2373
Final Fantasy XII
-
#492 X-2 LÁNYOKNAK készült!!!!!! Főleg japán piacra. Ez olyan dobás volt Square-tól mint most a Tankcsapda a pop életebe. De láccik, h ennyire elfajult ez világ. De habár úgy vesszük, Capcom-nak sikerült a RE4-el. Felrúgta saját hagyományait és lásd csodát: BEJÖTT nekik.
-
FFX #491 az X-2 belőlem is kirázta a hideget. Nagy csalódás volt... -
#490 ismerek olyan leányzót akinek nagyon bejött az X-2, pedig az első részével nem volt hajlandó játszani előtte.
elkeztem játszani vele az X után, de kb 1óra senyvedés után tovább passzoltam neki.
valoszinleg ez a éneklős-varázslós csajok dolog foghatta meg v nem tom. -
#489 Sziasztok!
Nem tud valaki GC Final Fantasy: Crystal Chronicles végigjátszást?
Előre is köszi! -
#488 jó látni, hogy a Vagrant Story is rajta van ezen a listán.
ez volt a SquareSoft legnagyobb dobása a kifutó psen, az mgs grafika ötvöve a parasite eve féle harcrenszerrel. imádtam ezt az rpg. -
fanatifo #487 X-2 egy kalap szart nemér szvsz mindenidők legrosszabbika!X nagyonjó egyik legjobb!
Cerberussal nem játszottam mert nemvagyok hajlandó játszani japánul de az sztem jólesz igaz köze sincs a FF rpg-hez inkább DMC style! -
#486 Sokan fikázzák a Final-t hogy a 7. rész óta hanyatlik meg ilyesmi,de szerintem ennél jobb RPG nincs a földön.Játszottam már a X,X-2,Dirge of cerberus-sal és mindegyik nagyon tetszett.De ez szerintem az RPG-k királyává fogja emelni a sorozatot(bár nekem eddig is az volt) -
#485 Szerintem ez nem is történhetett máshogy :)
Ha egyszer meglesz a game kiveszek egy hét szabit aztán beteget jelentek, lefizetem a háziorvost meg minen és éjel nappal a TV előtt fogok ülni szorongatva a fekete joy-t.
szal nekem is kell ez a játék:)
-
FFX #484 nekem kell egy ilyen -
#483 sorry, h. 2X ment el... -
#482 ...én még csak most alltam neki Chrono cross-nak..tennyap este... ma lesz idöm kb.2ora gémre... :-D -
#481 hmmm... de a japcsik minden rpg-nek örülnek; kérdés h. europai jatekteszter szemmel milyent kap majd (amugy akkor lehet h. nem 40/40 lesz, hanem 39/40... :-D)
Azt hittem lesz 1 kis review; de semmi, csak az h. mennyit kapott... :-/ -
#480 Gash! Ez jó lesz! :DDD -
#479 Nos, az FFXII kapott a Famitsutól egy szép kis 40/40-es értékelést. -
#478 Remélhetőleg lesz benne progressive scan, meg 16:9-es üzemmeód, mer ha nem !!! -
#477 Már nagyon kíváncsi vagyok erre a harcrendszerre... -
#476 Faszt se erdekelnek mar a kepek. Nekem a jatek kell. -
#475 hát ez nem sikerült :)
mind1
A cím ott van :)
-
#474 egy pár új kép amit az 576-on közöltek, ha valaki nem látta volna még eddig
Ennyit ízelítőnek, a többi itt:FF XII scan-ek -
#473 szép scan-ek:-) -
#472 YAWAY :D -
#471 Az a kép... a legalsó...
na ilyet sem látok majd itthon! : ( -
#470 Noway! -
#469 képek,meg szöveg már aki érti:P
elsö
második
megez
plussz
-
#468 A FFXII az augusztus elsejen gyun ki amcsiba :D -
#467 : (
-
#466 hát nem tom. Én a Grandia 3 nál figyeltem meg azt hogy kijött a japán verzió, és rá másfél 2 hónapra jött ki az amerikai ha jól emlékszem. Remélem a FF XII-nél sem lessz sokkal több a két kiadás közt az idő. Mondjuk hogy kishazánkba mikor ér at szerintem még senki sem tudja. Ami elég nagy baj ! -
#465 akkor 16 + hónap míg ideér (remélem nem kell többet várni) -
#464 ami azt illeti én is beállnék abba a sorba :) -
#463 nem tom mi lesz 14-én, de azt tom hogy a japik március 16-án állhatnak kilóméteres sorokba a megfelelő boltok előtt -
#462 576-ban már játszottak vele, lesz valami a 14.-éből?
(Ja, az 576 nem évszám :DDD) -
#461 gondoltam megtöröm a csendet :)
.
.
.
.
.
Sikerült ! :) -
#460 sebaj; akkor mindkettönkké, partyban "szendvics"-et csinalunk belöle oszt jol van! :-) -
#459 Lulu még mindég a zenyém! Csak a miheztartás végett! -
#458 néztem oldalt, le akartam tötteni zenéket, de csak belehallgatni lehetett sajna...ehh... Nah mind1; ahhanyos kis music-ok voltak... -
#457 Black M. ahhanyos nagyon! :-D
Köszi infot, épp az oldalt böngeszem... :-D -
#456 ugy látom meghalt egy kicsit az eszmecsere!
Itt van egy kis zene, hallgassátok hátha eszetekbe jut valami :)
Én is utánnanéztem ennek a blak mages zenének és nagyon tetszett:))FF XII music -
#455 érdekelne engem is egy sima link (http) Black Mages videjokrol, megneznek 1-2szamot... De nem akajok csak emiatt 1-2gigat tölteni, koncertvid-et... -
#454 lehet találok valami sima linket hozzá majd -
#453 Mi arra gondoltunk hogy fogjuk a klasszikus Square/Konami jatek dalokat es atdolgozzuk oket kicsit igy hobbybol :D