Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
a D. of C. inkabb akcioRPG, nem? Gndolom könnyebben elboldogultal vele, mint egy FFXII-vel... ott a menüt betanulni(ha egyaltalan be lehet...)...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

én ezért nem mélyedtem bele igaz leis daráltak az elsõ ellenfelek mert aztsem tom hogykel ltápolni😄
Victor1103
Én a Dirge of Cerberus-t töltöttem le japcsi nyelven és végig is vittem de soha többet hong-lang nyelvût!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

énmár belekostoltam a japánba elsõ városba meg egy kicsit utna az elsõ 1 órába valami hihetewtlen szép áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh devárommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jöjjjj már ffXII jöjjj már!Najó megbolondultam 😄DDDD gkdsflégjklédfkhéfd
Victor1103
Nehéz 5 hónap elõtt állunk.De ha 3 évet bírtunk várni 5 hó csak nem lesz nehéz😊DE AKKOR se suli se alvás se evés se ivás csak és csak is Final Fantasy XII!!!!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Sephi
AAAAAAAAAAAAAAAAAQFcfdgsad.jfcwqdbulsfbgsljfsdlfcikdsfv;kd

qsdasdDSfcsfcdfvdjvkdsvjbdksv

/meghalt

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

UHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH dejó lesz de várom bazz isten leszzzzzzzzzzzzz!
Victor1103
FFXII trailer ANGOLUL!!Ez 1000% hogy az év játéka lesz!Micsoda karizmatikus hangok!!!Aki nem látta még FFXII English trailer

Sephi
Publisher: Square Enix
Platform: PlayStation 2
Release Date: October 2006 (US)
Release Region: North America
Distribution: Retail

Jah jo. Eu-s valtozat lehet. De bazd+ most latom hogy a US verza is ket honappal el lett tolva.

Ahh minden joert varni kell.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Remelem viccelsz.

Victor1103
Most olvastam a szomorú hírt az 576-on hogy európába csak jövõ év elején jelenik meg a game.Basszus nem tudom elképzelni mi tarthat a SE-nél ennyi ideig hogy lefordítsanak egy játékot angolra.Sose voltak híresek fordító tudományukról de akkor is.

dinomano
köszi linket, elraktam az oldalt arhivba... :-P Ilyen egy fanatikus FF-drukker...

Ha tudsz angolul, akkor itt egy link a gamefaqs-os leírásokhoz :
ff xii

Hi! Aki játszik a játékkal (japán verzió) az segítsen plíz! Elakadtam Stillshrine Of Miriam résznél az elején!!! AKI TUDJA MIT KELL CSINÁLNI AZ LÉCCI SEGÍTSEN! Elõre is THX
Davidus

V9ykn8_TZL0

1-2 rare monszta tisztára olyan mintha a sotc-bõl lépett volna ki😊)

Davidus
rare monszterek
jó sok van😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
volt több is.. pl 2004 november😄

V9ykn8_TZL0

dinomano
mar régota megjelent japanban; de hat nem 20 sornyi leforditando szöveg van benn; mint 1 FPS-ben; ugyhogy idöbe telik a forditas... Mi volt az original US verzio korabbi megjelenesi idöpontja? :-O

ffxi
De van japánban már megjelent?

Fákjúal!

Jagi
picsába!😞

Sephi
Megint eltoltak a FFXII-et. October 3. BASZAK MEG!

dinomano
thx az infot...

Amit mindenképp érdemes leszedni még az a tales of phantasia. "mindössze" ennyi nyelvre fordították/fordítják le :

ESP Translation 100%
FR1 Translation 100%
FR2 Translation 100%
SWE Translation 100%
FIN Translation 100%
GER Translation 50%
ITL Translation 10%
BRZ Translation 100%
PTG Translation 50%
CHN Translation 30%
DAN Translation 10%
RUS Translation 70%
NOR Translation 100%
GRK Translation 10%
SLV Translation 5%
DUT Translation 100%
LTV Translation 10%
VTN Translation 15%

Kár hogy a HUN nincs köztük.

Az a poén hogy akkoriban amikor még csak dial-up-os nettel és egy 14.4-es modemmel szedtem le az snes/md-s romokat, így jobban meg tudtam õket becsülni mint sok mai ps2-es anyagot. Pont ezért maradt meg az ff6 is örökre az emlékezetemben, úgyhogy csak ajánlani tudom. Bár inkább a ps1-es változatot, egyrészt a +extrákért illetve a hozzá készült cgi-k is hangulatosak. Játékidõt nehéz megmondani, amikor snes-en vittem végig, úgy 70-80 lehetett (szinte az elsõ jrpg amivel játszottam, ha a pc-s knights of xentart nem számítjuk bele), a ps1-eset már jóval kevesebb idõ alatt (kb. 40óra), ami már reálisabb.

dinomano
thx; leszedtem, majd otthon belenezek...egesz szép a graf. screenshotok alapjan...

dinomano
http://www.fantasyanime.com/squaresoft/bahamutlagoon.htm
jah, bocsi..innen leszedhetö, de gond. már te is megtalaltad...

dinomano : (bocsi de jelenleg csak az opera mûködik nálam ott meg nem jó a válasz gomb)

Az igazság az hogy elég régóta nem foglalkoztam komolyan snes-es romokkal. Múltkor próbáltam keresni pár játékot hogy ki tudjam próbálni a psp-s snes emulátort, ezt találtam : romnation

Ez meg a bahamut lagoon direkt linkje : bahamut

A peccs pedig
itt van

Nem túl bonyolult csak egy rövid parancssor az egész, bár lehet hogy ma már kapott egy szép grafikus kezelõfelületet.

dinomano
http://www.dejap.com/projects.php -a forditas

dinomano
nem tudom, te mondtad, h. midnent ismersz... :-P De ahogy a mondas tartja, midnen nap tanul vmi ujat az ember...Most talaltam meg a forditast neten, nézem ROMot+screenshotokat keresek...

Sephi
Hogy a picsaba maradt nekem ki ez a gem?....

Ilyen interaktív terep egyébként nem sok srpg-ben jelent meg. Legfeljebb voltak olyan játékok ahol 1-2 dolgot mûködtetni/kezelni lehetett(pl. ff tactics-ban a gátat)

dinomano
nah, ez tetszik...izééé...csunya dolog ilyet kérdezni, de hol tudom letölteni angol-forditassal együtt? <#beka2> Hmmm... Mivel SNES került teritekre...FFVI nagyon-nagyon jo kis gém? Csak jokat hallottam rola... Érdemes vegigjatszani? Mennyi gémidö kb.? Mik a jo SNES rpg-k még? (Chrono Trigger kivetelevel?)

BL : az snes utolsó idõszakában jelent meg de csak japánul (gondolom ezért nem ismerik sokan), de szerencsére van hozzá 100%-os angol fordítás. A lényeg hogy amikor harc van, a csatatér fel van osztva ugyanúgy mezõkre mint bármely más stratégiai rpg-nél, de amikor harcra kerülne a sor, akkor már egy atb-s rendszerben kell megküzdeni az ellenféllel. Ennek az egyik értelme, hogy a terep interaktív és vannak távolsági fegyverek is. Pl. ha nem tudsz a folyón átmenni, egyszerûen befagyasztod vagy a sárkányokkal tudsz távolról is támadni (ekkor nem vált át atb-re). A pokémonos rész pedig csak annyi hogy mindenféle kajával etetheted a sárkányokat amik aztán egyre erõsebbek lesznek.

Sephi
bahamut lagoon kimaradt az eletembol. Meselj rola.

dinomano
Jo, azt elismerem; h. RPGnel szamit leginkabb; h. az "összhatás" milyen; más gémnél jobban szemet lehet hunyni, pl. FPS-nél a dolgok felett; köszönhetö ez annak, h. RPG-ben sok a random fight+eleve joval hosszabb mint egy átlag FPS+eleve arrol szol a gém RPG-nél, h.mennyire tud belevonni a sajat kis világába, mennyire varazsol el... :-P BoFIV milyen? Megvan, de még nem toltam..harcrendszer pl.?
D.

Én csak annyit tennék hozzá hogy szerintem egy jrpg-nél bár nem annyira fontos a csatarendszer, én mégis a jó történet mellett nagyon tudom értékelni ha valami újjítás vélek felfedezni a harcban. Pl. a Breath of Fire 5(amihez kisértetiesen hasonlít az Arc 4 is) vagy a Wild Arms4(bár itt egy kicsit elszúrták a dolgot egy picit). Illetve kedvenc snes-es rpg-m, a bahamut lagoon amihez hasonlót még nem igazán láttam idáig (atb keverve srpg-vel leöntve egy kis pokemonos szósszal)

Nekem egyformán fontos minden egy jrpg-be. Mert hacsak a zene nemtetszik benne akkor már el is megy a hangulata az egésznek. De ugyanez van a történettel, harcrendszerrel, játszhatósággal stb. SZVSZ

Ennél szánalmasabb FF topikot még nemnagyon láttam 😄 Röhej 😄 Általába bármely FF fórumba, topicba normálisan tudnak válaszolgatni, beszélgetni az emberek, de itt 😄😄😄😄

Unknow
Ez igen! Ez egy korrekt hozzáállás!
dinomano
lentebb irtam már 1 példát, a Koudelka-t; amit sztem nagyon elbacctak... :-/ ...és maga a Koudelka hangulatra sem lenne rossz...ezert irtam, h. a jo harcrendszert nem veszi észre az ember (elvegre az az RPG "fizikaja" - mint pl. egy jo FPS-nel sem veszed eszre magat a fzikai motort-a sok "aprosagot"(iranyithatosag+célzás); de ha sz*r az iranyitas, célzás stb.-ill. pontatlan a "talalat-csekkolas"; pl.tulél jopar elmeletileg bevitt fejlövest az ellen); akkor nekiall viszketni az ember ujja az uninstall-gomb felé... :-P
Vagrant Story pl. nekem nagyon nem megy, pedig szivesen tonam a gémet; mert nagyon tetszik, de ritmuskombohoz holtbéna vagyok sajnos... :-(
FFXII: tetszik, h. "köpködik" egymast a karakterek! :-P (Jo, csak vicc...mindenesetre azonnal a köpködés jutott eszembe, mikor meglattam gameplay videoban az ellenfel kijelölest... :-D)

Neme.
Én mondjuk még egy játékban sem vettem észre, hogy rossz lenne a harcrendszer. Igaz, nem is érdekelt. 😊 Chrono Cross = Hangulat. <#worship>

Ok, FF12 a Vagrant Story-ra hasonlít külsõleg, hangok és remélhetõleg zene terén is, ami már egy jó pont lenne, ha igaz lenne.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

dinomano
...fontos a harcrendszer, de ha az sz*r, akkor megette a fene az egeszet...az az igazsag; h. a jo harcrendszert nem veszi észre az ember; csak a hianyat! :-P Chrono+Final-ek+Jade Cocoon pl. hangulatra nagyon üt! Hangulat is nagyon szamit; az h. mennyire varazsol el a gém...

Neme.
"Csak halkan merem mondani, ha nem harcolsz eleget a játékban NEM TUDOL ELÕRE JUTNI, mert egyszerûen elbuksz a Boss’ harcoknál."

Ez a legtöbb esetben teljesen így mûködik. De engem továbbra sem érdekel, hogy a harc hogyan mûködik. Nem érdekelt a Legend of Manában, nem érdekelt a Breath of Fire 3-4-ben, nem érdekelt a Chrono Crossban, sem a Dragon Questekben, sem a Suikoden 3-ban. Miért? Mert ezek a játékok rendelkeztek néhány olyan tulajdonsággal, ami az én listámban magasabb rendû helyet foglal el a harcrendszernél.
Chrono Cross, Breath of Fire 4 a kedvenc jRPG-im.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

dinomano
... Spoilert megnezem, vegigolvasom forditast sztem, ugysem most fogok jatszani FFXII-vel...ugy értem a "nem most"-ot; h. nem az english (USA) verzio kijövetelekort; de mivel meghatarozhatatlan ideig nem lesz ps2-esem; nem is bizti h. tolom majd... nah; Unknown, jo gémet; nyomjad... :-P A szemelyeskedest meg nem szeretem... :-/

De de teljesen világos minden. Én vagyok a hülye.Szinte ugyan az dettó.Annyira hasonlítanak,hogy szerintem per lesz a vége.Ekkora párhuzamot még soha életemben nem láttam. Na jó mostmár tényleg OFF a téma részemrõl. Mindennek van határa.....

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Unknow
Más részrõl egyetértek nem teljesen ugyanolyan a szöveget olvasni mellette mint egybõl instant kapni a gameba. Na de most jobb híján addig így fogom csinálni 😛 Egyébként aki nem játsza a játékot és nem idegenkedik a spoilerektõl sztem olvassa el.
Unknow
Akkor elmagyarázom...nem a két mû között kell párhuzamot vonni hanem a szituáció között. Így már megértetted vagy még mindig nem?
Nem akarok különösebben beleavatkozni a vitába, de szerintem eléggé egyértelmû az Unknown által felállított párhuzam a FF és a LOTR között, szóval furcsállom, hogy nem értitek. Vagy értitek, tudjátok, hogy neki van igaza és most beszéltek a világba, hogy mentsétek a becsületeteket.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Unknow
Láttad Te már azt a fordítást? 😛 A stílusomat illetõen pedig maximum majd a moderátor nyílvánít nem tetszést... Egyelõre maradjunk ennyibe...
Az a helyzet hogy hülye vagyok, mert nem tudtam párhuzamot vonni én balga a LOTR és a, FF között . Pedig annyira hasonlítanak vááá és az efektek is majdnem ugyanazok.Olyan szépek a fények meg minden. Remélem, nem kell majd harcolni az új részben a szörnyek majd maguktól, megdöglenek, mert ugye a story nak folytatódni kell. Különben sem légyég a karterfejlõdés, á minek az egy RPG- ben. He he sikerült eddig mind a 10 részben elmenekülnöm ha harcolni kellett Nem is ez a lényege… francba jönnek azok a csúnya fehér ruhások megint.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"