Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Most mit is varunk? Zelda?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
En oktober vegere terveztem szabit meg mindent. Nem mondhatom el magamrol hogy konzol fanatikus vaok de a FFXII nalam ejjel/nappal-i kategoria. 24/7.
Ahhh micsoda szep napok 😄
Konspiráció, meg egyéb meglepi az itt is van úgy látom, ez már az elején világos, bár még sehol nem vagyok. Az a jelenet amikor Reks megfordul a trónteremben és szembe találja magát Bash-sel, ott kirázott kicsit a hideg, nagyon jó volt Bash arckifejezése, ahogyan ránézett.
PSN ID.: Beegabor
Regota nem volt ilyen... pontoabban a FFX ota 😄 Meg a MGS3-nak sem orultem ennyire. Es total kesz vagyok mert az FFX storyja utan itt is elvarom hogy a vegen meglepjen.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Szal harom szereplonk van. Jo otlet hogy kettot ranged (tavolrol sebzo) fegyverrel szereljunk fel es az egyiket melee (azaz kozelrol sebzo) fegyverrel.
Amikor meglassuk a klienst akkor nekifutunk az altalunk valasztott/iranyitott karival e skozelrul elkezdjuk utni mire a masik ketto tavolrol lovi mint atom.
Temreszetesen azt is lehet hogy a gep altal iranyitott karit kuldjuk be kozelhacra es mi legyunk azok akik tavolrol lovunk.
Oszinten en nem igazan tudom hogy mukodik a mob control... ugyertem az amikor pl negy szorny tamad rank mert ott velemenyem szerint mar kaosz leszen es nem tudom hogy lehet elboldogulni. Eggyenlore....
ha jól olvastam leírásokban 5 db lesz amit nem hagysz ki, sztori szerint kapod, és 8 titkos illetve tetszõlegesen felvehetõ. Tehát 13 db . Végre kis vérfrissítés , hogy nem ifrit,shiva, bahamut, hanem új arcok ^^
Nagyon üt a játék!!!
De naon elvezem hogy latod is amit tamadol mert en soha nem voltam hive a spontan tamadasnak.
Vaan nalam alap kardos.
Nyuszmusz-nak ijjakat akarok adni.
Kaloznak meg puska.
Neveket meg nem jegyeztem meg bocsi 😄
"Moggle - Avagy a KUPO szo jelentese"
A KUPO szo altalaban mindig a moggle mondata vegen olvashato. A KUPO szo durva magyar ertelmezesben azt jelenti hogy "bizony".
Peldaul :
I will sell this to you , kupo.
azaz
Ezt el fogom neked adni , bizony.
/meghajol . kivonul
Jah T-rex nek es a deli helyszinen , legdelebre levo bazi nagy kardos szornyeknek meg csak a kozelebe se ferkozze mert nagy a agro tavolsag es egy utes 😄
PSUniverse, ha olyan lesz mint az elõzõ részek,akkor játszható lesz single-ben is, de ha jól tudom ennek lesz különálló single campaign része, rendes sztorival (mert ps onlineban hiába lehetett single-be menni, története az nemnagyon volt^^)
Visszatérve FF12-re úgy vettem észre hogy a szörnyek újratermelõdnek, mégha nem is hagyom el a terepet? Vagy csak káprázott a szemem, amikor a sivatagban mindíg voltak ellenfelek, hiába kezdtem el írtani az összeset,sose fogytak el. ( annak a t-rex-nek azért nem mentem még neki ^^)
A FFIX -ben egy jelenetben megmondjak mit jelent a kupo szo 😄 Vajon ki tudgya innen ?😄
Spoiler:
Miután csatlakoznak hozzád kedves sky pirate barátaink onnantól lesz kb lehetõséged ilyeneket állítani, vagy talán mikor felveszed Bascht. Egy biztos, Basch kiszabadításánál már kell lennie 😊
Egy kis karakter pop-up oké; gondolom sokat kell tápolni+fightolni mint az elözö reszekben... :-D FMV-k milyenek? Nagyon ütnek? A kupok hogy neznek ki? Régi tipusuak inkabb, vagy az ujabb design-u rondabbak? a IX-ben imadtam öket; annyira ahhanyosak voltak... :-P
En aztnem vagom meg hogy pl a Licensba beraktam a Libram vagy mit ami ugye alitolag tobb infot ad az adott mob-rol. No meg is vettem a konyvet hozza de megsem jelenik meg sehol... es Mob-rol sem add semmi infot.
Es meg valami. Az oreg aszonta hogy mielott elmegyek a deli faluba Sunstone-ert , menyek el a Cartpgraph Guild-be hogy vegyek magamnak terkepet. Na azt az Istennek sem talaltam meg...viszont a deli kisfaluba ott volt egy moggle aki eladta nekem a terulet terkepet... lehet o lenne az?
Van valaki aki eljotott a varba es latta a menekuls GCI-t? En aszitem ott orulok meg akkora volt...
Látótáv terepen nagy, csak az ellenfelek,npc-k nem látszódnak messzire (tudod ha közelebb mész csak akkor tûnnek fel) Meg városokban néha látni ahogy elõtted pakolja ki a karaktereket, de nem vészes. Harc action-ös, folymatosan lehet mászkálni, de maradt maga a körökre osztott rendszer.Taktika egyelõre annyi hogy megütöd elfutsz, megvárod amíg te jöhetsz, visszafutsz támadsz ^^