Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
Nagggyon komoly, japan testvereink gondoltak ránk! Pezsgõt bontok mindjart! :-P I think I'm a japanese! ^^ ...illetve az angol fordito brigadban lehet egy vicces kedvû magyar... :-| mindegy, akkor is éljenek japan testvereink! :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Sephi
Magyarul van irva. Lvl.16 Bagoly .

Mondom hogy aszitem rosszul latok 😄

Gyerekek a Pole fegyver az merre van? Naon sok pontot elbaxtam es nem leltem meg 😞(

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Ja én úgy értettem, hogy benne van a level 16(Level 16 Owl) és ez a lényeg,de akkor magyarul van írva hogy bagoly?? az úgy már érdekesebb ^^

PSN ID.: Beegabor

dinomano
"Pályatervezés nagyon olyan mintha vmi MMORPG lenne nem???" _jah, ezt anno irtak IGN-en...én még sajna bele sem tudtam nezni a game-be, igy nem tudom hogy igaz-e... Lehet a szörnyekkel követtetni magad; és egymassal is összeverekednek a monszták? :-P

Sephi: "Lvl.16 BAGOLY" - Ez veletlen(annak mondjuk tul konkret), vagy komoly lehet? :-P

Sephi
Leletem egy G. Pole nevu ketkezes fegyot. Az Istennek sem tudom hogy merre kell megtalani a talentjet 😞 Elbaxtam majdnem 300 pontot es nem leletem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
GARUSA BOSS FIGHT :

Nos sokan lesznek ugy hogy meg lvl 18-as karikkal is alig tudgyak majd a felre vinni az eletet. Eloszor is amikor betertunk erre a nagy reszre akkor ott volt egy mento kristaly (ugyertem nem a bossi resz hanem a Nyugati resz a Nam mitomen milyen Sandsea) es egy moggle. Na az mesel ugye a teknosrol. Oljuk meg a teknost es menyuk vissza a mogglehez. Beszeljuk vele majd indujunk el keletnek. Ott menyunk fel a rampan es lesz kis jelenet. Majd fussunk vissza nyugatnak a mogglehoz. Na ott lesz egy virag... ha azt a magot amit ott veszunk fel nekibaxuk a GARUDA boss-nak akkor annak 60%-al csokkeni fog a sebzese! Es a boss-ra eroltessuk ra a BLIND / SLOW magiakat mert csodakat tesznek 😄

Sephi
ASZITEM NEM LATOK JOL DE IGAZ!

GARUDA BOSS ELOTTI RESZNEL :

Mielott bemegyunk oda ahol a ket Chochobos par all ott elotte van egy barlang jobra! Ha odamegyunk egy masik kisseb patra visz ahol LVL 16. os szornyek vannak. Nagy allat madarak. Es tudgyatok mi anevuk?

Lvl.16 BAGOLY

LOOOOOOOOL

Köszi, de megoldottam azelõtt, hogy ezt olvastam volna! 😊
Nálam lvl15 party, legjobb kapható fegyverek, majd' minden spell ami kapható megvan.

Így is az aero-ja a végén kiütötte két karimat egyszerri, így a backup team fejezte be a küldetést 😄

Sephi
Alap cuccok. Semmi extreme. Fegyverek ami akkor talahato legjobb. Titka hogy legyen nalad minimum 8 PD es 8 nagy Potion.... meg legyen kitalentelve a Potion + mert az tobbet add.

Naon szivos boss az elso Biro. Javasolhatom a kovetkezoket.

Mindig csak egyvalakit tamad szal arra protot fel es egyfeszt healelni. Masik tolja bele a sebzest de semmi extra nem kell , ugyertem magia vagy valami , es addig te meg helejel es neha lujel. A Silence / Slow / Blind magiak borzalmasak hasznosak. Ritkan kapja el de amikor elkapta akkor jouva,.

Kessobiekben a Teknos allat amit a kis sivatagi szornyek oldosnek... na oda be egy BLIND-ot es a hulyeje nem tamad tobbet hanem probalgat menekulni😄

Sephi
Jaja. Az a hulye gyuru vagy mi total leszedi a MP-et.

Seth
van pl egy olyan accessory hogy goddess's Magicite,ami felviszi a mágiavédelmed, viszont 0 lesz az mp-d. Nem raktad fel rá??

Énmeg azt nem értem nemtudom mit baszhattam el De frannak állandóan 0 az mp-je és semmivel sem lehet felvinni egy kcisit sem miért van ez?
Van vki, aki fejvadászként tengõdik? Három vadászatot bevállaltam, abból kettõt nem találok:
Cluckatrice, meg vmi kaktusz rózsával a fején.
A harmadikat sajnos megtaláltam, nem voltam boldog <#idiota>

Idézem magamtól:
"...milyen felszerrel, milyen képességekkel mentél oda?" 😊

Seth
Pályatervezés nagyon olyan mintha vmi MMORPG lenne nem???

Sephi
Max 14-es szintu a legnagyobb.

Es Balflear-t iranyitom mindig. Aztan ott van Vaan es Basch. Mindegyik kb ugyanazt tudgya.

Baze figyeljetek mar ide. Pontosan 7 oranal tartok de meg egy summon szornyecsket sem kaptam. Sot meg a magiak masodik fokat sem lehet megvenni. Mekkora hosszusagu lehet ez a jatek?

Jah es naon utosek a playak de itt ott zavar a monotonsag... de ez nem veszes. En csak csatornas resztol voltam eddig kiakadva oszinten. Az naon gyenge volt.

Hanyas szinten, milyen felszerrel, milyen képességekkel mentél oda?
Lejjebb említettem, hogy ott elpicsáztak, így tápolok most 😊

Aha 😉

Jagi
lol! Ha partyhalál van lehet folytatni a harcot a kispadosokkal?

Sephi
Hopp kicsit jo lett volna tudni maskor hogy ha a csapat meghal akkor ott a mkovetkezo harom tartalek 😄

Jah az elso Biro fight nem volt egyszeru... bele is izzadtam rendesen.

Most ertem a Holtak Volgyebe 😄

Jagi
az uccsó mondat nem teljesen volt magyar^^

Jagi
hm... naja, benne az tetszet, hogy annyira máltóságteljes volt mindíg...
az elérhetetlen misztikum. Azért néha ellágyult is 😊

dinomano
neki van a legjobb teste+eleg jo kis szigoru, harcias feje van...a nyuszifülek nem annyira jok; de elmegy:-P

dinomano
remelhetöleg hamarosan megtudom, igazad van-e; eh a gamezes még varat magara pár napot... :-P il.. :-(

Nekem Fran is tetszik nagyon gizda avval a nagy nyuszifülével😊))
Seth
hát nekem lulu annyira nem tetszett,a 12.-es lányok viszont mind nagyon aranyosak, fõleg Penelo

dinomano
Hiaba, akkor sem egy LULU... :-P Õ a best! :-P

Jagi
a szája is más kicsit, de azért még szeressük? 😊

Seth
Nemtom észrevette e vki, hogy idõvel kicsit megváltoztatták Ashe kinézetét.Annyira nem észrevehetõ, de azért látszik a különbség, fõleg a szemén(és ez tuti nem azért látszik így mert mások a fények a képen). Kezdetben inkább kislányos, késõbb viszont megváltoztatták kicsit komolyabb, felnõttesebbre. Azért a történetet figyelembe véve inkább a komolyabb áll jól neki, elvégre meghalt a férje

dinomano
irigylem a problemaitokat... Nyelvi labor lesz a suliban; ez annyit jelent, h. 2-3 hetet folyamatosan meloval fogok tölteni...élvezni fogom biztos... :-|

Arra jöttem rá, hogy szükségem van két izomra a frontvonalon, hátra egy lövészre varázslatokkal. Úh ezért rakom Baltit a frontra javelin-nel.
Ami a páncélt illeti.........passz 😊
Még nem nagyon piszkáltam õket, a legmagasabb phys def általában, amit használok.

Seth
én hagyom pisztolyon, az illik a karakteréhez ^^
és páncélzat? kinek mit ajánlassz

Balthier-t lándzsára átraktam, mivel pont olyan, mint Cid a hétbõl 😊

Én a helyedben NAGYON tápolnék! Én is elfutottam, és onnan csak NEHEZEBB lesz a továbbjutás!

SPOILER

A dreadnaught-on gyak-lag fél perc alatt kinyír egy hatos imperial brigád 😞
Most a bányában tápolok.

Én azután legyilkoltam mindenkit a sivatagba nemvolt ellenfelem😊))
Seth
Mert a Libram miben segít annál a bossnál?? Ugyanúgy látom, hogy mennyi energiája van a dögnek

Mellesleg kiröhögtem magam, hogy ezután a dög után, kint a kijárattól nem messze a sivatagban egy nevesített "pulyka" kicsinálta az egész csapatom (20x erõsebb volt mint a sima változatuk)😄 mekkora balfék vagyok má?? ^^ erõs volt na.....^^

Sephi
En bealtam Vann-al a kapu ala mikozben Fran es ize toltak a damiget. Neha hileletem. Majd amikor eljottek a kis pokok akkor elkzedtem mindaharommal full Bluzz magiat rakudeni a bossra es egykketore kimult 😄 Szerintem nem volt nehez.

Remelem Libram-ot hasznaltok mert annal jobb nincs.

Engem 2x levert de aztán egy oylan taktikát dolgoztam ki amitõl köpni nyelni nemtudott Fran végig gyógyított énmeg a többiekkel aprítottuk a dögöt!!Megis döglött hamar😊))

Jó ez a Gambling rendszer😊
Jagi
Háddenem? xD Annyira kemény

dinomano
... Bahamut Hmm...Nekem mint irtam tennyap; a Kupok(moggle-k) a kedvenceim; igza bent vannak az ujban is; de atrajzolva...nekem a régi FFIX-es moggle-style volt az igazi; de ettöl függetlenül van 1 oylan erzesem, hogy szeretni fogom ezt a game-et... :-D (csak mááá' lenne meg...+lenne idöm game-zni!)

Seth
Ki milyen pajzsot, páncélt fejleszt a karaktereknek. Én még nem tudtam igazán eldönteni. Bashnak tuti hogy nehézpánélzatot fogok, a csajoknak könnyût, többieknek nemtom.

Jagi
😞 pedig már úgy a szívemhez nõtt...

Játszani fogok vele Bahamut nélkül is, majd akkor ha eredetit látok vhol (nem csippelt vas)

Seth
Én is tegnap vertem le, majdnem megszorított, mindenki KO, csak Balthesier vagy hogyhíjják, neki is kb 30 hp, futottam mint a mérgezett egér, nagy mázlim volt. De végülis elsõre levertem. Van egy olyan érzésem, hogy nehezebb lesz mint az eddigi ff-ek ^^

Jagi: hátpedig nincs benne ^^, akkor nem is játszassz vele? Lehet benne van vmilyen formában, de nem idézésként (vagy legalábbis átkeresztelték, mert egyelõre csak egy névlistát láttam az esperek-rõl)

Jagi
Ha bahamutot kivették a játékból káromkodni fogok

Jah és egyet nemértek!Egy fõellenség után mértnem kapunk exp meg lp pontokat?
Én levertem a nagy mimicet most megint a városban vagyok!Ma folytatom gõzerõvel...
Sephi
Ja most kapcsolok hogy lehet el kellet volna futni kifele vissza mi...?

Sephi
Gyerekek hat en naon fel vagyok haborodva...

Aki meg nem jottot el a Lhuhu banyaba ne olvassa tovabb.

Ha megyek en kerem alasan minden mobot megolok es meg alitgatok a cuccaimon mire bjon a jelenet amikor nekunk jon a negy ize ami elrabolte Penelo-t... erre megszolal a masik hogy fussunk... ere futunk... erre megszolal hogy csak azt ussuk akit lehet es a tobiektol fussunk mert nem birjuk az osszeset. Az egy dolog hogy a kiscsako hirtelen eltunik es harman maradunk de ilyen felmasodperc allat megoltek mert beszoritottak... MI A BANATOT KELL OTT CSINALNI???

Sztem semmi baj nincsen a harcrendszerrel rengeteg taktikázási lehetõség van!Igaz most az óriás mimic a csatornába lezúzott igaz kicsin múlott de sztem hatalmas játék!
Luiprima
Mert szerinted a Valkyre Profile körönkénti harcrendszeres hát nem az csak az igazi káosz. Én is a körönkénti h.rendszer híve vagyok de a FF XII-é tetszik.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator