2373
Final Fantasy XII
-
KeWiN76 #1253 Merre vagy ? Ha jol tippelek a mt ominasce vagy merre, akk nincs messze rabanastrea ha mas nem chocoboval. De eleg sokfajta szornybol szokott potyogni is, meg a Hunt missionokert is kapsz, szal ha van a kozelben akk azt csinald meg :) -
Jak16 #1252 És most oda gyalog kell eljutnom a heygektől??? :( Mind1 legalább tápolok közbe... -
KeWiN76 #1251 Leghajon pl. (ami az Aerodromokbol indul) 200 darabja, megfelelo rangtol a rabanastrei piacon is a clan provisionertol. -
KeWiN76 #1250 En most teljesen el vok keseredve :) A Tapos (igen nagbetukkel, mert sokat szenvedtem erte :) ) partymnak az Ozmone (talan az ami a port of balfonheim tol eszakra van) plainson harcolniuk kell es nem meszarolni csak amit megszoktam :DDD Rettenetesen jol ki van ez a jatek egyensulyozva, meg mindig elvezetesek a harcok :) -
Jak16 #1249 Áhh nincs Teleport kövem :( A heygekből kell eljutnom a Birodalmi fővárosba...hol tudok venni egy teleport követ ????? -
Gábor #1248 Megnézem. -
Jak16 #1247 uhh...az egyik heyle ..2+2+6, a következőnél 4 -
Gábor #1246 A chain miatt érdekel a mennyiségük. -
Jak16 #1245 2 órát szaladgász ide-oda...elég sok az hidd el ne csak arra vadász..és fura módon, nekem még az 5.dik óra után se lett unalmas az egész...de érdekelt a történet :D -
Gábor #1244 Aminek az első inkarnációja vérfarkas néven futott Giza-ban? Abból nincs olyan sok a környéken, vagy igen? -
Jak16 #1243 Én is Én is :D De próbáld ki azokat "kutyákat" tod azok amik két lábon járnak és ugatnak :d 2 LP, ami persze a duplázóval 4 fejenként :D -
#1242 vki írta lentebb, hogy a leggyengébb Q-t kell beadni azóta ilyen 10-12-es kombókat nyomok. ez a 17 kb 2x sikerült, a 18 (blackhole v micsoda) még nem jött össze. -
Gábor #1241 Melyik mobot farmoltad?
Én azokat a Mesmenir lovakat szoktam iron carapace-ért. -
#1240 Nos en 16 evesen kezdtem el a FFVII es en is onnan tanultam az angolt.
Emlekszem hogy ultem ott a hulye szotarral es minden masodik szot alig ertettem :D
Szerintem majik a VII a legjobb. A IX az meses volt! Az egyik legszebb fantaziadus. Azok a varosok...azok a kidolgozott utcak... es helyszinek. Gyonyoru!!!
Egyebkent harci strategia. Vaan beagrozza a mobot es lefut majd a masik ketto leszedi 15% az eletet es befordulok kivegzesre. Van ugy hogy meg csak meg sem erintenek :D -
Gábor #1239 Azt hogy a fenébe hoztad össze? Mármint a 17es kombót. -
Jak16 #1238 Annyira nem off ... és igen MMO-s nagyon, bár még nem játszottam a XI-el, de szerintem nagyon hasonló a két game (a XII és a XI)...nekem a kedvenc FF-em a IX rész, annál jobbat számomra nem tudnak csinálno...etalon...mindössze 10 vagy 11éves voltam amikor játszotam vele, és én azzala játékkal TANULTAM MEG angolul...ma 16 éve svagyok és egy nyelvvizsga van most előttem :D
Ez a XII...ez is etalon lesz számomra, gyönyörű, monumentális, ÚJ...nekem a X nem tetszett...valahogy nem volt meg benne az z igazi FF varázs...a X-2 -ről nem is beszélek.. -
#1237 Kicsit OFF
A FFIX csapata csinalta ezt a reszt is szal meglatszik itt ott a hasonlat. Viszont ha mar a palyatervezesrol beszelunk akkor szerintem a VIII -adik resz mindent ut mert annak voltak velemenyem szerint a legszebb helyszinei. Aztan FFIX es FFX. Errol sajnos nem mondhatni el mert naon MMORPG stilusu a palyatervezes...nagyon szegenyes itt ott de azt birom hogy nem feltetlenul ismetlodik a playatervezes ugy pl a hegyekben levi helyszinek naon utosnek neznek ki es nagyon sotet hangulata van...epp amilyennek lennie kell. Az erdo is nagyon misztikusra sikeredett a gyonyoru ejszakai fenyeivel egyutt. -
Jak16 #1236 Kül megfigyeltem (ez jó mivel csillagász vagyok :lol:) hogy a fegyverek, a lőfegyverek nevét csillagkról nevezték el: Vega, Betelgeuse, Antares...hááát én leborulok a fordítók előt :D nagyon good game ez :)
Most olyan 50-s fegyvereim vannak, holt duok rendes lőfegyvert, nagyobb kardokat és tőröket venni? (most végeztem ki a második normal espert, azt a jégalapút) -
Jak16 #1235 jaja azt én is beszívtam :D
De én 5 órát azzal töltötem hogy frant és Balth-ot felfejleszzem, Ozomene Plainon nagyon állat volt, tisztára élveztem még a grindet is ! 15-ös szintről feljöttek 31-re és vagy 250k pénzt összeszedtem...a második espert ugy lealáztam mint a huzat :D
Ráadásul van LP duplázóm amivel 2500 LP-ét gyüjtöttem össze fejenként... -
#1234 Azzal en is kicsit gondba voltam pedig az iras tisztan megmondja.
Jah vigyazal. Vannak ott azok a kek tuzben ego golyok. En ott baxtam el hogy Vaan-vak tuz alapon sebzo kardot adtam es az healeli oket szal gazos :D -
Jak16 #1233 Jaj, de barom vagyok, a Dawn Shardot kell euqipelni és ugy megnyomni a gombot :D -
Jak16 #1232 Miriem templomban vagyok, az első terembe, ahol két kapu van, zárva, egy Way Stone ami nem múködik és egy kapcsoló amit ha megnyomok előjön 3 zombi...itt hogy kell tovább jutni ????? -
Ronin1350 #1231 És megtaláltam a titkos bánya részt Feywood-ból lehet bejutni. -
Ronin1350 #1230 Megyek tápolni Feywood ba :DDDD 35-ös szinten vagyok eddig kb 15 percet bírtam kószálni benne. -
KeWiN76 #1229 Mondjuk most jelentos penzhianyban szenvedek ezert vok marlboro king irtason :) Sosincs eleg pinzem :) -
#1228 és legalább beruháztál már golden amuletre? Már lenne pár lp-d ^^ -
KeWiN76 #1227 En most vettem meg a bazarban valami korsot 250k-ert :) -
KeWiN76 #1226 Jah tudom meik...de en ott barmeiket utottem mindig ment le a hp-ja. Hat csak azt tudom mondani, h tapolni, tapolni, tapolni :D Nekem a partym mar 56 szintu, es meg csak a fovarosban (marmint a megszallok fovarosaban vagyok) de csinalom mindig a hunt kuldiket, onnan vanna a durva fegyoim :) -
#1225 En meg mindig farmolom Miriem vagy mi templomat. Mar csomoszor kihoztam a 150+ killet azokbol a zombikbol :D Vaqn 55000 pinzem :DDD -
Ronin1350 #1224 Sochen Cave Palace. Folyamatosan nyomja a státusz váltó varázslatokat majd mikor kb levettem a fele hpját megsokszorozza magát,és lazán küldi az infernókat.Kéne valami azbeszt ruci:DDD A hab a tortán hogy a save pontocska meg jóóóó mesze van előtte. -
KeWiN76 #1223 Idaig a legmegalazobb vereseget az 1ik secret espernel szenvedtem (annal ameik a sword of kinges palyan van), mondjuk az is kozrejatszott, h magiasemlegesito mezoben van, szoval nincs varazslas :S -
KeWiN76 #1222 Az merre van ? En nem emlexem idaig 1tlen nehez bossra sem. Most jarok a fovarosban, megyek a laboratoriumba. -
Ronin1350 #1221 Ahriman-nal harcolt valaki? Aztaleborultszivarvégit’de mocsok egy boss. -
#1220 jah oke. nálam 25 átlag level mindenki, tehát még gyurnom kell rá.
pedig 2. probálkozásnál már majdnem megvolt félcenti maradt a hpjéből.
3elixirt meg vagy 5 ethert használtam fel:(
btw ilyen ethert nem dobál vmelyi mob, vagy esetleg venni vhol?
-
#1219 Igen, ő egy opcionális esper- 40-es az ajánlott szint ellene, és blizzagára gyenge -
#1218 lementem huntolni a zertnan cavernsbe vmi marility nevü kígyóért, és az egyik helyiségben összefutottam egy adrammelech nevü bossal.
szépen rányomtam egy 17-es Q kombót (windburns), ő meg 1 csapással kinyírt mindenkit. szal szerintem egy esperrel futottam össze:) -
#1217 Nos ott Miriem templomaban csinaltam 179-es lancot a kis elo hallotakkal akik a foldbol jonnek elo :D szerencsitlenek meg tamadni sem tudnak :D -
KeWiN76 #1216 igen, azaz :) -
#1215 A Lushu Mines az "Bjujerbaba" van ugye? -
#1214 en vissza szoktam menni a legalapabb mobokhoz irtani oket, a license pontok miatt, appedig nem art:)