Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
qsdasdDSfcsfcdfvdjvkdsvjbdksv
/meghalt
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Platform: PlayStation 2
Release Date: October 2006 (US)
Release Region: North America
Distribution: Retail
Jah jo. Eu-s valtozat lehet. De bazd+ most latom hogy a US verza is ket honappal el lett tolva.
Ahh minden joert varni kell.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ff xii
V9ykn8_TZL0
jó sok van😊
V9ykn8_TZL0
ESP Translation 100%
FR1 Translation 100%
FR2 Translation 100%
SWE Translation 100%
FIN Translation 100%
GER Translation 50%
ITL Translation 10%
BRZ Translation 100%
PTG Translation 50%
CHN Translation 30%
DAN Translation 10%
RUS Translation 70%
NOR Translation 100%
GRK Translation 10%
SLV Translation 5%
DUT Translation 100%
LTV Translation 10%
VTN Translation 15%
Kár hogy a HUN nincs köztük.
jah, bocsi..innen leszedhetö, de gond. már te is megtalaltad...
Az igazság az hogy elég régóta nem foglalkoztam komolyan snes-es romokkal. Múltkor próbáltam keresni pár játékot hogy ki tudjam próbálni a psp-s snes emulátort, ezt találtam : romnation
Ez meg a bahamut lagoon direkt linkje : bahamut
A peccs pedig
itt van
Nem túl bonyolult csak egy rövid parancssor az egész, bár lehet hogy ma már kapott egy szép grafikus kezelõfelületet.
D.
Ennél szánalmasabb FF topikot még nemnagyon láttam 😄 Röhej 😄 Általába bármely FF fórumba, topicba normálisan tudnak válaszolgatni, beszélgetni az emberek, de itt 😄😄😄😄
Vagrant Story pl. nekem nagyon nem megy, pedig szivesen tonam a gémet; mert nagyon tetszik, de ritmuskombohoz holtbéna vagyok sajnos... :-(
FFXII: tetszik, h. "köpködik" egymast a karakterek! :-P (Jo, csak vicc...mindenesetre azonnal a köpködés jutott eszembe, mikor meglattam gameplay videoban az ellenfel kijelölest... :-D)
Ok, FF12 a Vagrant Story-ra hasonlít külsõleg, hangok és remélhetõleg zene terén is, ami már egy jó pont lenne, ha igaz lenne.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Ez a legtöbb esetben teljesen így mûködik. De engem továbbra sem érdekel, hogy a harc hogyan mûködik. Nem érdekelt a Legend of Manában, nem érdekelt a Breath of Fire 3-4-ben, nem érdekelt a Chrono Crossban, sem a Dragon Questekben, sem a Suikoden 3-ban. Miért? Mert ezek a játékok rendelkeztek néhány olyan tulajdonsággal, ami az én listámban magasabb rendû helyet foglal el a harcrendszernél.
Chrono Cross, Breath of Fire 4 a kedvenc jRPG-im.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"