2373
Final Fantasy XII
-
#2253 jajj, biztos visszajön a körökre osztott random harcos kövület, csak hogy a konzervatív fanokat is megnyutassák :P -
#2252 meg kell venni/találni azokat a cuccokat, és csak az a karakter tudja használni amelyiknek van hozzá license.
végig lehet rajta szaladni hamar, de én spec 230 óra körűl végeztem vele. -
SlickAdam #2251 Final Fantasy XII: International Zodiac Job. Mint a neve is mutatja, nem új epizódról van szó, az IZJ a tavalyi FF12 felújított változata. Alapját az amerikai verzió adja, a teljes angol szinkron így adott, plusz a 16:9-es szélesvásznú opció. Az szintén az NTSC kiadáshoz járó bónusz DVD itt is jelen van, változás csak a tartalomban van, a Square ugyanis elővette a gyalut és alaposan átdolgozta a harcrendszert. Hogy ez pontosan mit jelent, még nem egészen kristályosodott ki, az viszont biztos, hogy az augusztus 9-re belőtt japán megjelenés bejelentése után nem esett szó a kiadás más régióban való megjelentetéséről.
-
ballor #2250 a Licens dolgokat hol tudom használni?
mennyi ennek a végigjátszása
nagyon nagy videk vannak benne az tutti -
gematta #2249 Hello all
van már hozzá magyar nyelvű vegigjátszás és tippek? -
#2248 Igen dsre xD -
#2247 DS-re -
#2246 Kijött a final fantasy 12 japánul. Valami igen jónak tűnik a cucc, alig várom hogy angolul. -
kriszquad #2245 sziasztok nem tudna valaki segiteni az info 16.főellenséget hol lehet
megtalálni.ja és nekem japán köszi -
Ronin1350 #2244 http://www.webforditas.hu/ -
Sterilzona #2243 sziasztok!
Ha tudtok, lécci segitsetek
Hol a Barmeym plassage kulcs ?
Hogyan lehet a loct-ckbol bármit is csinálni?
Hogyan lehet a medálos ajtókon bejutni ?
ja és valami magyar végigjátszás mert sajnos angolul nem igen tudok
köszike
-
#2242 itt van egy -
#2241 gamefaqs.com -
Sterilzona #2240 sziasztok
nem tudtok valami oldalt ahol nézhetek ehhez a játékhoz valami végigjátwzós dokumentumot?
nagyon kellene
köszi -
#2239 add el őket nyugodtan. Csak egy két cucc van amit nem kell azonnal eladni, de megnemmondom melyik, majd a nagyok megmondják.
Varázslatokat a licence táblán tudsz fejleszteni -
AlfaRomeo #2238 help me please!
azokkal a cuccokkal amik az ellenfelekből esnek ki mit lehet kezdeni? gondolok itt a wolf peltre, az earth stonera és társaikra... ezek jók valamire azon kívül h pénzzé lehet őket tenni?
a varázslatokat hogyan lehet továbbfejleszteni? tehát h erősebb legyen mondjuk a Fire vagy Blizzard? -
#2237 Hát sikerült végigvinnem a játékot:)Nekem tetszett.De Júniusban újra végig fogom játszani mert a történetből nem sok mindent értettem meg és lehet hogy nyelvvizsga után kicsit tágabb szókinccsel tisztábban fogom látni a story-t. -
#2236 1 nap! -
#2235 12 én még nem is láttam,most FF 7 játszom PSP-n.
Még mindig kib#szottjo -
#2234 itt csak a csatahajókat nevezték el róluk (Ifrith, Bahamuth stb), a summonok(esperek) teljesen ujjak és 1 kicsit el lett cseszve a használatuk.
addig érdekesek csak amíg megszerezzük majd egyszer kiprobáljuk hogy mit tudnak, aztán... mint a szép, de buta nők :) -
#2233 leviathan egy summon volt a 7ben,Yuffie apja adta oda. -
Gábor #2232 Gondolod, hogy egy kifutó gépre remakelték volna?
A ps3-ra lesz egy remake a pletykák szerint. Semmi sincs hivatalosan elismerve, amennyire én tudom, csak annyi, hogy sok ember, pénz és idő menne egy totális konverzióba bele. -
t256 #2231 Na végre legyőztem a Mimic Queen-t. Most a Leviathanon vagyok. Az FFVII-ben egy szörny volt a Leviatan, nem? Na meg az Ifrit.
Szerintem a harcrendszer és a story nagyon el van találva.
Na jó, azért a VII az etalon.
Apropó FFVII, nem úgy volt, hogy a Square csinál belőle egy Remake-t ? Vagy csak PS3-ra lesz ? -
#2230 ezt nem irják át,csak valami mellékszála lesz vagymi.
És ha olyan franko lesz mint a X-nek a X-2,akkor pfff -
#2229 Ez a játék kb milyen a többi final fantasyhoz képest, jó a történet, a harcrendszer? Csak azért kérdem, mert még az idén átírják nintendó dsre ezt a játékot. -
#2228 miért szúrtad volna el, tápolj kicsit az előtte lévő területen, ha szarul állsz, visssza a kristályhoz -
t256 #2227 Kössz a választ!
Viszont, akkor lehet, hogy elszúrtam. Pedig nem szeretném előlről kezdeni a játékot. -
#2226 magic shopokban kell megvenni, plusz kell hozzá a licensz is -
t256 #2225 Köszi!
Egy FAQ-ban olvastam, hogy Fran Blizzard varázslata hatásos a Mimic Queen ellen, viszont nekem csak Fire van meg. A varázslatokat az ellenfelektől lehet eltanulni, vagy meg kell venni ? -
#2224 van vmi cucc rajta ami lenullázza az mp-t, szedd le róla.
már nem emlékszem mi a neve. -
t256 #2223 Sziasztok!
Pár napja kezdtem el a játékot, eddig nagyon tetszik!
A második Boss-nál tartok (Mimic Queen), de nem tudom legyőzni. Szóval elakadtam.
Nem tudom miért de Fran-nek nincs MP-je, így nem tudom használni a Fire varázslatát. -
#2222 # 2211 ?? -
max68 #2221 Seth
Stilshrine of miriamban nem enged semilyen szobrokat megvizsgálni.AZ első kar elforditva,három zambi elintézye+denevérek.Ateremben az összes szobornál megáltam de nem történik semmi.A belső kapcsolót ami a term végén van nem engedi aktiválni.Elöre is köszi
-
taron #2220 nincs mit,szólj ha kell valami help....... -
#2219 Jajj taron, nagyon köszönöm! Remélem ha később is elakadok, akkor számíthatok majd rád! Tudod én FPS gamer vagyok és eddig egy rpg-t se vittem végig. Bár tisztelet a kívételnek, van egy stratégiai rpg a Fire Emblem. Csak most ez a FF nagyon megtetszett. Régebbi részekkel ellentétben ez most nekem kezelhetőbb... :) -
taron #2218 animefox a rouge tomato hunt-ot kell megcsinálnod,ami dalmasca estersandben van.bemész rabanastre felől és egyenesen kell menni előre,pont szemben van egy ilyen kiugró szirten,ütsz rajta párat aztán leugrik és ott kell megölni,ezután vissza ahoz aki a küldetést adta aztán meg a clan hall-ba montblanc-hoz............. -
max68 #2217 köszönöm Seth.max -
#2216 Kéne egy kis segítség.....
Ne nézzetek hülyének, de egy óra játszás után már egyből elakadtam....
XII-ről van szó mégpedig. Azon belül is ott ahol először kimegyek a vadonba a farkasok és a gyilkos kis kaktuszok közé, ott ahol a T-REX egy harapással kinyír. Persze megtaláltam a kis apró tanyát meg az utat tovább, csak aztat katonák zárták le... Merre tovább? Vagy van feladatom? Valami Tomato vagy mi a vacak vadászatról volt szó.... vagy valami hülye név most nem jut eszembe. Van valami objective, amit kihagytam? Pedig szétnéztem jól.... Valaki Help MEEE!!!! -
#2215 Kár:( -
#2214 nincs