Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kis problémaám a játékkal.Miután megöltem a csatorna rendszer végén azt a tüzes lovat(vagy mit)a játék a következõ képnél megfagy.A kérdés az lenne ti találkoztatok ezzel a problémával vagy csak az én verzióm rossz?már próbáltu újra írni de akkor is ugyan az van.
PSN ID.: Beegabor
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Borzalmasan keves idom van jaccani vele 😞((
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Tökjó chocobolni 😄 1-2 titkos helyre is be lehet jutni velük (ahol magas fü vagy bokor van, ott át lehet menni, persze nem mindenhol)
hogy mikor üt többett azt nem tom.
blokkolás a pajzs evade szintjétõl.. gondolom én.
például, ha olyat választasz tárgynak, hogy Ally, Hp < 50%, és akciónak például Cure-t, akkor ez azt jelenti, hogy az adott emberke Cure varázslatot fog sütni bárkire a csapatban, akinek kevesebb, mint 50% a HP-je.
több gambit slot is van, ahova ilyeneket beállíthatsz, minél följebb van a sorban, annál magasabb a prioritása.
a másik két dolog meg szerintem véletlenszerû, vagyis inkább a karakter értékeitõl függ.
1.a gambit funkció pontosan mire is yo,véletlenûl elnyomtam mikor magyarázta
2.néha tapasztaltam olyat hogy az attack parancs után nem egyet üt az ellenre hanem hármat négyet is,ez véletlenszerû vagy rajtam múlik?
3.és a blockolást se értem igazán,az is véletlenszerû vagy nem?
Haverok, Buli, Fight Club!
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
2 A Bhujerbai bánya,tudod ahol menekülni kellett az elõl a 3 hülye elõl még az elején. Na ott van egy híd ahol elég sok csontival lehet megküzdeni. Ha egyfajta ellenséget ölsz meg, akkor az chain (kombó) lesz. Minél nagyon a chain, annál jobb cuccokat kapsz (pl nem 1 bone fragmentet kapsz hanem 2-3 egyszerre, iron helm- mondjuk csontikból ennél öbbet nem tudsz kiverni). Ha másfajta ellenfelet 9ölsz meg,akkor a chain nullázódik.
3. na ezt nemtom, valami képesség, gondolom mana regen vagy vmi ilyesmi
Mijaza hunt?
Mijaza banya ahol csontik vannak?
Mijaza 200 chian?
Mijaza PD amitol Ashe manaja gyonrsan no?
Ez a 12 is nagyon bejön, oylan beütése van mint egy MMO-nak..nem viccelek, ahogy megyek egy karakterrel és a többiek teszik a dolgukat...100 variációt lehet beállítni, hogy a mágus mikor löjön tüzet, mikor gyógyitson...olyan az egész mintha VALÓDI emberekkel játszanék és ez a MMO stilusú harcrendszer...isteni.
Nekem Vaan kardos, Ashe mágus (fehér/fekete/zöld, szal mindenes) késsel, de lehet hogy elinditom valami távolsági fegyveres nembe, Basch pedig lándzsás...ez a fõ partym. A másodlagosban Balthier puskás, Fran a mágus (szintúgy mindenes) csakmég nemtudom hogy távolsági vagy közelharcos legyen, Penelot meg még nem is fejlesztettem, szal fogalmam sincs hogy mi lesz...
az elsõdleges partym 18-as, a másodlagos 14-es szintû, már voltam azért a Dawn Shard-ért, megöltük Vosslert is...most indulunk majd utnak a második ilyen shard-ért, azthiszem 😄
Nagyon bejön a játék nekem, kérdésem is lenne: hunton kivül szerinetek megéri lemenni a bányábaa csontit ölni pénzért? mertha összehozok 200 chain-t akkor jó dropok vannak nem? (és Ashe tud gyógyítani mit atom, mert töltödi ka mannája minden egyes megöléskor, csak PD- kell.) Én, mondjuk annyira nem megyke rá a grindelésre, megyek történettel és ha olyan helyre tévedek maradok egy félórácskát ott...ez nem MMO ahol csak a szint fontos ! Majd még lesz kérdésem, csak agy hirtelen nem tudok...ja de, kellene egy PSX emulátor progi mert hallotam hog tudnék akkor játszani a IX-el, mert most a PS2-m nem játsza le 😞 Szal tudok valami jó kis emut mondani?
A démonfal szerintem sok játékosnak okozott nehéz perceket, én a második fáklyánál megöltem , szóval szépen el tereprotáltam Rabanastre városkába és megvettem a legjobb védõ cuccost.Vaan és Basch kapott egy Handaxet(kb 680 as sebzés) Ashe egy Ancent sword öt.Az elsõ falnál semmit nem tettem csak futás az ajtóig és benyit. A másodiknál lekapcsoltam a fáklyákat ettõl kis idõre megáll és szétütöttem az agyát. Ennyi.
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
Elinditom a quicket. Aztan X ... aztan haromszog... aztan szurkek. Akkor kell nyomogatni a R2 vagy nyomva kell tartani amig nem jon ki megint egy kari?
En is beszoptam nyugi 😄DD
Az ugyanis perma silence-t ad!
GAruda ellen meg használj quickeninget, semeddig nem húzza ^^
Viszont a varázsló karival gondban leszek...:/
Senki nem használ black mage-t?
Most nyomtam le visszamenõleg a demon wall number 1-t, jön a wyvi lord.
Viszont Vossler egy centinel legyilkolta a fo csapatom es a megmaradt csapatot egy utesses tamadasal leutotte 😛PP
Nem rossz, plussz 2-3 szint/kar.
Az a 200-as chain sokba kerülhetett neked! Hogy oldottad meg a potit, meg a mana regent? Elég sokáig kell körbe futni, hogy feltöltõdjön, a charge meg elég lutri.