61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#57144 Médiaszemélyiségek. -
#57143 -
#57142 "Véletlenül" biztosították a nk-i kupaszereplést érő helyet nekik... -
#57141 Ez a babona sem jött be...Bezzeg a mákos csapat! (Aki az ördöggel cimborál, az meg is kapja jutalmát.....Ez egy nagy igazság a mai világban, sajnos.)
(Mondtam már: úúúútálom ezt az MK néven futó bohóckodást.. )
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.12.02. 16:26:06 -
#57140 http://kezilabdaszeretlek.hu/kivul-allo-de-egyaltalan-nem-kivulallo/ -
#57139 http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-eb-a-dan-vedelem-oszlopa-nem-jatszhat-a-tornan-2380107 -
#57138 MK negyeddöntők:
Kecskeméti NKSE - MTK-Budapest
Győri Audi ETO KC - DVSC-TVP Aquaticum
FTC-Rail Cargo Hungaria - Dunaújvárosi KKA
Haladás VSE - Érd
Pontosan az történt amit a #57118-ban megjósoltam. -
#57137 Lehet akkor tippelni :-)
-
#57136 Egyedi jegyárak
Azért ez már elég durva... Más egyszerű halandóknak a napijegy min. 10.000 Ft
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.12.02. 11:07:42 -
#57135 Remélem a csütörtöki franciák elleni is jól fogja szolgálni.
Egyébként legutóbb, amikor ellenük játszottuk az utolsó felkészülési meccsünket (pont ugyanígy hazai csarnokban), akkor utána elég jól szerepeltünk a világversenyen Kár, hogy Mocsai és mások "alakítása" a vb címünkbe került... -
#57134 Úgy általában nincs túl nagy várakozásom ezzel az EB-vel kapcsolatban, viszont szerintem ez a meccs jól szolgálta a ráhangolódást.
(Meglepő elfogult véleményeket olvastam, előzőleg.) -
#57133 Ha jól olvastam, viszont Nagy Kornélék (Dunkerque) nyertek Dániában. -
#57132 A férfi BL-ben igen jól állnak a csapataink.
A veszprémieknek a hátralévő 3 meccsből 1 győzelem elég a csoport megnyeréséhez. Most mennek a Löwenhez, majd februárban jön a Celje és végül idegenben zárnak a Montpelliernél. Simán megoldható a dolog.
A szegediek is már biztosan legalább csoport másodikként végeznek, ami dícséretes szereplés. A csoport megnyeréséhez nagy bravúr kellene, ezt nem tartom elérhetőnek. A Kielce ellen itthon min. 5 gólos győzelem kellene vagy egy kisebb győzelem mellett a lengyelek botlása valahol. Most jönnek a lengyelek, majd mennek februárban a Schaffhausenhez, végül itthon fogadják az Aalborgot. -
#57131 Én nem vagyok abban sem biztos, hogy egyáltalán igazol-e az ETO valakit. -
#57130 Itt van a felkészülési meccs: az osztrákok ellen. Ha valaki utólag megnézné. -
primavis #57129 Kiváncsi vagyok Amorimnak nem jut-e eszébe, hogy beajánlja és meggyőzze a feleket egyik brazil társa leigazolásáról az érdekelteket? A mostani brazil válogatott túlnyomó többsége ugyanis odahaza játszik. -
#57128 -
#57127 Az a 3. cím valóban egyre nehezebbnek látszik. De messze van még május, sok minden történhet. -
#57126 "Soha nem felejtem el, hogy honnan indultam."
Mikler Roli
-
primavis #57125 Szerintem haza kellene vinni Tóth Gabit. nem Amorim alkat, de azért erősitést jelenthetne. -
primavis #57124 máris keresgélhetnek egy helyettesítőt. -
#57123 Eduarda Amorim keresztszalag szakadást szenvedett 6hónap kihagyás
ejj ejj Győr milesz veled 3.BL győzelem -
#57122 15:30as Magyarország: Ausztria meccset miért nem adja semmi? :/ -
#57121 ezt ide akartam ám :D
tudom hogy csak barátságos de spanyolok se brilíroztak első félidőben -
#57120 Hétvégi tv-s program:
Balatonfüredi KSE - Alpha HC Hard
Férfi EHF Kupa 3. forduló visszavágó - Balatonfüred
2014.11.29.16:00 DigiSport2
MKB-MVM Veszprém - Chekhovskie Medvedi
Férfi BL C csoport 7. forduló - Veszprém
2014.11.29.18:15 DigiSport1
Orosházi FKSE-Linamar - Skjern Handbold
Férfi EHF Kupa 3. forduló visszavágó - Orosháza
2014.11.30.19:00 DigiSport1 -
#57119 origo :D -
#57118 Én is éppen az előbb olvastam, hogy előrehozták keddre.
(és persze idegenben ) -
#57117 Ez már majd 1 hónapja ismert dolog... Melyik médiának jutott el mostanra a tudatáig? -
#57116 "A Magyar Kézilabda Szövetség több klub kérésére előrehozta a női Magyar Kupa negyeddöntőjének sorsolását.
Az eredeti 2015. január 8-ai időpont helyett, 2014. december 2-án 13:00-kor kerül megrendezésre a Magyar Kupa negyeddöntőjének sorsolása.
A negyeddöntős csapatok:
ÉRD, DVSC-TVP AQUATICUM, Kecskeméti NKSE, Dunaújvárosi Kohász KA, MTK-Budapest, Győri Audi ETO KC, FTC-Rail Cargo Hungária, Haladás VSE"
(Akkor most jöhet az ETO, esetleg a Fradi. Ha véletlenül egyik sem, akkor mondjuk az Érd... ) -
#57115 "A Győri ETO KC játékosa, Heidi Löke is ott lesz a decemberi kézilabda-Európa-bajnokságon. A norvég játékost társai egy éjszaka addig győzködték sms-ekben, hogy újra vállalta a válogatottságot." -
primavis #57114 Mi a garancia rá, hogy minél hamarabb a kapuba állhat ismét és főleg arra mi, hogy úgy véd mint előzőleg? A testvére sem nyújtotta szülés után azt amit előtte. Pedig ő nem kapus. Ergo, lehetne szerényebb is. szerintem igencsak Traikovic keze van a dologban. Kiváncsi vagyok, hogy Miriuta igényt tart e rá, akár már a tavaszi szezonra is? -
#57113 Ha jók az emlékeim, akkor azt kell mondanom, hogy sikerült árat emelniük. Gyanítom májusban ismét nélkülem zajlik le a FF.
Én megnéztem a kategóriák elhelyezkedését, a 19.990-es helyek között azért vannak viszonylag jók is, a 9.990-es esetében ez elenyésző. -
Gabess8 #57112 Final4 jegyek
Nem találtam meg a kategóriákat, mondjuk nem kerestem ezerrel, de nekem marha drágának tűnik... Gondolom jó szokás szerint az 1-2 kategória a kakasülő. -
#57111 Úgy tűnik értelmezésbeli problémák vannak 2-3 havi 50 %-os fizetés körül a szerződésben foglaltakat illetően. De mivel közvetlen, hiteles információnk nincs semmiről, így állást foglalni sem tudunk érdemben.
Ha netán elmenne, nem sok csapat jöhet szóba, mondjuk a Bud, a Vardar és a Larvik. A norvégok mellett szólhat, hogy a hazája. A két balkáni csapat esetében Trajkovicsnak simán adhatnának állást a focicsapatuknál (az ETO-s foci szerződése lejár nyáron) és ő nem lenne idegen nyelvi környezetben.
Meglátjuk mire jutnak a felek.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.11.25. 17:30:43 -
#57110 Lunde több pénzt akar? -
#57109 A történet folytatódik. Természetesen a közelgő EB kapcsán. -
#57108 Akkor mi mit szóljunk a februári orosz téli túrához... Nem fogunk menni, esélytelen.
Annál nem kunszt olcsóbbnak lenni -
#57107 Na akkor ennyit az EHF-kupa szereplésünkről. Nagyon tartottam az orosz csapatoktól, sajnos, bejött. Tisztességgel fel kell készülni, aztán majd meglátjuk. Némi vigasz, hogy a visszavágó itthon lesz. Na és valamennyi képet kaptunk a Kohász-kupán az orosz csapatokról, igaz, ez a csapat mindegyiket verte a saját bajnokságukban.
A többi gárda kellemesnek mondható ellenfelet kapott. -
Zóanagyvarázsló #57106 Azt hiszem, kihagyom a februári jegesmedve-látogatást, túl sok minden szól ellene :(
Jagodina legalább majdhogynem olcsóbb volt, mint egy győri Eb-meccs.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2014.11.25. 12:14:16 -
#57105 Ma volt a KEK és EHF Kupa nyolcaddöntők sorsolása:
FTC-Rail Cargo Hungaria - Tertnes Bergen
Siófok KC - Hypo Niederösterreich
Érd - Rocasa Gran Canaria
Rostov Don - Dunaújvárosi KKA
Mi jól belehúztunk, nehéz ellenfél és ráadásul drága utazás télen Oroszországba... A másik 3 csapatnak könnyebb dolga lesz.