Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
a ribbon most is minden ellen véd, mint a korábbi részekben? (atomtámadástól is véd? igen..nem attól nem véd ^^)
Mert van egy két rohadt idegesítõ státuszváltozás

PSN ID.: Beegabor

Megvan a második. Henne Mines L alakú rész.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Pharos_Subterra/Abyssal

Tyler Durden
Gratu (: Honnan sikerült szerezned?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Megvan az elsõ Ribbon. <#taps>

Tyler Durden
Nahh tegnap elsõre lement Behemot King is, szegényke nem volt egy nagy szám, a rage-es raptorral sokkal többet szívtam. 7végén terveim szerint beadom a great wyrmet és megnézem az uccsó huntot is /bár lehet elõtte ki kellene farmolni a cuccokat Tournesolhoz/. Pecázást is ki kellene próbálni, még azt se néztem, hogy hol kell nekikezdeni..
Afe sztorit kipörgetted már?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Bocsi elírtam. Nem a scythe mert azt megvettem a necrohol of nabudis kereskedõnél,hanem a scypho nevû kellene.Milyen airship?

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Afe
Scathert Nabudis rejtett bótba, a storyban Pharos után.

Már minden varázslatot megvettem kivéve egyet: Scythe
A leírás szerinte az airshipen lehet venni. Milyen airship-en???
Én nem tudok egyetlen airship-et sem amin lehet vásárolni.
Tudna valaki segíteni?

Tyler Durden
Ok abysteeles helyet megtaláltam, akkor majd ott próbálok pénzt okosítani.

Tyler Durden
Meg lassú is, 1xûbb itembõl raiselni szerintem.

Tyler Durden
Én nem nagyon adogatom el a lootokat, csak amirõl tuttira tudom, hogy nem kell, cuccban szerintem 1 milla nálam is van, de lehet, hogy több. Az ilyen csontik szoktak jó bone-okat dobni, csak a legtáposabból még nem találtam olyan helyet, ahol fasza chaint lehetne csinálni.

DoNorBi
phoenix helyett én az arise varázslatot ajánlom igaz fogyasztja az mp-t de cserébe maxra feltölti a kari életét is

Haverok, Buli, Fight Club!

Afe
hát nem nagyon. Tournesol az 600ezer, de abból sztem 1et is elég összehozni. + még a lootok megvásárlásához párszázezer.

Afe
én nem farmoltam soha külön csak a pézért, mert mindig volt bõven. a legtöbb úgy 2,5 milla lehetett.
ha jól emlékszem henneben az abysteeles farmnál elég sok cucc összeszedhetõ.

Seth
játék végén kell még pénz? vki itt említette , hogy nem tudja mire költeni,annyi marad

Tyler Durden
nahh ezt nem vágtam, azt hittem csak 10k-ig számolja, akkor ez királyság.. (:
Figy Afe 5let, hogy a játék végén hol érdemes pénzt farmolni?

Afe
csak 9999 hp-t bír kiírni, de simán lehet több is. pl ha 6200-ra rádobom a bubblet, akkor 12400 lesz a max hp.
kapsz egy kisebb sebzést és megmaradt a 9999, de a hp csík csökken.
ugyan ez van a támadás erõségével is.

Tyler Durden
Ebben a faqban választ találsz a kérdésedre: http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/final_fantasy_xii_b.txt

És hol tudom elkezdeni azt a küldetéssorozatot hogy megszerezzem azt a 3 medált?

Tyler Durden
Limit fogalmam sincs, amennyit nyomkodsz (: HP 9999, bubble varival vagy övvel már simán ki tudod hozni..
Magában a sztoriban nem is nagyon fox kihívást találni, azok a csaták a casual playereknek vannak, a HC rész a huntok meg a titkos dolgok megszerzése.
3 ajtó van, egy küldisorozat után medálokkal tudod kinyitni. /2nél sima boss van, a 3.nál pedig maga a Chaos esper/

Köszi,megnézem.

Mennyi az elérhetõ max Hp és limit? Nekem most 8200 a Hp és 18as a max limit amit ki tudtam hozni.
Elképesztõ ez az FF12. A játékon simán végigrohanok szinte meghalás nélkül és a Huntok között meg kinyírnak. A Gabrath,Fanhrir,Cid hármast pl szinte életpótlás nélkül vertem le kb 3 perc alatt.
Erre valami 7es hunt megszopat😊)
Még 2 kérdés:a necrohol of nabudis-ban hogy lehet kinyitni azt a 3-4 ajtót ami zárva van?
Illetve van valami race-s aljáték balfonheim-ben azt hogy hogyan lehet elérni?Valami Rikki-nél lehet a Faq szerint de én õt sehol nem találom.
És még egy utolsó kérdés?A faq-ban a collapse varázslat van ami ugye a scythe-nek felel meg?Mert a necrohol shopban azt tudtam megvenni.

Tyler Durden
Ha a megfelelõ mennyiséget felraktad az oltárokra, akkor visszamész a lifthez amivel lejöttél és megnyílt az új szint, mehetsz lefele.

Valaki más esetleg ?

Köszi ezt mind vágom, már felraktam az összes orbot az oltárra. (a Fõnixet is már megöltem rég.) Hol nyílnak meg a szintek?

Tyler Durden
Lifttel lehet lemenni az alsóbb szintekre. Én miután megcsináltam Pharos at Ridorana-t utána mentem le, akkor a gate crystálnál szemben ott áll a lift, el se lehet téveszteni. 1es szintre tudsz élrõl lemenni, utána black orbokat kell gyûjtögetni és az oltárra helyezve nyílnak meg a további szintek..

Hogy lehet a subterra szintekre eljutni? Elsõ szinten kóválygok.

Tyler Durden
Aki pró az pró (;
Én meg tegnap nekimentem a 8,5 milla hp-s wyrmnek, kb 15 bogyó volt még hátra az életébõl mikor elfogyott a phoenix down-om, majd kb 7-8 bogyónál telefoncsörgés, haverom lerobbant a kocsijával és érte kellett mennem, szal elnapoltam a wyrm killt..

Tegnap este szereztem meg az ultima blade-et, mikor Balfonheim-be értem! 😊
Kicsit elõbb, mint Te sztori alapon 😉

Tyler Durden
Vágom, sajna ritkán van ott, szal kell tenni pár kanyart..

DoNorBi
nemhiszed el,elsõre sikerûlt,persze elõtte akárhányszor voltam itt nem volt láda,érdekes<#nemtudom>

Kösz a válaszokat.A sztoriban most gyõztem le Cid-et.

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Tyler Durden
Ultima blade-t igen. 2es szinten van ék-i sarokban rejtett fal mögött. Bemész a rejtett falon, szemben mindig ilyen dragon lich van, bal oldalán van a láda. /türelmesnek kell lenni, nekem kb 8 próbálkozás után volt ott a láda, de akkor fixen benne van a kard/. Ribbont viszont még nem találtam, jelenleg henne mines titkos részén keresem a rare ládákat, hátha ott van..

DoNorBi
subterra ládáit nyitogattam 2 órán keresztûl egy ribbon vagy ultima blade reményében de mindhiába...😞
Nektek sikerûlt már vmelyiket beszerezni?

Tyler Durden
Pénzt hol érdemes a végjátékban farmolni?

Afe
Telekinesist már Giruvegan után lehet venni a faq szerint.

Tyler Durden
Site 11 key pedig ott kellene legyen, 1 csávó áll a másik ül háttal a sziklának és ott van mellette egy ilyen csillogó bizbasz. A sztoriban hol tartasz? Nekem Pharos at Ridorana után ott volt a boltban a telekinesis..

Valaki segitsen! Nem találom a site 11 key-t.Tudom,hogy a phone coast-on kéne lennie,de nekem nincs ott semmi a fekvõ ember körül, az antilon huntot is megcsináltam,de kulcs sehol.Ja és a telekinizist sem tudom megvenni a relytett boltban, csak ethert árul a csávó vagy az elött is meg kéne csinálni valamit?

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Tyler Durden
Jaja van nála napraforgós, majd megsasolom ha végre meglesz.. (:
Mosmophoran Highwasten merre kell menni a chockobóval? Ami villogó felkiáltójel van a térképemen dk fele, oda még madárkával se tudok elmenni..

Afe
BTW ezt a Tournesolt mintha láttam vna Gilgameshnél. ilyen hullámos élû, napraforgós kard. nekem a Tolo Sword jobban tetszik, csak az sokkal lassabb a Holy strike miatt.

Afe
a sima moboktól, a raremobokat nem bírtam kivárni.
egyedûl a Scarletite-t pecáztam ki, mert az Emeralditan mobból csak 1 volt azon a területen és 1dbot se dobot akárhányszor öltem le.
a pecát meg teljesen +kedveltem. már kivülrõl fujom a leghosszabb kombókat is 😊

Tyler Durden
76 jelenleg. Kiv leszek igy behemoth mennyire fog menni..
Tényleg, ha nem hadititok, honnan farmoltad a cuccokat a Tournesolhoz? Vágom Faqban leírják, hogy mikbõl eshet, de kiv lennék te mibõl farmoltad, lassan én is rászánom magamat..

Afe
de te most hanyas szinten vagy? mert el tudom képzelni, hogy az a Pylaster az én 99es partymat nem bántaná ennyire. szal csak viszonyitás kérdése 😊

Tyler Durden
Excaliburt akkor ma megppróbálom összeszedni. Pylaster ebben a pillanatban halt meg, még 1 bubble övvel már piti volt a csata. Amúgy ragelve 7200-at is ütött.

Tyler Durden
Nem is néztem, hogy a piacteres emberke a klán embere, pedig rakatszor vásároltam ott, ehh..

Seth
nem tudtál a hunter klán emberérõl ott a piactéren?? pedig nem1x mondják, hogy ha van vmi új cucc ott

Afe
ja nagyon pite enemy, legalábbis nekem olyannak tünt mint egy VI-os huntmob. elején néztem, hogy 5mpként lövi a lézert, de mire észbe kapott már alig volt hp-je 😊

Excalibur meg azért vicces mert a múltkor v. 50x bementem arra a helyre és semmi, most meg 1bõl beadta.

Bahamuttól nem is számítok nagy ellenállásra, csak kiváncsi vok rá hogyan néz ki ebben a részben.

Tyler Durden
Namost ez lol, a sima nullahúsz hunt Pylraster nem 1x üt 6k körül ragelve az embereimre, ennél 1k-val tud többet a játék "legtáposabb" ellenfele? Nevetséges..
Excaliburért érdemes már korábban elmenni? Most gondolkozom rajta, hogy elkezdem összesedni az espereket, azt ha már ultimához megyek, akkor beugornék a kardért is.
Bahamut imho esélytelen lesz ellened, sztori bossok általában nem jelentenek kihívást /tisztelet a kivételnek/.

Afe
na ma végre rászántam magam és megkerestem Omegát.
õszintén szólva kicsit csalódtam benne. kb olyan küzdelmet vátrtam mint Yazmatnál, de elég hamar ki lehetett ismerni, mivel mindössze 1(!!) féle támadást nyomott egész végig. annyi hogy sûrün támad és az elején 4-5, a végefelé 7 ezret sebzett, de semmi extra attack v bármi.
szerencsém volt, mert utközben sikerült felszednem az Excaliburt, így a Tournesollal meg egy Ultima Bladevel hamar lekalapáltam az életét.
megvettem a Wyrmhero Bladet(Tolo Sword) is, de már kicsit feleslegesnek érzem méltó elenfél híjján.
holnap majd meglesem ezt a Bahamut bosst, így 210 óra után talán már be is fejezem a játékot 😊