Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10-tõl 15-ig ott farmoltam xp és pénz ügyben, mert a dreadnaughton levertek elõször, mint vak a poharat <#idiota>#idiota>
Ezen kívül 280 exp darabja.
u.i. erdemes leverni az elso demon falat is mert mogotte lepetes van 😊
Giza az esõs évszakban kemény, onnan délre még keményebb 😞
Ami nagyon meglepett, az a nehézsége a játéknak. Meredeken változik az ellenfelek ereje új helyeken.
A powerlevelinget pedig nehézzé teszi, hogy meg kell várni, míg a nyomik újratermelõdnek, ellenben a mindenki által utált random encountereknél.
Kewin, hogy kell normálisan használni a quickeninget? Nagyon gyorsan megy az idõ, az r2 meg néha sokat totojázik...nem szeretem az ennyire rámenõs reflexgyakorlatokat.
PSN ID.: Beegabor
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Ték.
amíg a póktól eljutottam rabanastre-ig, kettõvel is összefutottam. az elsõt bosszúból legyaktam , a másodikkal már inkább nem kezdtem ki😊
gamefaqs
itt a 3. faq (363Kb-os). Ebben keress rá, hogy cockatrice find
Mondjuk más a neve, mivel ez még a japánról fordítás
- Rank E - Niwatoris (ƒjƒƒgƒ©ƒX)
North-East section of the map.
Client : ƒ_[ƒjƒƒ, Giza Plains camp,
the women in the stable.
Reward : 1,000 gil, Jack Boot, Rainbow Tamago
A vadászatra kiszemelt állatok nem rohangálnak addig, amíg a megbízóval nem beszélsz.
...........rohadna meg, aki elrejtette ezt a buzi cluckatricet a játékban! 😊
A Giza-ról volt szó végig! Na megyek és megkeresem a köcsögöt, nagyon régóta hajkurászom!
Köszi a tippet! 😊
Ez az óriás pulyka szerintem a Cluckatrica, amit jó pénzért kellene hálaadásra elvinnem a megrendelõnek, viszont a gízai síkságon nincs barlang...
Ugyanarról beszélünk? <#idiota>#idiota>
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Nagy valószínûséggel azt keresem már két napja a Giza Plains-en! <#idiota>#idiota>
Nah, ma nyomom a butus AREA51et; a végén vagyok, gyorsan ki akarom végezni, és FFXII! :-P