Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
HBC Nantes - Pick Szeged
Férfi EHF Kupa 5. forduló - Nantes
2014.03.23. 17:00 DigiSport2
Orlen Wisla Plock - MKB-MVM Veszprém
Férfi BL nyolcaddöntõ - Plock
2014.03.23. 19:00 DigiSport1
DUNAFERR FOREVER!!!
Tehát Dabason lesz és 1 nappal korábban, péntek-szombat a játéknapok. Az MKSZ az elõdöntõket ezzel nézõi szempontból is érdektelennek nyilvánította...
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezzel kiderült, hogy a svédek (Lugi) már biztos továbbjutók, a németek pedig kiestek.
A csoport állása:
1. Lugi 7 p
2. Csurgó 6 p
3. Leon 4 p
4. Hannover 3 p
Az utolsó fordulóban a csurgóiak a németekhez mennek, a spanyolok pedig a svédeket fogadják. A Csurgónak 1 pontot kell szerezni Hannoverben és akkor megvan a továbbjutás Imre Vilmos csapatának. De még a csoport elsõség sem lehetetlen kedvezõ eredmények esetén.
DUNAFERR FOREVER!!!
Grat a csurgóiaknak a gyõzelemhez! <#taps>#taps>
Az elsõ félidõben kiválóan játszottak a csurgóiak és 6 gólos elõnyt sikerült szerezniük. A szünet után a fáradtság egyre jobban kijött rajtuk és egyre közelebb jöttek a spanyolok, de nagyot harcoltak a hazaiak és végül sikerült megszerezniük a gyõzelmet. Ezzel továbbra is versenyben vannak a továbbjutásért.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gyõri Audi ETO - Siófok KC
FTC-Rail Cargo Hungaria - Veszprém KC
Erre a párosításra nagy pénzben mertem volna fogadni <#ravasz1>#ravasz1>
Elvileg a négyes döntõ április 26-27-én lesz késõbb kijelölendõ helyszínen (Dabas?).
DUNAFERR FOREVER!!!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
DUNAFERR FOREVER!!!
Most már csak a Fradi új játékosait várjuk nagy érdeklõdéssel <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Fehérvár KC - Gyõri Audi ETO
Nõi MK negyeddöntõ - Fehérvár
2014.03.19. 17:45 SportKlub
Pcik Szeged - Csurgói KK
Férfi MK negyeddöntõ - Szeged
2014.03.19. 20:00 SportKlub
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon nem árt, hogy lesz végre 2 jobbszélsõnk, kell a versenyhelyzet és a pihenés ott is. Ha a fiataljaink is fejlõdnek - plusz ugye õsztõl visszatér Niki és remélhetõleg Dóri is - végre több lábon álló, masszív keretünk lehet.
DUNAFERR FOREVER!!!
A mai meccsen is voltak hullámvölgyek, de végül ismét behúzták a meccset. Az elõdöntõben jöhetnek a dánok, míg a másik ágon a két balkáni gyûrje csak egymást <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
bírák megint mutyiznak<#taps>#taps>
A dánok végig vezettek és biztosan gyõztek. Ezzel az eredménnyel bejutottak a Final Fourba. Lám a Fradi csoportjából 2 csapat is odakerült a végjátékba.
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Elég fura, szomorú látvány volt a szinte üres lelátó. <#shakehead>#shakehead> Ha az esélyek nem is a hazaiak mellett szóltak, mégis; egy BL-meccs volt...
Gondolom te a helyszínen nézed, nem a Sportklubon. Érezd olyan jól magad a vendég szektorban, mint mi a múlt szombaton <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Pick Szeged - Tatran Presov 37-31 (19-9)
Az elsõ félidõben jól védekezve és támadva el is döntötte a meccset a Pick. Jó kezdés után folyamatosan növelték az elõnyüket, ami a félidõre 10 gól lett. A szünet után hátul eléggé lazára vették, így az eperjesieknek sikerült közelebb jönniük, de a gyõzelem nem forgott veszélyben.
Ezzel a szegediek biztos negyeddöntõsek, a csoport elsõ helye maradt a tét a Nantes ellen a jövõ hétvégén.
DUNAFERR FOREVER!!!
Közben megtaláltam a rájátszás versenykiírást és jól emlékeztem:
"Az elõdöntõ elsõ és a harmadik mérkõzésen az alapszakaszban jobb helyezési számmal rendelkezõ csapat a pályaválasztó! A döntõ és 3. helyért lejátszandó mérkõzéseken az elsõ mérkõzésen az alapszakaszban
hátrébb végzett csapat a pályaválasztó, a másodikon és az esetleges harmadikon pedig az alapszakaszban elõrébb végzõ."
DUNAFERR FOREVER!!!
Marad a net...
Arra is gondoltam, hogy a többi helyezést eldöntõ meccsek idõpontjai is fent vannak a hivatalos oldalon. <#wink>#wink> Legalábbis én úgy láttam.
DUNAFERR FOREVER!!!
Pick Szeged - Tatran Presov
Férfi EHF Kupa 4. forduló - Szeged
2014.03.15. 18:30 DigiSport2
Gyõri Audi ETO - HK Larvik
Nõi Bajnokok Ligája 6. forduló - Gyõr
2014.03.16. 19:05 DigiSport1
DUNAFERR FOREVER!!!
+ megjegyezném, hogy a hivatalos stat. oldalon már körvonalazódnak a rájátszás idõpontjai is.
(pl. a Fradi-Újváros: 2014. április 10. 18:30)
Tehát: 29-21 (14-9)
Érdeklõdve vártam, hogy mire lesznek ezen az estén képesek, hiszen ez nekik egy nagy esély volt, hogy a szerényebb bajnoki szereplés ellenére mégis sikeressé tegyék a szezonukat. Mivel volt mostanában kimondottan váratlan sikerük is idegenben, jó meccsre számítottam, bár a papírforma a Siófok mellett szólt. Ez azonban csak az elsõ 15-20 percben valósult meg, mert a hazai csapat jobban koncentrált, a Loki viszont egyre több hibával játszott, így a várt szoros eredmény elmaradt.
Már az elsõ félidõ végén magabiztosan vezetett a Siófok. (Úgy tûnik, használt a lelküknek a szerencsés alapszakasz-beli 5. hely. Ráadásul sérültjeik, betegeik is meggyógyultak, a jelek szerint.)
A második félidõ elején volt a Lokinak egy kisebb fellángolása, de aztán megint visszaestek, szemben a hazaiakkal, akik ezen az estén nem adtak esélyt az ellenfélnek.
Erdõsit feldobta a válogatott kerettagság, Pasi egyre jobban védett a kapuban, a végére pedig már a Loki hite is elszállt.
Így nem volt kérdés, hogy ki jut a MK-döntõbe, gratulálok a siófoki gárdának. A Loki nem igazolta várakozásomat. Egyedül Kudor Kitti dicsérhetõ közülük. Különösen azt nehezményeztem, hogy tehetséges utánpótlás gárdájuk gyakorlatilag elveszett. (Ott vannak még páran, de szinte észrevétlenül...) Pedig emlékeim szerint nagyon ügyes fiataljaik voltak. Kár értük.
A "pénz beszél, kutya ugat" mondás ugye hû jellemrajza a mai világunknak és ezt láthattuk most is. Az EHF-nek nem a "kutya" szerepköre a szimpatikus, ezt most is bizonyította.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egészen nevetséges és undorító. Az EHF ismét bizonyította, hogy nem a sportág számít... <#gunyos1>#gunyos1><#violent>#violent>
DUNAFERR FOREVER!!!
A látogatás összefoglalója
DUNAFERR FOREVER!!!
Tehát 10 nap múlva hivatalossá válnak az igazolásaink. Én is úgy gondolom, hogy jövõre az EHF Kupában van a helyünk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sok sikert és boldogságot kívánok neki hozzá!
Csak nekem tûnik kicsit furcsának az, hogy egy szó nem esik benne a baba utáni visszatérésrõl? Ráadásul egy korszak lezárásáról beszél és egy új kezdetérõl.
DUNAFERR FOREVER!!!