Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Pár napja kezdtem el a játékot, eddig nagyon tetszik!
A második Boss-nál tartok (Mimic Queen), de nem tudom legyõzni. Szóval elakadtam.
Nem tudom miért de Fran-nek nincs MP-je, így nem tudom használni a Fire varázslatát.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Seth
# 2211 ??

PSN ID.: Beegabor

Seth
Stilshrine of miriamban nem enged semilyen szobrokat megvizsgálni.AZ elsõ kar elforditva,három zambi elintézye+denevérek.Ateremben az összes szobornál megáltam de nem történik semmi.A belsõ kapcsolót ami a term végén van nem engedi aktiválni.Elöre is köszi
nincs mit,szólj ha kell valami help.......
Animefox
Jajj taron, nagyon köszönöm! Remélem ha késõbb is elakadok, akkor számíthatok majd rád! Tudod én FPS gamer vagyok és eddig egy rpg-t se vittem végig. Bár tisztelet a kívételnek, van egy stratégiai rpg a Fire Emblem. Csak most ez a FF nagyon megtetszett. Régebbi részekkel ellentétben ez most nekem kezelhetõbb... 😊

animefox a rouge tomato hunt-ot kell megcsinálnod,ami dalmasca estersandben van.bemész rabanastre felõl és egyenesen kell menni elõre,pont szemben van egy ilyen kiugró szirten,ütsz rajta párat aztán leugrik és ott kell megölni,ezután vissza ahoz aki a küldetést adta aztán meg a clan hall-ba montblanc-hoz.............
köszönöm Seth.max
Animefox
Kéne egy kis segítség.....
Ne nézzetek hülyének, de egy óra játszás után már egybõl elakadtam....
XII-rõl van szó mégpedig. Azon belül is ott ahol elõször kimegyek a vadonba a farkasok és a gyilkos kis kaktuszok közé, ott ahol a T-REX egy harapással kinyír. Persze megtaláltam a kis apró tanyát meg az utat tovább, csak aztat katonák zárták le... Merre tovább? Vagy van feladatom? Valami Tomato vagy mi a vacak vadászatról volt szó.... vagy valami hülye név most nem jut eszembe. Van valami objective, amit kihagytam? Pedig szétnéztem jól.... Valaki Help MEEE!!!!

Victor1103
Kár😞

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Seth
nincs

Victor1103
Ebben a részben nincs sehol olyan hely ahhol meglehet újra tekinteni a CG-ket meg zenét hallgatni mint anno az FFX-ben??

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Seth
jah valóban, az egy fontos lépés 😄

csepmen a dusk shardot equipelni kell a main karakterednek(akit irányítassz manuálisan)és úgy kell megnyomni azt a kapcsolót ami elõhozza a zombikat!és már tovább is mentél...........
És ezt akkor kell, amikor megjelennek a zombik, vagy ez teljesen mindegy!
Ja! Mert én még csak ott vagyok az elsõ teremben a három foszlótestû
háziúrral<#vigyor3>, meg két zárt ajtóval, meg egy nagyon álmos "teleportajtóval"!
Na mindegy, kipróbálom, csak az a baj, hogy holnap, mert nem vagyok otthon!
Sebaj! Már csak egyet kell aludni!<#buck>
Na hali!
Köszi!
Seth
hát ott vannak azok az egyedülálló szobrok a terem átellenes pontjain, rosseb se emlékszik már rá volt e szárnyuk vagy sem. Megvizsgálod õket, kiírja a lehetõséget hogy elfordítsd az óra járásával megegyezõ, vagy ellentétes irányba. Térkép szerint bekalibrálod, hogy középre nézzenek

Hali!
És hogy forgatom el õket? Azokat a szárnyasakat kell?
Már kezdek befordúlni! <#wow1>
Már vagy 5 napja elakadtam és csak tápolok unalmamban-persze az sem egy haszontalan dolog!!!...de...<#whatever>
Help!
Seth
minden szobrot úgy kell beállítani hogy középre nézzenek

stilshrine of miriamban hogyan enged tovább
aricsi
Aha,és nem tudsz egy olyan oldalt, ahol le vannak írva a részek sztorijai dióhéjban lehetõleg magyarul?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Seth
mert európában majd csak február vége felé jelenik meg

aricsi
Mér nem lehet kapni Mo.-n ezt a gammát?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

köszi.
hát tyler ha lusta vagy nem is fogod megtudni soha😊igaza van roninnak nézd át a topicot szinte minden benne van!!!
Mi lenne ha vennéd a fáradságot és átolvasnád a topicot? Talán minden eddigi kérdésedre kapnál választ valami rejtélyes oknál fogva ...... <#idiota>

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

tyler82
Itt valami Dark-ot emlegetnek. Az mi?? Varázslat? Vagy valami spéci cucc?? (Key item)
Quickening-et sem tudom micsoda vagy hogy hol keressem...
<#wow3><#miaz><#conf><#conf>

A smooth sea never made a skillfull sailor

tápoljál tyler tápoljál!!!!!!!
tyler82
Ahogy beérkezek a Tomb of Raithwall_Valley of the Dead helyre egybõl egy ilyen fõnixmadárszerûség szopat meg. Õt hogyan lehet likvidálni??
<#confused><#confused>

Seth
Na rászántam magam (nehéz volt^^) és végigtoltam a drágát. Az utolsó része élvezetes volt, a fõellen viszont nagyon pite , a 2. formája tudott csak igazán betenni néha, 3. alak meg nevetségesen könnyû volt. Strigula...polc

Szerintem nincs és egyhamar nem is lesz, de a gamefaqs-on van leírás ami angol.

tyler82
Leírás van a játékhoz már? Magyar nyelven természetesen.
Még az elején járok kb. ott hogy az öreg elmondja hogy van valami kõ amit meg kéne találni és most csatlakozott hozzám a kiscsaj Penelo.
<#wow3><#awink>

spongya ebben a játékban az a jó hogy nem árt hozzá egy kis ész meg angol nyelvtudás sem,ellentétben azokkal amiket te írtál😊nem mondom azok is jók de ez tényleg más tészta,menj le alfába,hátha úgy átjön belõle valami😊mondjuk nem véletlenül rajong érte többmillió ember........fuss neki még1szer!😊)ja és 75%-ban a harcról szól....!!
ha továbbra sem sikerül meglátni bene a jót akkor inkább egyél bejglit meg szaloncukrot!
Unknow
Szerintem ezt a játékot te hagyd..... 😊 no offenz, csak nem hinném,hogy a te stílusod lenne ezek alapján.
ez teljesen más játék mint amiket te felsoroltál, nem egyezik a "mûfaj". Az ilyen játékoknak általában jó történetük van, és nem (pont) a harcról szólnak. Elmagyarázni nem tudom hogy mi a jó benne, ezt érezni kell 😛

spongya
Nem kritizálni akarok, de mi a jó ebben a játékban? Nekem valahogy nem jön be a játék hogy meg kell adni hogy mivel támadjak meg ilyenek. Ha olyasmi lenne mint a God of War, Onimusha, Devil May Cry vagy a God Hand akkor király is lehetne. Ott megyek és vannak kombók meg minden jó. Valaki írja le lécci hogy mi a jó benne hátha ráéreznék. thx.

Victor1103
<#worship>

Nagy kár, hogy nem lehet még itthon kapni, egy gyûjtõi doboz szépen mutatott volna a fa alatt! 😞
Bár ígysem panaszkodom!

Afe

Victor1103
Hi!Azt szeretném kérdezni hogy egy bizonyos "barheim key"-t hol lehet megszerezni,mert ha jól tudom ez állítólag újra kinyitja a barheim passages-t.

katy az szivatás mert azt hiszed hogy abban a kis részben van a wind cucc ahová a westersand elsõ részébõl le lehet menni(rabanastre-felõl az elsõ),az a kis zsákutca.na én is szívtam mert ott kerestem mint a hülye de nem ott van(ez a kis rész egyébként a shimmering horizons része).ugye ott van a két dynast cactoid de hiába mész oda mert nem találsz semmit.nos a megoldás:a cucc abban a zsákutcában van ami a shimmering horizonsból nyílik északnyugatra(a westersand közepén nagyjából).oda bemész és a bal oldali dynast cactoid alatt megtalálod a cuccot!!!aztán vissza a westersand kapujában álló bangaa-hoz,addigra ott van a másik két tag is akivel beszéltél és megkapod a széltelenítõt és be tudsz menni wyrm's nestbe.................ennyi😊)
** a wyrm elég gyenge pár ütés azt fekszik!
peace
sziasztok,
a wyrm!s nest- be hogy lehet bejutni?
Beszéltem két fazzonal akik elmondták az idevágó sztorit+hogy a bejutáshoz szükséges tárgyakat egy kaktusznál rejtették el.
Elmegyek azokhoz a kaktuszokhoz , de sajnos nem találok semmit.
a zertinan cavernsben adramalech van,nála exdeath nehezebb,menjél tápolni akkor sima ügy lesz!mindennek a kulcsa a táp meg a netes secretek(www.gamefaqs.com).
Victor1103
És õ nehéz mert amelyik a Zertian Cavernba van az mindig legyõz!

azt vágod hogy az a chocobo az exdeath esperhez kell?mostmár igen😊
Victor1103
THX!

Tyler Durden
Több helyen is lehet venni, asszem a klánbazáros emberkénél is Rabanastréban.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Tyler Durden
Pont ezt akartam kérdezni, hogy milyen volt a végsõ fight. Gondolom, ha minden szír szart megcsináltál, akkor már csak a felszerelésed révén rommá ütötted.. Amúgy meglepõdnék, ha húzósabb csata lenne, mint némelyik hunt..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Victor1103
Hi!Valaki tud egy helyet ahol a Chocobonak lehet zöldséget szerezni?Gyshall greens vagy mi a neve.A Mosphoran Highwastenél kellene,hogy felendedjen a hátára a csírke.

Afe
sirhatsz is mert Angela Aki jól nyomja a végén.
csak kár, hogy játék közben nem hallottam ezt a témát. bár lehet hogy nem lett vna hiteles lovestory híjján 😊

Seth
pritty, prütty, oh kis nosztalgia 😄

Afe
Tessék itt a sample😊

btw mult 7végén végigtoltam a játékot. megcsináltam mindent amit csak lehet (kiv a 80rare monstrákat) és úgy vettem észre, hogy Vayne a végén probált igazodni a karakterek szintjéhez. nem mondom, hogy megizzasztott, de az tuti hogy 40-50es szinten ezt a Vaynet nem tudtam vna lenyomni.
a végén pedig FF-hez méltó endingmuvit kaptam.