Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
nem olyan jók abból a szempontból, hogy több lp-tadnak, mert ezek is csak 1-et érnek (azzal az amulettel viszont akkor kettõt).Egyszerre elég sokan jönnek és könnyen lehet õket aprítani. Nagyobb chain összejön jó cuccokat dobnak amit jó pénzért el lehet adni

Sephi a kis batman-eket nyugodtan farmolhatod, azok úgylátszik nem tartoznak a "repül=tuti miss" kategóriába, mindíg talál.

PSN ID.: Beegabor

Sephi
De batment nem lehet farmolni mert az a rohadt Aero 16 MP geciek!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Annyira jók azok a denevérek?
A bánya melyik részét javasolod?

Csúzli vagy aero. Én az utóbbit ajánlom.

Sephi
A repulos allatokkal mi a taktik? mert non-stop miss...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Basszameg, azokat már rég elhagytam, mostmá lehetne kb 1000LB-m, ha felrakom azt a szart ,annyi denevért gyilkoltam szanaszét^^

Aha.
Pont az. A sámános törzs.

Seth
Lehet venni is? Aszittem ez vmi unique cucc. Jharra aza sivatagi települé, ahol azok a szarvas lények laknak?

Golden amulet néven lehet korlátlanul vásárolni.
Azt hiszem Jharra-ban már lehet.

én most rágyurok az LP-ékre, nem fogom õket elkolteni,összeszedek vagy 500-at egybe..melyik hunt az amibõl olnya LP duplázót lehet szerezni? Nem lehet máshonnan szerezni ilyet még?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Azokbol az ice shieldekbol erdemes meghagyni minden karakternek 1t, talan nem arulok el nagy titkot ha elmondom, h a kov esper amit mexerzel az jeghasznalo lesz 😊
Seth
Tegnap este éjféltõl 2-ig azokat püföltem 😄
Itt melóban meg lesnek az emberek hogy csak annyit mondok félálmomban hogy "skreeeeeeeeee"(denevér hanga) 😄

Henne Minesben érdemes picit püfölni a denevéreket Crooked Fang 287 Gil/db néha dobálnak,BloodSword-öt(2500Gil)és IceSiheld-et is.(1250Gil)

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Komolyan mondom ez a játék jobb mint egy MMO....jobb mint a kedvencem a Star Wars Galaxies...

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

varazslatokrol : mar vannak nagyon durva support varazslataim (pl bubble = megduplazza a HP-det) igy mar erdemes varazsolgatni. Ha igazi varazslot akarsz akk azt oan vertbe kell oltoztetni. Nekem is van oan vertem amik kb 20at ad a magic strengthez 😊
en ott mar nem figyeleg arra,h mi mien erossegut valasztok, csak nyomom minnel gyorsabban a kovetkezot 😊
Seth
oké, azzal indítok, de a többieknek mindíg a legerõsebbet adja be, nem lehet azoknak kiválasztani? Gondolom egy erõsebb wuickeningnél gyorsabban fut le a számláló, míg a gyengébbnél több idõd van beadni

gabe paul logan
Hell segítene vki? Torrenten fenn van a játék?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

En elsonel arra gondoltam, h ha pl. vaanal inditod akkor mist/auickening, es itt a red spiral azt hiszem, szoval a legkisebb szintu quickening.
Seth
Azt hogy lehet beütni, hogy melyiket adja be elõször?? Megnyomom 1x,aztán utána nem is lehet választani...illetve van hogy többször kell lenyomnom ugyanazt a gombot, de olyan gyors én nem látom sose hogy akkor lehetne választani<#fejvakaras>

Fegyverekrol : En ugy vettem eszre, h ki van ez egyensulyozva...kardal allando a sebze, azt vaan hasznalja (mindig oan 1200-1400 kozott sebez most), van 1 nagyondurva axe-m azt bash hasznalja neki valtozo sebzett mar vele 10-et is de 2000 feltt is, szoval az lutri deha bejon nagyot szol 😊 A kalozvezer meg 1 igedurva ijjat azzal megint csak allando 1400-1500 kozott. szoval valtozik fegyverenkent, hogy mettol meddig sebez nem csak az attack rating szamit.
Én mindekinek ajánlom az Omzone Plains-t grindelésre....betévedtek a faluba, megvásároljátok a legjobb fegyót (a léyeyg hogy 40 felett legyen) és mehetek vissza...én elõszzör nekiálltam a 26-os partyammal, majd mondom kipróbálom a 15-öst..ugy jött össze hogy Ashe 26 gyógyítónak Balth és Fran meg lövésznek, 40-es fegyvereik voltak, megtanultam használni õket a licenses táblán és 15-rõl feljöttek kb egy óra alatt 20-ra 😄 Nagyon jók ott a mobokm könyû õket ezekkel leölni és van egy fajta ami 2 LP-t dob alapból !

Ja igen a licens tábla felsõ részén alulra fejlõdjetek ! Ott vannak a + 100,200,500 HP-s kockák !!!!

18 nal black hole jon 😊 10 felett talan valami ark ball talan 😊 En nem csinalok semmi kulonoset csak mindig gyorsan megnyomom amit felajanl, es remenykedek, h nem kell a kov korben R2-t nyomni. Jah es mindig a legkisebbel kezdek tehat az elsovel amit mexereztem, mert ha 3ikkal kezdek akkor nekem is csak pici kombok jonnek (hmmm, lehet ez a titka 😄 ) 44 v 45 os a partym, de meg mindig kicsik 1-2 sok dologhoz...Mentem volna titkos esperert (eleg nyilvanvalo, h hol van..a tortenet soran majd ha eljutottok mt ominasceba masodjara), de meg az elete 1/4 et sem sikerult levernem 😄
Ne feledd, a töltény is sokat számít a távolsági fegyvereknél!
Abból viszont eddig elég keveset láttam, tény.
Majd a játék végén kellene értékelni a fegyverek erejét szvsz.

Sephi
Ja ja 😄

Oszt az majd apritani fog 😄

Seth
Akkó 6 után gyûn a kataklizma 😄

Torrent? Az tuti jobb, mert még nem láttam.
A nyakamat teszem rá, hogy az utolsó vmi Apocalypse vagy Ultima lesz😄

Afe
nekem volt Torrent. az nagyobb v kisebb? 😊

Sephi
Hat nalam Vossler az ugy ment le hogy Vaan , Basch ,es Balth Q-ja majd gyorsan csere Ashe , Fran (habar o nem igazan vett reszt benne mert Berserk😄) es Penelo Q-ja oszt jouejt. Egyszer utott raja 😄

Sephi
En az Infernot lattam eddig pontosan 5 sikeres kombo utan... 6-os meg nem sikerult sajnos.

Afe
én most ugy vettem észre ,hogy elég csak a kezdõnek. de az elsõ körben így is lenullázodik mindenkinek, aztán váltasz egy karit, azzal is lenyomod. nállam részt vettek benne a manna nélküliek is. és ugye még mindig van 2 embered akit behozhatsz😊 talán ilyenkor többett kell pörgetni(R2)

Seth
Úgy vettem észre, ha azoknak akivel használod full-ra van a manája,akkor tutira beadhatod azonnal, hogy az egyik véget ért. Ha elfogyott a mana, akkor viszont ugye pörgetni kell R2-vel, és ha szerencséd van,akkor újra beadhatod. Viszont az idõ egyre gyorsabban fogy, egyre kevesebb idõd lesz újra meg újra pörgetni. Van vmi cucc, vagy nemtom melyik stat-tól függ ez az idõ, de vhogy ki lehet tolni, elvégre ilyen 18-as kombókról olvastam, azt azok nélkül lehetetlen.
Ja igen, olvastam ezt meg azt ezzel kapcsolatban, hogy csak nyomva kell tartani az r2-t és baszottgyorsan nyomogatni vmelyik gombot és ez a siker kulcsa, de nekem ez vhogy nemigazán mûködik. Én megnyomom az r2-t, sorsol egyet aztán vagy megjelenik a szimbólum vkinek a neve mellett vagy nem. Ha nem akkor újra r2 és így tovább amíg le nem jár az idõ vagy be nem ad még 1 lehetõséget.De 6-nál több eddíg még sosem sikerült. Viszont 5 után Inferno helyett már Cataclysm jön,ami mindenkire jó nagyot üt. Látott vki már ennél jobbat??

Sephi
En Vaan-nak raktam az elso idezest de meg ki sem probaltam 😄

A Q hasznalasaval illetoen... eleg ha csak annak van full manaja akivel el kell lojjem vagy minden resztvevonek meg kell legyen a full?

Seth
Csak nagyon ritkán használok varázst. Eddíg szinte semmit sem értek. Státuszváltozót se használok. Néha vmi keményebben kipróbálok egy blind-ot , többnyite miss, aztán hagyoma francba. Slow effect meg van Ashe botján , az 10 ütésbõl 1x bejön.Eddíg szinte felesleges volt mindegyik. Idézés-t meg eddíg 2 x használtam. Mondjuk akkor végigtrappoltam vele az egész Giza Plains-on, jó sokáig veled van,amíg le nem fogynak azok a kis körök az energiája mellett. Ha viszont letelik,akkor bead egy atomdurva végsõ támadást,az jól néz ki. De nem hinném hogy sokat fogom használni,mert nagyon lassú.

Afe
néha az elementmobokra hasznosabbb mint a phisikal attack.pl mostanába találkoztam ilyen tüzes ragaccsal átlag 50-et sebeztem rajta, de 2 water elég volt neki 😊

Afe
oke kiprobálom a bányás csontikal. kösz.

meg volt a Vossler csata.
érdekes hogy ha menet közben lecserélem az egyik karaktert és azzal is indítok egy quickeninget simán azok is rész vehetnek benne akiknek már elõtte lenulláztam a mannájukat.

Sephi
Ti egyaltalan hasznaltok varazslatokat? En csak Blind/Slow/Cure es statut removolosat...neha egy egy Black-et valami nagyra mint PL AZOKRA AKURVA MADARAKRA AKINEL MINDIG MISS A MELEE HOGY CSESZEK MEG 😄DD

Seth
Jah az a srác meglepõen jól tolja amúgy is a harcot. Mondjuk már 5 szinttel felette vagyok 😄

Seth
Hát van 1 és 2 kezes fahasogató is. 2 kezes ugye erõsebb de nem véd pajzs, de ugye kompromisszumokat kell kötni.
Nem értem mi a gondod a chain-nel, egyféle ellenfelet kell ölni. Mondom lenn a bányába a 2. hídnál csak csontik jönnek, ott letesztelheted

Sephi
Nos en a protect kasztolast mar Gambit-ba raktam es nalam Vaan atank mert most olyan kis kardja van ami egybol Blind-et kasztol 😄DD

Szal nagy baj nincs. Cure-et es potit is raktam szal nekem sok dolgom nemigen van csatakba es most visszajott a kisgyerek akinek vegtelenbe tuno HiPotija van es tolja ram rendesen lele 😄

Afe
uazt a fajtát probálom ölni, de ha 1 lehal rögtön kiírja a chaint számát. ha a nevük megegyezik, akkor azok elvileg uazok nem? vagy má nem tom mivan. btw az a 18-as is karcsunak tûnik a lentebb beírt 200-as kombókhoz képest.

a fegyverek tényleg érdekesek. legalább fejlõdne a karakter képessége ha mondjuk balth-al sokat használok puskát, akkor õ azzal jobb legyen mint a többi kari. de ezt nem vettem észre sajnos. 1 elõnye van csak, hogy viszonylag távol marad az eseményektõl.
axe-t még nem probáltam de gondolom az 2 kezes cucc, és ilyenkor ugrik a pajzs.

Seth
Bhujerbai bányában tegnap a szaros csontikon csináltam 170 körül (meguntam, mert a végtelenségig is lehett volna kasztrálni õket. Már nem ilyen ezüst meg aranyérmék estek ki belõlük, hanem egy nagy pulzáló gömb ( cserébe viszont tökugyanazokat a bonefragmenteket kaptam 😞 ). Összeszedtem olyan 50k-t 2 menetbõl

Fegyvereknél én is úgy voltam, hogy namost csak egy félére specializálom az egyes karikat,de hát olyan cumókat szereztem hogy kénytelen vagyok mindíg lecserélni. Úgyhogy az lesz, hogy mindenkinek kifejlesztek minden fegyvert oszt jólvan,ami éppen kell rárakom. Pl ott az Ozmoron vagy milyen terepen a nagydarab állatok,amik 2 lp-t adnak meg 400 xp-t a Gladius kard 1200-t sebez, mert zöld elementállal van felruházva, azok a dögök meg pont arra alergiásak, szóval duplasebzést kapnak 😄
Fran-t is az íjakra tanítottam, de aztán a kezébe adtam egy 55-ös atck-os baltát 😄, Vaan az marad szerintem kardos végig

Sephi
Na most mar betelt a pohar. Baszki hiaba akarom en Balth-ra eroltetni a puskat... mert kapott most egy LANCE-et es 250 helyett most 420!!!! at sebez alltalanosan! Most Vaan-nak kardja van de a bazi nagy AXE-eval 33-mal no a tamadasa!

Miafaxnak van ennyi fegyver ha ugyis kb ugyanazokat kel agyuk mert egy puska soha nem fog akkorat sebezni minta lance pl... vagy aze mert az ranged es a lance melee?

Nem vagom 😞

Sephi
En csinaltam 18-as maxot a lovakkal Giza plainz allat... ugyanazta fajta mobot kell levagni sorba es nem szabad kozben mast olni...

Afe
végre eljutottam én is az elsõ démonfalhoz. rányomtam 3 quickeninget oszt feküdt. megnyilt egy hely amit még a térkép se jelzett, de csak egy "vacak" holy mate volt bent egy ládába.

ennek a lánc-kombó dolognak a lényegét még mindig nem vágom.
megütöm az ellenséget, a többiek is ugyan azt támadják. na most ha az elpusztul, rögtön kiírja, hogy menyi chaint csináltam hiába ütöm a következõt akinek még a neve is megegyezi. eddig a legtöbb 13-as chain volt és azt se tom azt hogyan értem el. szal vki avasson be pontosan hogy is kell ezt csinálni.

Seth
Clan Primer-->Bestiary-ban mi az a szám egy-két szörny mellett ?? Annyit kell az adott típusból kinyírni és nõ a klánrangunk vagy mi a szösz? Mellesleg a Sky Pirate"s Den-ben gyûlnek a nyomi sd figurák<#zavart2>

Sephi
En Balth / Vaan es Basch-t hasznalom csakis. Tobbiek naon low lwl 😞

Seth
én fran-nak. Igazából szerintem nem olyan fontos

Ti kinek adtátok beliast? Csak kiváncsi vagyok nem tom eldönteni:p.
Seth
Én most Vaan, Fran, Ashe trióval nyomulok. MIndegyik 25-ös szinten, többiek meg leragadtak 13-15 körül 😞, majd õket is fel fogom húzni, ha elérek olyan 30-ig a többiekkel bevárom õket
License boardon a felsõ táblán mindenkivel a quickeningek felé terjeszkedek, minél elõbb meglegyenek (már mindenkinek megvan 2), nagyon hasznos tud lenni.Fegyverek, páncélok terén mindíg azt amelyik fegyver már megvan az inventoryba.

nálam se...kérdésem az lene hogy ti fejlesztitek párhuzamosan a másik partytt is? Mert nekem a fõ partym Ashe, Vaan és Basch 22-es szintüek, míg Balthier és Fran 15, Penelo meg 13 ....szal a kérdésem , hogy muszály fejleszteni õket, mert lesz majd oylan helyzet amikor csak õket hazsnálhatom? Mondjuk Frant meg Balthiert fogom, mert õket szeretem is, de Penelo-t....