Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
Unknow; ettöl függetlenül eleg gánya a stilusod, vegyél picit vissza légyszi...:-P Amugy hevenyészett TXT-s forditassal nem hiszem h. ugyanolyan a gém mint full english-ül pl...Utanaolvasol papiron a parbeszedeknek? :-D
D.

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Unknow
Váá te komolyan hülye vagy. Azért hoztam fel a filmet témának mert a sok hülye az effektek miatt nézte meg és a sztori nem is érdekelte. Te is ilyen vagy...

" Final Fantasy játékok lányege az un random harc."

Ezt a mondatodat kikéne húzni nagy fekete betûkkel. Na látod barátom ezért nem érdemes vitatkozni veled. Elõbb is szólhattál volna,hogy így vagy vele. Hülyékkel nem állok le. Ja és Pistabácsi 50éve szerel mosógépet..attól még lehet balfasz 😛
Unknow
Olvass vissza..mondtam,hogy ne írj hülyeséget 😛 Van hozzá fordítás barátom 😛 Az angolhoz meg konyítok annyira,hogy végignyomjam. Legközelebb olvass vissza 😛 Amúgy azt is közöltem,hogy ez számomra egy demo értékével ér fel. Ettõl még ugyanúgy meg lesz originalba is.
dinomano
nem foglalok allast, de tényleg nem jogos egy Gy.U. filmet felhozni FF-mellé... :-P Amugy nem volt annyira rossz(söt jo volt a GY.U: film nagyon!!!); és a Gy. U.-ban (igaz, h. van rohadtsok CGI); de annyi CGI van benn, ami feltetlen muszaj...jo tele van vele a film; de nem öncélú effektmutogatas vegett; hanem mert 1 rakat csatajelenetet; menomentalis tajat; aterezhetö vagy akciodus cselekmenyt csak ugy lehetett olcsobban (vagy ha nem is olcsobban)idöigenyesebben megcsinalni... mi massal dolgoztak volna? Stop-motion technikaval mint az 1940-akarhanyas King-Kong-nal? :-O Nah, de OFF, mert ez nem filmes topic egyaltalan...
Mi köze a Gy.U.nak ill Tolkien vilaganak a Final részekhez? Az égvilagon semmi...Amugy az FF-jatekok random-battle-ra vannak kihegyezve, csak ugy lehet frankon fejlödni; igaz h. neha sok benn a random fight; de ez a sorozat egyik jellegzetessege...
D.

Jah és mégvalami . Ha már annyira vered magad a story után, akkor miért kezdted el japán nyelven játszani kis láma ? Talán vágod a japán nyelvet is? LOL

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Kedves „barátom.” Hogy lehet példának felhozni egy játék kapcsán egy filmet? Semmi köze nincs egymáshoz a kettõnek. Egyébként képzeled, elolvastam a könyvet is, már jó régen. Te irkálsz lámaságokat és utána magyarázod a hülyeségedet. A Final Fantasy játékok lányege az un random harc. Persze a jó történet is fontos. Több mit 20 éve foglalkozok játékokkal, szóval én kérek elnézést. Legközelebb meg mást hozz fel példának, bár felírhatod a naptárban, mikor fogok veled még egyszer szóba állni.

Unknow
Ezzel pedig csk egyet érteni tudok. A harc is fontos de akinek 80% a harc az valamit nagyon elcseszett vagy battle music mániás... Nahogy legyen egy kis ON is:

FFXII harc:
Na poénból kipróbáltam már ezt a mob vs mob csatát a játékban. Épp rámakaszkodott pár szörny mikor megláttam a háttérben egy tyrexet. Na mondom pont jókor jön,hogy leszedjem magamról az idiótákat. Oda szaladok egy escape alatt (mobok persze mögöttem futnak), megzúzom a tyrexet az is szalad utánam. Szerencsére a keresztezõdésbe sikerült annyi elõnyhöz jutnom,hogy a tyrex fogja magát és neki áll üldözni az engem üldözõ mobokat...végig a pályán 😄 Nos sztem ez rohadtul feelinges 😊
Unknow
Az az X generáció amirõl annyira fogalmad sincs sztem pont az akiknek elsõnek volt C64. Többek között nekem is volt. Tudod ezzel nem vagizni kéne hanem inkább örülnél,hogy nem maradtál ki olyan játékokból amik azokon voltak. Vagy mi van? Akinek nem voltak ezek azoknak a véleménye nem is számít? Kicsit érdekes a felfogásod. Sztem pont Te vagy az aki az X generációba van... Teszem hozzá RPG témára a C64et pont nem hoztam volna fel. Mert,hogy RPG témához semmi köze az biztos, az meg,hogy Te most vered a nyálad arra, hogy mit ismersz és mit nem szvsz gyökérség. Hogy miért? Mert ha a témához akarsz hozzá szólni a NESnél vagy SNESnél kezded... Tudod ha copyzod az 576 fórumba akkor ne felejtsd el a hozzászólásokat is melléjük tenni. Persze így már szar mert Te jössz ki hülyén.
Unknow
Te..valami gond van az értelmezéssel? Gyûrûk ura 80% számítógépes effekt...ha a játékról lenne szó nyílván nem ezt mondom nem? Talán ilyenkor az ember a filmre gondol és nem a játékra 😛 Na igen...valóban nehéz csökkent értelmiséggel felfogni,hogy miért ezt a kettõt hozom össze..csak neked, csak most kifejztem:

A Gyûrûk Urában van aki csak az effekteket nézi és számára a film nem több mint jó kis trükkök halmaza és semmit nem ért meg a sztoriból. Mennek, effekt és kész. Te így vagy úgy látom az FFel...mész, ölsz, sztori leszarva. Tudod barátom elõbb gondolkodni kéne aztán neki állni okoskodni. Máskor azt a válasz gombot válaszra használd... Az idióta hozzászólásoktól és attól,hogy meg kelljen neked magyarázni,hogy mit mire ért az ember, pedig kímélj meg és próbáld felfogni.
dinomano
teljes mértékben egyetértek...Ami szamomra PS1-en nagyon nagy csalodas volt, az a Koudelka... szép grafika, jo stilus -gotikus beütésû várkastély-zombik+egyeb szörnyek, faszanak igérkezõ hangulat...és 1 (szamomra, bár szerintem nem csak szamomra...) elbacottszar harcrendszer; ezek utan még a random encounter system ad egy jo nagy pofotn a gémernek+fél évenkénti mentés; az is fögenya utan... termeszetesen a kukaban landolt a gém... :-/ (+ a legalapabb baki - elalvos-melankolikus zene a fight-scene-nél..)
Viszont, igaz h. nem 1 grafikai csoda+régi gém, de a Star Ocean 2 harcrendszere naggggggyon tetszik! :-)

Luiprima
Lehet hogy hülye vagyok de egy rpg akármi fantasztikus storyja is van agy jó harcrendszer nélkül hosszú távon játszhatatlan gondoljunk bele egy játék végigviteléhez több 1000 harcot végig kell nyomni na ha ezek dög unalmasak érdektelenek akkor mi van...?"Abbahagyom ez van." Szvsz Egy jó rpg elengedhetetlen tarozékai: Egy remek story , változatos megunhatatlan harcrendszer pl(Grandia3,Shadow Hearts1,2,3) jó karakterfejlõdés pl( Final Fantasyk)számomra fontos még hogy érdekes karakterek szerepeljenek benne , ami tulajdonképp lényegtelen az a grafika ha az is jó az már csak hab a tortán.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

dinomano
Mind2 gép megvan még a padlason...Sajna egyikre sem tudok gémeket kiirni; hiaba van fenn az összes gém a neten... :-P Amiga THE BEST! :-D
Sztem meg FF-nél éppenséggel lényeges a harcrendszer; ha már a gém nagy részében fight-olsz... és emellé még jo a sztori is...

" Ugyanis egyrészt egy jó RPG-ben az elõbbrejutáshoz eleve nincs szükség 80% harcra, másrészt a harcrendszer nekem nem ad plusz élvezetet, arra van sok más játékstílus." - Hmmm... Igen... és egy pl. lövöldözös gémben (mint mas jatekstilus) van pl. "Active time battle"? Ezt azért nem értem, mivel jopar rpg-nek egymastol elütõ harcrendszere van; nehany esetben olyan harcrendszer, amilyet semmilyen mas jatekkategoriaban nem talalsz meg... Én épp a harcrendszerben + random encounterekben lelem örömöm; a jRPG; a a jatekmüfaj; amit akkor is tudsz tolni, ha épp nincs kedved vinni a sztorit; nincs igazan kedved gémezni...oszt jol "el-levelup-ozgatsz..."
FFX-hez nem tudok hozzaszolni, csak videokat lattam; azok alapjan "szimplan"csak "megaatomdurvajokis" gémnek nézett ki! :-P

Az az érzésem kár volt egyáltalán belemenni ebbe a témába az X generációval, akik egy C64-est magnóval vagy egy Amiga 500-ast max csak fényképen láttak.

Sephi
Ez tok edes volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Te ugye azt figyeled hogy mit irsz?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csak halkan merem mondani, ha nem harcolsz eleget a játékban NEM TUDOL ELÕRE JUTNI, mert egyszerûen elbuksz a Boss’ harcoknál . Gyûrûk ura játékot össze hasonlítani egy FF játékkal? Van, aki a storyt is nézi, nem csak végigfut? EMBER te játszottál valaha egyetlen egy, FF el is ? Esküszöm, beszúrom ezeket a hozzá szólásokat az 576 fórumba hagy, röhögjenek a többiek is. <#nyes><#nyes><#nyes>

Neme.
Nekem van egy hosszú listám, hogy elsõdlegesen mit várok el egy jó kaland/RPG-tõl, a harcrendszer ebben benne sincs. Ugyanis egyrészt egy jó RPG-ben az elõbbrejutáshoz eleve nincs szükség 80% harcra, másrészt a harcrendszer nekem nem ad plusz élvezetet, arra van sok más játékstílus.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Unknow
...aha... a Gyûrûk Ura 90% számítógépes effect,a hamburger 80% marhahús és így tovább. Grat..ennél rosszabbul nem is tudnád definiálni a játékot 😛 Õszintén...akik ide írnak azok közül VAN AKI A SZTORIT IS NÉZI ÉS NEM VÉGIGFUT?
testerlnx
Sphere -es cucc szerintem nagyon ott van, én meg pont annak örülnék, ha minden rpg adoptálná vmilyen formában...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

A játék kb. 80% harcból áll. Miért nincs számodra jelentõsége?

Neme.
Mondtam már, hogy számomra nincs jelentõsége a harc- illetve fejlõdésrendszernek? 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Unknow
Nincs lvl? O_O Nem értelek... Az,hogy nem írta ki,hogy milyen szinten vagy az egy dolog de a sphere lvl és a lépések száma kb olyan mintha szinted lenne. Ez eddig is így volt. Ugyanúgy kaptál attri bónuszokat és kész... annyi a különbség,hogy itt te szabtad meg,hogy merre és ,hogy csinálod. Most attól,hogy nem írja ki,hogy milyen szinten vagy még volt. Szal ez nagy ökörség ám...csak gondolj bele 😛
ÖÖÖ, mármint nem a harcrendszerre értettem hanem a fejlõdésrendszerre 😛 Bocs ezt elb@sztam. Szóval nekem nemjött be hogy nincs LV/szint fejlõdés és ez az egész sphere rács nem jött be.

Más: Aki megfelelõ angoltudással rendelkezik és lenne is kedve az beszálhatna a FF7 fordításába. Itt lehet jelentkezni, egyeztetni: [email protected]
Pár kép: http://magyaritasok.hu/?func=news_info&id=617

Unknow
Most én se értelek..tényleg nem sokat változott a harcrendszer...sõt amit mondtál Chrno Cross...nos az pl pont hasonló harcrendszerrel rendelkezik. Érdekes egy véleményed van 😛
Sephi
Nem vagy egyedul. Ami csak letezett jrgp/rpg meg a regy konzolok/marokonzolokra azokra egy nem kerulte az a figyelmem. 95% vegig is vittem kozuluk es majig emlekszem sokra. A FFX harcrendszere nagyon kicsit ter el az elodjeitol szal nem tudom mi annyira nevetseges?

Miert szerinted milyen egy porfi harcrendszer? Figyelek!

Szóval akkor már ha jó a grafikája akkor már kibaszott jó játék lesz. És sztem az a harcrendszer nevetséges...

Sephi nyugottan ordítsál...

Talán azé nemjön be nekem a X, mert én a régebbi részekkel kezdtem és a régebbi jrpg-kez is szeretem. Chrono Chross, Legend of Dragoon stb.

Sephi
😄DD Emlekszem 😄

Afe
én attol kaptam agylobot, mikor 200 villámot ki kellett kerülni, hogy megkapjak vmi sz@rt vkinek a fegyveréhez 😄

Victor1103
Én nekem az FF X volt a 3. játék amit ps2-n nyomtam és azóta se szórakoztam olyan jól egy játékkal mint annó azzal.Talán a Resi 4-et a Burnout 3-at és a Shadow of the Colossust tudnám vele egy szinten említeni.És nálam az FFXII már csatlakozott is a Top 4-hez😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Banyapapa
szerintem a X nagyon is jó volt,igaz a ügyeségi részek (lepkefogdosás pölö) rüheltem,de anélkül is a kedvenceimnek volt maxi-csuzlijuk😊
És a summon-ok brutálisak voltak benne föleg a 3 bogárka.

dinomano
Sztem durvajo lesz, az összes fellelhetö netes in-game videot megneztem; überfaszájos lesz...

Sephi
Na az ilyen kijelentesektol jon nekem hogy megverjek valakit. Bazd+ akkor ha te nem lelkesedtel amikor elkezdted jaccani. Eddig vilagon nem keszult meg ilyen szep grafikaju , jo harcrendszeru es gyonyoruszep akciodus story.

Eskuszom ilyen emberektol jon hogy orditsak 😄

Unknow
Hm..mennyire beszéled Te az angolt?
SPOILER! Mielõtt letöltenétek mindent a lenti linkrõl!

15 új videó itt

Már értem miért ugortál torokra a Grandia topicban Sephi.Akkor itt is leírnám :-D Szerintem az új harcrendszer nagyon nem fog tetszeni mindenkinek .

Annyi hogy kurv@ra bejönnek a bemutatók és ennyi, viszont nem valami sokat tudok meg belõlük. A FFX is marhára bejött a bemutatók alapján és amikor elkezdtem vele játszani már nem volt olyan nagy a lelkesedés.

Sephi
Hogy erdemes e? Teged a bemutatok nem gyoztak meg? 😄

dinomano
sztem biztos erdemes lesz! :-) latatlanban is...

Sztem énis leszedem japánul a a FF12-õt. Legalább megnézem hogy érdemes lesz-e kiadni érte majd vagy 15 ezret...

dinomano
Sztem annyira nem gáz, h. jap-ban tolod; bár én is megvarnam az eredetit; igaz Final az Final; de van még 1 rakat jo leforditott RPG PS2-re, nem hiszem h. mind kinyomtad már... Pl. pont most nezem suikoden 5 review-jat...

Unknow
Sose a türelmemrõl voltam híres...meg amúgyis..így,hogy úgyis megveszem nem érzem azt,hogy ettõl nem tisztelném meg a játékot. Szerintem így,hogy ahogy megjelenik a pal verzió lecsapok rá (vagy megrendelem az NTSC-t ha sok idõ lesz a PAL és az NTSC között...) nem veszít vele senki semmit. 😊 Azért azt én is belátom,hogy egy FF-et meg kell venni eredetiben mert azt érdemli és kész.
Sephi
Tudd meg hogy csodallak hogy kepes vagy erre de egyben le is nezlek mert nincs turelmed.

dinomano
IX-et en is imadom..nah, mindenesetre erdekes érzés a IX-nél az én esetembenm, h. mikor nyomtam+a végigvitel utan 1-2honapig nem tetszett, fura volt; de azota eltelt 1 kis idõ, és örömmel tekintek vissza rá..fura volt a design+idõ kellett a gémnek, h. eltalaljon a szivemig, de sikerült Neki... azota imadom a IX-es részt... :-D

Unknow
Kivéve az írott részeket 😛 Na de akinek van netje úgyis mindent megért 😛
Unknow
Lehet mivel van hozzá fordítás a neten, ráadásul mint mondtam, jó a szinkron így aki valamelyest ismeri a japán nyelvet az megfogja érteni a szöveget mert érthetõ.
Victor1103
És lehet belõle valamit érteni?CSak azért kérdezem mert én a Dirge of cerberus-t vittem végig de nem sok mindent tudtam leszûrni belõle.Mondjuk az irányítását nagyon könnyû megtanulni

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Unknow
Több lesz az...én nyugisan haladok vele és szépen és most tartok 7 óránál de még csak az eleje fele járok. A japán szinkron pedig nagyon ott van... Azt hiszem hallottam pár ismerõs hangot is benne szal nem rossz nevek nyomják 😛
De a X különösen nem volt az...