2373
Final Fantasy XII
  • KeWiN76
    jajam idonkent erdemes visszanezni mind a klan kozpontjaba, mind a bazarba a clan provisionerhez, mert az rangodtol fuggoen ad cumokat :) En pl nalla vettem amit most mindenki hord, bubble belt : duplazza a max HP-det :)
  • Afe
    akkor neked van 6db GA-ed? biztos sokba került.
  • Seth
    Ja mellesleg néha látogassátok meg Montblanc-ot ott klán központjában. MInden szarért ad valamit (főellenségekért,vadászatért,esperekért...)
  • Gábor
    Lehet, hogy a storyban tovább kéne kicsit menjetek!
    Biztos, hogy nem azonnal "chuck" kivégzése után találtam nála!
  • Seth
    én eddíg az összeset Rabanastrában a kocsmában vettem fel. ( ja és mégcsak a 6. huntom volt, II rangú) . Amúgy rohadt jól jönne még 5 db ilyen bizsu,mert csak az kap duplát akin rajta van. Hol lehet venni ,Jahara-ban nincs az árusnak?
  • Afe
    és hol lehet a hunt-ot felvenni ehhez a chuck norrishoz? :)
    mert ahogy láttam minden helyen más hunt van.
  • Seth
    Nincs az árusnál. Pont ettől a vadászattól kaptam. Tehát Enkelados, tessék őrá vadászni. Nagyon pite szegényke ( tud chuck norris féle körbepörgőrúgást , nem vicc :D). Utána is néztem az árusnál, de ugyanúgy nem volt nála. Lehet később hozzák az árút (sivatagba nehéz leszállítani biztos :D)
  • Afe
    nifty

btw nézted a faluban a Golden amulettet ami duplázza az LP-t? mert én kerestem de nem találtam az árusnál. az is lehet, hogy még kevés a 22 level hozzá, és később lesz majd csak ott.
  • Szeszmester
    :)
  • Gábor
    Nekem az Elder wyrm okozott ma katarzist, csak 30 percig ütöttem egy 26-28as teammel :)
    Aztán pár perccel utána egy rare monszta földbe döngölte a brigádot, vmi Aghast vagy mifene, szárnyakkal, nagy karddal
  • Seth
    Na jó kis esetem volt. Mentem vadászni Jahara-ba egy Enkelados vagy hogyishíjjákot. Ozmone Plain Shred nevű részén kellene levadásznom, de az a feladat,hogy nyírjam ki az összes Wu-t, csak akkor jön elő. Nagyba gyilkolászom a Wu-kat, erre forgatom a kamerát egy Bull Croc nevű dög jön felém, rare szörnyike ,ütöm vágom nem megy le neki szinte semmi,mert elementálos kard volt nálam, szuperul gyógyítgattama drágát(közbe még van 3-4 Wu ott körülöttem),mire rájöttem én hülye ^^
    Na lassan megölöm a dögöt erre megjelenik egy Aeros nevezetű repülő istencsapása( szintén rare monsta), frászt hozta rám,mert először nem vettem ki mi a rosseb ez,mert úgy vibrált körülötte a levegő ,filózás hogy nekimenjek ne menjek, körülötem még mindíg a 3-4 Wu-val ^^.Fegyverek mindeninél távolságira, 6-7 quickening, nagynehezen legyűröm. Cataclysm-ára kipurcan a maradék Wu is. Na és mi történik, hát persze hogy elővánszorog a térkép egyik csücskéből ez a levadászni való drágaság. De őt is legyűrtem (pár ether azé elment az mp feltöltésére)
    Szóval nemkicsit megizzadtam, rém izgalmas volt :D
  • Szeszmester
    2 órát küldtem, egész jó játéknak tűnik, de a bevezető anim kicsit Star Warsosra sikerült, nem? Mintha Naboon lennék. A sivatagban a T-Rexről meg ne is beszéljünk. Mondjuk az még belefér, FF8ban is volt.
  • zsolt2800
    Köszi!
  • Seth
    add el, egyelőre csak abból juthatsz nagyobb összegekhez. Mondjuk én úgy csinálom, hogy mindenből maradjon 1
  • zsolt2800
    A szörnyektöl kapott tárgyakat fire stone,wolf petit stb. ellehet adni mindent vagy késöbb lesz olyan ami kell?
  • Gábor
    Ezt a henne mine térképet hogyan kell nézni?? Nagyon nem hasonlít arra, ami a játékban van...
  • Gabe19
    köszi
  • Afe
    R2 akkor kell ha szürkék a Q-k, ha szerencséd van bejön.

Libra hatását a bal felső sarokban látod, mikor kijelölöd, hogy kit támadj.
  • Szeszmester
    Ezt nem hiszem el...

Beraktam egy üred DVDt, elkezdtem írni, persze, h egyből elindul a játék.
    Mind1, ennyit megér :)
  • Szeszmester
    NTSC verzióval játszotok?

LEtöltöttem, de nem igazán indítja a PS. Vkinek volt iylen? Kiírom még1szer, bármilyen más ötletet szívSN fogadok!
  • JohnnyP
    Libra-t hogyan tudom használni? Kifejleszettem meg is vettem a skillt, magamracastolom és nem látok semmi extrát a szörnyek státuszáról. Esetleg mindegyik csapattagomnak ki kell fejlesszem? Amúgy jójáték
  • Gabe19
    Hello! még 1 kérdés: miért írja ki a bal alsó sarokba a r2-őt, ott mit kell csinálni? nyomogatni kell?
  • Afe
    pályán lenyomod az x vagy 4zet, M&T és a Gambit közt kell lennie. ha nincs akkor pasz :P
  • Gabe19
    köszönöm szépen
  • zsolt2800
    Hello! Én most vagyok ennél a mimices résznél és mindenkinek kifejlesztetem ezt a q-t, de nálam nincs semilyen mist menü. elég fejenkét egyet kifejleszteni a táblán?
  • Afe
    kösz a linket! ép ilyesmit kerestem:)

a Q-t a licensesbe tudod kifejleszteni. ha rámész kiírja, kb ugy a sarkoknál találod meg, és mindenkinek 3 lehet. miután kitanultad megjelenik egy mist menü ahonnan elő tudod szedni.
  • Gábor
    Megveszed az mp felhasználást csökkentő skilleket, rögtön 11-ből megoldható egy aero.
  • modernslave
    nehogy félreéréts legyen: Úgy értettem ezt az angoltudás dolgot hogy biztos itt sincs sokaknak baja az angoltudással csak a megszokott butított fordítás után nehezebb az agynak átkacsolni a rendes nyelvértésre ha ezer éve megszokta az eddigi butácska rpg fordításokat
  • modernslave
    quickening-nél én sem tartok még de szerintem ha majd megkapom lesz mellé szájbarágós magyarázat... amúgy én úgy tudom hogy időlimiten belül lehet láncba kapcsolni támadásokat.. a story meg: komolyabbnak tűnik a többihez képest. Kicsit felnőttesebb... kevésbé elszállt japános érzelgős. Engem ez nem zavar. Van vagy 10 rpg ami az elmúlt másfélévben megjelent. MIndegyik nagyon nívós és nagyon japán :) A szöveg meg megint érdekes. Nem érzem túlzásnak ha kijelentem hogy ez eddig a legigényesebben fordított japcsi rpg. Az eddigiek sokkal ovodásabb nyelvezettel bírtak. Nem a téma hanem a nyelvtan. Sokszor amúgy hibás is volt az angol... olyan mondatokat használt amit egy englisman az életében nem ejten ki a száján. De ezt a psx óta annyira megszoktuk hogy már senkinek nem tünik fel. Csak akkor kapja fel mindenki a fejét amikor hozzánk vágnak egy ennyire igényesen fordított játékot. Ezzel nem az itt fórumozók tudását akarom becsmérelni. Én is jó tudok angolul ahogy biztos majdnem mindneki, de rpg-knél nekem is ráállt az agyam erre a barátságos nyelvezetre:) szal én is kapkodtam a fejemet.. akik meg elvesztek egy kicsit a töriben azoknak ajánlom antaru mester beszámolóját még a japán verzió alapján (576konzol munkatárs perfekt japán rpgfan) itt a link consoleturmix
  • Gabe19
    Sziasztok!! A quickening az mire jó és hol lehet megszerezni? egyáltalán mi az??
  • Sephi
    Jah!
  • Afe
    ja a story nekem is kissé száraznak tűnik eddig, bár még nagyon az elején vagyok.
    az se nagyon tiszta, hogy melyik birodalom az ellenség. ki az aki miatt összejött ez a csapat, mire lesz jo aza 3 kő.
    amikor én lapozhatok simán értem a szöveget, de mikor beindúl a muvi oszt nyomják a sódert na ott csak nézek mint a moziba:)

biztos van itt olyan aki képben van a szituval. 1-2 mondat erejéig oszza meg velem a politikai felállást, hogy pontosan mi is a lényeg:)
  • Jak16
    Na, már megvan :D
  • Sephi
    En eddig amit szivas vala csakis a Demon fal es Vossler volt. Node a Q utan azokis nuub kategoriasak :D

Jah es utalom a repulos szornyeket :D
  • modernslave
    hihetetlen. végre egy FF ahol megint leköt a harc. Amúgy The Barheim Passagenél vagyok ahol ezeket az áram szívó bogarakat kell kinyírni. Annyit szopok velük hogy az hihetetlen. Pedig eddig figyeltem hogy sokat tápoljak ennek ellenére ezek a felbukkanó szellemek állandóan megszopatnak. Elötte azt a "tűzlovat" röhögve aláztam le. Valszeg most már el kell kezdeni komolyabban állítgatni a gambitokat... kinek mi a nyerőü beállítás (már a játéknak ezen kezdeti részénél)... nekem pl Basch csak a terhemre van. Nem lehet felszerelni és a gambitját sem változtathatom meg mert csak guest és lenyúlja a cure-okat is:D rohadék:) tegnap a végén szoptam be megint... aza baj hogy nincs eitherem azt meg a Bangaa sem árul ezért hamar elfogy a manám... na mindegy este megint neki esek..
  • Afe
    be.
  • gabe paul logan
    Öcsém mint ha itt se lennék!
    CSAk azt szerettem volna megtudni h netről be lehet-e szerezni a játéloz!!!???
  • Jak16
    Honnan lehet oda lejutni ? mert sehol se találom a bányát
  • Ronin1350
    jah mad el felejtem Henne Mines secret areas map
  • Seth
    Nem tesók, gyerekkori barátok.