2373
Final Fantasy XII
  • Tyler Durden
    Jaja ottvan, csak a sztoriban nem tartok még ott, hogy lehessen venni, de sebaj majd holnap. Gilgameshtől összelopkodom a genji cuccokat, 10-15 lvl up és teljesen okés lesz a party.
  • Afe
    aham azt már tényleg Ridorana után, ha jol emlékszem Dalmasca Eastersandban.
  • Gábor
    Azért tudom, mert mikor először megvettem még nem volt szükségem az állandó használatára, csak bossoknál, sőt még drágállottam is az mp ktget.
  • Gábor
    Talán pharos után.
  • Afe
    igen? lol akkor ezt benéztem, mert én már csak utánna vettem meg :DD
  • Tyler Durden
    HJa a spell nekem is megvan, de még igy is sokat esik szegényke..
    TÉnyleg Hastega-t mikor lehet megvenni, meddig kell eljutni a sztoriban?
  • Tyler Durden
    Nahh akkor ott lerakom. Amúgy a mai nap kb tömör szívás volt. lvl 56on Fafnirt nem tudtam leverni, kb 10% hpja megmaradt. Ezután elmentem Giruveganba leverni a Piscodemont, gondoltam ha már ott járok megszerzem az ultima espert. Nahh 17es waypoint fele menet vertek agyon vmi lvl 62es mobok /itt már azt hittem agyvérzést kapok/. Mondom akkor megsasolom Montblanc-t. Megadta a Gilgamesh-es küldit. 1es csatánál leverem, jelenleg a 2es előtt van mentve, de a lvl 59es embereimet megrakja. Szal holnap asszem felmegyek Ridonaraba /mindenkin xp duplázos accessories/ és otthagyom ezt a kopaszt. Hja meg keresek vmi durva helyet, ahol jön az xp és feltápolom magamat min lvl70re..
  • Gábor
    Téves, bubblet pharos előtt kapod jóval!
  • Afe
    Pharos at Ridoranaba ha felmész a tetejére, ő már nem jön le onnan veled.

én Fafnirt vele nyomtam le kb70 levelen volt mindenki. bubble kötelező + gambit beállítás anyavajákra. ennyi.
    btw ő volt az első ellenfél akinél azt mondtam hogy ez lehetetlen, ettől keményebb nincs. persze azóta találkoztam sokkal erősebbekkel is.
    Q- t a game felétől nem is használtam, csak a gambitba állítgattam csata közben, és tökre élveztem :)

ja és Reddas-al pont ez a gond, hogy castolni a bubblet csak Pharos után tudod amikor már nincs veléed:(
  • Tyler Durden
    Afe 1 kérdés. Ez a kopasz buzeráns pirate mikor kopik le a partytól? Kezd elegem lenni belőle, csak hátráltatja a csapatomat, rájöttem 3 emberrel a húzós fightok könnyebbek, mint ezzel az irányíthatatlan balekkal..
  • zsolt2800
    Jaja elmulik egyidő után,csak várni kell és néha gyógyitani!
  • Afe
    émeg azt nem értem mit variáltok annyit vele. emlékeim szerint egy idő után elmullik az immunitás és ujra lehet bántani.
  • Tyler Durden
    Akkor már baszhatja ha immunis minden szarra, az előtt tolod be neki és megy a levesbe gyökérnek. Elsőre engem is lekalapált anno, majd mielőtt benyomta volna ezt az immunos köcsögséget kapott egy 35k-s q-t és megfeküdt.
  • Seth
    olvastad amit írt?? vagy 40 quickeninget rányomott
  • Tyler Durden
    Bio nélkül is le tudod verni. Hp-ja lemegy kb 30% körülire, akkor told be neki a mist knack-t azt kalap.
  • Gábor
    Ha visszaolvastál, akkor tudnod kéne, hogy bio a csodafegyver ellene!
    Ez a negyedik válaszom ugyanerre a kérdésre....
  • chicco24
    Itt valaki írta hogy a Trickster nevű 5ös szintű mob huntbál le kell verni az életerejét majd utánna ha immunis lesz mindenre akkor mist knack támadásokkal kivégezni. NAGY FASZT.
    Leverem az életerejét.Marad neki kb 2Hp!!!!! DE Immunis lesz mindenre.
    Benyomok neki egy 4 es limitet. Semmi. Majd a következő emberrel egy 7es limitet. Semmi. Majd egy 17es Cataclysm limitet. Meg sem érzi. MIVAN???
    Majd egy 11es limitet. Semmi. És végül egy 7es limitet. Semmi.
    Mi a trükk??
    Ezért volt jó az FF7. Ott ha volt egy geci csaló szörny akkor bebasztam neki egy phoenix down és kifeküdt a tetű. Itt még azt sem lehet.
    Faszomba az egésszel:)
  • Jagi
    Valaki tudja, van ról a új infó, hogy mikor lehet "bótba" kapni (ha germanyben megjelent már akkor nem érdekel)?
  • Tyler Durden
    Nahh most tartok ott, hogy a gambiteket át kell állítanom. 1xűen van 1-2 dolog ami a játék végefelé használhatatlan. Ilyen pl a Decoy nevezetű spell. Baromi jó dolog lenne, hogy téged üt az ellenfél, de sajnos ha 1 hosszabb csatában leesik, akkor legritkább esetben tudom magamra egyből visszarakni. Most harcolok Fafnír ellen, és mikor leesik a Decoy nem ritka, hogy 4-5 alkalommal kell castolnia, mire végre nem missel a spell. Magasabb szinten kevésbé fogják misselni az emberek, vagy ez végleg ilyen használhatatlan lesz?
  • Tyler Durden
    Fafnírt nevű sárkányt milyen szintű karakterekkel érdemes megpróbálni? Lvl 56os emberkéimmel 2x nekimentem, de mind 2x elkalapált.
  • Afe
    irtam lentebb, hogy pecáztam, de annyra sz@r mikor 6-8 kombót kell beütni időre. az még megy mikor vízszintesen halad a kiírás, de mikor fentröl-le v vissza na ott olyan kevés az idő, hogy fel se bírom fogni mit kellene nyomni. és többszőr perfektre kellene halásznom, ami azt jelenti, hogy nem szabad hibázni 1x se.
    öreg vok má az ilyesmihez:(
  • Tyler Durden
    Nahh mégvmi, azt nem spammelem a fórumot. Ez a canopi jar honnan szerezhető meg mire jó?
  • Tyler Durden
    Faxom, hogy nem lehet szerkeszteni..

Szal a rare monsterekkel meg úgynézem más sincs megelégedve: i still need to get 3 scarletite... can't find that rare tortoise (aspidochelon) in the cerobi steppe

Mindenki más módszerre esküszik, de ahogy a hozzászólásokat nézem, ezt elég idegtépő lesz összeszedni..
  • Tyler Durden
    Srác ilyeneket ír Tournesol hozzávalókról:
    I found fishing the Scarletite way easier, it's at the -Den of the River Lord- fishing spot. You get that spot after finding the Cactoid Bond at the Upstream (have to be patient there, random it's treasure from perfect fishing) and the Cactoid Commendation at the -Secret Shoal- (the new fishing spot after you get the Cactoid Bond). For the Cactoid Commendation, just get a perfect fishing at the -Secret Shoal-.

Once you get those two Cactoid things you can get the -Den of the River Lord- fishing spot. I fished 8-9 times in the Den and got 4 Scarletites immediately.

• Afe
    van 80 rare monstra akik csak ugy feltünnek random szerűen ha akarnak.
    jó cuccok vannak náluk meg ilyesmi. nekem 40-50 db van már,de tök felesleges sztem. pont azok nem jönnek elő akire vadászok.

csináld a Tournesolt, hátha neked össze jön. nekem csak ezzel a Scarletite-el van gopndom a többi loot sima ügy.
  • Tyler Durden
    Huhh pont most kerestem én is ilyen faq-t a Tournesol-hoz. Azt mondod ennyire szopolda összerakni? Pedig már beterveztem, hogy összerakom.. Ez a rare mobos történet, hogy müxik, a sima huntokon kívül is adnak mobhunt küldiket vagymi?
    Pecázással még szintén nem találkoztam, szal érdekelne az is, hogy merre van.
  • Afe
    sztem is. dugják fel maguknak a Zodiac Spearjüket az összes random treasureval meg random rare monsterrel 1üt :)

már azt is megbántam, hogy belefogtam a Tournesol lootok keresésébe.
    kellene 3 Scarletite de a mob b@szik dobni , pedig leöltem v 500x.
    aztán kerestem a rare mobot hogy lopjak tölle, de 2óra járkálás után se jött elő.
    végül vki írta Gamespoton, hogy a pecázásból simán meglehet szerezni.
    pecázzok v 3órát, be is jött a Master Den szint, ahhol már8 kombót kell beütni, de ez már meghaladja a képességeimet. szal lehet, hogy hanyagolom:(
  • Tyler Durden
    POnt most akartam írni, köszi a helpet igy meglett. Fasza, hogy a faqban teljesen más helyet írt..
  • Tyler Durden
    Hja ugyanezt mondom én is, szarok a farmra, elleszek a spear nélkül..
  • Afe
    beteleportálsz Sochen Cave Palacebe és jössz lefelé Temptation Eludedig.
    nekem nem volt semmi komplikácio a hunttal, csak simán ott volt.
  • Seth
    ezt a ne nyissunk ki bizonyos ládákat akkora baromságnak tartom, ki a franc jönne rá ilyenekre???
  • Tyler Durden
    Várjál pontosan mi a terület neve? Faqban ezt írják --> Sochen Cave Palace, The Acolyte's Burden, namost itt 1 darab mob nincsen, csak az északi részen egy save crystal, zonáztam ki be jobbra balra de sehol semmi..

Zodiac Spear:

The reader is aware of the prerequisites for obtaining the Zodiac Spear from the Necrohol of Nabudis. Since this doesn't take all that much effort to write out, I will indulge you all and list them right now.

In order to gain easy access to the Zodiac Spear (Attack +150), one of the best weapons in the game, you must NOT open certain treasure chests. They are listed as follows, in CHRONOLOGICAL order.

1. At the southern end of Rabanastre Lowtown, do not open the chest that sit in front of Old Dalan's house.
    2. In the Rabanastre Palace Cellar, do not open the treasure chest(s) that sit in the southeast corner of the map. There are either one or two chests that may appear there. Do not open anything in either case. Other guides say that the chest with the Elixir is the one to avoid, but that chest is not guaranteed to show up. Just play it safe and don't open anything you see in the southeast.
    3. In the Nalbina Dungeons, do not open any of the treasure chests that appear in the room where you get the map for the area and regain your equipment (Confiscatory).
    4. At the eastern-most section of the Phon Coast (Vaddu Strand), do not open any of the 16 chests that are there.
  • Afe
    pedig nekem ott volt 1ből a Temptation Eluded tágasabb területén.

mijaz a Zodiac spear?
  • Tyler Durden
    Én igyexem elsőre mindent megcsinálni, persze van amit már buktam /Zodiac spear/, másról 1előre nem tudok.
    #1978-ra nincs vmi 5leted? Faqban amit írnak helyet, ott kurvára nincs ez a teknős, kb megb@szott az ideg, hogy kb 5 órán át mászkáltam ott és sehol senki..
  • Gábor
    Újrakezdtem cca 130h játék után anélkül, hogy a Bahamutra fel mentem volna.
    Most egy páran vakarjátok a fejeteket biztosan, de én a FF-ben azt szerettem, ha a rendszert "kijátszhatom", pl korán sok pénz, xp, varázslat, cumó, stb.
    Úh találtam egy jó faq-ot, ami a játék elejétől a fentiekhez hasonló tippeket ad, plusz még azok a dolgok, amiket észrevettem játék közben.
  • Tyler Durden
    Darksteel nevű teknőst kellene levadásznom Sochen Cave Palace-ben, de nem találom. Kb 4 órája járom a területet és sehol senki, kell vmi speciális dolgot véghez vinni, hogy megjelenjen?
  • sasa79
    Légyszi írjátok le ,hogy a Clan primerben a Sky Pirates den mit jelent.
  • taron
  • sasa79
    A Dalamaskában lévö barheim kapuhoz hol lehet megkapni a kulcsot?
  • Afe
    aha, csak itt stage-nek írta ha jol emlékszem