2373
Final Fantasy XII
  • Sephi
    En nem vagok valamit.

Elinditom a quicket. Aztan X ... aztan haromszog... aztan szurkek. Akkor kell nyomogatni a R2 vagy nyomva kell tartani amig nem jon ki megint egy kari?
  • Sephi

En is beszoptam nyugi :DDD
  • lillin
    uristen köszi.az volt a bűnös.hehe garuda nem huzná de még csak 1 quickeninget tanultam meg
  • Seth
    tényleg az lesz a bűnös. Igaz hogy minden elementál ellen védelmet ad, de nem tudsz varázsolni mellette
  • Gábor
    Feltetted a manufactured nethicite accessorry-t, nem?
    Az ugyanis perma silence-t ad!
  • Seth
    save kristály nem szedi le?? hm az érdekes, úgy rémlik hogy az leszedi
    GAruda ellen meg használj quickeninget, semeddig nem húzza ^^
  • lillin
    umm elég nagy gondban vaok.Történt ugyanis az hogy balthearra rányomtak egy silencot és istennekse akakr lejönni róla próbáltam vxal meg echograssal is leszedni de egyszerűen nem megy mindíg azt irja ki hogy miss az elmentő kristálynál is bepróbálkoztam de az se szedte le.Segítsetek nehéz lesz egy silencos karival lenyomni garudát
  • Gábor
    Igen, igen, köszönöm, a teleport stone-t megoldottam :)
    Viszont a varázsló karival gondban leszek...:/
    Senki nem használ black mage-t?
  • Seth
    Vagy egyszerűen felszállsz a Rabanastre-ba(vagy éppen vissza) tartó hajóra. Ott lehet venni az egyik pultnál
  • KeWiN76
    Ha megvan a headhunter rangod akkor tudsz venni a clan provisionernel is, ami a rabanastreai bazaron talalhato :) (teleport stone)
  • Gábor
    Szeretnék majd egy normális varázsló karit, úh nekem azért lenne fontos a mana töltése.
  • Gábor
    Köszi!
    Most nyomtam le visszamenőleg a demon wall number 1-t, jön a wyvi lord.
  • KeWiN76
    En nem nagyon hasznalok varazslatokat, max gyogyitasra meg regen.-t :) 100 manna pedig nagyon gyorsan visszajon nekem, ha meg annal tobbet hasznalok el akkor az mar foellenseg, es a kozeleben van save point :D
  • KeWiN76
    Nekem mar megvan, az 1ik huntert kapod, ami a jahara villageban utan kapsz meg. Gábor : teleport stonet pl. a kereskedelmi leghajokon lehet venni 200 gil/db.
  • Gábor
    Teleport stone-t hol lehet vajh' venni?
  • Gábor
    Én nem, de ne tartsa magában, aki mégis :)
  • Seth
    Jah van vmi item ami dupla lp-t ad, azt megtalálta már vki?
  • Gábor
    Az az ütésenként egy pont 200-as manahoz elég halvány, nem gondolod? :P
  • Gábor
    Páncélozott ló. Biztos találkoztál velük jahara előtt.
  • Seth
    közben rájöttem egy könnyebb módszerre. Levered a csontikat amíg jönnek. Utánna visszafutsz 2 képernyőt, kikerülgetve a szörnyeket ( flee-vel, így a társaid nem támadnak)Visszamész, újbol ott vannak. Ez így kicsit gyorsabb, minthogy vársz
  • Sephi
    Na ha' quickeningel vaze erted a fal nem erte el a masodik faklyakat. Aztam a kis Belias egy akkora kombo utan maradt masfel centije :D par pofon oszt jouejt. Mondta a have hogy bazi nagy AOE tamadasa van de aztat nem birta elluni :D

Viszont Vossler egy centinel legyilkolta a fo csapatom es a megmaradt csapatot egy utesses tamadasal leutotte :PPP
  • KeWiN76
    Jah es 1 jotanacs, lvl35-37 alatt meg veletlen se mereszkedjetek vissza rabanastre csatornajaba...rendesen kuzdenem kell az eletbenmaradasert ott :D Pedig csak huntra mentem le, aztan abbol is mi lett :D kb 30 perces csata, szal a mark 5os huntokkal csak ovatosan, a 20k-s quickeningem alig latszott meg az eleterejen :O Csak lestem mint a moziban :D De azert nagy nehezen sikerult leverni, bar sok phoenix, Hi-potion, met ether banta :D A mana regen viszonylag konnyu mert vannak oan licensek amiktol kapsz akkor is ha sebzodsz, ha te sebzel, es ha ellent olsz meg :D Szal minden uteskor toltodik :D
  • KeWiN76
    Ez a mesmenir ez micsoda is ? :D
  • KeWiN76
    Ha egy masik teruleten varsz kb 5 percet aztan visszajossz ujratermelodnek, ezert jok a csontik mert 2 egymas melletti teruleten csak azok vannak (a banyaban) es igy levered az 1iket, aztan a masikat varsz, levered megint a hidat mire azt mindet leverted ujratermelodik a masik, es igy tovabb :)
  • Gábor
    Kis korrekció:70k gil
  • Gábor
    1,5 h, 102 mesmenir=50k gil.
    Nem rossz, plussz 2-3 szint/kar.
  • Seth
    érdekes, nekem sehogy se jön össze olyan 55-nél több, elfogynak a csontik. Vagy várni kell amíg újratermelődnek?
  • Gábor
    Apropó, a farmoló party gambitját leírnád?
    Az a 200-as chain sokba kerülhetett neked! Hogy oldottad meg a potit, meg a mana regent? Elég sokáig kell körbe futni, hogy feltöltődjön, a charge meg elég lutri.
  • Gábor
    Bagoly, mint bagoly, vagy jó fejlettebb verziója is? Az upgrade-jéből van a közelemben egy kisebb hadserenyi.
  • KeWiN76
    Attol talan mar csak a baglyokat eri meg jobban verni, mert abbol esik valamien bot (ami a lootban jelenik meg nem a fegyvereknel) es tobb mint 1k-t er darabja :)
  • Gábor
    Lehet visszanézek a bányába.
    10-től 15-ig ott farmoltam xp és pénz ügyben, mert a dreadnaughton levertek először, mint vak a poharat
  • Gábor
    Aki összefut páncélos lovakkal nagyobb számban, Mesmenir néven, az farmolja őket, mert az iron carapace-ért, amit dob 500+ gil jár!
    Ezen kívül 280 exp darabja.
  • KeWiN76
    Mar irtam lejjebb (#974) a mecsest kell megvizsgalni akkor megall :) Masik... titkos helyeket keresgeltek ? (ahol "lementek" a terkeprol...eddig a dreadnoughon, a death valleyben, es az esos giza rainen talaltam iet :)

u.i. erdemes leverni az elso demon falat is mert mogotte lepetes van :)
  • KeWiN76
    En akkor talan meg a bjuharai banyaban voltam es csontikat gyaktam. Ott kb 4 v 5 200 feletti chain levelt csinaltam a csonikbol...a banya vegenel van 1 nagyon jo hely ahol a hidon mindig ujratermelodnek a csontik, onnan eszakra meg a site2 (az a hely ahol a 3 fejvadasztol menekulni kell) ahol szinten csak csontik vannak...es raadasul amikor mar aranyszinu karikas :D (aki csinalt mar magas chain levelt tudja mirol beszelek akk eleg gyakran dobnak iron helmet, ami szinten jo penz...nagyon sok penz kell majd a jatekban...nekem tobb mint 120k-volt es nem volt eleg :D
  • Gábor
    Átlagosan 22-es szintű csapatnak nem tud vki egy jó kis tápolós helyet? Nagyon kellene.
    Giza az esős évszakban kemény, onnan délre még keményebb :(
  • Gábor
    Az első démonfal tényleg kemény legény, még én is feljesztem magam (leginkább a quickeninget), hogy időben le tudjam nyomni.
    Ami nagyon meglepett, az a nehézsége a játéknak. Meredeken változik az ellenfelek ereje új helyeken.
    A powerlevelinget pedig nehézzé teszi, hogy meg kell várni, míg a nyomik újratermelődnek, ellenben a mindenki által utált random encountereknél.

Kewin, hogy kell normálisan használni a quickeninget? Nagyon gyorsan megy az idő, az r2 meg néha sokat totojázik...nem szeretem az ennyire rámenős reflexgyakorlatokat.
  • Seth
    Beértelek Sephi, én is most ott vagyok. Az első elől én inkább elfutok. A 2.-nál le lehet állítani, a lámpásokat vizsgáld meg. Egyébként quickening-gel 5-6k-t lehet leverni róla
  • Sephi
    Meg mindig nem irtatok le hogy a demon falat hogyan oljem ma' meg :D
  • KeWiN76
    Nem kell ezen sokat agyalni, mivel lp-t sokat lehet szerezni...nekem mar vaan-al szinte a teljes felso tabla ki van fejlesztve+most meg az 1ik hunt soran kaptam 1 golden neklacet ami duplazza a kapott lp-ket :) Gambitba en annyit raktam, h a tavolsagis fazon az gyogyitson ha 40% ala megy a HP, meg mindenkinek attack leader target. A gyogyitas az elsodlegesre es kesz.
  • Sephi
    Ez sajnos velem is igyvan :(