2373
Final Fantasy XII
  • Gábor
    Körözzél a három subterra gyűrűn. Az egyiken majd szembe jön.
  • Tyler Durden
    De igen, kb 50-60-as chaint csináltam ott, de utána kifogytak.
  • zsolt2800
    A Roblon körül sose fogynak el a csontik?
  • Tyler Durden
    Nem tudja vki Ixion nevű huntot merre találom Pharos at Ridoranan belül?
  • Seth
    nem, nem vágom ^^
    nem én csináltam, hanem Shenlong, tőle kérdezz
  • Szuperkaraj
    bocs, részben off leszek, de visszaolvasgattam jópár oldalt és nemtaláltam hasonlót. szerintetek lehet írási hiba az hogy gyakran akad, és sokat tölt a játék? mert van régi cd-m ami ezt csinálja, de ez 3 napos, és a játékok zömével nincs gond ( tehát nem a konzol szarakszik )
  • Jagi
    ugyeugye :)
  • Afe
    milyen igaz. kellene már ide egy jókis baner, benne a gamefaqs-os linkekkel, térképekkel.
    Seth te vágod az ilyesmit. ha jól emlékszem a Dirge of Cereberus topikodban láttam szép FF banert
  • Robi66
    Ok sikerült, nagyon szépen köszi.
  • Tyler Durden
    Nálad van mint item, szal accessories slotba simán be tudod rakni..
  • Robi66
    Köszi, de hol találom azt a "dawn shardot"???
  • Tyler Durden
    Hmm ezt se vágtam, de mindjárt elolvasom a travelers tips-t.
  • Seth
    equippeld vkire a dawn shardot, aztán használd a kapcsolót (ez rémlik még régről :D)
  • Robi66
    Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! kb 2hete keringek, és nem tudok tovább jutni... The Stilshrine Of Miriam-nél(van egy nagy Butha szobor a terem közepén)hogyan kell tovább jutni?? Ha megnyomom a gombot, feltűnik 3zombi, gondolom velük kell csinálni valamit. A két oldalt lévő lépcső alján is zárva az ajtó. Mit csináljak? Előre is köszi a segítséget!
  • DoNorBi
    okés
  • DoNorBi
    eléggé,de átjött;)
  • Seth
    igen, rosszúl emlékszel
  • Gábor
    Most újrakezdéskor Balthier, Ashe, Fran.
    A Katana-nál a magic power a támadás erejének kalkulálásának az alapja! Hú de randa mondat! :D
    Benne van a traveler tips szekcióban a játékban.
  • DoNorBi
    én ugy emléxem hogy a 7 és 8ban ugy volt de ezekszerint tévesen...
  • Seth
    mindegyik final fantasy-ban így volt
    dq8-on kívül(amit én nem játszottam még soha^^) mondj még egyet amiben lehet folytatni
  • DoNorBi
    szerintem ez elég hülyeség a square-enix részéről,minden mostani játékába igy van,nem értem miért nem lehet ugy megcsinálni mint a dragon quest 8ba,ott a sztori után azt csináltál amit akartál...
  • Seth
    megölöd a főbosst, aztán jön a credits,nem tudod folytatni
  • chicco24
    ha valaki végigvitte a sztorit akkor utánna nem lehet már tápolni és huntolni tovább?
    vagy a legutolsó mentésnél kell még megcsinálni ami maradt?
  • DoNorBi
    nem akarok hazudni de asszem én 50 környéki levelen vertem le a szigoruan a csajokkal,később olvastam egy faqba hogy nem hatnak a disable,sleep stb varázslatai ha nemtom pontosan leveled második számjegye mennyi,én pont jó szinten voltam mert ezek a cuccok nem hatottak rám...
    11.key utáni nagy terűleten van,most igy emlékezetből nemtom jobban elmondani:P
    gilgameshnél használj bubble belt-et és a berserk se haszontalan főleg reddasra ha még használod a csapatba ugy gyerekjáték lesz kis túlzással:P
  • Tyler Durden
    Nekem sincs már sok hunt hátra. Tényleg 1 kérdés Diabolost hol találom? Lhusu mines-ban néztem a site 11-en, de se híre se hamva..
    Jaja helmet és armort be fogom húzni Gilgameshtől, de szerintem lvl 70-75 előtt nem megyek vissza, upgradelem a cuccokat is amennyire lehet, utánna szerintem nem lesz olyan kemény lecsapni. /lvl59-en még Enkidut a kutyáját se tudtam lecsapni/
  • DoNorBi
    mármint gilgamesh második formájától tudok elcsorni
  • DoNorBi
    balthier-nek van egy 50 sebzésű puskája arról olvastam több faq-ban is hogy azt érdemes megszerezni,télleg olyan erős?
  • DoNorBi
    nem azt tudom hogy mikor van vége a sztorinak csak azt nem hogy onnan lehet folytatni a játékot avagy a főellent elötti mentést lehet csak folytatni...
    még a genji helmet is felpakolgatod a gloves mellé az a ultima combo:)Igaz most jutt eszembe azt a második probálkozásnál tudod megszerezni majd.
    Én az öszes huntot megcsináltam idáig amit lehetett,nekem nem ad többet csak reddas kiválása után gondolom.
  • DoNorBi
    neked ki a 3 fő embered?
    a magic power-nek mi a köze ehhez,nem a strenght kell nézni az attack-nél?
  • Tyler Durden
    Te nemtom itt van e vége a sztorinak, /csak a kopasz kalózt akarom lerakni, mert halálra idegesít/ nekem 80 óra a játékidő, de huntból csak 37 körül vagyok /Gilgamesh sincs meg hurka vagyok hozzá/. Jelenleg 62es minden emberem, most tápolom őket felfele, 75ig meg se szeretnék állni.
    Amúgy köszi a választ, ezt nem vágtam, hogy katanákkal lehet legjobban kombózni. Akkor gyak Gilgameshtől a Masamune és mellé a Genji gloves /nagyobb esély arra, hogy többet üssél/ az ultra kombó? Tournesol-t most ne számoljuk..
  • Tyler Durden
    Nem nem, vágom, hogy a Gilgamesh kardja a Masamune, de a Muramasa is csak itt található vagy rare mobtól steal-elhető szal nem útszéli piszkavas.
  • Gábor
    Ashe, ha egy szinten van Vaan-nal, akkor magasabb base magic power-rel rendelkezik ->nagyobb sebzés katanával.
  • DoNorBi
    gilgamesh adja asszem a Masamune-t,nekem az fekszik,Vaan-al azzal operálok. Sochenbe is a 8,5 millió hp-s sárkány ugy megvolt:D
  • DoNorBi
    a katanáknak és a ninja blade-eknek a legnagyobb a combo hit-je a játékban...(tudod hogy egy támadás alatt többet ráver az ellenre)

amugy énis pont ott járok a sztoriba ahol te,125 órám van benne idáig és
    a srácok Lv68 a csajok Lv60-on tolják:P

Az igaz hogy a sztori vége után nem lehet játszani?
  • Gábor
    Érzésem szerint Te a Masamune-ról hallottál, de Muramasa-t találtál :P
  • Tyler Durden
    KÉrdésem volna. Most járok Ridonarában, egyik chestben találtam egy Muramasa blade-t. Ez a kard mitől olyan nagy szám? 84 attack power és mint minden katanának van 5 evade-je azt kalap. Komolyan nem vágom ez miért olyan ritka cucc..
  • Gábor
    Ez tetszik!
    http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/final_fantasy_xii_class_challenge.txt
  • Jagi
    Ki lehetne írni a banner alá, hogy eu-ban mikor jelenik xDDDD
  • chicco24
    Én Cid et level 39en vertem le úgy hogy egy emberem sem halálozott el.
    Szóval simán ki tudod nyírni.Nem kell paráznod. Én most vagyok 47es szinten de a Ringwyvern mobhuntnál esélyem sincs. Pedig ez csak egy 5ös szintű hunt lenne. Ilyenkor érkezik el a játék ahoz a részhez amikor egy kicsit uncsi lesz mert 47 es emberkék már nagyon nehezen lépnek szintet.
    40es szinten és szerintem a legjobb fejlődési hely a Tschi akármi Uplands. Ott nagyon sűrűn vannak ellenfelek,és ezeket egy ütéssel ki tudod írtani és elég jó kis tapasztalati pontot is adnak. Nem árt ha fel van rakva a Tp duplázó.
  • CSOki444
    Vki nemtud egy jo tápos helyet LV40 most meek éppen a Arch.-ban a tornyban Cid-et keresve! elötte nincs semmi hely???