2373
Final Fantasy XII
  • Afe
    jajj, biztos visszajön a körökre osztott random harcos kövület, csak hogy a konzervatív fanokat is megnyutassák :P
  • Afe
    meg kell venni/találni azokat a cuccokat, és csak az a karakter tudja használni amelyiknek van hozzá license.

végig lehet rajta szaladni hamar, de én spec 230 óra körűl végeztem vele.
  • SlickAdam
    Final Fantasy XII: International Zodiac Job. Mint a neve is mutatja, nem új epizódról van szó, az IZJ a tavalyi FF12 felújított változata. Alapját az amerikai verzió adja, a teljes angol szinkron így adott, plusz a 16:9-es szélesvásznú opció. Az szintén az NTSC kiadáshoz járó bónusz DVD itt is jelen van, változás csak a tartalomban van, a Square ugyanis elővette a gyalut és alaposan átdolgozta a harcrendszert. Hogy ez pontosan mit jelent, még nem egészen kristályosodott ki, az viszont biztos, hogy az augusztus 9-re belőtt japán megjelenés bejelentése után nem esett szó a kiadás más régióban való megjelentetéséről.
  • ballor
    a Licens dolgokat hol tudom használni?
    mennyi ennek a végigjátszása
    nagyon nagy videk vannak benne az tutti
  • gematta
    Hello all
    van már hozzá magyar nyelvű vegigjátszás és tippek?
  • zola2000
    Igen dsre xD
  • Seth
    DS-re
  • zola2000
    Kijött a final fantasy 12 japánul. Valami igen jónak tűnik a cucc, alig várom hogy angolul.
  • kriszquad
    sziasztok nem tudna valaki segiteni az info 16.főellenséget hol lehet
    megtalálni.ja és nekem japán köszi
  • Ronin1350
    http://www.webforditas.hu/
  • Sterilzona
    sziasztok!
    Ha tudtok, lécci segitsetek
    Hol a Barmeym plassage kulcs ?
    Hogyan lehet a loct-ckbol bármit is csinálni?
    Hogyan lehet a medálos ajtókon bejutni ?
    ja és valami magyar végigjátszás mert sajnos angolul nem igen tudok
    köszike
  • Banyapapa
    itt van egy
  • Jagi
    gamefaqs.com
  • Sterilzona
    sziasztok
    nem tudtok valami oldalt ahol nézhetek ehhez a játékhoz valami végigjátwzós dokumentumot?
    nagyon kellene
    köszi
  • Seth
    add el őket nyugodtan. Csak egy két cucc van amit nem kell azonnal eladni, de megnemmondom melyik, majd a nagyok megmondják.

Varázslatokat a licence táblán tudsz fejleszteni
  • AlfaRomeo
    help me please!

azokkal a cuccokkal amik az ellenfelekből esnek ki mit lehet kezdeni? gondolok itt a wolf peltre, az earth stonera és társaikra... ezek jók valamire azon kívül h pénzzé lehet őket tenni?

a varázslatokat hogyan lehet továbbfejleszteni? tehát h erősebb legyen mondjuk a Fire vagy Blizzard?
  • Victor1103
    Hát sikerült végigvinnem a játékot:)Nekem tetszett.De Júniusban újra végig fogom játszani mert a történetből nem sok mindent értettem meg és lehet hogy nyelvvizsga után kicsit tágabb szókinccsel tisztábban fogom látni a story-t.
  • Davidus
    1 nap!
  • Banyapapa
    12 én még nem is láttam,most FF 7 játszom PSP-n.
    Még mindig kib#szottjo
  • Afe
    itt csak a csatahajókat nevezték el róluk (Ifrith, Bahamuth stb), a summonok(esperek) teljesen ujjak és 1 kicsit el lett cseszve a használatuk.
    addig érdekesek csak amíg megszerezzük majd egyszer kiprobáljuk hogy mit tudnak, aztán... mint a szép, de buta nők :)
  • Banyapapa
    leviathan egy summon volt a 7ben,Yuffie apja adta oda.
  • Gábor
    Gondolod, hogy egy kifutó gépre remakelték volna?
    A ps3-ra lesz egy remake a pletykák szerint. Semmi sincs hivatalosan elismerve, amennyire én tudom, csak annyi, hogy sok ember, pénz és idő menne egy totális konverzióba bele.
  • t256
    Na végre legyőztem a Mimic Queen-t. Most a Leviathanon vagyok. Az FFVII-ben egy szörny volt a Leviatan, nem? Na meg az Ifrit.

Szerintem a harcrendszer és a story nagyon el van találva.
    Na jó, azért a VII az etalon.
    Apropó FFVII, nem úgy volt, hogy a Square csinál belőle egy Remake-t ? Vagy csak PS3-ra lesz ?
  • Banyapapa
    ezt nem irják át,csak valami mellékszála lesz vagymi.
    És ha olyan franko lesz mint a X-nek a X-2,akkor pfff
  • zola2000
    Ez a játék kb milyen a többi final fantasyhoz képest, jó a történet, a harcrendszer? Csak azért kérdem, mert még az idén átírják nintendó dsre ezt a játékot.
  • Seth
    miért szúrtad volna el, tápolj kicsit az előtte lévő területen, ha szarul állsz, visssza a kristályhoz
  • t256
    Kössz a választ!

Viszont, akkor lehet, hogy elszúrtam. Pedig nem szeretném előlről kezdeni a játékot.
  • Seth
    magic shopokban kell megvenni, plusz kell hozzá a licensz is
  • t256
    Köszi!

Egy FAQ-ban olvastam, hogy Fran Blizzard varázslata hatásos a Mimic Queen ellen, viszont nekem csak Fire van meg. A varázslatokat az ellenfelektől lehet eltanulni, vagy meg kell venni ?
  • Afe
    van vmi cucc rajta ami lenullázza az mp-t, szedd le róla.
    már nem emlékszem mi a neve.
  • t256
    Sziasztok!

Pár napja kezdtem el a játékot, eddig nagyon tetszik!
    A második Boss-nál tartok (Mimic Queen), de nem tudom legyőzni. Szóval elakadtam.
    Nem tudom miért de Fran-nek nincs MP-je, így nem tudom használni a Fire varázslatát.
  • Seth
    # 2211 ??
  • max68
    Seth
    Stilshrine of miriamban nem enged semilyen szobrokat megvizsgálni.AZ első kar elforditva,három zambi elintézye+denevérek.Ateremben az összes szobornál megáltam de nem történik semmi.A belső kapcsolót ami a term végén van nem engedi aktiválni.Elöre is köszi
  • taron
    nincs mit,szólj ha kell valami help.......
  • Animefox
    Jajj taron, nagyon köszönöm! Remélem ha később is elakadok, akkor számíthatok majd rád! Tudod én FPS gamer vagyok és eddig egy rpg-t se vittem végig. Bár tisztelet a kívételnek, van egy stratégiai rpg a Fire Emblem. Csak most ez a FF nagyon megtetszett. Régebbi részekkel ellentétben ez most nekem kezelhetőbb... :)
  • taron
    animefox a rouge tomato hunt-ot kell megcsinálnod,ami dalmasca estersandben van.bemész rabanastre felől és egyenesen kell menni előre,pont szemben van egy ilyen kiugró szirten,ütsz rajta párat aztán leugrik és ott kell megölni,ezután vissza ahoz aki a küldetést adta aztán meg a clan hall-ba montblanc-hoz.............
  • max68
    köszönöm Seth.max
  • Animefox
    Kéne egy kis segítség.....
    Ne nézzetek hülyének, de egy óra játszás után már egyből elakadtam....
    XII-ről van szó mégpedig. Azon belül is ott ahol először kimegyek a vadonba a farkasok és a gyilkos kis kaktuszok közé, ott ahol a T-REX egy harapással kinyír. Persze megtaláltam a kis apró tanyát meg az utat tovább, csak aztat katonák zárták le... Merre tovább? Vagy van feladatom? Valami Tomato vagy mi a vacak vadászatról volt szó.... vagy valami hülye név most nem jut eszembe. Van valami objective, amit kihagytam? Pedig szétnéztem jól.... Valaki Help MEEE!!!!
  • Victor1103
    Kár:(
  • Seth
    nincs