Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sephi a kis batman-eket nyugodtan farmolhatod, azok úgylátszik nem tartoznak a "repül=tuti miss" kategóriába, mindíg talál.
PSN ID.: Beegabor
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A bánya melyik részét javasolod?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Pont az. A sámános törzs.
Azt hiszem Jharra-ban már lehet.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Itt melóban meg lesnek az emberek hogy csak annyit mondok félálmomban hogy "skreeeeeeeeee"(denevér hanga) 😄
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Ja igen a licens tábla felsõ részén alulra fejlõdjetek ! Ott vannak a + 100,200,500 HP-s kockák !!!!
Abból viszont eddig elég keveset láttam, tény.
Majd a játék végén kellene értékelni a fegyverek erejét szvsz.
Oszt az majd apritani fog 😄
Torrent? Az tuti jobb, mert még nem láttam.
A nyakamat teszem rá, hogy az utolsó vmi Apocalypse vagy Ultima lesz😄
Ja igen, olvastam ezt meg azt ezzel kapcsolatban, hogy csak nyomva kell tartani az r2-t és baszottgyorsan nyomogatni vmelyik gombot és ez a siker kulcsa, de nekem ez vhogy nemigazán mûködik. Én megnyomom az r2-t, sorsol egyet aztán vagy megjelenik a szimbólum vkinek a neve mellett vagy nem. Ha nem akkor újra r2 és így tovább amíg le nem jár az idõ vagy be nem ad még 1 lehetõséget.De 6-nál több eddíg még sosem sikerült. Viszont 5 után Inferno helyett már Cataclysm jön,ami mindenkire jó nagyot üt. Látott vki már ennél jobbat??
A Q hasznalasaval illetoen... eleg ha csak annak van full manaja akivel el kell lojjem vagy minden resztvevonek meg kell legyen a full?
meg volt a Vossler csata.
érdekes hogy ha menet közben lecserélem az egyik karaktert és azzal is indítok egy quickeninget simán azok is rész vehetnek benne akiknek már elõtte lenulláztam a mannájukat.
Nem értem mi a gondod a chain-nel, egyféle ellenfelet kell ölni. Mondom lenn a bányába a 2. hídnál csak csontik jönnek, ott letesztelheted
Szal nagy baj nincs. Cure-et es potit is raktam szal nekem sok dolgom nemigen van csatakba es most visszajott a kisgyerek akinek vegtelenbe tuno HiPotija van es tolja ram rendesen lele 😄
a fegyverek tényleg érdekesek. legalább fejlõdne a karakter képessége ha mondjuk balth-al sokat használok puskát, akkor õ azzal jobb legyen mint a többi kari. de ezt nem vettem észre sajnos. 1 elõnye van csak, hogy viszonylag távol marad az eseményektõl.
axe-t még nem probáltam de gondolom az 2 kezes cucc, és ilyenkor ugrik a pajzs.
Fegyvereknél én is úgy voltam, hogy namost csak egy félére specializálom az egyes karikat,de hát olyan cumókat szereztem hogy kénytelen vagyok mindíg lecserélni. Úgyhogy az lesz, hogy mindenkinek kifejlesztek minden fegyvert oszt jólvan,ami éppen kell rárakom. Pl ott az Ozmoron vagy milyen terepen a nagydarab állatok,amik 2 lp-t adnak meg 400 xp-t a Gladius kard 1200-t sebez, mert zöld elementállal van felruházva, azok a dögök meg pont arra alergiásak, szóval duplasebzést kapnak 😄
Fran-t is az íjakra tanítottam, de aztán a kezébe adtam egy 55-ös atck-os baltát 😄, Vaan az marad szerintem kardos végig
Miafaxnak van ennyi fegyver ha ugyis kb ugyanazokat kel agyuk mert egy puska soha nem fog akkorat sebezni minta lance pl... vagy aze mert az ranged es a lance melee?
Nem vagom 😞
ennek a lánc-kombó dolognak a lényegét még mindig nem vágom.
megütöm az ellenséget, a többiek is ugyan azt támadják. na most ha az elpusztul, rögtön kiírja, hogy menyi chaint csináltam hiába ütöm a következõt akinek még a neve is megegyezi. eddig a legtöbb 13-as chain volt és azt se tom azt hogyan értem el. szal vki avasson be pontosan hogy is kell ezt csinálni.
License boardon a felsõ táblán mindenkivel a quickeningek felé terjeszkedek, minél elõbb meglegyenek (már mindenkinek megvan 2), nagyon hasznos tud lenni.Fegyverek, páncélok terén mindíg azt amelyik fegyver már megvan az inventoryba.