Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy értem én lev10 körül már vertem le a gömböket (elementálokat) még a játék elején. Meg azokat a nagydarab moszákat ez egyiknél kard van. Pici harc majd siet siet kristáj vissza pici harc ...
Persze csak ott mûködik ahol a pályán van a kristály pl Giza Plains.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Tyler Durden
Félreértettél, nem a 10 éveseket akartam szapulni, csak szerintem ha ki be rohangálással ölhetõ a boss, akkor nem hiszem, hogy olyan rettenetesen nagy kihívás lenne a fight.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Akko a varázslat az? Mert az igen erõs, lehet, mégsem csal?

Tyler nem értem miért gáz, ha egy 10 éves is ezzel játszik inkább ezzel, mint pl. a fater szolgálati Berettájával 😊

Afe
nem, csak Yazmatnál. gondolom azért van, hogy ha vkinek nem lenne 4órája(optimális esetben) folyamatos játékra.

Afe
nem látok semmi extrát abban a fegyverben amit a ficko használ. ha megfigyeled elég keveset szed le a csikból. valszinleg egy középkategoriás csuzli.

Tyler Durden
Mondjuk ez abból a szempontból kiábrándító, hogy igy bármelyik amcsi 10 éves töketlen is le tudja verni a bosst..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Ez mindenhol mûködik a sima pályákon is.

Afe
"you can flee from the battle to heal your party with the Save Crystal, just be sure Yazmat is not in Regen status when you leave."

ha ezt tudom..

Gamefaqs.en kívül nincs másik olyan oldal, ahol leírások és tippek vannak? Kiábrándítóan kevés a használható anyag a játékhoz a faqs-on.

Ez a legerõsebb putka’: Fomalhaut Nem lehet se, megvenni se összerakni és semmi extrát nem ír a gamefaqs(atak +50)
Nem tudom ……Szerintem a lõszer az extra.

Add el.

Tyler Durden
A különbözõ stone-okat /wind, fire, earth stb/ érdemes tartogatni valamire, vagy pedig nyugodtan eladhatom õket a boltban?

Afe
sztem megkereste azt a pár lootot ami kell a legkarajabb puskához és megvette a bazárba.
többféle módszerrt láttam.
van aki a reversevel kombinál és így folyamatosan gyógyulnak, de ezt folyton rakni kell rájuk mert kb 15mp-ig hat.
van olyan is aki a berserkre esküszik. meg olyan is aki a 2õt kombinálja.
ez a fickó lemászott a lépcsõre, így nem éri el Yazmat karma, de emiatt sokkal többet nyomja a kivégzõ specialt.

Seth
Azt nem Yazmat lövi el (én nemtom,még nem próbáltam 😄)??

PSN ID.: Beegabor

Afe
namost ha röpke 5óra alatt szedte le a maradék 6-8 millio hp, akkor mennyi lehetett az egész?!
b@sszus fogadni mernék, hogy simán el lehet menteni közben és nem tölti vissza a hp-t.

Megnéztem a filmet. Szerintem talált a játékban egy olyan lõszert, amire vagy nagyon érzékeny a mosza, esetleg csalt és ez a lõszer vagy lövedék mindent kiüt.Az a legviccesebb hogy fogalma sincs a Scathe varázslatról, mer folyamatosan a saját embereire lövi el. Ez a legerõsebb varázslat ami a játékban megszerezhetõ 😊

Seth
125:40 -nél van az órája a videó kezdeténél^^ és "mindössze" 130:35-nél amikor végez 😄

Afe
ha vki a elejétõl fogva csak a huntokat csinálja, amiért nem kap exp-t, a vyraal hunt után lenyomod ezt a Majinryuu bosst, akkor már lehet hogy beadja Yazmatot.
csak az a baj, hogy ha történetben nem haladsz semmit, akkor a helyszíneket se tod megközelíteni. max ha végigrohansz a gamen a mobokat kikerülve a fõellenségekkel végig kínlódva.
szal elvileg talán. de az tuti, hogy az emberkének nem ez az elsõ köre a játékkal.

Megszereztem a 2. espert is. 32es szinten vagyok. Viszont lementem az osmone plains-i barlangba ahol állítólag mégegy esper van de ott azok a rohadt lovak simán levernek. Kb hányas szinten lehet azt az espert megszerezni?
A másik kérdésem pedig az lenne hogy hol tartok most kb a játékban??A felénél???
Eddig 31óra a játékidõm.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Ahogy a videot elnéztem, a reverse nagyon hasznos tud lenni egy decoy-os karakteren!

Afe
LOL. ha most azt mondod, hogy van egy lóf.sz item amit hozzávágok és megfekszik tõlle, akkor már dobok egy hátast<#szomoru1>

NA NEEEEEE!
Ezt nem hiszem el! Valami gameshark code lehet! Nem létezik, hogy 2 lv3-as karival ideáig eljut!

Seth
vagy vanITTegy Low level guide, 1-2 leveles emberkékkel megöli ...lol, csak tudnám hogy a rákba jutott el idáig úgy, hogy szinte nem is ölt le sok mob-ot

Yazmat spoiler!

BOSS : Yazmat
HP : around 50,000,000

The last Mob Hunt mission, it's located in Ridorana Cataract, the round section
at South where knowing as Colosseum. You must complete all other Mob Hunt
mission and defeat Doom Dragon optional boss, then back to Clan HQ and talk
to Monblanc to get this mission.

Yazmat knows to send many negative status anytime, prepare to cure Petrifying,
Stop, Slip. Also prepare some Phoenix Down to revive your team from time to
time, Yazmat attack can send Death to your team randomly. After half of its
life, it will raise up defence and attack power. Same time, it might cast
Reflecga spell to you, make sure don't cast the healing spells if you have
Reflect status. To reduce the damage of Cyclone Tornado, you can equip the
Poncho (light equipment) when it's going to perform this move, it can reduce
50% damage of Wind elemant attack. Since it's like Doom Dragon, so you can flee
from the battle to heal your party with the Save Crystal, just be sure Yazmat
is not in Regen status when you leave.

Seth
és ez egy Hunt??? oh my god, errõl láttam videót amikor egyedül Vaan-nal lealázta, azt hogy a francba csinálta, ha még 3-an is nehéz? OO

Vajon mi a megfejtés? Mindjárt megyek gamefaqra ötletért!

Afe
Omegával még nem, mert elõtte le kell nyomni ezt a Yazmatot akinek csekély 50,000.000 hp-ja van!!!
az elsõ 2óra nagyon pite, megnéztem egy filmet közben<#idiota>
az utánna lévõ 1-1,5 órába már oda kell figyelni rendesen.
de amikor eljutottam oda, hogy 4csík hp-je volt hátra, fogta magát és sorozatba kiírtott mindenkit. még csak esélyem se volt feléleszteni õket. behoztam az uj karaktert már zúzta is le abban a pillanatban...puzi

BOSS : Omega Mk.XII
HP : around 12,000,000? Vele harcoltál ?
<#vigyor1>

Afe
b@ssza meg a SQUARE ENIX azt a Yazmatos qrwaa....<#mf1><#falbav><#mf1>

nem elég hogy végtelen-1 hp-t adnak neki, de ráadásul még olyan g.cire csinálják, hogy az uccso millió hp-nál már sorozatba nyomja a kivédhetetlentutihalál multiattackot<#duhos2>

elb@sztam 3órát feleslegesen.

Tyler Durden
Tárgytalan, 2. leverése után müxik.

Tyler Durden
Levertem az elsõ demon wall-t, a kérdésem az lenne, hogy a mögötte lévõ drágakövet csak késõbb tudom kiszedni a helyérõl?

A Necrohol of nabudius-ban, hogy lehet az ajtókat kinyitni?

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

sziasztok tudnátok nekem küldeni az ffxII-hõz magyar leirást?
Tyler Durden
Thx a választ, megsasolom a linket.

Írjátok le légyszi hogy lehet bejutni henne mines titkos részére köszi-
dinomano
Jah, 6osbol egy feljavitas jo lenne... SNES-emun toltam picit az elejet, az tetszett...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Alapvetõen ezeket használtam/használom amíg nem ismertem ki a rendszert. GYanítom, h a köv végigjátszásnál már erõsen módosítom majd ezeket, mert a rendszer hihetetlenül flexibilis, ez meg csak azt használja ki, amit egy sztenderd ff-ben eddig kézzel csináltál: karakter kapmó=phoenix down, leggyengébb monsztát attack, stb.
Varázsló, és támogató karit szeretnék építeni majd, egy jó durvát. Azon majd még agyalok, ha van vmi majd megosztom.
http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/final_fantasy_xii_lic_gam_build.txt

Tyler Durden
Ki milyen gambiteket használ a karaktereivel? Gondolok itt fõleg a végjátékra../húzósabb boss fightok stb/

Seth
ha a 6-ot megcsinálnák így feljavítva az isten lenne

Azértis kéne ds mert sok finaél rész jelenik meg rá engem meg kimopndottan érdekelnek😊
Seth
jó graf?? én nem láttam ingame jelenetet csak cg-t, amibõl semmi nem derül ki (ráadásul ahogy Penelo tekereg,az sehogy sem illik hozzá ^^, de legalább úgy tûnik kis szerelmi szál lesz benne ahogy egymásba kapaszkodtak meg néztek a végén,úgyhogy örülhetnek akinek ez hiányzott)

bazzzz és iylen jó grafja lesz?hmmmm asszem bekéne ruházni egy ds-re😊
Seth
Nintendo DS-re készülõ folytatás vagy elõzmény(ezt nemtom pontosan) Vaan-nal és Penelo-val a fõszerepben

http://www.square-enix.co.jp/ff12rw/

Ez mi???Errõl nemis hallottam
Tyler Durden
Köszi, elsõre nem használtam aztán eszembe jutott hátha, azért thx (:

Tyler Durden
Ehh közben megvan, használtam rá azt a bogyót amit szedtem és tönkre lehetett verni..

Meg kell szerezned egy virágot és gyerekjáték legyõzni ha használod rajta !

Tyler Durden
Most tartok a Tomb Of Raithwall elõtt lévõ bossnál /Garuda assze/. ELsõre kifektette a csapatomat, alig ütik az embereim. Az ilyen repkedõs nmy ellen állítsak be ranged fegyverrel rendelkezõ karaktereket plusz vkit aki healeli õket?

Á Henne minest vagy Pharos alagsorát Õ sem bírja …. 😊