2373
Final Fantasy XII
  • painkilla
    Számomra minden idök legjobb játéka a Final Fantasy 7,de az a 12 elég durva,megüti a final 7-et.
  • Gábor
    Ozmone szvsz már kevés emberes táphoz.
    A golmore jungle már jobb, de ott meg nem olyan sűrű a populáció, mint az ozmone plains-en....na mind1, megyek a következő story szerinti dungeon-be, ott remélem lesz lehetőségem!
  • Ronin1350
    megvan. másik summont idéztem be ezé' nem nyilt
  • Jak16
    Szerintem Ozomone Plain és az a hely ahonnan nyílik a Viera faj lakhelye....
  • Gábor
    #1279-re valaki?
  • Gabe19
    Mondjatok már egy jó tápolós helyet! 32. szintű vagyok
  • Ronin1350
    Feywood után hogy lehet kinyitni az ajtót, ami Ancient Citybe vezet? Légyszi segítsen valaki.

• KeWiN76
    Huhhh, talan 5 esperem van, de ebben mar van 1 titkos is. Egyetlen egy csataban sem hasznaltam oket :D
  • KeWiN76
    Kb 25-26 hunt missiont csinaltam meg, de mindjart nekiesek es folytatom :) Nabudis es a deadland szabad preda, szal nyugodtan lehet menni oda korulnezni, mert a tortenet oda nem vezet, szal indulok is korulnezni :)
  • Afe
    na az szép. akkor én ezzel a tempoval biztos nem fogom befejezni 100óra alatt:D
  • Seth
    úgytudom 5 sztoris esper van,akiket mindenképp megszerzel és 8 extra
  • Afe
    hány espert szereztél a végéig? mert nekem még csak 1 van és vmi 6-8 rol hallottam, + a rare esperek.
  • Ronin1350
    Még nem hagytad el Old Archades ben van.5000Gil/db
  • Gábor
    Ez engem is érdekelne!
  • Sephi
    Szal akkor melyik a legjobb tapolos hely 30 korul?
  • Jak16
    Mennyibe kerül? én most valami tengerparton vagyok, akkor már elhagytam ezt a helyet?
  • Seth
    Huntokból mennyi van, te mennyit csináltál meg??
  • KeWiN76
    De mostmar lassan aludni kene :)
  • KeWiN76
    NAh a jatek kivegezve :) Nagyon jo a tortenet a vegen mar szinte csak neztem mint a moziban :) Kicsit tobb mint 100 ora jatekido, 68 as party, de toltom majd vissza az elozo allast es meg maszkalok mielott megegyszer befejezem...nagyon sok felfedezetlen terulet van meg ahol nem jartam, 1 halo malkuldi, szal van meg boven mit csinalni :)
  • Gabe19
    köszi szépen
  • Ronin1350
    Útban Archadesbe a nyomornegyed bejáratánál egy beugróban van egy árus,nála lehet venni.
  • Gabe19
    sziasztok!! és hol lehet olyan embroidered Tippet szerezni??
  • Ronin1350
    Embroidered Tippet duplázza a kapott EXP :)
  • Jak16
    Semmi, csak van egy jelenet a játékba ami üt :D
  • Luiprima
    Mi bajotok van Frannal igazi Playboy nyuszi.
  • Afe
    rögtön ahogy OzmoneP-ből bemész GolmoreJ-ba na azt a helyiséget kell irtani. elmész jobbra meg balra is az uton amíg ilyen párducok vannak. aztán visszamész 2 pályarészt, majd megint be a junglebe, így ujratermelődnek.
  • Gábor
    Tehát te a piros kristálytól mentél a Rift-felé, és ott jobb/bal utakat jártad be, vagy a főbejárattól?
  • Afe
    de van mindenkin. vszinleg közben má el is licenseltem belőle :)

azé jo az a hely mert ott egyből van kb 20 párduc jobbra-balra.
    meg az előtte lévő pályarész is kicsi, künnyű átszaladni rajta. csak a save kristályra nem szabad nyomni, mert lenullázodik a chain.
  • Seth
    hát az duplázva van ,amúgy csak 400 körüli lenne nemde?
  • Jak16
    404 chain és 900 LP???? Nincs duplázod vagy mi?
  • KeWiN76
    En most durandalra hajtok, a nagy jegelementalbol (az a bazi nagy feher gomb)-bol mar kivertem 2hoz valot, mos megyek a tobbi osszetevoert :D
  • Afe
    golmore jungle bejáratában nyomtam egy szolid 404-es chaint a kék vízfejű párducokkal:)

5 szintet léptet mindenki + 900LP + 99coeurl pelt + 99storm magicite.
    ezeket még nem tom mennyiért lehet eladni, de az elég gáz, hogy csak 99-et bír gyűjteni, mert sztem má 3x ennyi lenne :(

kb 1 óra alatt.
  • Afe
    Vaan-nak má kitanítottam az excaliburt, de a boltba még nincs. az elég legendás cuccnak tűnik.

• KeWiN76
    Nekem a 2 utos karim most diamond sword es francheska (axe) parositasban rohangal, plusz melle pajzs. A kardot a bazarban vettem, a francheskat talan dobta valameik mob, vagy hunt-ert kaptam.
  • Jak16
    valaki talált már kibaszott erős fegyvert, legendás fegyvert vagy valamit?
  • Jak16
    jaja, az nagyon nagy vot :lol:

• Sephi
    "Fran? Uhhh.... how old are you?"

Ezen befekudtem :D
  • Seth
    Nekem is tetszik a hangja :D (meg más is^^)
  • Jak16
    Jaj igen ami még nagyon nagy hangulatemelő az Frannak az akkcentusa :D Nagyon ott van !
  • Jak16
    pont ott vagyok...aztszem most öltem meg a második bírát? mert mintha egy KOTOR hangulatú heylen már öltem volna ilyet...hmmm...nem volt nehéz.