Final Fantasy XII

← ElőzőOldal 48 / 48

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem csak az FFX2-ben volt ilyen, az FFVII-ben is át lehetett állítani active-ra a battle systemet.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Sephi
Helyes! Fasza lenne ha latnank az ellenfelt a palyan es nekimegyunk es akkor legyen battle.

musha a FF ozes reszeben egyezet a harc rendszer. Sorba tamodott mindeki igy volt ido kigondolni mi a kov lepes. De a FFX2 -ben Active Mode van szal nem sorba megy hanem oszevisza ahogy adodoik szal nincs tul sok idod gondolkodni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
Az ektív tájm betölre gondol.
De elvileg módosítanak a harc megvalósításán. Olyan pletykákra emlékszek, hogy nem lesznek random ellenségek.

www.youtube.com/aabyssx

musha
dögöljek meg ha értem.

Sephi
Hya mesze es felo hogy ennek is Aktive Mode lesz mert akkor jaj nekunk ! (marmint nekem hehe)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem is tudom miért, de ez a XII. rész, szvsz lesz olyan jó mint a VII. , vagy legalább is ezt szeretném róla elmondani, de én az eddig látott videók alapján, már nagyon várom. Csak tényleg az a baj, hogy még nagyon messze van az a megjelenés! 😞

barret
wow!sexy.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sztem az a nagy igasság hogy az FFvii után a grafika sokkal-sokkal szebb lett, de mintha valami hiányozna az újabb részekbõl...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

aabyssx
A nyúlon túl találni még ilyet is:

...szent kézigránátot még nem találtam.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Ha jobban megnezed mar a FFx2-ben is kicsit enyhen szoval kihivoan oltoztetik oket es akkor most meg ez is. Igaz a fejet leszamitva bazz tok erotikus.

barret
és mi van a nyúlon túl?

Bérbe vehet? reklámfelület...

aabyssx
Csak hogy véletlenül se ismételjem magamat: ez a nyúl(?) nagyon ...ööö... érdekes!

BTW én nem igazán bírom az ilyen (beszélõ állat-ember) hibrid lényeket, de ez valahogy stílusos...
...szerintetek szõrösek a fülei? /😊

www.youtube.com/aabyssx

Nagyon várom ezt a gamet. Nemrég megnéztem az új trailert ami az 576.hu-n volt fönnt és igaz, hogy elég rossz minõségû és szögbõl felvett videó volt, de nekem nagyon tetszett. Alig birom kivárni, hogy megjelenjen, de az még azért messze van. 😞

Sephi
Pahhh 😛PP

Sir Quno Jedi
Nem nyafog, hanem megy játszani MS aknakeresõt ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
AZ FF NEM PC-S GAMMA ! Ez a nyers, brutális és egyetlen igazság ! Ai játszott vele eredetiben PS-eken, majd PC-n az tudja mirõl beszélek !!!! Konverzió suxxx és ez minden platformra igaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sadun Tryst
jó lenne ha kijönne PC-re is... bár én most akarok beruházni 1 PS2-re (csak 57e), így a GT4-et mindenképpen megveszem majd hozzá (500 utó és 200 pálya lesz hozzá kb., az 576 konzolban ezt olvastam). szal 1 ideig nem unod meg, és a NFSU a közelében sem lesz akkor már... hehe! 😊

bár, hogy visszatérjek az FF-hez, hogy csak annyi, én már a 9-et és a 10-it sajnáltam, hogy nem adták ki PC-re. így nagyon kicsi az esélye, hogy ezt kifogják, a 8 rémes eladásai után PC-n...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sephi
Igen ez a topic bisztosan jobban fog menni 😊)

Szal ha ebben a reszben a harcrendszer olyan lesz mint a FFX2-ben es non-linealis akkor hallani sem akarok rola...

Aquli
johetne pc-re. bruhuhu. kar hogy nem adjak ki. ugy jatszanek vele.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

aabyssx

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ez a nyúlnõ nagyon stílusos!

www.youtube.com/aabyssx

← ElőzőOldal 48 / 48