Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze csak ott mûködik ahol a pályán van a kristály pl Giza Plains.
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Tyler nem értem miért gáz, ha egy 10 éves is ezzel játszik inkább ezzel, mint pl. a fater szolgálati Berettájával 😊
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
ha ezt tudom..
Nem tudom ……Szerintem a lõszer az extra.
többféle módszerrt láttam.
van aki a reversevel kombinál és így folyamatosan gyógyulnak, de ezt folyton rakni kell rájuk mert kb 15mp-ig hat.
van olyan is aki a berserkre esküszik. meg olyan is aki a 2õt kombinálja.
ez a fickó lemászott a lépcsõre, így nem éri el Yazmat karma, de emiatt sokkal többet nyomja a kivégzõ specialt.
b@sszus fogadni mernék, hogy simán el lehet menteni közben és nem tölti vissza a hp-t.
PSN ID.: Beegabor
csak az a baj, hogy ha történetben nem haladsz semmit, akkor a helyszíneket se tod megközelíteni. max ha végigrohansz a gamen a mobokat kikerülve a fõellenségekkel végig kínlódva.
szal elvileg talán. de az tuti, hogy az emberkének nem ez az elsõ köre a játékkal.
A másik kérdésem pedig az lenne hogy hol tartok most kb a játékban??A felénél???
Eddig 31óra a játékidõm.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Ezt nem hiszem el! Valami gameshark code lehet! Nem létezik, hogy 2 lv3-as karival ideáig eljut!
BOSS : Yazmat
HP : around 50,000,000
The last Mob Hunt mission, it's located in Ridorana Cataract, the round section
at South where knowing as Colosseum. You must complete all other Mob Hunt
mission and defeat Doom Dragon optional boss, then back to Clan HQ and talk
to Monblanc to get this mission.
Yazmat knows to send many negative status anytime, prepare to cure Petrifying,
Stop, Slip. Also prepare some Phoenix Down to revive your team from time to
time, Yazmat attack can send Death to your team randomly. After half of its
life, it will raise up defence and attack power. Same time, it might cast
Reflecga spell to you, make sure don't cast the healing spells if you have
Reflect status. To reduce the damage of Cyclone Tornado, you can equip the
Poncho (light equipment) when it's going to perform this move, it can reduce
50% damage of Wind elemant attack. Since it's like Doom Dragon, so you can flee
from the battle to heal your party with the Save Crystal, just be sure Yazmat
is not in Regen status when you leave.
az elsõ 2óra nagyon pite, megnéztem egy filmet közben<#idiota>#idiota>
az utánna lévõ 1-1,5 órába már oda kell figyelni rendesen.
de amikor eljutottam oda, hogy 4csík hp-je volt hátra, fogta magát és sorozatba kiírtott mindenkit. még csak esélyem se volt feléleszteni õket. behoztam az uj karaktert már zúzta is le abban a pillanatban...puzi
HP : around 12,000,000? Vele harcoltál ?
<#vigyor1>#vigyor1>
nem elég hogy végtelen-1 hp-t adnak neki, de ráadásul még olyan g.cire csinálják, hogy az uccso millió hp-nál már sorozatba nyomja a kivédhetetlentutihalál multiattackot<#duhos2>#duhos2>
elb@sztam 3órát feleslegesen.
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Varázsló, és támogató karit szeretnék építeni majd, egy jó durvát. Azon majd még agyalok, ha van vmi majd megosztom.
http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/final_fantasy_xii_lic_gam_build.txt
Ez mi???Errõl nemis hallottam