Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyaerről egy másik portálon
Én elvállalom a reggeli simogatást néhány játékosnál <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
Én elvállalom a reggeli simogatást néhány játékosnál <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Még 100 nap
"A keret 80-90 százalékban adott, remélem, ezt nem írják felül az őszi bajnoki és kupamérkőzések sem. Az Eb-ig összesen három hetünk lesz a közös munkára, remélem, ez elegendő lesz a megfelelő eredmény elérésére. A célunk minden mérkőzésen a győzelem, amihez teljes értékű támogatást kapunk. Reményeink szerint decemberig megfelelő ellenfelekkel szemben tudunk majd gyakorolni."
Azért nem fogunk megsértődni ha valaki kiváló formát mutat az ősszel és bekerül a válogatottba.
"A magyar női válogatott mérkőzés-programja az Európa-bajnokságig:
Provident Kupa
2014. október 10-12., Debrecen
Felkészülési mérkőzések:
2014. november 29., Győr
2014. december 3., Győr"
Az október 10-12-i Provident Kupa "megfelelő" ellenfelei között biztosan nem lesznek ott: Dánia, Norvégia, Franciaország, Brazília. Mivel ezek a csapatok ugyanekkor játsszák Dániában a Golden League 2014 nevű tornát.
"A keret 80-90 százalékban adott, remélem, ezt nem írják felül az őszi bajnoki és kupamérkőzések sem. Az Eb-ig összesen három hetünk lesz a közös munkára, remélem, ez elegendő lesz a megfelelő eredmény elérésére. A célunk minden mérkőzésen a győzelem, amihez teljes értékű támogatást kapunk. Reményeink szerint decemberig megfelelő ellenfelekkel szemben tudunk majd gyakorolni."
Azért nem fogunk megsértődni ha valaki kiváló formát mutat az ősszel és bekerül a válogatottba.
"A magyar női válogatott mérkőzés-programja az Európa-bajnokságig:
Provident Kupa
2014. október 10-12., Debrecen
Felkészülési mérkőzések:
2014. november 29., Győr
2014. december 3., Győr"
Az október 10-12-i Provident Kupa "megfelelő" ellenfelei között biztosan nem lesznek ott: Dánia, Norvégia, Franciaország, Brazília. Mivel ezek a csapatok ugyanekkor játsszák Dániában a Golden League 2014 nevű tornát.
DUNAFERR FOREVER!!!
Felkészülési meccs volt, ahogyan a többi, úgy is kell kezelni a szurkolóknak is.
DUNAFERR FOREVER!!!
Megköszönhetjük nekik. Ugyanis ha az ETO-verés olyan hatással lesz a LIpcsére, mint volt ránk, akkor most jutottunk be a BL-csoportba 😊
Mi a pokol van az ETO-val? Altatnak? Ma kikaptak 26-23-ra Lipcsében a helyi csapattól.
Mai tv-s menü:
Vojvodina - MKB-MVM Veszprém
SEHA Liga 1. forduló - Újvidék
2014.08.27. 19:30 PRO4
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.08.27. 09:42:08
Vojvodina - MKB-MVM Veszprém
SEHA Liga 1. forduló - Újvidék
2014.08.27. 19:30 PRO4
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.08.27. 09:42:08
DUNAFERR FOREVER!!!
Tablet. :-)
Akkor a link újra. :-)
Akkor a link újra. :-)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Bár a linked nem működik, de a böngészőmbe van integrálva fejlesztői eszköz, amivel meg tudtam nézni a forrást.
Már nem csodálkozom némelyek pofátlanságán, mindig van lejjebb...
Viszont mit is mond Gyurka János, a csapat edzője?
„Efféle nagy titkot nem kell keresni a siker mögött – folytatta Gyurka. – A klubokban történő munkát, pontosabban nevelőmunkát kell kiemelni. Remek közösséget alkotnak a srácok, igazi sportemberek. Egyben kell tartani őket, de a kereten lehet még finomítani szerkezetileg, bizonyos posztokra meg kell keresni a megfelelő embereket. Ezt azért is mondom, mert a franciák elleni döntőben például elfogytunk a jobbátlövő posztján.”
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.08.26. 18:35:56
Már nem csodálkozom némelyek pofátlanságán, mindig van lejjebb...
Viszont mit is mond Gyurka János, a csapat edzője?
„Efféle nagy titkot nem kell keresni a siker mögött – folytatta Gyurka. – A klubokban történő munkát, pontosabban nevelőmunkát kell kiemelni. Remek közösséget alkotnak a srácok, igazi sportemberek. Egyben kell tartani őket, de a kereten lehet még finomítani szerkezetileg, bizonyos posztokra meg kell keresni a megfelelő embereket. Ezt azért is mondom, mert a franciák elleni döntőben például elfogytunk a jobbátlövő posztján.”
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.08.26. 18:35:56
DUNAFERR FOREVER!!!
Bár nagyon örültünk a valóban megérdemelt kupagyőzelemnek, a csapat javuló játékának, kétségtelenül a hétvégi torna története Niki sorsa körül forgott.
Mielőbbi gyógyulást kívánok innen is.
Mielőbbi gyógyulást kívánok innen is.
Valóban szép volt! Én is tiszta szívből gratulálok.
Az azonban, hogy ezt az egy eredményt egyből kihasználják a csak nemrég indult NEKA "fényezésére", az számomra enyhén szólva sem szimpatikus.:-$
Íme
Az azonban, hogy ezt az egy eredményt egyből kihasználják a csak nemrég indult NEKA "fényezésére", az számomra enyhén szólva sem szimpatikus.:-$
Íme
Köszi! <#worship>#worship>
Van még idő és van még feladat is a fejlődéshez. Reméljük sikerül is megoldaniuk.
Van még idő és van még feladat is a fejlődéshez. Reméljük sikerül is megoldaniuk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mwegint az a fránya utolsó tíz perc! addig végig 3-4 góllal vezetett az FTC Majd jött egy 1-6-os sorozat. Benne volt, hogy Tomasevic elfáradt - addig jól védett - Szikora meg semmit miután beállt. + - s ezt a végén Elek is elismerte -.a visszacserélt Szucsánszki és Tomori eladott egy sor labdát, v iszont nem ment a góllövés sem nekik. Pedi az első félidőben Tomori parádésan kezdett, majd Steinbach folytatta. A beállókat megint nem sikerült megjátszani, Soósnak csak pillanatai voltak, a védelem meg átjáróház volt, főleg a végén. DE még van egy hónap a selejtezőig.
NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 1. CSOPORT (Lipcse)
SZEPTEMBER 20., ELŐDÖNTŐ
FTC-Rail Cargo Hungaria–Sercodak Dalfsen (holland) 16.00
HC BNTU-BelAZ Minszk (fehérorosz)–HC Leipzig (német) 18.30
SZEPTEMBER 21., HELYOSZTÓK
A 3. helyért 16.30
Döntő 19.05
Nem szabad, hogy problémát jelentsen a BL főtáblára jutás. Ha valaki látta a vasárnapi Fradi-Nagybánya meccset, írhatna róla pár szót.
SELEJTEZŐ, 1. CSOPORT (Lipcse)
SZEPTEMBER 20., ELŐDÖNTŐ
FTC-Rail Cargo Hungaria–Sercodak Dalfsen (holland) 16.00
HC BNTU-BelAZ Minszk (fehérorosz)–HC Leipzig (német) 18.30
SZEPTEMBER 21., HELYOSZTÓK
A 3. helyért 16.30
Döntő 19.05
Nem szabad, hogy problémát jelentsen a BL főtáblára jutás. Ha valaki látta a vasárnapi Fradi-Nagybánya meccset, írhatna róla pár szót.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szép volt fiúk! <#taps>#taps><#worship>#worship>
Kár az utolsó meccsért, mert még szebb lehetett volna. De így is nagy gratuláció jár nekik, remélem a későbbiekben is sikeresek lesznek.
Kár az utolsó meccsért, mert még szebb lehetett volna. De így is nagy gratuláció jár nekik, remélem a későbbiekben is sikeresek lesznek.
DUNAFERR FOREVER!!!
Köszi, de már csak eredményhirdetésre jutottam oda. Látom az utolsó lépés megint nem sikerült, akár a polósoknak.
U18 Eb-döntő élőben Ma 16.30-kor CSAK AZ INTERNETEN!
Az alábbi linkre kattintva vasárnap 16:30-tól élőben nézhető a magyar férfi U18-as válogatott Franciaország elleni Eb-döntő mérkőzése:
http://eurohandballpoland2014.pl/en/live-streaming/gdynia/
Az alábbi linkre kattintva vasárnap 16:30-tól élőben nézhető a magyar férfi U18-as válogatott Franciaország elleni Eb-döntő mérkőzése:
http://eurohandballpoland2014.pl/en/live-streaming/gdynia/
Hol lehet nézni?
Megvan a fiúknak az újabb győzelem, 33-26 a lengyelek ellen! <#taps>#taps><#worship>#worship>
A csapat megnyerte a középdöntő csoportját is és az elődöntőben pénteken a dánokkal játszhat a döntőért. A másik elődöntőben spanyol-francia párharc lesz. Ezt az elődöntős négyest felnőtteknél is el tudnám viselni <#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes>
A csapat megnyerte a középdöntő csoportját is és az elődöntőben pénteken a dánokkal játszhat a döntőért. A másik elődöntőben spanyol-francia párharc lesz. Ezt az elődöntős négyest felnőtteknél is el tudnám viselni <#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
"A Kohász Kupán sajnos nem találkozunk, amit mondtam anno telefonon amiatt."
Ezt sajnálattal olvasom. Remélem, még 21-én legalább ott lehetsz. (Ezt, sajnos, én nem tudom vállalni.)
Ezt sajnálattal olvasom. Remélem, még 21-én legalább ott lehetsz. (Ezt, sajnos, én nem tudom vállalni.)
Az U18-as fiúk rátettek még egy lapáttal: Magyarország-Németország 30-20 (16-9) <#wow1>#wow1><#taps>#taps><#worship>#worship>
Ezt nem gondoltam volna! Csak a legelején vezettek a németek (2-4), utána fordítottunk és elmentünk 9-4-re majd a félidőre tovább nőtt az előnyünk. A szünet után próbálkoztak a németek több variácóval is elöl-hátul, de nem tudtak változtatni a meccs menetén és a végére "közte tíz" lett <#vigyor>#vigyor>
A másik meccsen a franciák verték a lengyeleket, így már biztosan elődöntős a csapat.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.08.19. 21:06:33
Ezt nem gondoltam volna! Csak a legelején vezettek a németek (2-4), utána fordítottunk és elmentünk 9-4-re majd a félidőre tovább nőtt az előnyünk. A szünet után próbálkoztak a németek több variácóval is elöl-hátul, de nem tudtak változtatni a meccs menetén és a végére "közte tíz" lett <#vigyor>#vigyor>
A másik meccsen a franciák verték a lengyeleket, így már biztosan elődöntős a csapat.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.08.19. 21:06:33
DUNAFERR FOREVER!!!
A lengyeleknél zajló U18-as férfi EB-n a magyar csapat megnyerte a csoportját a franciák, a horvátok és a románok előtt <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Ezzel bejutottak a legjobb 8 közé. A középdöntő 2 négyes csoportban lesz, ahová a franciák elleni 2 pontot visszük magukkal a csoportunkba. A másik csoportból biztosan jönnek a németek szintén 2 ponttal és minden bizonnyal a lengyelek. A németek ellen nem igazán van esélyünk, a házigazda lengyeleket kellene megverni és akkor megvan az elődöntő. Nagyon komoly eredmény lenne...
Ezzel bejutottak a legjobb 8 közé. A középdöntő 2 négyes csoportban lesz, ahová a franciák elleni 2 pontot visszük magukkal a csoportunkba. A másik csoportból biztosan jönnek a németek szintén 2 ponttal és minden bizonnyal a lengyelek. A németek ellen nem igazán van esélyünk, a házigazda lengyeleket kellene megverni és akkor megvan az elődöntő. Nagyon komoly eredmény lenne...
DUNAFERR FOREVER!!!
Köszi!
Nem is rossz eredmény annak fényében, hogy Steinbach és Kovacsicz nem tudott játszani. A sérülteknek mihamarabbi gyógyulást és 1 hét múlva vissza lehet vágni nekik.
Nem is rossz eredmény annak fényében, hogy Steinbach és Kovacsicz nem tudott játszani. A sérülteknek mihamarabbi gyógyulást és 1 hét múlva vissza lehet vágni nekik.
DUNAFERR FOREVER!!!
vége, 29-27 a nagybányaiak javára. A visszarendeződés katasztrófális volt a második félidőben, ahogy az átlövések is. Faluvégi is nulla volt. Szamoranszky nem mutatott sokat le is sérült, Cifra meg nem játszotta a második félidőben. Ha a lipcseiek kémkedtek, akkor biztos, hogy nem tudhatják, hogy melyik is a fradi valódi arca és hogy milyen csapattal fog felállni.
Megint a 20 perc után jött a gödör.
Szikora, Kovacsicz és Steinbach még nem lépett pályára.
Az átlövések továbbra se mennek s ebből sorozatban kapjuk a lerohanás gólokat. De legalább Tomasevics elkezdett védeni.
Sajnos Tomasevics nincs éppen jó formában s a jobb2-es védekezés átjáróház.
nézem videón
http://u-stream.me/Digisport-3.html
14-13 nagybányai vezetés a szünetben, de 10-8-ra vezettünk. A románok igencsak keménykednek, igaz tegnap erre ráfizettek, mert Geiger komolyan megsérült. Steinbach még nem lépett pályára, Tomorinak megint nem megy, Lukács és Vérten féltucat ziccert lőtt Ungureanuba.
http://u-stream.me/Digisport-3.html
14-13 nagybányai vezetés a szünetben, de 10-8-ra vezettünk. A románok igencsak keménykednek, igaz tegnap erre ráfizettek, mert Geiger komolyan megsérült. Steinbach még nem lépett pályára, Tomorinak megint nem megy, Lukács és Vérten féltucat ziccert lőtt Ungureanuba.
Én is ott követtem a meccseket mobilon. Úgy látom az egész tornát Buli nélkül játszottuk végig, így egészen elfogadható az eredmény. A Kohász Kupán sajnos nem találkozunk, amit mondtam anno telefonon amiatt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Úgy látom csak felvételről (15:20) adja a meccset a Digi2, mert az eredeti időpontban (13:00) ütközne a Premier Liga illetve a MotoGP élő közvetítéssel.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Nagybánya 27-23-ra nyert a Rosztov ellen s így az FTC-vel játszik a döntőben holnap délben (Digi2).
No, az oroszok (Asztrahanocska) ellen már védett Tomasevics is s jól játszott Tomori is. Igen erős bírói ellenszélben! (Félnek a románok s jobban feküdt volna nekik ha az oroszokat kapják a döntőben!). Félidőben 21-15, végeredmény 38-33. 7 m-sek: 6/7, kiállitások: 6+1 piros (Elek)/3.
Remélem most is az lesz, de nem ártana azért sietnie, mert jön a lipcsei selejtező! Mi van az új légiós kapussal?
Tomorinak sajnos nem megy a játék, főleg a lövésekkel van baja.
Azzal vigasztalom magam, hogy amikor utoljára látványosan szenvedett felkészülési meccseken és korai bajnokikon, BL-gólkirálynő lett utána 😊
Azzal vigasztalom magam, hogy amikor utoljára látványosan szenvedett felkészülési meccseken és korai bajnokikon, BL-gólkirálynő lett utána 😊
Ja, a fradi meccs végeredménye szintlén 15 gólos győzelem lett: 40-25.
Igen, láttam. A kezdő csapat Pena és kerzdetben Steinbach nélkül s végig Szikorával a kapuban , nagyon ellépett az első félidőben (22-12), főleg kontrákból (Vérten végre jól játszott, 6 gólt lőtt). A második félidőben már szinte végig a tartalékok játszottak s mindenkinek sikerült gólt is lőnie. A második félidőben Soós is megszórta magát (6 gól). Tomorinak sajnos nem megy a játék, főleg a lövésekkel van baja. Végre sikerült Szamoránszkyt párszor jól megjátszaniuk.. A nyitott védekezés és a blokkolás is elég jól ment, amíg még odafigyeltek rá. Az igazi megmérettetés vasárnap lesz a Nagybánya ellen, akik jól elpáholták a Krimet (41-26)..
Sajnos, nem láttam. Csak az onlajnok.com jóvoltából követtem az eredményt, a mi meccseink közül is csak a Fehérvár ellenit. (Megmondom őszintén, másra most nem volt időm.)
Mert te láttál meccset netán Vácott? Az is érdekelne <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
Sajnos Buli a sérülése miatt egyiken sem játszott, ettől függetlenül egészen elfogadható eredmények születtek. Ha még azt is figyelembe vesszük, hogy milyen "eredményes" csapatépítő és újoncavató tréning után volt szinte közvetlenül mindez, akkor akár jónak is nevezhetjük <#nyes>#nyes>
Sajnos Buli a sérülése miatt egyiken sem játszott, ettől függetlenül egészen elfogadható eredmények születtek. Ha még azt is figyelembe vesszük, hogy milyen "eredményes" csapatépítő és újoncavató tréning után volt szinte közvetlenül mindez, akkor akár jónak is nevezhetjük <#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos én sem voltam itthon ma délután. Sőt, Nagybányán se 😊