Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler Durden
Próbáltam, de legalább még 1 embernek fixen kellene, az a baj, ha behalnak, akkor ha alapból rajta van az öv túlél 1 ütést /4-5k hpval kelek ha öv van rajtam/, ha magamra kell castolni, akkor meghalok mire odaérne a spell..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Tyler Durden
Hmm akkor piacot megsasolom thx (:
A dög kint sétál Pharos at Ridorana-nál. Asszem a hydro vagy milyen nevû boss volt a bejáratnál, nahh ott császkál ez a TRex. Nem 1 nagy szám, kb fele hpnál elkezd bevadulni /dupla akkora lesz a szintje meg még vmi/ a legvégén pedig beragel, nekem sajnos ezt még nem sikerült túlélni..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Tyler Durden
Namos lehet hüle vagyok, de a hunter klánban nem találtam boltot. <#wow3>

Miért nem teszed be Gambit-be? Jobb, mint az öv.

DoNorBi
nekem is ez hiányzik,hol van ez a dög?
rabanastre piacnál van egy árus aki árul egykét hasznos tárgyat és varázslatot,többek között bubble beltet is...

Haverok, Buli, Fight Club!

Seth
a klán bazárban kellene lennie nem? legalábbis úgy olvastam asszem gamefaqs fórumon

PSN ID.: Beegabor

Tyler Durden
Nahh sztoriban Bahamut torony van már csak hátra, úgyhogy nekiállok megszerezni pár cuccot, meg befejezni a maradék huntokat. Huntokról jut eszembe, az uccsó huntok már elég durvák, jelenleg a Pylrasterrel szívok, végén a rage-t vhogy nem sikerült még túlélnem, pedig alig maradt 1 hajszál hpja.. Bubble belt kellene még, de csak 1 van amit rewardként kaptam, lehet azt 1általán venni?

Tyler Durden
Közben megvan, mondjuk azt nem értem mi értelme van a játék végén a potoknak, kb a kutyát nem érdekli az LP..

Tyler Durden
Thx, gondolom akkor a secret shopnál lesz. Még 1 kérdés, magic potokat itt, hogy lehet legyõzni, elixirt kell dobni nekik, mint az ff7ben?

Nézzél meg egy térképet a necroholról.

Tyler Durden
Thx. Hmm létezik, hogy én még nem találkoztam vele, merre van ez a fószer konkrétan?

Baknamy merchant, ha jól emlékszem.

Tyler Durden
Telekinesis skillt nem tudja vki /melee attack mûködik ranged-ként/, hogy hol lehet megvenni?

Tyler Durden
Nekem bejön, ha kiveséztem a játékot, lehet neki indulok még 1x, ezekkel a nehezítésekkel (:

Senkinek nem tetszik az általam belinkelt forced class challenge?

Tyler Durden
Franc, hogy nem lehet postot editálni, közben megvan..

Tyler Durden
Létezik, hogy a subterra gyûrûkön a mobok nem dobnak black pearl-t, ha már végeztünk itt a sztorival? Huntot kellene csinálnom, de így nehéz lesz..

Tyler Durden
Nahh Gilgamesh down. Végre felszereltem emberkémet a legújabb divat szerinti Genji cuccokba <#vigyor>

Tyler Durden
Thx megsasolom.

Köszi!

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Körözzél a három subterra gyûrûn. Az egyiken majd szembe jön.

Tyler Durden
De igen, kb 50-60-as chaint csináltam ott, de utána kifogytak.

A Roblon körül sose fogynak el a csontik?

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Tyler Durden
Nem tudja vki Ixion nevû huntot merre találom Pharos at Ridoranan belül?

Seth
nem, nem vágom ^^
nem én csináltam, hanem Shenlong, tõle kérdezz

bocs, részben off leszek, de visszaolvasgattam jópár oldalt és nemtaláltam hasonlót. szerintetek lehet írási hiba az hogy gyakran akad, és sokat tölt a játék? mert van régi cd-m ami ezt csinálja, de ez 3 napos, és a játékok zömével nincs gond ( tehát nem a konzol szarakszik )

Jagi
ugyeugye 😊

Afe
milyen igaz. kellene már ide egy jókis baner, benne a gamefaqs-os linkekkel, térképekkel.
Seth te vágod az ilyesmit. ha jól emlékszem a Dirge of Cereberus topikodban láttam szép FF banert<#vigyor3>

Ok sikerült, nagyon szépen köszi.
Tyler Durden
Nálad van mint item, szal accessories slotba simán be tudod rakni..

Köszi, de hol találom azt a "dawn shardot"???
Tyler Durden
Hmm ezt se vágtam, de mindjárt elolvasom a travelers tips-t.

Seth
equippeld vkire a dawn shardot, aztán használd a kapcsolót (ez rémlik még régrõl 😄)

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! kb 2hete keringek, és nem tudok tovább jutni... The Stilshrine Of Miriam-nél(van egy nagy Butha szobor a terem közepén)hogyan kell tovább jutni?? Ha megnyomom a gombot, feltûnik 3zombi, gondolom velük kell csinálni valamit. A két oldalt lévõ lépcsõ alján is zárva az ajtó. Mit csináljak? Elõre is köszi a segítséget!
DoNorBi
okés

DoNorBi
eléggé,de átjött😉

Seth
igen, rosszúl emlékszel

Most újrakezdéskor Balthier, Ashe, Fran.
A Katana-nál a magic power a támadás erejének kalkulálásának az alapja! Hú de randa mondat! 😄
Benne van a traveler tips szekcióban a játékban.

DoNorBi
én ugy emléxem hogy a 7 és 8ban ugy volt de ezekszerint tévesen...

Seth
mindegyik final fantasy-ban így volt
dq8-on kívül(amit én nem játszottam még soha^^) mondj még egyet amiben lehet folytatni

DoNorBi
szerintem ez elég hülyeség a square-enix részérõl,minden mostani játékába igy van,nem értem miért nem lehet ugy megcsinálni mint a dragon quest 8ba,ott a sztori után azt csináltál amit akartál...

Seth
megölöd a fõbosst, aztán jön a credits,nem tudod folytatni

ha valaki végigvitte a sztorit akkor utánna nem lehet már tápolni és huntolni tovább?
vagy a legutolsó mentésnél kell még megcsinálni ami maradt?

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

DoNorBi
nem akarok hazudni de asszem én 50 környéki levelen vertem le a szigoruan a csajokkal,késõbb olvastam egy faqba hogy nem hatnak a disable,sleep stb varázslatai ha nemtom pontosan leveled második számjegye mennyi,én pont jó szinten voltam mert ezek a cuccok nem hatottak rám...
11.key utáni nagy terûleten van,most igy emlékezetbõl nemtom jobban elmondani😛
gilgameshnél használj bubble belt-et és a berserk se haszontalan fõleg reddasra ha még használod a csapatba ugy gyerekjáték lesz kis túlzással😛

Tyler Durden
Nekem sincs már sok hunt hátra. Tényleg 1 kérdés Diabolost hol találom? Lhusu mines-ban néztem a site 11-en, de se híre se hamva..
Jaja helmet és armort be fogom húzni Gilgameshtõl, de szerintem lvl 70-75 elõtt nem megyek vissza, upgradelem a cuccokat is amennyire lehet, utánna szerintem nem lesz olyan kemény lecsapni. /lvl59-en még Enkidut a kutyáját se tudtam lecsapni/

DoNorBi
mármint gilgamesh második formájától tudok elcsorni

DoNorBi
balthier-nek van egy 50 sebzésû puskája arról olvastam több faq-ban is hogy azt érdemes megszerezni,télleg olyan erõs?

DoNorBi
nem azt tudom hogy mikor van vége a sztorinak csak azt nem hogy onnan lehet folytatni a játékot avagy a fõellent elötti mentést lehet csak folytatni...
még a genji helmet is felpakolgatod a gloves mellé az a ultima combo😊Igaz most jutt eszembe azt a második probálkozásnál tudod megszerezni majd.
Én az öszes huntot megcsináltam idáig amit lehetett,nekem nem ad többet csak reddas kiválása után gondolom.

DoNorBi
neked ki a 3 fõ embered?
a magic power-nek mi a köze ehhez,nem a strenght kell nézni az attack-nél?<#fejvakaras>

Tyler Durden
Te nemtom itt van e vége a sztorinak, /csak a kopasz kalózt akarom lerakni, mert halálra idegesít/ nekem 80 óra a játékidõ, de huntból csak 37 körül vagyok /Gilgamesh sincs meg hurka vagyok hozzá/. Jelenleg 62es minden emberem, most tápolom õket felfele, 75ig meg se szeretnék állni.
Amúgy köszi a választ, ezt nem vágtam, hogy katanákkal lehet legjobban kombózni. Akkor gyak Gilgameshtõl a Masamune és mellé a Genji gloves /nagyobb esély arra, hogy többet üssél/ az ultra kombó? Tournesol-t most ne számoljuk..