Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Nem láttam a magyar BL-rangadót, mert Kohász meccsen voltam. (Ahol csapatom, dacolva minden hátráltató körülménnyel, a szezon egyik legjobb teljesítményével, legyőzte a váciakat.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Sok mindenben igaza van, viszont az is elgondolkodtató, hogy Bartók, Faluvégi s mások balatonfüredi és tatabányai konkurensek miatt
maradtak ki a keretből! Ahogy anno Sótonyi, most ez az edzőpáros sem tudott ezen túllépni.
Isthy
Matics ma reggel a Digin

Sok mindenben egyetértek vele. Szinte a végszóban is: "Teljesen meg kell változtatni mindent. De..."

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Teljesen megérdemelt dán vb cím. Mindenkit elvertek, ráadásul a legnagyobb rivális franciákat és norvégokat a végjátékban - elődöntő és döntő - nem is kis különbséggel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Azért ez sem rossz...
"Nem szükséges, sőt inkább hátramozdító mindenben a külföldieket utánozni."
"a magyar kézilabdának, az utánpótlás-nevelésnek is kiváló hagyománya és iskolája volt és van is. Ez, ha helyesen, következetesen alkalmazzák, felveszi a versenyt minden más stílussal és játékfilozófiával. Amikor ettől kezdtünk eltávolodni, ritkulni kezdtek a jobb eredményeink is."

Nálam ezt félistent szakmai 0 -nak hívják!
Isthy
Kiszenvedett Fradi győzelem egy elég halovány színvonalú meccsen. A Fradi védekezésén még rengeteget kell javítani. Szerencsére elöl az eredményesség rendben volt, az élen Penával.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Urambátyám fenomén is megszólalt

Nem is vártam mást tőle... 50 napos közös gyakorlás ebben az éves menetrendben... Édes istenem...

DUNAFERR FOREVER!!!

Pedig az első félidőben a csámpás, göndörhajú horvát megpróbálta meccsben tartani a németeket....
Isthy
Már ideje volt.
A norvégok megérdemelten jutottak a döntőbe. A meccs legelejét kivéve végig vezettek, a németek csak próbáltak menni utánuk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Én is nagyon élveztem ezt a francia zakót!
Isthy
Nyilvánvaló, hogy most azzal kell főzni egy ideig ami rendelkezésre áll. Ma a legjobb magyar játékosok nagyjából ennyire képesek sajnos.
Én arról beszéltem, hogy az utánpótlást kell elkezdeni teljesen más alapokra helyezni játékosostól, edzőstől, mindenestől. Egyébként ugyanezt mondja Matics is, jól látja a problémákat. Ha ez megtörténik, annak majd kb. egy évtized múlva lehet eredménye és lehetünk majd pariban a világelittel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Basszus, a dánok nagyon simán elverték a franciákat. Nem tudom a francia válogatott mikor kapott 38 gólt egy komoly tétmeccsen. Sőt egyéb más meccsen is. Ez nagyon komoly verés most nekik, nem igazán lehetett erre számítani.

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem mindenben értek egyet! Szerintem, Nagy, Illyés, Császár pótlásával meg van a keret az EB-re és esetleges selejtezőre. Kell két szélső (egy-egy) s egy beálló helyettük + Bartók, Faluvégi, Győri, Borbély, Bartucz. A védők (Schuch. Sipos, Ligetvári) támadásban is használhatóak lennének, cserélni akkor kellene őket, ha már felállt az ellenfél a hatosra, de a cseréik is tudjanak védekezni ha kell..
S persze egy főállású edző és sok alkalom az összeszoktatásra, szélsők és a beállók megjátszásának a begyakorlása. és ugyanezen posztok elleni védekezésnek is. .
Valaki egyébként másra számított... még kellene pár ilyen pofon!!
Na ja vagy másképpen fogalmazva a TAO-s helyzetet évek óta kihasználó benne lubickoló félistent és brigádját, mert ugyebár ez nekik nagy jó...
Vajon hány ehhez hasonlót fogunk még olvasni mire történik valami.
Mehmedovic és Radicevic távozik a nyáron Bukarestből.
Isthy
Van annak is egyfajta bája, hogy szinte rögtön a meccs után már azzal foglalkoztak - élen a "csodás" médiával - hogy a 10. hellyel is meg lehet az olimpiai kvalis tornán a szereplés.
Komoly söprés és szemlélet váltás kellene szövetségi szinten is, meg úgy az egész férfi szakágban. Eltakarítani a múltból élőket és a holdudvarukat - élén a címhalmozó urambátyámmal - a sportág közeléből és az alapokról újra felépíteni mindent. Korszerű utánpótlás neveléssel kezdve és folytatva olyan szemléletű edzőkkel akik a mai kézilabdában élnek. Hosszú útra lépnénk, de már nagyon itt van az ideje az elmúlt évtized mocsara után. Talán 2028-ra lenne látszatja a dolognak, ha mindenki normálisan végezné a dolgát (meg persze hagynák is).

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A kapcsolat illetve a fórum motor hibája is lehet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nálam is volt már többször, hogy nem ment át a hozzászólásom és írhattam újra az egészet. Most már úgy csinálom, hogy mielőtt elküldöm vágólapra teszem az egészet, így nem veszik el.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szembejött a valóság...
Az első félidő még talán nagyjából rendben volt, a második elején viszont gyorsan elúszott a hajó. Sok sebből vérzik a férfi kézilabda (nincsenek szélsőink, az öregeket kell állandóan újra aktiválni, az edzőink sem éppen a szakma csúcsán vannak stb.) nálunk.
A lányok után a fiúknál is a norvégok elleni nagy arányú vereség volt a szebb álmok elrontója, de mégis micsoda különbség van a kettő között.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Feladtam. 😞
Breki! Miért történik ez??

kaloz174
Ami kb.arről szólt, hogy mennyire zavartak a válogatott meccs előtt hallott nagyarcú nyilatkozatok, a 0 alázat. Aztán szembejött a valóság.

kaloz174
Fura ez a fórum mostanában! Egy mondat ment el a teljes, több mondatos szövegből....

kaloz174
Ma aztán kaptunk pofont rendesen.

reynaud
Sajnos igazam lett ! #61172

Nem számolgatni kell hanem játszani,s miért is gondolta bárki hogy egy a múltban már nagyot bukott edző képes jobb lenni,és a kívánt célokat elérni a csapattal.

ItaloDisco4Ever !

Isthy
Az egyiptomiak 7 góllal verték a tunéziaiakat, így nekünk a 4 gólos vereség még belefér a norvégok ellen. Illetve az 5 gólos is, ha legalább 25 gólt lövünk.
A másik ágon a brazilok verték Izlandot is, így még van esélyük a 8-ba kerülésre. Ha a horvátok nem szereznek pontot a franciáktól és a spanyolok legalább 1 pontot szereznek a németek ellen, akkor a brazilok a csoport negyedikek.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Van, miből költeni a jó helyzetben lévőknek:
TAO-ügyek

Isthy
Van 2 pontnyi és 12 gólnyi előnyünk az egyiptomiak előtt, ennek elégnek kell lennie a csoport 4. helyéhez. Azután a 7. helyért nagy eséllyel a horvátok jöhetnek majd a másik csoportból.

DUNAFERR FOREVER!!!

Lőttek a harmadik helyünknek, a norvégok megverték a svédeket s így utolérhetetlenek! DE ma s holnap délután kiderül, hogy meg kell e szakadnunk ellenük?
Isthy
Ahogy olvasom az utolsó gólt elvették, így 5 gólos (26-21) lett a győzelem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A győzelem meglett, grat a fiúknak! <#eljen><#taps>
Viszont az utolsó 1 perc eszetlenkedései nem hiányoztak. Kaptunk 2 gólt, úgy hogy nem dobtunk egyet sem. Amikor esélyes, hogy számíthat a gólarány is a végelszámolásnál ilyen butaságokat csinálni. Reméljük nem kell majd 3 nap múlva visszaemlékezni erre...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, sztem is vállalható, főleg a körülmények ismeretében. Sajnos Greennel nem bírtunk, pedig még akár jobb eredmény is születhetett volna.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez a mai 3 gólos vereség vállalható, s fiatal belső hármas jól szerepelt. Holnap kell nagyot játszani!
kaloz174

Nem feledjük, nem feledhetjük...

Isthy
Már 14 éve... <#shakehead><#sir>

DUNAFERR FOREVER!!!

Ma Császárt cserélték le Szitával. Ha az arabok próbálkoznak, akkor muszáj pontot szerezni a norvégoktól, akik nem jobbak mint a svédek, sőt!
Isthy
Nem olyan egyszerű ez a "lefekvés" dolog. Mivel az egyiptomiak és közöttünk nagy eséllyel a gólarány fog számítani a végén, talán éppen a 7. helyért vívandó meccs érdekében. Tehát nem szabad itt senkinek "lefeküdni" mert akkor pórul jár. Most mindkét csapat -3-nál tart, tehát egyenlő alapról indul.
Nálunk az a baj, hogy rögtön a dán meccs másnapján játszunk Tunéziával. Ráadásul mi késő este végzünk előtte a dánokkal és másnap 18-tól kezdünk. Míg az egyiptomiaknak lesz egy nap pihenőjük a szintén esti dán meccs után a tunéziai előtt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Csak azt nem m értem, hogy miért mi kezdünk a dánokkal s nem az egyiptomiak? Ugyanis a svédek meg Tunéziát kapták, s míg mi másodikként a tunéziaiak harmadikként jöttek! Így aztán a dán meccs után kapjuk őket! Ha lefekszenek a svédeknek, akkor mi is le kell feküdjünk a dánoknak! DE legalább a norvég meccsig lesz 3 nap pihenő. (19, 20, 23)
Isthy
Az történt amit vártam, az egyiptomiak simán nyertek és továbjutottak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Az angolaiak nem akarnak megkacagtatni, sajna...
Az sem rossz ha nyer Katar s döntetlen az Angola-Egyiptom meccs!
Isthy
Ahhoz először Angolának nyernie kell az egyiptomiak ellen, majd Katarnak vernie kell Argentínát. Utóbbira van is esély, de az elsőre nagyon halovány. Sztem Egyiptom nyer az első meccsen és azzal tovább is jut.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kettős csere a keretben a sérülések miatt (is). Sztem ha képesek lennénk görcsölés és teher nélkül játszani, akkor lehet esélyünk. De én ezt az esélyt jelenleg mondjuk 20 %-ra tartom.

DUNAFERR FOREVER!!!

reynaud
A világbajnoki selejtezőn Vranjes vezetésével kiütöttük a világ egyik legjobb csapatát,a mai napig nem értem miért kellett változtatni s kinevezni egy olyan valakit kivel világversenyen egyszer már nagyon leégett a válogatott,s szerintem a poszt betöltésére továbbra sem alkalmas.
Az egy dolog hogy a Veszprémtől kirúgták Vranjest,attól még a válogatottnál maradhatott volna.

Ne legyen igazam,de ebből nem lesz 7.hely,így pláne nem hogy élete legjobb formájában játszott Balogh lesérült,Ő vezér volt a pályán,s most még Jamali is kiszállt.

ItaloDisco4Ever !

A svédek megúszták a katari béna lövésével az utolsó másodpercekben! Pedig nekünk nagyon jól jött volna! Viszont az alsó házból még bármelyik csapat felérhet a harmadik helyre! Kacagnám, ha angolaiak lennének azok!
Ma meg Jamali sérült le, szalagszakadás. A döntetlen elviselhető, egy pont biztos a következő körben, ott úgy is a C csoport harmadíkját meg kell verni (kb. Tunézia) s esetleg pontot csenni a norvégoktól is. Holnap a svédekkel meg próba-szerencse!
Isthy
Egy újabb kikínlódott döntetlen ezúttal az egyiptomiak ellen. Ezzel minimálisra csökkentek az esélyeink arra, hogy legalább 2 pontot vigyünk tovább. Ami pedig az elvárt 7. helyhez elég komoly alapfeltétel lett volna.

DUNAFERR FOREVER!!!

A kötelező mondat kezdet: "A sajtóból értesültünk az ügyről" , no comment,,, avagy nyakig....
Isthy
Balogh sérülése

Sztem nem fog ő már jatszani ezen a vb-n. Ami elég baj, mert az egyik legjobbunk volt. Ancsin és Laci maradt, nem fűzök sok reményt hozzájuk az eredményes pótlás tekintetében.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
MKSZ vizsgálat

Mintha nem lettek volna ilyenek már jó ideje a menedzsercégek működése óta. Vajon miért pont most húzták ezt elő? Talán lenne tippünk itt néhányunknak.

DUNAFERR FOREVER!!!