2373
Final Fantasy XII
  • Sephi
    Na kerem alasan en nem birok tulmenni azon a Demon falon vagymi. Marmint azon ami felem jon amikor elmenekulok attol ami kovet.

A kovetkezoket csinaltam :

Gambit Vaan es Basch =

Vaan

1. Basch - Blind remove
    2. Foe = Leaders target
    3. Basch - Slinet remowe

Basch ugyanaz csak Vaan-on.

Es Balh-al helelek meg a Guestrol szedem a magiakat es nyomogatom a gombokat.

DE! A fasz kivan hogy mar ugy kezdi hogy egyet elaltat es Doom + mass BLIND ot kasztol mindekire. Ha tulelem akkor a kovetkezot altalja el es igy tovabb es egyszeruen nem birom mert 1 centis elettel mindig eljut a vehere es megolt.

Mit nem csinalok jol kerem alasan?
  • KeWiN76
    Nekem eddig a max az 3as kombo volt, de legalabb mar ugy ahogy tom hasznalni. Seth, nyugisan add el sztem, en meg nem talaltam semmit ahol loot kellett volna. Mberek...a giza plainson ugy lealazta a lvl32-es partymat 1 stormy element, hogy csak ugy lestem :O Megyek is vissza visszavagora :D
  • Seth
    Aham, leadtam mindent egy boltban és megnyilt vmi bazaar funkció,ahol az árus az összelootolt tárgyaimból véletlenszerű tárgyakat kínál,amolyan zsákbamacskaszerűen
  • Seth
    Nem tudja valaki, hogy a loot-olt itemeket nyugisan eladhatom, vagy esetleg majd lehet velük vmit kezdeni (gondolok itt ilyen item creation skillekre,shopokra ha léteznek)
  • Sephi
    En nem ertem. Mindgya meek kiprobalni!
  • lillin
    elvileg a kép tetején meg kell jelenjen 1 számláló ami kb 10 ről számol visszafele
  • lillin
    és sephi ha igazad van és final fantasy xii übereli azt a 27 nap wow játékidőmet akkor összefosom magam a gyönyörben amit ez fog nekem nyújtani
  • Seth
    a fordítás nekem is megy, magát a lényeget nem értem. Már az elején, miféle számlálóról beszél???
  • lillin
    Ez nem az amit a fanok japánról mist knack nak fordítottak?Mivel még nincs meg a játék nem biztos h érthető lesz de mgpróbálom.ha a kép teetején látod visszaszámolni 10 től az időt és a job sarokban a csapattagokat. ha másnak nincs ilyen quckening cucca akkor nagyon kevés damaget fogsz elérni( a quickening 1 egész mp csíkot leszed ) ha más karakterednek is van quickeningje akkor nem kiszürkítve fogod látni a nevét és mellette egy hozzá tartozó gombot pl x kör háromszög. és akkor elkezdheted a combot.ha nem látsz csak kiszürkített karakter neveket akkor váltogas d őket az (R1 el kell forgatni). ezután arrol ir hogy mennyi mpt használ el és ha pl 3 ilyen cuccod van a kkor a manád meghéromszorozódik. és ha ügyi és gyors vagy akkor akár 30 as combókat is ki lehet ellőle hozni.
  • Sephi
    Ebbol egy szot nem ertetem. Valaki elmagyarazna kerem alasan?
  • Seth
    ezt az infót találtam róla:

Basically, it's a limit break/overdrive/whatever that relies quite heavily on combos. That said you need at least 2 people with Quickenings for you to really pull some damage.
    You get a maximum of 3 per character (and try to get them ASAP if you really wanna use them) and your MP uses the formula:
    base MP x number of Quickenings
    Meaning if your base MP is 100, and you have 3 Quickenings, your MP will be 300!

Anyway, choose a character and it'll start up some funky animation.

Notice the top screen has a timer counting down from 10 seconds or so.
    Notice on the bottom right, you'll see your party members.
    If no other party member has a Quickening, that's it... no combo and you get EXTREMELY LITTLE damage pulled off -- and since a Quickening drains one bar of MP... that's an incredible waste.

Say you have other party members with Quickenings. You should be able to see a NON-GREYED OUT character name with a button corresponding to them (circle, triangle, x). Press that corresponding button as soon as you can to start a combo.
    At that point, the timer temporarily stops, then starts again when the second character's Quickening animation starts.

Notice that the timer counts down from where you left it - it does NOT reset back to 10 seconds.

If you can't see a corresponding button (character names are greyed out), press R1 to "shuffle". This takes about a second and hopefully by the end of it, you'll see a non-greyed out character name. If they're all still greyed out, shuffle again.

Repeat until the timer runs out and hopefully you'll get a big combo going (the most I've gotten is 15, but others have gotten well into their 30s!).

Post-notice: If the most you've used for a character is a Level 2 (for instance) Quickening, then you'll use up 2 complete Cartridges worth of MP.
    Example: If you have 100 MP, but 3 Cartridges (not sure what they translated that as), you'll have 300 MP total. But if you used a maximum of a level 2 Quickening, then you'll lose 200 MP NOT 300 MP.

Also, you can only use whatever level Quickening based on how much MP you have. Say you have that 100 MP + 3 Cartridges but only have 250 MP. You can only use up to a Level 2 Quickening.

During a Quickening session, you can reuse Quickening levels. Hell you can even pull of THREE level 3 Quickenings in a row for a character -- if you're lucky
  • Sephi
    "quckeninget "

Ezmi? Oo
  • Afe
    különben má akkor gyanus volt a baromfija, mikor egyből magára dobott egy protectet meg egy attack növelőt :)
  • Banyapapa
    de akkor is,demot láttam jáccotam de ilyen huncutság ott nem volt
  • KeWiN76
    Nah megvan az elso esper :) Alaposan feltapolt csapattal mentem, nem is volt semmi baj vele :D viszont nem tetszik az alkalmazasa :S Amikor megidezel 1t. akkor csak te fox harcolni+az idezett espered az ellenseggel, es nekem a csapatom mar erosebb mint az elso esper :S Ha kivanjatok leirom, h hol talaljatok meg csak nem akarok spoilerezni :) Meg valami...a quckeninget hasznalja valaki ? tudnatok rola valami infot adni ?
  • Afe
    LOL :DD
  • Seth
    az egy nagyon....naaaaagyoooon erős pulyka volt :D
  • Banyapapa
    nincs kicsit elbaxva a nehézségi szint?:P
  • Seth
    #888 you're welcome
  • Afe
    sikerült 2. nekifutára lenyomni a pókkirálynőt. egyébként az előtte lévő dungeon olyan mintha a vagrant storyból szedték vna:)
    lazán aprítom a farkasokat meg a kakasokat a sivatagban, két csapástol feküdnek, mikor az egyik kakas fogja magát és legyalázza az egész csapatot.
  • lillin
    áéááá ember most jöttem haza és megtudtam uristen anyám szerint megőrltem itt ugrálok mint 1 majom.
    melleseleg az esperekről annyit hogy kb lv 30 on fogod megkapni az elsőt asszem(legalábbis a gamespotos csaj az egyik videjóban azt mondta)
  • DoNorBi
    hát kéremszépen eddig birtam beadom a derekam,azthittem hogy kibirom hónap végéig az okamival de rákellett jönnön hogy esélytelen:D nemrég elindítottam töltésbe szal nincs sok hátra hogy csatlakzzak az ff12 fanok táborába:P
  • Sephi
    LOOOOL FIJAM :DDDD UGYES :D
  • Gábor
    Na hagyjuk a flood-olást mán! Lecc tolk biznisz sell ví :D
  • Seth
    énis öreg, azé van ott a idióta smile ;D
  • Sephi
    Vicceltem bejbi :DDDDDDDDDDDD
    Nehogy magadra vedd!
  • Seth
    hát akkor *azd meg
  • Sephi
    Mi mar ennyit sem tudsz? Akkor miafaxnak jarsz ide?
  • Seth
    passz
  • Sephi
    uhum... es miku gyun mane az elso he?
  • Seth
    5 sztori szerint, 8 opcionális (mellesleg le kell őket verni előbb^^) vmi Balius lesz az első
  • Sephi
    8 ora jatek utan es lvl 17-18-as karikkal en meg egy arva Espert sem talaltam. Megis ezeket kapod vagy meg kell oket talalni???
  • Sephi
    Nekem mondod.... amiutan 2 es fel orat farmoltam Garusa elott es meglett a virag is en ugy indultam neki hogy ott majd megint lehet menteni a bejaratnal. Lofaxt lehetett...az meg hogy megint vegig vagjam az utat vissza a kristalyhoz... ahh nem!

Szal nekimentem de halistennek nem olt meg :D Sot alig sebzet a draga :D
  • Gábor
    Lejjebb írtam, hogy én is beszívtam ott!
    Menj le a bányába, ha van úgy mentésed, és az első helyen üsd-vágd a csontikat nagy tételben! cca 100 exp per darab, plussz a bone fragment darabja asszem 130 gil.
    Jó pénz, jó tp.
  • Seth
    el vagy maradva e??? ^^ kijutott a nere az angol release 1 hónappal a kiadás előtt. Mellesleg azt olvastam, hogy a gamespot-os srácoktól került ki. Bár nincs hivatalos álláspont az ügyben, de rezeg náluk a léc ^^
  • Seth
    Használj Libram-ot, az mutatja milyen erősek. De ha nincs kifejlesztve akkor is lehet látni, most a színeket nem tom pontosan, de ha piros akkor erősebb, ha sárga akkor veled hasonló szinten van stb... most így látatlanba nem emlékszem (meló)
  • gabe paul logan
    Be lehet szerezni a xll-t? De csak japánul neme?
  • Afe
    nekem is evvel van csak problemám. végre van egy kis szabadidőm és elkedtem a játékot, most itt a sivatagban bóklászok egy gyerek után.
    nem ismerem az ellenség erejét és folyton leállok olyanokkal is harcolni, akik 1 ütéssel kivégeznek.
    az a baj, hogy ha észre vesz egy ilyen dög néha még el sem tok szaladni, utánam szalad és bumm már halott vok. cseppet felb@sz ilyenkor az ideg, hogy elvész az a 20-30 perc amit a mentés óta játszottam :(
  • Seth
    Nekem egyedül a mentésrendszer nem jön be. Korább ff-eknél szuperul be voltak lőve a mentőhelyek, a főellenségek előtt mindíg volt egy. Itt meg 2x is mnegszívtam és utána jó sokat kellett megint harcolni mire elértem oda. Pl amikor menekülni kellett az elől a 3(4?) hülye előle lent a bányában, naná hogy betámadtam őket, aztán csak lestem hogy 1 ütés=1 halál^^. Vagy a másik a Dreadnaught hajón (ahol mellesleg elfogott a kotor hangulat ^^) amikor a 2 bírót kell leverni . (na ez lesz máma, mert már éjjel volt mire odaértem hozzájuk, naná hogy levertek, namondom nincs az az isten hogy hótámosan még1x eljussak hozzájuk.
    Naszóval ez a fajta mentés nem tetszik, bár így ténylegesen nehezebb, de soxor inkább frusztráló
  • dinomano
    nagyon szerettem V.story design-ját, nagyon-nagyon átüt az FFXII-ön a Vagrant Story-s "érzés"; ami nagyon faszájossá teszi a game-et! Érdemes megnezni a lovagokat(nem tudom hol vannak, még nem toltam a game-et...); egy az egyben V.Story! :-P