Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Entitásokat meg gondolom idõvel majd le lehet verni, ha meg a csapattagok rá akarnak támadni nyomd folyamatosan az R2-õt (azzal minden akciót töröl)
Én kezdetben Vaan , Bash kard. Balthier pisztoly és bot,Fran nyíl illetve balta,Penelo nyíl,kard ,Ashe kard,bot irányban mentem. De mondom, a végére már mindenki tudott mindent
PSN ID.: Beegabor
- telekinézist mikor/hol lehet megtanulni? (csak 1 íjászom van, mint "lövész" és jó lenne a többiekkel is ütést bevinni a repülõ moboknak)
- volt 1 hunt, a 06: Little love on the Big Plains
ezt amikor felvettem nem csináltam meg. Giza Plains-ben van a küldetés: Dania adja hogy segítsek a chuckatrice-ein. Amikor felvettem akkor még száraz, kies volt Giza Plains, most viszont (kicsit késõbb) esik az esõ és a "falu-ból egy ember kivételével mindenki elment. A területet már többször körbe jártam, de még mindig nem találkoztam azzal a "madárral". mit tudok tenni?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Seth: Igen igaz hogyha mindenki ellövi akkor az 3, de én mindig csak 1 emberét lövöm el, mert különben a boss fight-oknál nem lenne aki healel meg stb.
azaz egy karakter egy támadásnál 2-3-4-et csap az ellenre. na ezt hogyan lehet növelni, h többször (vagy minden csatában) csinálja?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Charge viszont hatásos, amikor már >10 manád van akkor benyomod, hisz úgy sincs mit veszteni már olyan kevésnél.
2, nekem 3 volt a rekord, nemtom hogyan. De van akinek már ien +10 meg +20... nah sztem õk álmodtak vagy nemtom 😄
- van értelme a first aid-et használni?
- 2-3-4 hit-et hogyan lehet csinálni? vagy ez csak random?
Nem azt mondom hogy rossz játék a FF12,mert nem az, csak más mint az eddíg megszokottak és emiatt eléggé haragszom a készítõkre, miért a ps2-re készült utolsó résznél kísérleteznek ilyenekkel ? Mondjuk ez csak saját vélemény ,mert ahogy olvasom sokaknak nagyon tetszik,világszerte, viszont az én ismerõseim között nem aratott nagy sikert.
Amire viszont nem lehet panasz az a grafika, nagyon szép és látványos helyszíneket alkottak, karakterek jól kidolgozottak,szinkronjuk is kitûnõ
10-bõl olyan 7 pontot adnék rá, FF-ek közül viszont nem került be a top 5-be nálam 😞
Final Fantasy XII térképek
Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.
Vki segítsen mert megõrülök!!!!!
Viszont újabb kérdés: Balthier iszonyú gyenge a puskával és még lassú is, ezért úgy döntöttem õt lecserélem dárdára - annak elég izmos a damage-a ugyis. Vkinek vmi ötlet? Mivel éri meg menni? Penelo-tól is elveszem a tõrt, neki is dárda vagy hammer vagy katana. Ezzel kapcsolatba vki legyen szíves bõvebben irni, hogy melyik fegyver ajánlatos. Köszi!
Én a Vaan-Fran-Basch trioval nyomom, de a többiek már most lemaradtak 10 szinttel. Szal nemtom mi lenne a jó megoldás h szintentartsam õket.
1/b. Egyszerûen nem nyomsz semmit,hanem hagyod letelni az idõt. Tehát ellövöd Vaan-nal,aztán hagyod
2. Aktívan csatában kizárólag 3 karakter lehet(illetve néha,sztori szerint beugrik egy vendégszereplõ,szóval 4).Nincs olyan cucc amivel mindenki aktív lenne
2/b. Teljesen rád van bízva, igazából nincs olyan hogy kiváló csapat,mindenkivel meg lehet mindent tanulni. Én nagyjából mindenkit fejlesztettem, és ez sokszor jól is jön,mert teszemazt az aktív csapatodból kihullik vki,akkor be tudsz rakni a helyére mást és nem lesz hátrányban
3.Ez csak rajtad múlik,grindelés kérdése az egész.Nekem a felsõ tábla mindenkinek teli volt, az alsó már nem,ott inkább célirányosan mentem
1, Mist - ahogy olvastam az oldalon nem csak nekem nem megy, de nekem még a leírtak alapján se. Szóval amint bejön az animáció elkezdem nyomni az R2-õt.... nahde folyamatosan vagy "tapicskolva" ??? most meik?
Aztán persze bead vmi jelet, amit megnyomok majd semmit se csinál.
1/b, ha több karinak is van Mist-je azt miként tudom elérni hogy monjduk én csak a Vaan-nak akarom használni, de a gép automata felhasználja a Basch-ét is.
2, Az egész játék alatt 3 karival mehetünk csak? mert vmi végigjátszásba olvastam h lehet szerezni oan cuccot hogy mind a 6 kari folyamatosan!! játékba van.
2/b ha viszont csak 3 akkor kikkel érdemes menni??? Én most úgy csinálom hogy Basch-t tanknak fejlesztem fel, heavybe meg karddal, Fran meg amolyan supporter magus/healer-nek, mivel úgyis messze van az íj miatt távolról hadd szóljon. kinek mien tippje van erre?
3, a játék folyamán lesz annyi LP hogy mindenkinek minden meglesz véve a sakktábláról, vagy célszerû célirányosan kifejleszteni a dolgokat???
hát igy elsõre ennyi, sry hogy hosszú, és remélem vki tud segíteni, THX
vagy csak örülten nyomkodjam az R2-t és 3szöget?
Amúgy ilyen látványos szupertámadások,késõbb mondjuk elég gyengék lesznek, a sima támadásokkal hamarabb végzel,mint ahogy lemegy a támadás animációja. De összefûzhetõek a karakterek quickeningjei és így elég jókat lehet sebezni a játék elsõ felében.Ja és ha jól emlékszem az mp pontok is megduplázódnak egy-egy quickening megvételekor,mindenképp érdemes megvenni õket
sajnos nem ismerem az elõzõ részeket (csak az FF3-al játszottam DS-en ott meg job rendszer volt)
mi az éretelme a licence táblán a QUICKENING-nek 50 pontért?
elõre is thx a választ
A 2277-es kommentet ezennel tekintsétek semmisnek!
Elöször mondom h szerintem az nem 1 nehéz harc csak rá kell nyomulni a Mist Knack-okkal! Én ugy csináltam h elöször beküldtem a gyengébb karikat(ezekét el löttem) utánna pedig a fö csapatot hoztam be (ezekét is) és már csak párat kellett rajta ütni!
PS3 ID:ggeerryy87
PS3 ID:ggeerryy87