Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
D.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
" Final Fantasy játékok lányege az un random harc."
Ezt a mondatodat kikéne húzni nagy fekete betûkkel. Na látod barátom ezért nem érdemes vitatkozni veled. Elõbb is szólhattál volna,hogy így vagy vele. Hülyékkel nem állok le. Ja és Pistabácsi 50éve szerel mosógépet..attól még lehet balfasz 😛
Mi köze a Gy.U.nak ill Tolkien vilaganak a Final részekhez? Az égvilagon semmi...Amugy az FF-jatekok random-battle-ra vannak kihegyezve, csak ugy lehet frankon fejlödni; igaz h. neha sok benn a random fight; de ez a sorozat egyik jellegzetessege...
D.
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
FFXII harc:
Na poénból kipróbáltam már ezt a mob vs mob csatát a játékban. Épp rámakaszkodott pár szörny mikor megláttam a háttérben egy tyrexet. Na mondom pont jókor jön,hogy leszedjem magamról az idiótákat. Oda szaladok egy escape alatt (mobok persze mögöttem futnak), megzúzom a tyrexet az is szalad utánam. Szerencsére a keresztezõdésbe sikerült annyi elõnyhöz jutnom,hogy a tyrex fogja magát és neki áll üldözni az engem üldözõ mobokat...végig a pályán 😄 Nos sztem ez rohadtul feelinges 😊
A Gyûrûk Urában van aki csak az effekteket nézi és számára a film nem több mint jó kis trükkök halmaza és semmit nem ért meg a sztoriból. Mennek, effekt és kész. Te így vagy úgy látom az FFel...mész, ölsz, sztori leszarva. Tudod barátom elõbb gondolkodni kéne aztán neki állni okoskodni. Máskor azt a válasz gombot válaszra használd... Az idióta hozzászólásoktól és attól,hogy meg kelljen neked magyarázni,hogy mit mire ért az ember, pedig kímélj meg és próbáld felfogni.
Viszont, igaz h. nem 1 grafikai csoda+régi gém, de a Star Ocean 2 harcrendszere naggggggyon tetszik! :-)
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Sztem meg FF-nél éppenséggel lényeges a harcrendszer; ha már a gém nagy részében fight-olsz... és emellé még jo a sztori is...
" Ugyanis egyrészt egy jó RPG-ben az elõbbrejutáshoz eleve nincs szükség 80% harcra, másrészt a harcrendszer nekem nem ad plusz élvezetet, arra van sok más játékstílus." - Hmmm... Igen... és egy pl. lövöldözös gémben (mint mas jatekstilus) van pl. "Active time battle"? Ezt azért nem értem, mivel jopar rpg-nek egymastol elütõ harcrendszere van; nehany esetben olyan harcrendszer, amilyet semmilyen mas jatekkategoriaban nem talalsz meg... Én épp a harcrendszerben + random encounterekben lelem örömöm; a jRPG; a a jatekmüfaj; amit akkor is tudsz tolni, ha épp nincs kedved vinni a sztorit; nincs igazan kedved gémezni...oszt jol "el-levelup-ozgatsz..."
FFX-hez nem tudok hozzaszolni, csak videokat lattam; azok alapjan "szimplan"csak "megaatomdurvajokis" gémnek nézett ki! :-P
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Más: Aki megfelelõ angoltudással rendelkezik és lenne is kedve az beszálhatna a FF7 fordításába. Itt lehet jelentkezni, egyeztetni: [email protected]
Pár kép: http://magyaritasok.hu/?func=news_info&id=617
Miert szerinted milyen egy porfi harcrendszer? Figyelek!
Talán azé nemjön be nekem a X, mert én a régebbi részekkel kezdtem és a régebbi jrpg-kez is szeretem. Chrono Chross, Legend of Dragoon stb.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
És a summon-ok brutálisak voltak benne föleg a 3 bogárka.
Eskuszom ilyen emberektol jon hogy orditsak 😄
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2