Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hiszem olvastam vhol, h ez volt a hangeffektje (mármint a csipogás) egy talán snes-es verzióban, és most így tisztelegnek az elõd elõtt, v vmi hasonló.

Afe
csipog ha ütök meg ha védekezek, kb mint egy 8 bites gameban.
lehet csak vmi tréfa akar lenni a Square részérõl, de a sebességével sem stimmel vmi, ugyanis b@szott lassú és bármit rakok fel nem nagyon gyorsúl.

Seth
milyen ilyen ^^??? sample please^^

PSN ID.: Beegabor

Afe
látom kezd lehalni a topity 😞
sikerült már vkinek összehozni a Tolo Sword-t? kiváncsi vagyok, hogy másnál is ilyen érdekes hangot ad ki ez a kard, v csak nálam van vmi bug.

Seth
nem szükséges kimenni a városba, csak fleeing-gel két képernyõnyit,aztán vissza. Én olyan 300+-ot csináltam ^^

Oldern the 1st
Van egy remek rész a bányában, (a második nyitott pallónál), ott folyamatosan újratermelõdõ csontik vannak, (+az utána következõ részen is csak csontik találhatóak), én arc nélkül kitermeltem magamnak a 90-95-ös chaineket, mikor is elfogytak. Akkor ki a városba, majd vissza, s közben még a rare denevérrel is nagy eséllyel találkozhatsz 😉

up

Tyler Durden
Gigas Gate-nél használnod kell a legelsõ espert /Belias/ és az fogja neked kinyitni a kaput.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Tyler Durden
Kb 20 voltam én is, quickeninggel le lehet aprítani és 1 jó kardot is kapsz érte, szal megéri..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

kimaradt az hogy, amikor megölte(...akkor hanyas szinten volt?...),sry^^

sziasztok, valaki emlékszik még arra hogy amikor a Dawn Shard-ért indult el a történetben, akkor a Valley of the Death ( Halál völgye )-ben azt a szobor szörnyet, ami hasonlít az FFX-bõl a Demonolith-ra, hogy akkor hanyas szinten volt? csak mert nekem eléggé megyûlt vele a bajom és a csapatba mindenki 20-as, kivéve Vossler-t, õ 18-as mert vendég, és nem tudom fejleszteni

Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi
Ismét elakadtam! Feywoodból kellene tovább jutni, de van egy GIGAS GATE nevezetû kapu, amit nem tudok kinyitni. Vannak hologrammos szentélyek, utakat mutatnak, 7nél van fekiáltó jel a térképen, kettõ nem akar fehéren világítani. Mit kell csinálni??? Hogyan kell tovább jutni??? Segítsetek legyszi, mert 5órája keringek azon a helyszinen, és a tököm már nagyon tele van!!!! (amúgy itt találkoztam az 5"tökfejjel" kétszer is, elõsször sima ügy volt, másodjára esélyem sem volt. 71-es szintü három emberem, bármivel próbálkoztam nullát sebeztem rajtuk, õk 9999-et, szóval esélyem sem volt)
Tyler Durden
Nekem is nagyon bejön, most kicsit tápolok meg szedem a cuccokat a Tournesolhoz, nem akarom még befejezni se a huntokat, se az espereket, se a sztorit (:

Hja 1 kérdés, Zodiacnak nekimentem, de sajna nem sikerült levernem. Kérdés a köv lenne, úgye ezt a darkaja spellt nyomatja, ami igazán ártalmas a karakterekre. Ellenben dark absorbbal elvileg ki lehetne kerülni nem? Én beraktam Black Mask-t Ashe-nek, Demon shieldet Vaan-nak, de ez a spell leszarja, ugyanúgy bekapom a sebzést..

Minden percét szeretem a játéknak. Domo arigato Yasumi Matsuno.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Tyler Durden
Az jó link volt amit beraktál, durván kihívás lenne úgy a játék. Bár szerintem, olyan feltételek mellett a legkeményebb ellenfeleket nem tudod lenyomni..

Nekem a X-2 is nagyon tetszett, de ízlések és pofonok...
Mielõtt bárki a torkmonak esik, elõre szólok, h nem megyek bele a játékról semmilyen vitába! 😄

Hogy ontopic is legyek, tényleg nagyon játszatja magát a 12, gyakorlatilag kétszáz óra körül tettem eddig a játékba, és még mindig nem unom! Sõt! Ki akarom próbálni, amit linkeltem egyszer: forced class challenge-t!

Victor1103
Nekem idáig ez minden idõk legjobb FF játéka.Lehet hogy csak azért mert nekem anno nem volt szerencsém kipróbálni az FFVII,de ez a játék annyira játszattja magát és számomra semmi sem erõltetett benne.Azért is tetszik mert az FFX-tõl szinte minden tekintetben eltér és semmiben sem hasonlít rá,nem egy egyszerû "koppintás".Még mindig jobb hogy ilyen a játék,egy FFX-2-höz hasonló játéknak kevesebben örültek volna.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

DoNorBi
egy régebbi kommentbe irta egy srác hogy állitolag a quickening közbe tucc a csapatok között váltani az r1 gomb nyomásával...
nekem ez nem sikerûl,ilyen télleg van vagy téves info?

Haverok, Buli, Fight Club!

dinomano
...Huhh, FFXII-ös nyuszilany nekem is nagyon tetszik(screen-ek alapjan), FFX-ben LULU, Aerist en sem komaltam(de azt bantam, h. meghalt; mivel qrvara feltapoltam, baxameg!!! :-| ) ... Amugy nem razott meg különösebben a halála; viszont (viszont nagyon tetszett a halalakor, h. utolag derült ki a white materia mibenléte; és utolag nyertek értelmet azok a képkockak, mikor lepottyant a vizbe a W.M. ... :-P) ..Nah, de ne off-oljunk! :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
nekem mindegyik csaj tetszik, Fran hangja meg méginkább, olyan egzotikus akcentusa van,és nagyon kimérten,lassan beszél ..teetsziik XD

Seth
Nekem mindegyik csaj tetszik, Fran hangja meg méginkább, olyan jó kis akcentusa van XD

Tyler Durden
Én nekem a VII jött be a legjobban, igaz Aeris kurvára idegesített, sokakkal ellentétben nem bántam mikor átköltözött az örök vadászmezõkre a kiscsaj.. <#eplus2>/haverom meg majdnem elsírta magát/ Amúgy a csajokkal itt is így vagyok, Ashe bejön, de Penelo az nálam leves, a playboy nyuszi csaj meg atomjó valaggal rendelkezik, de a hangja az szintén felejtõs kategória /mint technokol rapid kúrát tolt volna/.

dinomano
Öööö... Nekem a 8 nagyon nem tetszett; egyszerüen(eröltettem le a torkomon!!!); de total nem tudtam aterezni az egeszet... pedig rohadt nagy sci-fi fan vagyok, igy a picit sci-fi-s design-nak be kellett volna jönnie nalam (sokaig hajtottam a game-et; millioszor megneztem a neten fellelhetö screenshot-okat+videokat)... Mikor meglett a game, ugy ugrottam ra mint ahogy a "8mm-es" Sexmachine ugrana Maya Gold-ra ( :-P); oszt csalodnom kellett 1 jo nagyot...
FFX-be még csak beleneztem, azonnal a KOTOR ugrott be; nagggyon xép; majd proba... Nekem FFIX volt a szerelem; még 1 oylan részt el tudnek viselni... :-P Talan azért ragadtam le a GrandiaIII-nal, mivel picit hajaz FFIX-re+Chrono-ra...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
Végig fogom vinni, mert nincs az az isten hogy egy ff kifogjon rajtam,ekkora szégyen nem érhet^^, csakhát majd vmikor késõbb, rápihenek ^^

Tyler Durden
Nemtom nekem nem volt vele semmi gondom, monoton volt az igaz, de manapság 1re több játékban vannak ilyen bakik. FF7ben amúgy hasonló titok /is/ volt, hogy harcolhattál a köcsög és erõs ellenfél ellen, szal ebben a XII is hajaz a VII-re <#vigyor>. A sztoriban 1et értek, engem se b@szott földhöz, ellenben pl a huntokat nagyon jó 5letnek tartom, meg ezt a pecázást is ki fogom próbálni. A tárgyak gyûjtögetése/eladása pedig ugyanolyan változtatás, mint pl az, hogy most már nem körökre osztott a csata, meg látod az ellenfelet és nem a semmibõl kezdesz harcolni.
Amúgy meg no offense, van rakat más játék szerencsére, amivel tudsz játszani.. Hja és mégvmi, szerintem felesleges azt mondtani, hogy elõveszed, se Sephi se te nemfogod még 1x ráerõltetni magadra, ha ennyi kiakadtatok rajta /kivétel ha mazohisták vagytok/ <#awink>

Seth
na most lett elegem a játékból, ennyire dögunalmas részt, mint ez a Ridorana én még életemben nem láttam. 20 emelet tök ugyanolyan,mi értelme van ennek? Ezzel akarták elhúzni az idõt?? AZ egész játékra jellemzõ, hogy kb 3 óra az egész sztori(lehet még sokat mondtam), a többi mind mászkálás és harc. Most az a divat, hogy az a titok hogy harcolhatsz egy köcsög és erõs ellenfél ellen, hát gratula. Hol vannak már azok a mellékküldetések,amik a korábbi részekben voltak,amik nem a harcról szóltak, hanem úgymond nyomozni kellett? Oké ebben is van ilyen, egy-kettõ. Meg itt vagyok majdnem a végén és nem érdekel a sztori, ki mit akar szarok rá. Elõzõ részekben a sztori miatt vittem tovább,mert érdekelt hogy mi fog történni, itt meg semmi ilyen érzés. Ott izgalmas volt az az 1-2 titkos harc a kemény ellenfelek ellen, de most az arcunkba nyomnak több százat (10-el együtt).
Hú de felbaszta az agyamat, nagyon sajnálom hogy ennyire tellett, ps2-re egy jó ff nem készült - most rámförmednek sokan,tudom, de ez maradjon csak az én véleményem. Hiányoznak a gyönyörûszép renderelt hátterek, ahol semmi ismétlõdés, minden egyes helyszín más. Itt meg copy-paste +más textúra, szevasz.Városok nagyon jók,van 1-2 szép helyszín de nem az igazi. A másik a tárgyak gyûjtögetése-eladása, mijez MMORPG? Az hát

Na bocsi ha valakit felzaklattam, saját vélemény tudjátok, valakinek ez nagyon-nagyon bejön és meg fogja védeni a game-t. Ha valaki mondjuk a 6-7-8-9-et szidná rúgnám tökön ^^
szóval csatlakozom Sephi-hez , majd vmikor máskor elõveszem

<#worship> köszi

Afe
miután megszerezted a Barheim Keyt, és megcsináltad a Gilgamesh huntot beszélj a Ruksel-el Dalmasca Eastersandban, aztán Port At Balfonheim dél-keleti részén is dumálj a halásszal többször és jelöld meg az elsõ választ. hagyd ott, de ne menj ki a területrõl. mikor visszamész nem lesz ott az öreg csak a pecabotja (Muramata).
menj vissza Rukselhez DE-ba, aki megengedi, hogy pecázz vele.
csinálj néhány perfekt fogást, amíg nem kapsz 5 szines palackot, aztán keresd meg az üzeneteket:
1.Nabreus Deadland
http://img.photobucket.com/albums/v515/sephiroth_y/Guide/bottle1.jpg
2.Salikawood
http://img.photobucket.com/albums/v515/sephiroth_y/Guide/bottle2.jpg
3.Mosphoran Highwaste
http://img.photobucket.com/albums/v515/sephiroth_y/Guide/bottle3.jpg
4.Cerobi Steppe
indítsd el az 1, 2, 5, 7, 9-est és
állítsd le a 3, 4, 6, 8, 10-es szélmalmokat.
5.Garamsythe Waterway
http://img.photobucket.com/albums/v515/sephiroth_y/Guide/bottle5.jpg

miután mevan mind az 5, keresd fel Gilgamesht Barheim Passageban itt:
http://img.photobucket.com/albums/v515/sephiroth_y/Guide/gil.jpg
add neked egy Matamune nevû botot.

vissza Rukselhez DE-ba és pecázz perfektre minnél többet, hogy megnyiljanak a nagyobb szintek.
River Lord szintet is teljesíted megkapod a Lu Shang's Badge nevû lootot ami a Tolo Sword nevû kard egyik összetevõje.

Afe hol lehet horgászni ?

Tyler Durden
Szerintem nem para, ha tudod ölni a dolgokat, akkor fogd fel, mint tápolóhely. Rakd be mindenkinek az xp duplázót és hajrá, én legalábbis ezt csináltam.
A huntokról meg már írtam, a sima sztorit követve, nem igazán fox kihívással találkozni, a kihívást a huntok és a titkos dolgok jelentik. Szal ne csodálkozz, hogy nem olyan hurkák a 6os 7es huntok, mint a sztori vonalon lévõ debil bossok..

Tyler Durden
Én 2x futottam össze velük eddig, 1x csak kószáltam lent, másodszor pedig mikor Behemoth Kingget kerestem. Amúgy érdekes, mert õket is le kell verni, hogy megjelenjen a Behemoth. /már ha éppen ottvannak/
Igen azok a fehér építmények (:

Tyler Durden
Én 2x futottam össze velük eddig, 1x csak kószáltam lent, másodszor pedig mikor Behemoth Kingget kerestem. Amúgy érdekes, mert õket is le kell verni, hogy megjelenjen a Behemoth. /már ha éppen ottvannak/

Afe
jaj én aazokat bejártam millioszor, de nem találkoztam velük.
a shrine az a Glyphek, amik megmutatták a kapuhoz az utat?

Tyler Durden
Feywood uccsó 2 helyszínén jöttek nekem, egész pontosan a shrine-oknál találod õket, 1 helyre szokott beállni mind az 5.

Afe
van az 5 bogyófejû kiskrapek akiket le kellett nyomni Sochen Caveben.
a Bestiary Feywoodra írja õket, de még 14 db-ot le kellene vadásznom mindbõl és sehol nem lelem õket. vki összefutott már velük máshol?

Afe
nyugi IX-es hunt nincs. VII-esek után csak egy VIII-as van Yiazmat.

én a rare mobokat keresgélem, na azokhoz tényleg kell türelem .

Ehez a balck orbos dologhoz elépesztõ türelem kell. Fõleg ahogy látom hogy a 3. szinten már egy rakat kell hozzá. És akkor még ott van a Mob is amit le kell vadászni.
Feladom a huntokat.
Még megszerzem azokat az espereket akiket tudok és kinyírom simán a fõellenfelet a Bahamuton és végeztem az FF12vel.
Ha egy 7es huntot ilyen nehéz levadászni akkor mi van a 8db 8as szintûvel és a +1 9essel.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

qurva mázlim volt <#vigyor2><#taps>

Szóval az a „repcsi” már nem repül, mert két éve lezuhant. Itt a térkép a boltról : http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/final_fantasy_xii_nabudis.png

Azt nem lehetne csinálni hogy a felsõbb szinteken begyûjtöm az orbokat majd utánna megyek le. Mert a felsõbb szinteken könnyebb ellenfelek vannak😊
Akkor azért nem találtam azt a varázslatot,mert én mindig privát repcsin mentem😊Ezért nem tudtam hogy milyen repcsin levõ árusra gondol a faq.

Afe
pedig 2 árus is van a repülõn. csak ne a privát repcsit vállaszd.

itt van, hogy hova mennyi Black Orb kell:
B1F - South-West 6, South-East 3, North West 9, North-East 18
B2F - South-West 18, South-East 15, North West 9, North-East 15
B3F - South-West 12, South-East 27, North West 21, North-East 15

Tyler Durden
1xû összeszedni az orbokat. Minden szinen van 4 bejárat, ek, eny, dk, dny. Ezeken belül, ha megölsz egy mobot van rá esély, hogy dob black orbot. Ha mákos vagy, akkor lehet találni greater black orbot is /nem biztos, hogy pontosan ez a neve/, ahhoz meg ölni se kell, simán kiszúrható szép nagyobb fajta gömb. Én úgy csináltam, hogy elindultam a gate crystaltól lefele és végigírtottam minden szobát, ha para volt futás a lifthez, fel a gate crystalhoz, mentés és mentem le megint.

Akkor nem tudja valaki hogy honnan lehet megvenni a Syphon varázslatot??Azt hiszem hogy arcane magic és 4es vagy 5ös szintû.
Kinyírtam az Ixion hunt mobot. Ahoz képest hogy csak 6os szintû hunt kurvanehéz volt. Még egy 6os szintû maradt:az pedig a God.
Na ezt képtelenség. A leírás szerint kb 100db black orb kell hozzá. Ezt hol szedje össze az ember??Mert a Ridorana földszintjén abban a 4 szobában van összesen kb 4 db.
Meg milyen szintû ellenfelek termelõdnek újra és újra. Rámmásznak kb 20an egyszerre és azonnal végem pedig 62es szinten vagyok és 8ezres Hp val.

Tyler Durden
Én is a bubble cuccra esküszöm, komolyabb csatában azt kell ráaggatni legalább 2 emberre. Mondjuk azért 1 ribbont igyexem majd beszerezni..
Nálam is remedy, x poti, minden szír szar elleni cuccból 99, innentõl kezdve, csak gambitban be kell állítani ami kell az adott csatára. Mondjuk most nincs szükség semmi trükkre, tápolódok a henne mines titkos részén..

Afe
+ még a berserk reverse okosságot is meglövi 😞

Afe
nem vagy peches, mert nagyon ritka item. a külföldi forúmokon se lelik sokan.
inkább Ronin mákos de nagyon, ha 2órán belül 2 db-ot is beadott neki a game.

BTW számomra már felesleges lenne , hisz nélküle is legyõzhetetlen vagyok 😊
komolyabb harcnál ugyis a bubble beltet kell feltenni. a nyavaják ellen megvettem mindenbõl 99db-ot, és a gambitba belõttem a területre jellemzõ negative statusok ellen, ha jön vmi egybõl leszedik egymásról.
ráadásul 99levelen már ritkábban hatnak ezek a nyavaják.
de azért nem lehet rosz cucc 😊

Tyler Durden
Beszarok, ott kb 30x mászkáltam és sose volt semmi, nem gyengén mákos vagy../vagy én vagyok peches? (:/

Seth
az jó,engem a stop,silence és disable idegesít csak, ja meg az oil

Immune to all negative status except Critical & Dead/KO'd. 😊