöl több rossz megoldás (elkapkodott lövések, rossz bejátszások) és kihagyott helyzetek miatt nem vagyunk egálban. Puticsot nem kellene erõltetni, volt egy jó megoldása (gólt érõ lövés), mellette 5 rossz... Ez a dán csapat ma nem játszik jól, fogható lenne...

DUNAFERR FOREVER!!!

na megkaptuk a két lüke szlovént játékvezetõnek!
ToCsEk
2.félidõben mennyire látszott hogy nincs kapusuk
onnan lõttek gólt osztrákok átlövésbõl ahonnan nem akartak
meg fogok lepõdni ha döntõbe jutnak spanyolok 😄

tudják, hogy nincs kapusuk! Ez nagyon elbizonytalanitja õket. Végig kinlódtak eddig, mi is magunkat vertük meg ellenük a két tizperces gólszünettel. De most már legalább beállójuk van.
ToCsEk
spanyolok nagyon gyengék, ugyan azt csinálják mint norvégok ellen<#gonosz3>

Isthy
Lehet ott is ugyanúgy használják, mint az NSO-n.

Viszont a macedónok szépen szorongatták az izlandiakat. Végül csak 2 góllal tudtak nyerni az északiak. Ennek talán még jelentõsége is lehet a végén a gólkülönbség tekintetében az esetleges velünk történõ összevetésnél. Bár a mai meccsen lehet nagy zakóba szaladunk a dánoktól és akkor esélytelenné válik a dolog. (Meg az utolsó csoportmeccsen szerdán este összefoghat a skandináv maffia és a dánok adnának némi segítséget az izlandiaknak, mivel nekik már mindegy lenne).

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ezt a Szövetség oldaláról másoltam. Ráadásul javítottam is a rövid kötõjeleket...Na mindegy. A lényeg, hogy mikor lesznek a meccsek. <#vigyor2>

ToCsEk
dánok kb hány góllal fognak verni? ilyen max 4-6 nem?
macedónokat 8al
ausztriát 4el
cseheket 4el
csak
vagy laza +10et bevernek?😄

Isthy
Az NSO kötõjeleit nem viseli el az itteni fórum motor, azt kell lecserélni, ha onnan veszel át valamit.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A büntetõ nem biztos, de a kiállítás tuti lett volna...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A spanyoloknál is jön Aguinagalde, így jobban lesz helye a lövõiknek, õk is erõsödnek. Jó kis elõdöntõkre számíthatunk sztem a "szokásos" 4 csapat között.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mivel Omeyer megérkezett a franciákhoz, így már van normális kapusuk is és egybõl hozzá is tett a meccshez. Ezzel a franciák is végsõ esélyessé lépnek elõ. A "sportdiplomáciájukkal" együtt így már elég lehet a döntõhöz a csapat.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
A kötõjelet, mert bugos az sg.

http://goo.gl/gd6Zi5

kaloz174
Na jó, már megint nem tudom, mit kellett volna javítani. Ettõl még biztos értitek a lényeget...😊

kaloz174
Na mégegyszer:

2014. január 20. 16:00 Sport1
Macedónia ‒ Izland
Férfi Európa-bajnokság, középdöntõ, I. csoport, 2. forduló

2014. január 20. 18:15 Sport1
Ausztria ‒ Spanyolország

2014. január 20. 20:30 M1
DÁNIA ‒ MAGYARORSZÁG

kaloz174
TV-s meccsek hétfõn:

2014. január 20. 16:00 Sport1
Macedónia‒Izland

2014. január 20. 18:15 Sport1
Ausztria‒Spanyolország

2014. január 20. 20:30 M1
DÁNIA‒MAGYARORSZÁG

na látod!-😊)