2373
Final Fantasy XII
-
#2093 Vágom, sajna ritkán van ott, szal kell tenni pár kanyart.. -
#2092 nemhiszed el,elsőre sikerűlt,persze előtte akárhányszor voltam itt nem volt láda,érdekes
-
zsolt2800 #2091 Kösz a válaszokat.A sztoriban most győztem le Cid-et. -
#2090 Ultima blade-t igen. 2es szinten van ék-i sarokban rejtett fal mögött. Bemész a rejtett falon, szemben mindig ilyen dragon lich van, bal oldalán van a láda. /türelmesnek kell lenni, nekem kb 8 próbálkozás után volt ott a láda, de akkor fixen benne van a kard/. Ribbont viszont még nem találtam, jelenleg henne mines titkos részén keresem a rare ládákat, hátha ott van.. -
#2089 subterra ládáit nyitogattam 2 órán keresztűl egy ribbon vagy ultima blade reményében de mindhiába...:(
Nektek sikerűlt már vmelyiket beszerezni? -
#2088 Pénzt hol érdemes a végjátékban farmolni? -
#2087 Telekinesist már Giruvegan után lehet venni a faq szerint. -
#2086 Site 11 key pedig ott kellene legyen, 1 csávó áll a másik ül háttal a sziklának és ott van mellette egy ilyen csillogó bizbasz. A sztoriban hol tartasz? Nekem Pharos at Ridorana után ott volt a boltban a telekinesis.. -
zsolt2800 #2085 Valaki segitsen! Nem találom a site 11 key-t.Tudom,hogy a phone coast-on kéne lennie,de nekem nincs ott semmi a fekvő ember körül, az antilon huntot is megcsináltam,de kulcs sehol.Ja és a telekinizist sem tudom megvenni a relytett boltban, csak ethert árul a csávó vagy az elött is meg kéne csinálni valamit? -
#2084 Jaja van nála napraforgós, majd megsasolom ha végre meglesz.. (:
Mosmophoran Highwasten merre kell menni a chockobóval? Ami villogó felkiáltójel van a térképemen dk fele, oda még madárkával se tudok elmenni.. -
#2083 BTW ezt a Tournesolt mintha láttam vna Gilgameshnél. ilyen hullámos élű, napraforgós kard. nekem a Tolo Sword jobban tetszik, csak az sokkal lassabb a Holy strike miatt. -
#2082 a sima moboktól, a raremobokat nem bírtam kivárni.
egyedűl a Scarletite-t pecáztam ki, mert az Emeralditan mobból csak 1 volt azon a területen és 1dbot se dobot akárhányszor öltem le.
a pecát meg teljesen +kedveltem. már kivülről fujom a leghosszabb kombókat is :) -
#2081 76 jelenleg. Kiv leszek igy behemoth mennyire fog menni..
Tényleg, ha nem hadititok, honnan farmoltad a cuccokat a Tournesolhoz? Vágom Faqban leírják, hogy mikből eshet, de kiv lennék te miből farmoltad, lassan én is rászánom magamat.. -
#2080 de te most hanyas szinten vagy? mert el tudom képzelni, hogy az a Pylaster az én 99es partymat nem bántaná ennyire. szal csak viszonyitás kérdése :) -
#2079 Excaliburt akkor ma megppróbálom összeszedni. Pylaster ebben a pillanatban halt meg, még 1 bubble övvel már piti volt a csata. Amúgy ragelve 7200-at is ütött. -
#2078 Nem is néztem, hogy a piacteres emberke a klán embere, pedig rakatszor vásároltam ott, ehh.. -
#2077 nem tudtál a hunter klán emberéről ott a piactéren?? pedig nem1x mondják, hogy ha van vmi új cucc ott -
#2076 ja nagyon pite enemy, legalábbis nekem olyannak tünt mint egy VI-os huntmob. elején néztem, hogy 5mpként lövi a lézert, de mire észbe kapott már alig volt hp-je :)
Excalibur meg azért vicces mert a múltkor v. 50x bementem arra a helyre és semmi, most meg 1ből beadta.
Bahamuttól nem is számítok nagy ellenállásra, csak kiváncsi vok rá hogyan néz ki ebben a részben. -
#2075 Namost ez lol, a sima nullahúsz hunt Pylraster nem 1x üt 6k körül ragelve az embereimre, ennél 1k-val tud többet a játék "legtáposabb" ellenfele? Nevetséges..
Excaliburért érdemes már korábban elmenni? Most gondolkozom rajta, hogy elkezdem összesedni az espereket, azt ha már ultimához megyek, akkor beugornék a kardért is.
Bahamut imho esélytelen lesz ellened, sztori bossok általában nem jelentenek kihívást /tisztelet a kivételnek/. -
#2074 na ma végre rászántam magam és megkerestem Omegát.
őszintén szólva kicsit csalódtam benne. kb olyan küzdelmet vátrtam mint Yazmatnál, de elég hamar ki lehetett ismerni, mivel mindössze 1(!!) féle támadást nyomott egész végig. annyi hogy sűrün támad és az elején 4-5, a végefelé 7 ezret sebzett, de semmi extra attack v bármi.
szerencsém volt, mert utközben sikerült felszednem az Excaliburt, így a Tournesollal meg egy Ultima Bladevel hamar lekalapáltam az életét.
megvettem a Wyrmhero Bladet(Tolo Sword) is, de már kicsit feleslegesnek érzem méltó elenfél híjján.
holnap majd meglesem ezt a Bahamut bosst, így 210 óra után talán már be is fejezem a játékot :) -
#2073 Próbáltam, de legalább még 1 embernek fixen kellene, az a baj, ha behalnak, akkor ha alapból rajta van az öv túlél 1 ütést /4-5k hpval kelek ha öv van rajtam/, ha magamra kell castolni, akkor meghalok mire odaérne a spell.. -
#2072 Hmm akkor piacot megsasolom thx (:
A dög kint sétál Pharos at Ridorana-nál. Asszem a hydro vagy milyen nevű boss volt a bejáratnál, nahh ott császkál ez a TRex. Nem 1 nagy szám, kb fele hpnál elkezd bevadulni /dupla akkora lesz a szintje meg még vmi/ a legvégén pedig beragel, nekem sajnos ezt még nem sikerült túlélni.. -
#2071 Namos lehet hüle vagyok, de a hunter klánban nem találtam boltot. -
Gábor #2070 Miért nem teszed be Gambit-be? Jobb, mint az öv. -
#2069 nekem is ez hiányzik,hol van ez a dög?
rabanastre piacnál van egy árus aki árul egykét hasznos tárgyat és varázslatot,többek között bubble beltet is... -
#2068 a klán bazárban kellene lennie nem? legalábbis úgy olvastam asszem gamefaqs fórumon -
#2067 Nahh sztoriban Bahamut torony van már csak hátra, úgyhogy nekiállok megszerezni pár cuccot, meg befejezni a maradék huntokat. Huntokról jut eszembe, az uccsó huntok már elég durvák, jelenleg a Pylrasterrel szívok, végén a rage-t vhogy nem sikerült még túlélnem, pedig alig maradt 1 hajszál hpja.. Bubble belt kellene még, de csak 1 van amit rewardként kaptam, lehet azt 1általán venni? -
#2066 Közben megvan, mondjuk azt nem értem mi értelme van a játék végén a potoknak, kb a kutyát nem érdekli az LP.. -
#2065 Thx, gondolom akkor a secret shopnál lesz. Még 1 kérdés, magic potokat itt, hogy lehet legyőzni, elixirt kell dobni nekik, mint az ff7ben? -
Gábor #2064 Nézzél meg egy térképet a necroholról. -
#2063 Thx. Hmm létezik, hogy én még nem találkoztam vele, merre van ez a fószer konkrétan? -
Gábor #2062 Baknamy merchant, ha jól emlékszem. -
#2061 Telekinesis skillt nem tudja vki /melee attack működik ranged-ként/, hogy hol lehet megvenni? -
#2060 Nekem bejön, ha kiveséztem a játékot, lehet neki indulok még 1x, ezekkel a nehezítésekkel (: -
Gábor #2059 Senkinek nem tetszik az általam belinkelt forced class challenge? -
#2058 Franc, hogy nem lehet postot editálni, közben megvan.. -
#2057 Létezik, hogy a subterra gyűrűkön a mobok nem dobnak black pearl-t, ha már végeztünk itt a sztorival? Huntot kellene csinálnom, de így nehéz lesz.. -
#2056 Nahh Gilgamesh down. Végre felszereltem emberkémet a legújabb divat szerinti Genji cuccokba -
#2055 Thx megsasolom. -
zsolt2800 #2054 Köszi!