2373
Final Fantasy XII
  • KeWiN76
    Talaltam 1 ujabb nagyon jo kis powerleveling helyszint... a Lhusu vagy mien banya hatso resze...akkor kapod meg a kulcsot amikor felveszed a antillion huntingot... Az ellenek oan 1k XP-t ernek, jo draga lootokat dobnak, gyorsan leptem is 1 szintet plusz ledaraltam az antilliont :)
  • KeWiN76
    En a kicsiket mar nem tamadom meg tul gyengek :) Ha jol Mlexem 25os szintuek, szal kb 4 utes a partymnak :) Naggyal meg mostanaban nem talalkoztam, ha osszefutok 1el akkor kiprobalom mit tudok :D
  • CHEAPBOY
    ISTEN A GÉÉÉÉM:D

Seth: a sztorid ismeros:D::DD:D:D:DDDDDDDDDDDDDd

Feküdtem:DDD
  • Seth
    Nemtom, Giza Plains-en mentem (esőben), amikor jött egy ilyen köcsög elektromos gömböc. Simán elmentem mellette, mondjuk kicsit féltem mert lvl39-es volt (én meg akkor olyan 18). AZtán kicsit arrébb találkoztam egy ugyanilyennel, csak kicsibe (kb 5-öd akkora volt mint az előző), na az egy thundaga szerűt benyomot, feküdtem....
  • KeWiN76
    Az elementalok csak akkor tamadnak, ha elotte megtamadod oket. Nezd meg mind1iknek sargaszold szinu az eletereje, ez azt jelenti, h nem aggro. Sztem veletlen ranyomtal, h tamadjak meg :)
  • Afe
    na ez tényleg szívás.
    egyszer én is összefutottam egy storm elementtel de időben kapcsoltam, és 3 Q sorozattal lealáztam őkelmét:P
  • Seth
    Flee-vel sem?? Ha kinyírta az embereidet, berakod a másik 3-at, úgy sincs időd elfutni??
  • Sephi
    De ott jarkal az ut kozepen. Nem tudok elmenni mellete :(
  • Seth
    erre csak annyit tudok mondani hogy szívás
  • Sephi
    Kicsit tulzasnak velek egy dolgot.

Jelenleg voltam fent a hegyekbe annal az oregnel. A csapatom 32 es szintu atlagu nagyon erosek. Ekkor lemegyek farmolni kicsit mobokat mire nekem rohan egy jeg elemental es egy masodperc allat az egesz csapatott megolte egyetlen magiaval.

HAGYUK MAR AZ ILYET VAZE! Akkor minek rakjak az ut kozepere? Meg elfutni sem tudok.
  • Afe
    kösz már elkaptam a grabancát.:)
  • Jak16
    Mindenkinek ajánlom az Ozmone Plaint ha az alacsonyabb partyt fejlesztitek.2 alacsonyabb és 1 magas szintű...van olyan mob ami 2LPt ad ami igen szivmelengdtő a duplázóval ;D
  • Seth
    Ja és el ne felejtsd megfigyelni a kecses körbepörgőrúgását :D
  • Seth
    nem ott lesz ahova nem tudsz gyalog átjutni nyugi. Nekem se jött elsőre, úgyhogy fennt is kinyírtam mindegyiket. Kiváncsi vagyok te is jársz e majd úgy mint én. 2 unique monsta +az enkelados :D (mellesleg úgy vettem észre hogy akkor jött csak elő, ha olyan 12-13-as chaint csináltam a wukból előtte
  • Afe
    keresem ezt az enkeladost ozmone plainen, le is vadásztam az összes wut itt a shred felső részén de sehol senki.
    az also részre hogyan tudok átjutni, mert gondolom ott tanyázik a vad? chocobo vagy mi kell ide?
  • modernslave
    na jó megnézek még 2 rész prison breaket aztán télleg nekiállok játszani.. mert reggel 7 óta az évadot nézem és idejárok hülye kérdéseket feltenni :) legközelebb már én is válaszolni jövök xd
  • Gábor
    A tegnapi melyik fegyver erősebb témában találtam némi irodalmat:

Guns: ignores enemies defense (full damage), can hit air mobs, slow attacks
    Bow: damage based on char's speed, can hit air mobs, miss often, fast attacks
    Daggers: damage based on char's speed, only ground mobs, very fast attacks
    Sword: damage based on enemies' defense, only ground mobs, normal attacks
    Spears: based on enemies' defense
    Long Staff: based on magic defense
    Axe: high damage but very inconsistent damage range
  • fanatifo
    Nem!Ha egyfajta szörnyből sokat legyilkolsz akkor!
  • modernslave
    ezeket a chaineket a quickeninggel hozzátok be?????
  • Gábor
    Story előrehaladása.
    Ha az óriásteknőst próbálod levadászni, akkor járj ki-be a pályának azon a részén, amíg jó nem lesz.
  • Seth
    Juteszembe, Ginza plains-en hogy tudom befolyásolni, hogy milyen legyen az időjárás, vagy egyeltalán mitől függ??
  • fanatifo
    Hardcore gamerek:))))
  • Seth
    mellesleg a végtelenségig lehetne csinálni. Kiváncsi vagyok hogy mondjuk 1000 nél van e vmi változás a dropoknál ^^ Vállalod vagy csináljam én :D
  • Ronin1350
    Ne adjátok el a Gysahl greens eket(vad chocobo leölésévellehet szerezni) mert később a pályákon lesznek lovagolható példányok.
  • Seth
    kár hogy nincs digifényképezőm,megmutatnám az én háromszáztizenvalahányast,amit tegnap sikerült összehoznom :D
  • Jak16
    Jaj igen, mit takarnak ezek az esperek? ezek valami monsták?
  • zsolt2800
    Bevélaltam ezt a pulykavadászatot,de sajnos még ő vadász le engem ,hogyha tovább megyek a játékban utána vissza jöhetek még kinyirni ezt a pulykát? Most megyünk majd Penelo után azt hiszem.
  • Jak16
    khmmm...:D
  • Gábor
    4500/db.
    Igen, hat darabom van :)
  • Jak16
    Vegyél..50-ől már kijön csippelve. Penelo spearrel? Te is egy állat vagy :D Nekem Basch nyomatja egy fejszével, nagyon komoly :D Ashe Cura...Vaan karddal...Fran a fekete mágs, Bowwal, Balthier meg nyilpuskával osztja az áldást ....Penelonak meg van 1200 LP-je és 13-as szinü :lol:
  • ffxi
    Niiiiiiiiiiincs PS2-m
  • Ronin1350
    Tavaszig táppénzen vagyok,mert autóbaleset ért,szóval úgy kell ráerőszakolni magam, hogy kikapcsoljam a gépet. Teljesen rá vagyok kattanva és is.A VII rész fertőzött meg remélem, nem gyógyulok ki soha :D Azt hiszem ez lesz a második etalon számomra.Penelo meg úgy vágja a moszákat egy storm spear-al mint állat :D
  • Jak16
    Jaja ott lehet olyat venni először, hál istennek nekem pont volt pénzem és megvettem mind az 5 karinak akiket használni szoktam (Penelot meg utálom :D) Tetszik nekem a történet, vanegy két dolog ami még homályos de nagyjából talán képbe vagyok....tetszik nagyon ez a játék, már-már annyira mint anno a IX...bááár azt számomra semmi sem fogja felül múlni !
  • Ronin1350
    Én Golden Amuletet(4500Gil)amulettet először Eruyt Village ban vettem a bejáratnál előtte sehol nem találtam minden árus megnéztem. Érdemes beruházni egy Thief’s Cuffs ba is ezt útban Omisace be találtok.A térképet a gamefaqs oldalon találtam biztos mindenki ismeri van ott több térkép is. Sajna nem bírtam bejutni egyelőre majd később újra próbálom, most tépek Archadesbe.

• Seth
    Pedig ott van a Tomb Of Raithwall-tól kicsit visszább megy egy út északnak (nem azokon az acélmonstrumokon!)

Nekem nem volt semmiféle homokvihar ott. Lehet hogy haladnod kéne a sztorival?? (én azután nyírtam ki, hogy megszereztük azt a shard-ot benn a tomb-ba)
  • Luiprima
    Ritkán kérek segítséget de most nam találom a Wyvern Lord nevű jószágot mob hunt. A fészkére nem lehet bemenni mert homokvihar van elmentem nyugatra egészen a Tomb Of Raithwall-ig hátha valahonnan nyílik másik bejárat de nem találtam. Help!
  • modernslave
    uhhh... ezt még így látatlanban is vágom... direkte nem raktam fel senkire... biztos optimal equipre nyomtam... ajmúgy abban az az idegesítő hogy nem csak az aktuális(akinek a karakterlapján vagy) karit szereli fel a legoptimálisabb cuccokkal hanem egy nyomásra az egész partyt. De köszi.. nekem tuti egy hétig nem tünt volna fel:D
  • Seth
    Vedd le azt a kiba' gyűrűt Balthier-ről, leviszi az mp-jét 0-ra.
  • modernslave
    basszus, lejutottam a mimic queen-hez. a gamefaq azt írja hogy nem kell a többi mimic-kel foglalkozni csak támadjam a királynőt. Hát nekem nem akar nagyon összejönni. Felére vittem az életerejét de addigra kicsinált. Balthiernek kifejlesztettem a quickening-et de végig szürke maradt szal használni nem tudtam. Plusz hiába tanítok bármilyen varázslatot neki az mp-je 0. Na mindegy kimegyek a barlangba tápolni aztán kitalálom mi legyen :(
  • Vejitto
    Később lesz árusnál Golden Amulet, de lehúznak érte keményen. Arra ugyan már nem emlékszem, hol, mert már jó ideje ez van minden partitagomon (majd ha már kimaxolták a táblát, akkor levehetik :D) és már az Archadian birodalomban (*coughstarwarsfeelingcough*) járok - talán a nyusziknál lehetett venni kint a mooglinál, de érdemes minden árussal beszélni.

Amúgy ha valaki anno játszott Vagrant Story/FFTactics kombóval, annak még élvezetesebb lehet a játék :D