2373
Final Fantasy XII
-
#1013 Basszus nekem meg már jojózik a szemem. Fogalmam sincs milyen irányba tereljem az embreim képességeit,milyen fegyvereket,felszerelést adjak nekik. Gambit-ba se tudom mit rakjak be, annyi lehetőség van
[confused] -
KeWiN76 #1012 Gilt a szornyekbol kieso targyak eladasaval lehet szerezni...es varazslatokat en meg csak boltokban talaltam. -
zsolt2800 #1011 Hello! Hogy lehet több gil-t szerezni és varázslatokat csak a boltokban lehet vásárolni vagy lehet más hogy is szerezni? -
Gábor #1010 Danke. -
KeWiN76 #1009 Ha raviszed a mutatot kiirja meg ha nincs is felfedve...egyebbkent a sarkokban szokott lenni.. -
Gábor #1008 És ez a quickening melyik részén van a táblának? -
KeWiN76 #1007 most = mist :) -
KeWiN76 #1006 u.i. : kombot csak a quickeningel lehet csinalni (most hogy igy atolvastam lehet ezt kerdezted :D) ami a most menuben jelenik meg miutan felvetted a licenszet. Mindenkinek 3 lehet. -
#1005 BOCS de ez milyen ff játék, remélem nem a 9re hajaz, nem bírom az édibédi figurákat. -
KeWiN76 #1004 Szoval a lenyeg az, h minnel gyorsabban valaszd ki a kombo kovetkezo reszet. Lehetoleg full mannaval kezd el, elkezdodik az anim, es akkor mar valaszthatod is a kov quickeninget, lemegy az animacio, kezdodik a kov. es rogton lehet valasztani az ujabbat, osszesen 10 masodperced van. Ha mind1ik ki van szurkitve akkor az R2-vel tudod ujrakevertetni, hatha bejon 1 oan amit meg lehet valasztani. Nekem idaig ennyi tapasztalatom van rola :) Jah es a vegen a befejezo animacio az sztem a kombo hosszusagatol fugg a 18asnal black hole volt oan 12 korul meg talan gombvillam...ez igy nem tul ertheto, de ha majd hasznalod akkor leesik :D -
#1003 talán KeViN76 tud valamit #975 -
Gábor #1002 Sajnos egy faq sem ír róla, vagy csak én vagyok túl fáradt, hogy megtaláljam. -
#1001 Akkor legyen szives valaki magyarazza el nekunk hogyan kell kombozni az istvan szerelmere. -
Gábor #1000 Nemtom, én is azt keresem.
Ték. -
#999 Gyerekek. Mijaz hogy kombo? Hogy lehet kombozni benne??? -
#998 bakker még csak nem is rare monsta?? jajj de szégyenlem magam :D -
#997 azt a jószágot amelyikkel én találkoztam nekhbet-nek hívják és több is van belőle.
amíg a póktól eljutottam rabanastre-ig, kettővel is összefutottam. az elsőt bosszúból legyaktam , a másodikkal már inkább nem kezdtem ki:)
-
Gábor #996 Köszönöm a segítséget, de már igénybe vettem egy faq-ot, és kinyírtam a szemétládát NAGYON NAGY ÉLVEZETTEL :D -
#995 Te nem csodálom, hogy nem találod. Most olvasok egy faq-ot és külön kitérnek erre.
gamefaqs
itt a 3. faq (363Kb-os). Ebben keress rá, hogy cockatrice find -
#994 Nem erről van szó???
Mondjuk más a neve, mivel ez még a japánról fordítás
- Rank E - Niwatoris (ƒjƒƒgƒ©ƒX)
North-East section of the map.
Client : ƒ_[ƒjƒƒ, Giza Plains camp,
the women in the stable.
Reward : 1,000 gil, Jack Boot, Rainbow Tamago -
Gábor #993 Nem, a Cluckatrice egy unique monsta, amit a Hunter klán tagjaként keresek, hogy fejpénzért tálaljam vacsira.
A vadászatra kiszemelt állatok nem rohangálnak addig, amíg a megbízóval nem beszélsz. -
#992 ^^ de akkor az volt az amit kerestél?? -
Gábor #991 Most nyomtam le, Nekhbet néven fut.
...........rohadna meg, aki elrejtette ezt a buzi cluckatricet a játékban! :) -
#990 Te figyu, amiről én beszélek lehet nem is olyan wanted-es vadászós szörny hanem "rare monster". Olvastam róla hogy van 80 db nevesített rare monster, akik jó cuccokat dobnak, vagy jó dolgokat lehet csórni tőlük -
#989 Mondom nem vagyok biztos a nevében de vmi ilyesmi csengése van. Mindegy, előbb utóbb úgyis ki kell nyírnod ha csinálod a levadászós küldiket. Nekem egyelőre még meg se jelent a wanted listán, kiváncsi vagyok mi lesz, hogy előbb kinyírtam, minthogy megbíztak volna vele -
Gábor #988 Mi a fenét keres ott??
A Giza-ról volt szó végig! Na megyek és megkeresem a köcsögöt, nagyon régóta hajkurászom!
Köszi a tippet! :) -
#987 ő, vmi ilyesmi neve volt asszem. Barlang. Tudod a nagy áramelszívós pókos csata után ott jövünk ki. -
Gábor #986 Barlang?
Ez az óriás pulyka szerintem a Cluckatrica, amit jó pénzért kellene hálaadásra elvinnem a megrendelőnek, viszont a gízai síkságon nincs barlang...
Ugyanarról beszélünk? -
#985 eh, ez igy gáz... Nagy térképet mi helyettesiti? Régen nagytérképen (városok között) egyfolytaban lehetett menteni; vagy 'illesmi nagytérképes systemet teljesen el lehet felejteni? Ott nagyon jo volt tápolás szempontjabol is az allando mentesi lehetöseg; itt totalis beszopatas van ilyen teren?... -
#984 ott csak a két főnökre koncentrálj (judge 1-2), ha levered őket megnyerted, nem kell a többivel megküzdened -
fanatifo #983 Vicc tényleg ez a mentési rendszer.... A hajon vagyok és elérkeztem arra a pontra amit kijelölt erre 8an rámtámadnak leis gyilkolták fél perc alatt a csapatomat.... -
#982 nekem is beugrott az SW, de en elegge birom... Az elejen a gonosz lovagoknak, mikor tamadjak a varost, picit birodalmi rohamosztagos feje van; de nem baj...Meg az első könnyü BOSS is; a lebegő akarmi is picit SW-s; amugy nagyon nagy vérfrissitesen esett at az FF, ami nembaj...szerettem a régit is, de ideje volt valtani picit... :-P Csupa jo valtozas: MMORPG-s terep+"stlye", kevesbe mangas karakterek (döntse el ki-ki, hogy ez jo-e neki vagy nem); uj fightrendszer... nekem nagyon bejön... :-P Tényleg KOTOR-os picit, ami nékem szintugy tetszik... -
#981 én a barlang kijáratától átlósan haladtam felfelé, és kb a térkép közepe táján ütköztem meg vele(ezt úgy mondtam mintha vmi nagy szörny lenne bakker, pedig csak egy pulyka -- ja juteszembe azóta kicsináltam a dögöt:D) , de nem mindíg van ott, mászkálj ki be az adott térképről -
modernslave #980 na ezer éve nem fórumoztam már itt de ez a game engem is nagyon meghatott... a legzseniálisabb hogy tényleg az MMORPG-k hangulatát próbálja visszaadni (űberelni?).. az első FF játék a VIII óta ahol rákattanok a harcra mega tápolásra annyira jó a hangulata... Nektek is feltünt a STARWARS feeling a játékban? EGy 576konzolos újságíró írta egy netes újságban ezt annak idején amikor kijött a japán verzió (ő tud japánul és végigtolta azonnal)ezt.. El is felejtettem a dfologot de amikor Rabanastre-ben elkezdődött a game (a legelején Nalbina Fortress -nél meg azonnal beütött a vagrant story) rögtön beugrott az SW. Szerintem nem baj , bár én nem vagyok nagy sw fan... -
Gábor #979 Hol találtad?!
Nagy valószínűséggel azt keresem már két napja a Giza Plains-en! -
#978 ..akkor vegulis nem az FFXII teszik ki gondolataid nagy részét... Én melozok+forumozok... :-P Jah, meg IGN-en nezem a Fats and F. review-t+IGPX-et..mind2öt leszedtem; mivel 6-700megasak voltak...Gyengen szerepeltek, mondjuk Fast and F.-t kiirom; dirftelni szeretek... :-D -
#977 Én meg unalmamban itt a melóhelyen összeszámoltam hogy cirka 16 000 lp kell fejenként, hogy mindent kifejlesszünk mindenkinek. Ez 16000 szörny max, nem vészes (feltéve, ha minden egyesért kapunk minimum 1 lp-t-ezt nem is figyeltem, de szerintem mindegyikért jár) -
#976 Vazze, ez a Xar 10 smile-ra hivatkozva kitörölte a commentem...nah ujrakezdem...Kiprobaltam tegnap este game-et; megaatomg*cip*csaatomjo-e? :-P Nagggyon-naggyon bejön, az introtol leesett az allam; a graf. nagyon durva; nagyonjol neznek ki a karakterek, a motion-capture gigaatomjo... :-) Japan testvereink kitettek magukert! :-P Agyonoptimalizaltak mindent, le a kalappal...neztem a V.P.2-öt is, az is nagyon jo... :-P
Nah, ma nyomom a butus AREA51et; a végén vagyok, gyorsan ki akarom végezni, és FFXII! :-P -
KeWiN76 #975 u.i. sikerult 18as kombot nyomnon 32k sebzes, de igy sem volt eleg arra a nagy fenyes gombizere amit neha lehet latni...45k eletereje van es thundarakat varazsol vagy micsodat, ami oan 2-3 kat sebez mindenkin :S De legalabb megprobaltam :D:D -
KeWiN76 #974 Nekem sikerult mind2 demonfalat siman megolni, de amit eszrevettem, h a masodiknal, oldalt egnek a mecsesek, ha ranyomsz, es kikapcsolod, akkor megall 1 idore a demonfal...igy lesz idod megolni :)