Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálam nem:!
sziasztok!

Lenne egy kis problémaám a játékkal.Miután megöltem a csatorna rendszer végén azt a tüzes lovat(vagy mit)a játék a következõ képnél megfagy.A kérdés az lenne ti találkoztatok ezzel a problémával vagy csak az én verzióm rossz?már próbáltu újra írni de akkor is ugyan az van.
Seth
Van egyszer a Martyr nevû license, ahol ha megütnek kapod a mannát, aztán van még a Headsman, ami az elõbb említett megöl egy enemyt

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Esaztathonnet?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ertem. En nem mertem Q-zni mert aszitem kell a mana Blin+Slow magaikahoz de majd hasznalok egy ehtert es potit. Alig varom mar hazaerjek.

Borzalmasan keves idom van jaccani vele 😞((

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem,nem,nem, hanem megvettem neki oylan dolgokat, ha megöl egy ellenfelet akkor töltõdik a mannája...

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

DoNorBi
köszönöm a választ mindkettõtöknek musha és afe<#worship>

Haverok, Buli, Fight Club!

Seth
én a szokásos quickening sorozattal ( 4-es kombó sikerült, 1/4 élete maradt, azt már simán ütésekkel)

Tökjó chocobolni 😄 1-2 titkos helyre is be lehet jutni velük (ahol magas fü vagy bokor van, ott át lehet menni, persze nem mindenhol)

Sephi
Vossler-t hogy oltetek meg?

Afe
a gambitba be tudod állítani, hogy a karakterek saját maguktól hogyan cselekedjenek a harc során. nálam még a leadernek is bevan kapcsolva nehány dolog, ha néha nemfigyelek az életerejére gyógyitson a drága😊

hogy mikor üt többett azt nem tom.

blokkolás a pajzs evade szintjétõl.. gondolom én.

musha
a gambit arra való, hogy meghatározd a viselkedését azoknak a csapatban, akiket nem te irányítasz.alapjában véve 2 fõ része van: egy tárgy és egy akció.
például, ha olyat választasz tárgynak, hogy Ally, Hp < 50%, és akciónak például Cure-t, akkor ez azt jelenti, hogy az adott emberke Cure varázslatot fog sütni bárkire a csapatban, akinek kevesebb, mint 50% a HP-je.
több gambit slot is van, ahova ilyeneket beállíthatsz, minél följebb van a sorban, annál magasabb a prioritása.

a másik két dolog meg szerintem véletlenszerû, vagyis inkább a karakter értékeitõl függ.

Afe
akkor azt mondod, hogy direkte leöleted Ashe-t aztán feléleszted, és tele lesz a mannával?

DoNorBi
nekem is van 3 kérédsem:
1.a gambit funkció pontosan mire is yo,véletlenûl elnyomtam mikor magyarázta

2.néha tapasztaltam olyat hogy az attack parancs után nem egyet üt az ellenre hanem hármat négyet is,ez véletlenszerû vagy rajtam múlik?

3.és a blockolást se értem igazán,az is véletlenszerû vagy nem?

Haverok, Buli, Fight Club!

1. Félreértettétek az nem a manát növeli hanem feltámaszt 😄 Szal ez a Phoneix Down 😄 És lent vagyok a bányába az uccsó két helyszinnél ahol uyge csak csotik vannak...na mots már mind a kettõbél kiirtatam mindenkit eléret 71 chaint,de nem termelõdnek ujra ....várjak mé vagy nem is fognak ujramtermelõdni? Mert akkor nem értem hogy érhettetek el 200 -at....

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

A PD-nel szerintem a Phiisical Defese vagy hogy is van leirva ra gondol 😊
Seth
1 loot hunt gondolom

2 A Bhujerbai bánya,tudod ahol menekülni kellett az elõl a 3 hülye elõl még az elején. Na ott van egy híd ahol elég sok csontival lehet megküzdeni. Ha egyfajta ellenséget ölsz meg, akkor az chain (kombó) lesz. Minél nagyon a chain, annál jobb cuccokat kapsz (pl nem 1 bone fragmentet kapsz hanem 2-3 egyszerre, iron helm- mondjuk csontikból ennél öbbet nem tudsz kiverni). Ha másfajta ellenfelet 9ölsz meg,akkor a chain nullázódik.

3. na ezt nemtom, valami képesség, gondolom mana regen vagy vmi ilyesmi

Sephi
Par kerdes.

Mijaza hunt?
Mijaza banya ahol csontik vannak?
Mijaza 200 chian?
Mijaza PD amitol Ashe manaja gyonrsan no?

Helló, én is megröögzött FF rajongó vagyok, az én kedvencem a IX és örökre az marad 😄
Ez a 12 is nagyon bejön, oylan beütése van mint egy MMO-nak..nem viccelek, ahogy megyek egy karakterrel és a többiek teszik a dolgukat...100 variációt lehet beállítni, hogy a mágus mikor löjön tüzet, mikor gyógyitson...olyan az egész mintha VALÓDI emberekkel játszanék és ez a MMO stilusú harcrendszer...isteni.
Nekem Vaan kardos, Ashe mágus (fehér/fekete/zöld, szal mindenes) késsel, de lehet hogy elinditom valami távolsági fegyveres nembe, Basch pedig lándzsás...ez a fõ partym. A másodlagosban Balthier puskás, Fran a mágus (szintúgy mindenes) csakmég nemtudom hogy távolsági vagy közelharcos legyen, Penelot meg még nem is fejlesztettem, szal fogalmam sincs hogy mi lesz...

az elsõdleges partym 18-as, a másodlagos 14-es szintû, már voltam azért a Dawn Shard-ért, megöltük Vosslert is...most indulunk majd utnak a második ilyen shard-ért, azthiszem 😄

Nagyon bejön a játék nekem, kérdésem is lenne: hunton kivül szerinetek megéri lemenni a bányábaa csontit ölni pénzért? mertha összehozok 200 chain-t akkor jó dropok vannak nem? (és Ashe tud gyógyítani mit atom, mert töltödi ka mannája minden egyes megöléskor, csak PD- kell.) Én, mondjuk annyira nem megyke rá a grindelésre, megyek történettel és ha olyan helyre tévedek maradok egy félórácskát ott...ez nem MMO ahol csak a szint fontos ! Majd még lesz kérdésem, csak agy hirtelen nem tudok...ja de, kellene egy PSX emulátor progi mert hallotam hog tudnék akkor játszani a IX-el, mert most a PS2-m nem játsza le 😞 Szal tudok valami jó kis emut mondani?

Sziasztok
A démonfal szerintem sok játékosnak okozott nehéz perceket, én a második fáklyánál megöltem , szóval szépen el tereprotáltam Rabanastre városkába és megvettem a legjobb védõ cuccost.Vaan és Basch kapott egy Handaxet(kb 680 as sebzés) Ashe egy Ancent sword öt.Az elsõ falnál semmit nem tettem csak futás az ajtóig és benyit. A másodiknál lekapcsoltam a fáklyákat ettõl kis idõre megáll és szétütöttem az agyát. Ennyi.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Seth
valahogy úgy . Amolyan félkaru rabló szerûen pörget(r2-vel, nem kell nyomva tartani, csak megnyomod). Ha szerencséd van, akkor kidob még1 lehetõséget a támadásra vmelyik karakterrel mielõtt letelne az idõ. Addíg nyomogasd csak az r2-t(számtalanszor megesett velem, hogy kijött vmi,aztán én meg reflexbõl tovább nyomtam, szóval oda kell figyelbi. Nekem eddíg csak 6 volt a legtöbb

Sephi
En nem vagok valamit.

Elinditom a quicket. Aztan X ... aztan haromszog... aztan szurkek. Akkor kell nyomogatni a R2 vagy nyomva kell tartani amig nem jon ki megint egy kari?

Sephi

En is beszoptam nyugi 😄DD

uristen köszi.az volt a bûnös.hehe garuda nem huzná de még csak 1 quickeninget tanultam meg
Seth
tényleg az lesz a bûnös. Igaz hogy minden elementál ellen védelmet ad, de nem tudsz varázsolni mellette

Feltetted a manufactured nethicite accessorry-t, nem?
Az ugyanis perma silence-t ad!

Seth
save kristály nem szedi le?? hm az érdekes, úgy rémlik hogy az leszedi
GAruda ellen meg használj quickeninget, semeddig nem húzza ^^

umm elég nagy gondban vaok.Történt ugyanis az hogy balthearra rányomtak egy silencot és istennekse akakr lejönni róla próbáltam vxal meg echograssal is leszedni de egyszerûen nem megy mindíg azt irja ki hogy miss az elmentõ kristálynál is bepróbálkoztam de az se szedte le.Segítsetek nehéz lesz egy silencos karival lenyomni garudát
Igen, igen, köszönöm, a teleport stone-t megoldottam 😊
Viszont a varázsló karival gondban leszek...:/
Senki nem használ black mage-t?

Seth
Vagy egyszerûen felszállsz a Rabanastre-ba(vagy éppen vissza) tartó hajóra. Ott lehet venni az egyik pultnál

Ha megvan a headhunter rangod akkor tudsz venni a clan provisionernel is, ami a rabanastreai bazaron talalhato 😊 (teleport stone)
Szeretnék majd egy normális varázsló karit, úh nekem azért lenne fontos a mana töltése.

Köszi!
Most nyomtam le visszamenõleg a demon wall number 1-t, jön a wyvi lord.

En nem nagyon hasznalok varazslatokat, max gyogyitasra meg regen.-t 😊 100 manna pedig nagyon gyorsan visszajon nekem, ha meg annal tobbet hasznalok el akkor az mar foellenseg, es a kozeleben van save point 😄
Nekem mar megvan, az 1ik huntert kapod, ami a jahara villageban utan kapsz meg. Gábor : teleport stonet pl. a kereskedelmi leghajokon lehet venni 200 gil/db.
Teleport stone-t hol lehet vajh' venni?

Én nem, de ne tartsa magában, aki mégis 😊

Seth
Jah van vmi item ami dupla lp-t ad, azt megtalálta már vki?

Az az ütésenként egy pont 200-as manahoz elég halvány, nem gondolod? 😛

Páncélozott ló. Biztos találkoztál velük jahara elõtt.

Seth
közben rájöttem egy könnyebb módszerre. Levered a csontikat amíg jönnek. Utánna visszafutsz 2 képernyõt, kikerülgetve a szörnyeket ( flee-vel, így a társaid nem támadnak)Visszamész, újbol ott vannak. Ez így kicsit gyorsabb, minthogy vársz

Sephi
Na ha' quickeningel vaze erted a fal nem erte el a masodik faklyakat. Aztam a kis Belias egy akkora kombo utan maradt masfel centije 😄 par pofon oszt jouejt. Mondta a have hogy bazi nagy AOE tamadasa van de aztat nem birta elluni 😄

Viszont Vossler egy centinel legyilkolta a fo csapatom es a megmaradt csapatot egy utesses tamadasal leutotte 😛PP

Jah es 1 jotanacs, lvl35-37 alatt meg veletlen se mereszkedjetek vissza rabanastre csatornajaba...rendesen kuzdenem kell az eletbenmaradasert ott 😄 Pedig csak huntra mentem le, aztan abbol is mi lett 😄 kb 30 perces csata, szal a mark 5os huntokkal csak ovatosan, a 20k-s quickeningem alig latszott meg az eleterejen 😮 Csak lestem mint a moziban 😄 De azert nagy nehezen sikerult leverni, bar sok phoenix, Hi-potion, met ether banta 😄 A mana regen viszonylag konnyu mert vannak oan licensek amiktol kapsz akkor is ha sebzodsz, ha te sebzel, es ha ellent olsz meg 😄 Szal minden uteskor toltodik 😄
Ez a mesmenir ez micsoda is ? 😄
Ha egy masik teruleten varsz kb 5 percet aztan visszajossz ujratermelodnek, ezert jok a csontik mert 2 egymas melletti teruleten csak azok vannak (a banyaban) es igy levered az 1iket, aztan a masikat varsz, levered megint a hidat mire azt mindet leverted ujratermelodik a masik, es igy tovabb 😊
Kis korrekció:70k gil

1,5 h, 102 mesmenir=50k gil.
Nem rossz, plussz 2-3 szint/kar.

Seth
érdekes, nekem sehogy se jön össze olyan 55-nél több, elfogynak a csontik. Vagy várni kell amíg újratermelõdnek?

Apropó, a farmoló party gambitját leírnád?
Az a 200-as chain sokba kerülhetett neked! Hogy oldottad meg a potit, meg a mana regent? Elég sokáig kell körbe futni, hogy feltöltõdjön, a charge meg elég lutri.

Bagoly, mint bagoly, vagy jó fejlettebb verziója is? Az upgrade-jébõl van a közelemben egy kisebb hadserenyi.

Attol talan mar csak a baglyokat eri meg jobban verni, mert abbol esik valamien bot (ami a lootban jelenik meg nem a fegyvereknel) es tobb mint 1k-t er darabja 😊