2373
Final Fantasy XII
-
KeWiN76 #1173 jajam idonkent erdemes visszanezni mind a klan kozpontjaba, mind a bazarba a clan provisionerhez, mert az rangodtol fuggoen ad cumokat :) En pl nalla vettem amit most mindenki hord, bubble belt : duplazza a max HP-det :) -
#1172 akkor neked van 6db GA-ed? biztos sokba került. -
#1171 Ja mellesleg néha látogassátok meg Montblanc-ot ott klán központjában. MInden szarért ad valamit (főellenségekért,vadászatért,esperekért...) -
Gábor #1170 Lehet, hogy a storyban tovább kéne kicsit menjetek!
Biztos, hogy nem azonnal "chuck" kivégzése után találtam nála! -
#1169 én eddíg az összeset Rabanastrában a kocsmában vettem fel. ( ja és mégcsak a 6. huntom volt, II rangú) . Amúgy rohadt jól jönne még 5 db ilyen bizsu,mert csak az kap duplát akin rajta van. Hol lehet venni ,Jahara-ban nincs az árusnak? -
#1168 és hol lehet a hunt-ot felvenni ehhez a chuck norrishoz? :)
mert ahogy láttam minden helyen más hunt van. -
#1167 Nincs az árusnál. Pont ettől a vadászattól kaptam. Tehát Enkelados, tessék őrá vadászni. Nagyon pite szegényke ( tud chuck norris féle körbepörgőrúgást , nem vicc :D). Utána is néztem az árusnál, de ugyanúgy nem volt nála. Lehet később hozzák az árút (sivatagba nehéz leszállítani biztos :D) -
#1166 nifty
btw nézted a faluban a Golden amulettet ami duplázza az LP-t? mert én kerestem de nem találtam az árusnál. az is lehet, hogy még kevés a 22 level hozzá, és később lesz majd csak ott. -
Szeszmester #1165 :) -
Gábor #1164 Nekem az Elder wyrm okozott ma katarzist, csak 30 percig ütöttem egy 26-28as teammel :)
Aztán pár perccel utána egy rare monszta földbe döngölte a brigádot, vmi Aghast vagy mifene, szárnyakkal, nagy karddal -
#1163 Na jó kis esetem volt. Mentem vadászni Jahara-ba egy Enkelados vagy hogyishíjjákot. Ozmone Plain Shred nevű részén kellene levadásznom, de az a feladat,hogy nyírjam ki az összes Wu-t, csak akkor jön elő. Nagyba gyilkolászom a Wu-kat, erre forgatom a kamerát egy Bull Croc nevű dög jön felém, rare szörnyike ,ütöm vágom nem megy le neki szinte semmi,mert elementálos kard volt nálam, szuperul gyógyítgattama drágát(közbe még van 3-4 Wu ott körülöttem),mire rájöttem én hülye ^^
Na lassan megölöm a dögöt erre megjelenik egy Aeros nevezetű repülő istencsapása( szintén rare monsta), frászt hozta rám,mert először nem vettem ki mi a rosseb ez,mert úgy vibrált körülötte a levegő ,filózás hogy nekimenjek ne menjek, körülötem még mindíg a 3-4 Wu-val ^^.Fegyverek mindeninél távolságira, 6-7 quickening, nagynehezen legyűröm. Cataclysm-ára kipurcan a maradék Wu is. Na és mi történik, hát persze hogy elővánszorog a térkép egyik csücskéből ez a levadászni való drágaság. De őt is legyűrtem (pár ether azé elment az mp feltöltésére)
Szóval nemkicsit megizzadtam, rém izgalmas volt :D -
Szeszmester #1162 2 órát küldtem, egész jó játéknak tűnik, de a bevezető anim kicsit Star Warsosra sikerült, nem? Mintha Naboon lennék. A sivatagban a T-Rexről meg ne is beszéljünk. Mondjuk az még belefér, FF8ban is volt. -
zsolt2800 #1161 Köszi! -
#1160 add el, egyelőre csak abból juthatsz nagyobb összegekhez. Mondjuk én úgy csinálom, hogy mindenből maradjon 1 -
zsolt2800 #1159 A szörnyektöl kapott tárgyakat fire stone,wolf petit stb. ellehet adni mindent vagy késöbb lesz olyan ami kell? -
Gábor #1158 Ezt a henne mine térképet hogyan kell nézni?? Nagyon nem hasonlít arra, ami a játékban van... -
Gabe19 #1157 köszi -
#1156 R2 akkor kell ha szürkék a Q-k, ha szerencséd van bejön.
Libra hatását a bal felső sarokban látod, mikor kijelölöd, hogy kit támadj. -
Szeszmester #1155 Ezt nem hiszem el...
Beraktam egy üred DVDt, elkezdtem írni, persze, h egyből elindul a játék.
Mind1, ennyit megér :) -
Szeszmester #1154 NTSC verzióval játszotok?
LEtöltöttem, de nem igazán indítja a PS. Vkinek volt iylen? Kiírom még1szer, bármilyen más ötletet szívSN fogadok! -
JohnnyP #1153 Libra-t hogyan tudom használni? Kifejleszettem meg is vettem a skillt, magamracastolom és nem látok semmi extrát a szörnyek státuszáról. Esetleg mindegyik csapattagomnak ki kell fejlesszem? Amúgy jójáték -
Gabe19 #1152 Hello! még 1 kérdés: miért írja ki a bal alsó sarokba a r2-őt, ott mit kell csinálni? nyomogatni kell? -
#1151 pályán lenyomod az x vagy 4zet, M&T és a Gambit közt kell lennie. ha nincs akkor pasz :P -
Gabe19 #1150 köszönöm szépen -
zsolt2800 #1149 Hello! Én most vagyok ennél a mimices résznél és mindenkinek kifejlesztetem ezt a q-t, de nálam nincs semilyen mist menü. elég fejenkét egyet kifejleszteni a táblán? -
#1148 kösz a linket! ép ilyesmit kerestem:)
a Q-t a licensesbe tudod kifejleszteni. ha rámész kiírja, kb ugy a sarkoknál találod meg, és mindenkinek 3 lehet. miután kitanultad megjelenik egy mist menü ahonnan elő tudod szedni. -
Gábor #1147 Megveszed az mp felhasználást csökkentő skilleket, rögtön 11-ből megoldható egy aero. -
modernslave #1146 nehogy félreéréts legyen: Úgy értettem ezt az angoltudás dolgot hogy biztos itt sincs sokaknak baja az angoltudással csak a megszokott butított fordítás után nehezebb az agynak átkacsolni a rendes nyelvértésre ha ezer éve megszokta az eddigi butácska rpg fordításokat -
modernslave #1145 quickening-nél én sem tartok még de szerintem ha majd megkapom lesz mellé szájbarágós magyarázat... amúgy én úgy tudom hogy időlimiten belül lehet láncba kapcsolni támadásokat.. a story meg: komolyabbnak tűnik a többihez képest. Kicsit felnőttesebb... kevésbé elszállt japános érzelgős. Engem ez nem zavar. Van vagy 10 rpg ami az elmúlt másfélévben megjelent. MIndegyik nagyon nívós és nagyon japán :) A szöveg meg megint érdekes. Nem érzem túlzásnak ha kijelentem hogy ez eddig a legigényesebben fordított japcsi rpg. Az eddigiek sokkal ovodásabb nyelvezettel bírtak. Nem a téma hanem a nyelvtan. Sokszor amúgy hibás is volt az angol... olyan mondatokat használt amit egy englisman az életében nem ejten ki a száján. De ezt a psx óta annyira megszoktuk hogy már senkinek nem tünik fel. Csak akkor kapja fel mindenki a fejét amikor hozzánk vágnak egy ennyire igényesen fordított játékot. Ezzel nem az itt fórumozók tudását akarom becsmérelni. Én is jó tudok angolul ahogy biztos majdnem mindneki, de rpg-knél nekem is ráállt az agyam erre a barátságos nyelvezetre:) szal én is kapkodtam a fejemet.. akik meg elvesztek egy kicsit a töriben azoknak ajánlom antaru mester beszámolóját még a japán verzió alapján (576konzol munkatárs perfekt japán rpgfan) itt a link consoleturmix -
Gabe19 #1144 Sziasztok!! A quickening az mire jó és hol lehet megszerezni? egyáltalán mi az?? -
#1143 Jah! -
#1142 ja a story nekem is kissé száraznak tűnik eddig, bár még nagyon az elején vagyok.
az se nagyon tiszta, hogy melyik birodalom az ellenség. ki az aki miatt összejött ez a csapat, mire lesz jo aza 3 kő.
amikor én lapozhatok simán értem a szöveget, de mikor beindúl a muvi oszt nyomják a sódert na ott csak nézek mint a moziba:)
biztos van itt olyan aki képben van a szituval. 1-2 mondat erejéig oszza meg velem a politikai felállást, hogy pontosan mi is a lényeg:) -
Jak16 #1141 Na, már megvan :D -
#1140 En eddig amit szivas vala csakis a Demon fal es Vossler volt. Node a Q utan azokis nuub kategoriasak :D
Jah es utalom a repulos szornyeket :D -
modernslave #1139 hihetetlen. végre egy FF ahol megint leköt a harc. Amúgy The Barheim Passagenél vagyok ahol ezeket az áram szívó bogarakat kell kinyírni. Annyit szopok velük hogy az hihetetlen. Pedig eddig figyeltem hogy sokat tápoljak ennek ellenére ezek a felbukkanó szellemek állandóan megszopatnak. Elötte azt a "tűzlovat" röhögve aláztam le. Valszeg most már el kell kezdeni komolyabban állítgatni a gambitokat... kinek mi a nyerőü beállítás (már a játéknak ezen kezdeti részénél)... nekem pl Basch csak a terhemre van. Nem lehet felszerelni és a gambitját sem változtathatom meg mert csak guest és lenyúlja a cure-okat is:D rohadék:) tegnap a végén szoptam be megint... aza baj hogy nincs eitherem azt meg a Bangaa sem árul ezért hamar elfogy a manám... na mindegy este megint neki esek.. -
#1138 be. -
#1137 Öcsém mint ha itt se lennék!
CSAk azt szerettem volna megtudni h netről be lehet-e szerezni a játéloz!!!??? -
Jak16 #1136 Honnan lehet oda lejutni ? mert sehol se találom a bányát -
Ronin1350 #1135 jah mad el felejtem Henne Mines secret areas map -
#1134 Nem tesók, gyerekkori barátok.