2373
Final Fantasy XII
  • chicco24
    Azt nem lehetne csinálni hogy a felsőbb szinteken begyűjtöm az orbokat majd utánna megyek le. Mert a felsőbb szinteken könnyebb ellenfelek vannak:)
    Akkor azért nem találtam azt a varázslatot,mert én mindig privát repcsin mentem:)Ezért nem tudtam hogy milyen repcsin levő árusra gondol a faq.
  • Afe
    pedig 2 árus is van a repülőn. csak ne a privát repcsit vállaszd.

itt van, hogy hova mennyi Black Orb kell:
    B1F - South-West 6, South-East 3, North West 9, North-East 18
    B2F - South-West 18, South-East 15, North West 9, North-East 15
    B3F - South-West 12, South-East 27, North West 21, North-East 15
  • Tyler Durden
    1xű összeszedni az orbokat. Minden szinen van 4 bejárat, ek, eny, dk, dny. Ezeken belül, ha megölsz egy mobot van rá esély, hogy dob black orbot. Ha mákos vagy, akkor lehet találni greater black orbot is /nem biztos, hogy pontosan ez a neve/, ahhoz meg ölni se kell, simán kiszúrható szép nagyobb fajta gömb. Én úgy csináltam, hogy elindultam a gate crystaltól lefele és végigírtottam minden szobát, ha para volt futás a lifthez, fel a gate crystalhoz, mentés és mentem le megint.
  • chicco24
    Akkor nem tudja valaki hogy honnan lehet megvenni a Syphon varázslatot??Azt hiszem hogy arcane magic és 4es vagy 5ös szintű.
    Kinyírtam az Ixion hunt mobot. Ahoz képest hogy csak 6os szintű hunt kurvanehéz volt. Még egy 6os szintű maradt:az pedig a God.
    Na ezt képtelenség. A leírás szerint kb 100db black orb kell hozzá. Ezt hol szedje össze az ember??Mert a Ridorana földszintjén abban a 4 szobában van összesen kb 4 db.
    Meg milyen szintű ellenfelek termelődnek újra és újra. Rámmásznak kb 20an egyszerre és azonnal végem pedig 62es szinten vagyok és 8ezres Hp val.
  • Tyler Durden
    Én is a bubble cuccra esküszöm, komolyabb csatában azt kell ráaggatni legalább 2 emberre. Mondjuk azért 1 ribbont igyexem majd beszerezni..
    Nálam is remedy, x poti, minden szír szar elleni cuccból 99, innentől kezdve, csak gambitban be kell állítani ami kell az adott csatára. Mondjuk most nincs szükség semmi trükkre, tápolódok a henne mines titkos részén..

• Afe
    + még a berserk reverse okosságot is meglövi :(
  • Afe
    nem vagy peches, mert nagyon ritka item. a külföldi forúmokon se lelik sokan.
    inkább Ronin mákos de nagyon, ha 2órán belül 2 db-ot is beadott neki a game.

BTW számomra már felesleges lenne , hisz nélküle is legyőzhetetlen vagyok :)
    komolyabb harcnál ugyis a bubble beltet kell feltenni. a nyavaják ellen megvettem mindenből 99db-ot, és a gambitba belőttem a területre jellemző negative statusok ellen, ha jön vmi egyből leszedik egymásról.
    ráadásul 99levelen már ritkábban hatnak ezek a nyavaják.
    de azért nem lehet rosz cucc :)
  • Tyler Durden
    Beszarok, ott kb 30x mászkáltam és sose volt semmi, nem gyengén mákos vagy../vagy én vagyok peches? (:/
  • Seth
    az jó,engem a stop,silence és disable idegesít csak, ja meg az oil
  • Ronin1350
    Immune to all negative status except Critical & Dead/KO'd. :)
  • Seth
    a ribbon most is minden ellen véd, mint a korábbi részekben? (atomtámadástól is véd? igen..nem attól nem véd ^^)
    Mert van egy két rohadt idegesítő státuszváltozás
  • Ronin1350
    Megvan a második. Henne Mines L alakú rész.
  • Ronin1350
    Pharos_Subterra/Abyssal
  • Tyler Durden
    Gratu (: Honnan sikerült szerezned?
  • Ronin1350
    Megvan az első Ribbon.
  • Tyler Durden
    Nahh tegnap elsőre lement Behemot King is, szegényke nem volt egy nagy szám, a rage-es raptorral sokkal többet szívtam. 7végén terveim szerint beadom a great wyrmet és megnézem az uccsó huntot is /bár lehet előtte ki kellene farmolni a cuccokat Tournesolhoz/. Pecázást is ki kellene próbálni, még azt se néztem, hogy hol kell nekikezdeni..
    Afe sztorit kipörgetted már?
  • chicco24
    Bocsi elírtam. Nem a scythe mert azt megvettem a necrohol of nabudis kereskedőnél,hanem a scypho nevű kellene.Milyen airship?
  • Afe
    Scathert Nabudis rejtett bótba, a storyban Pharos után.
  • chicco24
    Már minden varázslatot megvettem kivéve egyet: Scythe
    A leírás szerinte az airshipen lehet venni. Milyen airship-en???
    Én nem tudok egyetlen airship-et sem amin lehet vásárolni.
    Tudna valaki segíteni?
  • Tyler Durden
    Ok abysteeles helyet megtaláltam, akkor majd ott próbálok pénzt okosítani.
  • Tyler Durden
    Meg lassú is, 1xűbb itemből raiselni szerintem.
  • Tyler Durden
    Én nem nagyon adogatom el a lootokat, csak amiről tuttira tudom, hogy nem kell, cuccban szerintem 1 milla nálam is van, de lehet, hogy több. Az ilyen csontik szoktak jó bone-okat dobni, csak a legtáposabból még nem találtam olyan helyet, ahol fasza chaint lehetne csinálni.
  • DoNorBi
    phoenix helyett én az arise varázslatot ajánlom igaz fogyasztja az mp-t de cserébe maxra feltölti a kari életét is
  • Afe
    hát nem nagyon. Tournesol az 600ezer, de abból sztem 1et is elég összehozni. + még a lootok megvásárlásához párszázezer.
  • Afe
    én nem farmoltam soha külön csak a pézért, mert mindig volt bőven. a legtöbb úgy 2,5 milla lehetett.
    ha jól emlékszem henneben az abysteeles farmnál elég sok cucc összeszedhető.
  • Seth
    játék végén kell még pénz? vki itt említette , hogy nem tudja mire költeni,annyi marad
  • Tyler Durden
    nahh ezt nem vágtam, azt hittem csak 10k-ig számolja, akkor ez királyság.. (:
    Figy Afe 5let, hogy a játék végén hol érdemes pénzt farmolni?
  • Afe
    csak 9999 hp-t bír kiírni, de simán lehet több is. pl ha 6200-ra rádobom a bubblet, akkor 12400 lesz a max hp.
    kapsz egy kisebb sebzést és megmaradt a 9999, de a hp csík csökken.
    ugyan ez van a támadás erőségével is.
  • Tyler Durden
    Ebben a faqban választ találsz a kérdésedre: http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/final_fantasy_xii_b.txt
  • chicco24
    És hol tudom elkezdeni azt a küldetéssorozatot hogy megszerezzem azt a 3 medált?
  • Tyler Durden
    Limit fogalmam sincs, amennyit nyomkodsz (: HP 9999, bubble varival vagy övvel már simán ki tudod hozni..
    Magában a sztoriban nem is nagyon fox kihívást találni, azok a csaták a casual playereknek vannak, a HC rész a huntok meg a titkos dolgok megszerzése.
    3 ajtó van, egy küldisorozat után medálokkal tudod kinyitni. /2nél sima boss van, a 3.nál pedig maga a Chaos esper/
  • Ronin1350
    Köszi,megnézem.
  • chicco24
    Mennyi az elérhető max Hp és limit? Nekem most 8200 a Hp és 18as a max limit amit ki tudtam hozni.
    Elképesztő ez az FF12. A játékon simán végigrohanok szinte meghalás nélkül és a Huntok között meg kinyírnak. A Gabrath,Fanhrir,Cid hármast pl szinte életpótlás nélkül vertem le kb 3 perc alatt.
    Erre valami 7es hunt megszopat:))
    Még 2 kérdés:a necrohol of nabudis-ban hogy lehet kinyitni azt a 3-4 ajtót ami zárva van?
    Illetve van valami race-s aljáték balfonheim-ben azt hogy hogyan lehet elérni?Valami Rikki-nél lehet a Faq szerint de én őt sehol nem találom.
    És még egy utolsó kérdés?A faq-ban a collapse varázslat van ami ugye a scythe-nek felel meg?Mert a necrohol shopban azt tudtam megvenni.
  • Tyler Durden
    Ha a megfelelő mennyiséget felraktad az oltárokra, akkor visszamész a lifthez amivel lejöttél és megnyílt az új szint, mehetsz lefele.
  • Ronin1350
    Valaki más esetleg ?
  • Ronin1350
    Köszi ezt mind vágom, már felraktam az összes orbot az oltárra. (a Főnixet is már megöltem rég.) Hol nyílnak meg a szintek?
  • Tyler Durden
    Lifttel lehet lemenni az alsóbb szintekre. Én miután megcsináltam Pharos at Ridorana-t utána mentem le, akkor a gate crystálnál szemben ott áll a lift, el se lehet téveszteni. 1es szintre tudsz élről lemenni, utána black orbokat kell gyűjtögetni és az oltárra helyezve nyílnak meg a további szintek..
  • Ronin1350
    Hogy lehet a subterra szintekre eljutni? Első szinten kóválygok.
  • Tyler Durden
    Aki pró az pró (;
    Én meg tegnap nekimentem a 8,5 milla hp-s wyrmnek, kb 15 bogyó volt még hátra az életéből mikor elfogyott a phoenix down-om, majd kb 7-8 bogyónál telefoncsörgés, haverom lerobbant a kocsijával és érte kellett mennem, szal elnapoltam a wyrm killt..
  • Gábor
    Tegnap este szereztem meg az ultima blade-et, mikor Balfonheim-be értem! :)
    Kicsit előbb, mint Te sztori alapon ;)