61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Mai tv-s program:

Magyarország - Románia
    Női válogatott felkészülési mérkőzés - Debrecen
    2014.10.08. 17:15 DigiSport1
  • Isthy
    Ezek szerint a helyszín neked hazai
    Esetleg pénteken összefuthatnánk pár szó erejéig.
  • primavis
    Én is , ha már hazahozták a viadalt!-:)
  • Isthy
    A pénteki napon ott leszek a helyszínen
  • Isthy
    Igen, benne van az oldalukon a műsorban is.
  • primavis
    Péntektől Provident Kupa Szigetszentmiklóson. A 3 napos belépőjegy 4000 Ft, az egynapos 2500.
  • kaloz174
    Most írta be valaki a handball.hu fórumába:
    "Szerdán 17:10-től magyar-román a DigiSport1-en... "
  • kaloz174
    Önkénteseket keresnek az EB-re:
    Íme a felhívás.
    Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.10.06. 16:01:11
  • kaloz174
    Most pedig megy a köpködés a szurkolótáborok között. Nem lehetne egyszerűen azt mondani, hogy további sok sikert neki, ott, ahol van, amit választott?
  • Isthy
    Én nem kételkedtem, amikor meghallottam.
    Elolvastam a német portálon vele készült interjút és abban elmondja, hogy az idény végén akkor is váltott volna, ha továbbjutnak a BL csoportkörbe. Hiányzott neki az otthoni környezet és az igazi profi életforma nem annyira jött be neki. Megszokta, hogy a kézi mellett van egyéb munkája is.
  • kaloz174
    Steinbach távozik...

Akkor mégis igaz.
  • Isthy
    Nem véletlenül írtam, sokadik eset már...
  • primavis
    Kérdezd meg Tomoritól!-:)
  • Isthy
    Igen, a végén kár volt korán kapura lőni és így még a 4 gól sem maradt meg. Nem értem ilyenkor miért nem várnak az utolsó 4-5 mp-ig a lövéssel. Pedig időkérés is volt előtte és volt majd fél percük hogy játszanak. Reméljük a végelszámolásnál nem lesz majd jelentősége ennek az egy gólnak.
    A meccs legeleje is ilyen volt, ott is benne maradt egy gól. Gergő lerohanásban "leutánozta" Kovacsicz Móni vb-s labdavezetési produkcióját...

Mikler szépen teljesített új csapatában egy komoly ellenfél ellen, sokat tett hozzá a győzelemhez.
  • primavis
    Kár, hogy a Veszprém kiengedett a végén s 5 gólos előnyből csak 3 maradt. A németek jó csapatot alkotnak, de csak 3 egyéniségük van, akik tartják a csapatot (Landin, Gensheimer és Petterson. Az utóbbi a legkiismerhetetlenebb jobbátlövő a mostani mezőnyből).
  • Isthy
    Kielce - Pick 37-32 (18-17)

A szünet után az első 10 percben elmentek 5 góllal a lengyelek (24-19) és ezt az előnyt végig tartották. A kapott gólok száma iszonyatosan sok, a védekezésén sokat kell majd javítania a szegedieknek.
  • Isthy
    18-17 a félidő a Kielcenek

Szépen tartja magát a Pick, teljesen egyenrangú ellenfelei a lengyeleknek. Az első negyedórában még szebb volt a helyzet, hiszen addig szinte végig a szegediek vezettek. Azután inkább a lengyelek voltak elöl és a 25. perc tájékán 3 góllal is vezettek. De a végjátékban 1 gólra szűkítette hátrányát a Pick.
    A kérdés, meddig bírják. Mert tavaly többször előfordult, hogy a végére elfáradtak és komolyabb vereség lett belőle.
    Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.10.04. 14:43:01
  • primavis
    Hát igen...Mondjuk Such helyett ott van Lukács, de Szekerczést már elküldeni is marhaság volt.
  • Isthy
    A fiatalok beépítésével eddig nem alkottak nagyot. Változás kellene ebben EG-nél és másoknál is. Such és Szekerczés visszatértére nem fogadnék nagy tételben...
  • Isthy
    Azért az leginkább akkor lehet veszélyben, ha Tomasevicset tényleg műteni kell és kiesik hosszú időre. Óvatosan azzal a 3. hely dologgal, idén már az érdiek se neveztek az alapján Van tennivaló bőven a csapatnál és a vezetésnél is.
  • primavis
    No most van alkalom arra, hogy a fiatalokat beépitsék a csapatba, visszahozzák a kölcsönbe adottakat (főleg Szekercést) és jövőre ütőképes csaapattal induljanak. Most nincs eredmény kényszer a hátukon.
  • Zóanagyvarázsló
    Igen, egyre komolyabban veszélyben az ezüst. Még szerencse, hogy BL-selejtezős égésre lehet nevezni harmadik hellyel is, hátha jövőre beóvjuk magunkat a csoportkörbe.
  • Isthy
    Mai tv-s program:

KS Vive Tauron Kielce - MOL-Pick Szeged
    Férfi BL 2. forduló - Kielce
    2014.10.04. 14:00 DigiSport1

MKB-MVM Veszprém - Rhein-Neckar Löwen
    Férfi BL 2. forduló - Veszprém
    2014.10.04. 21:00 DigiSport1

A Cunderen pedig nézhető lesz élőben 18:00-tól:

Dunaújvárosi KKA - Békéscsabai ENKSE
  • Isthy
    Kapsz izgalmat, ha már értékeled: Laura a hírek szerint távozik és sztem egy BL-ben játszó csapatnál köt ki. Talán éppen a lipcseieknél... (Akik egyébként most harmadszor ütötték el a BL szereplés lehetőségétől). Tomori visszakerülhet balátlövőbe...
  • Isthy
    Nem is lett volna értelme, most helyesen döntöttek.
  • kaloz174
    Megvan az új edző Vácott Valószínűleg népszerű döntés született.
  • Zóanagyvarázsló
    Arra gondoltam, hogy eredmény szinten már nem tud jól elsülni. Az ETO ellen esélyünk jelképes is alig van, a KEK-ben pedig csak a végső győzelem számít már sikernek, de az sem pótolja a BL-t. Kevés olyan meccsünk is lesz, amelyre igazán szépen fel kell szívni magunkat. Minden nagy képűség nélkül, de ez a legrosszabb: papíron komoly nemzetközi kerettel nézni a negyedgőzzel hozott - vagy nem hozott - "sörmeccseket", miközben komoly nemzetközi meccsek nincsenek. Persze van egy 3-4 magyar csapat, mely ellen oda kell figyelni.

Érdekel, hogy milyen utat jár be a csapat, hogy épülnek be a fiatalok, ahogy a korosztályos találkozók is, továbbra is kijárok, remélhetőleg külföldi KEK-túra is összejön, akár már Szerbiába, de nagy dobásra nincs okom számítani, és egyelőre azt sem látom, hogy miképpen rángatjuk ki magunkat ebből a hajunknál fogva, de így izgalmasabb :)
  • Gabess8
    " A szezon meg már úgyis kuka, az tény. "
    Ugyan már nem írj ilyet, az tény hogy nagyon rosszul folyatódott, mert ugye ez már tavaly elkezdődött és most jött ki igazán. De fel a fejjel most kell igazán mindenkinek egy szebb jövőért, pont az ilyen szurkolóknak mint te is vagy, úgy hogy hajrá!!!!
  • Zóanagyvarázsló
    Nincsenek illúzióim, csak örültem annak, hogy láttam valami szépet is. Olyan sok rosszat írok mostanában a csapatomról (már amennyire sokat írok), jól esik, ha van alkalmam jót is. A szezon meg már úgyis kuka, az tény. A tét csak az, hogy a KEK-re meg tudjuk emberelni magunkat, hogy tavallyal ellentétben legalább ott vigasztaljuk amgunkat. Meg persze rálépni egy olyan útra, aminek van jövője is.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem sok köze van ennek a németekhez, az EHF-nek itt magát kellett védenie, és megakadályozni azt, hogy ebből precedens legyen. Valójában nekik jól jött volna a főtblán a Fradi és az FCM (pláne a Lipcsével együtt), nem hiszem, hogy örültek ezeknek a kieséseknek.
  • primavis
    Hivatalos: nem fellebeznek.
    http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-nem-fellebbez-tovabb-a-fradi-marad-a-kek-2367487
  • Gabess8
    Én csak azért is felebeznék és végigvinném az ügyet, persze valószínűleg KEK lesz belőle. ( A felebezésnek akkor lenne nagy értelme, ha a magyar csapatok mögött állna egy egy erős szövetség, nem ilyen inpotens mint a mienk. Az is egyértelmű szerintem, hogy Német csapat ellen nem fognak nekünk ítélni. Itt lenne az ideje hogy átgondolják az illetékesek a diplomáciai munkájukat, ide ért Andorka "úrat" is, persze ezek tekintetében nincsenek illúzióim)
  • Isthy
    Sztem nem kellene már erőltetni... Persze majd az illetékesek határoznak, gondolom nemsokára azt is megtudjuk.
  • Isthy
    Mindig ez a legkönnyebben járható út. Nem biztos, hogy célravezető, de majd kiderül.
  • Isthy
    ...
  • Isthy
    Nem tudom minek nekik újabb irányító... OK, Chema befejezi... De ott van Lékai és Ruesga, utóbbi végre kaphatna lehetőséget, mert sztem már jobb, mint Rodriguez...
  • kaloz174
    A következtetés számomra: nem szabadott volna ennek az ingyenélő társaságnak megadni az esélyt, hogy ők "döntsenek". (Gondolom, ezzel nem mondtam újat, sokan vagyunk így vele.)
    Innen már méginkább veszett fejsze nyele a fellebbezés.
  • kaloz174
    Sokba került Vácott a vereség:
    Konkolyt menesztették.

Nem ez az első eset arrafelé, hogy az edzőnek kell mennie. Kérdés, ez megoldás lehet-e, na és ki lesz az utód?
  • primavis
    Eleve már a cseh delegátustól is félni lehetett, s kiderült, hogy joggal. Mióta léteznek csehek soha sem álltak a magyarok mellett! Ez nemcsak a történelem folyamán bizonyosodott be, hanem a sportban is. Nem emlékszem olyan bármilyen sportbeli konfliktusra, amelyben a cseh bírók/játékvezetők/delegátusok/sportvezetők minket favorizáltak volna, de legalább is elfogulatlanok lettek volna! S nem vagyok mai gyerek!
  • kaloz174
    Szeretettel és szomorúan emlékezünk nagyszerű beállósunkra, születése napján.
    Emléke örökre elkísér bennünket.

Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.10.02. 14:45:02