Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jajam idonkent erdemes visszanezni mind a klan kozpontjaba, mind a bazarba a clan provisionerhez, mert az rangodtol fuggoen ad cumokat 😊 En pl nalla vettem amit most mindenki hord, bubble belt : duplazza a max HP-det 😊
Afe
akkor neked van 6db GA-ed? biztos sokba került.

Seth
Ja mellesleg néha látogassátok meg Montblanc-ot ott klán központjában. MInden szarért ad valamit (fõellenségekért,vadászatért,esperekért...)

PSN ID.: Beegabor

Lehet, hogy a storyban tovább kéne kicsit menjetek!
Biztos, hogy nem azonnal "chuck" kivégzése után találtam nála!

Seth
én eddíg az összeset Rabanastrában a kocsmában vettem fel. ( ja és mégcsak a 6. huntom volt, II rangú) . Amúgy rohadt jól jönne még 5 db ilyen bizsu,mert csak az kap duplát akin rajta van. Hol lehet venni ,Jahara-ban nincs az árusnak?

Afe
és hol lehet a hunt-ot felvenni ehhez a chuck norrishoz? 😊
mert ahogy láttam minden helyen más hunt van.

Seth
Nincs az árusnál. Pont ettõl a vadászattól kaptam. Tehát Enkelados, tessék õrá vadászni. Nagyon pite szegényke ( tud chuck norris féle körbepörgõrúgást , nem vicc 😄). Utána is néztem az árusnál, de ugyanúgy nem volt nála. Lehet késõbb hozzák az árút (sivatagba nehéz leszállítani biztos 😄)

Afe
nifty<#eljen>

btw nézted a faluban a Golden amulettet ami duplázza az LP-t? mert én kerestem de nem találtam az árusnál. az is lehet, hogy még kevés a 22 level hozzá, és késõbb lesz majd csak ott.

😊

Nekem az Elder wyrm okozott ma katarzist, csak 30 percig ütöttem egy 26-28as teammel 😊
Aztán pár perccel utána egy rare monszta földbe döngölte a brigádot, vmi Aghast vagy mifene, szárnyakkal, nagy karddal <#idiota>

Seth
Na jó kis esetem volt. Mentem vadászni Jahara-ba egy Enkelados vagy hogyishíjjákot. Ozmone Plain Shred nevû részén kellene levadásznom, de az a feladat,hogy nyírjam ki az összes Wu-t, csak akkor jön elõ. Nagyba gyilkolászom a Wu-kat, erre forgatom a kamerát egy Bull Croc nevû dög jön felém, rare szörnyike ,ütöm vágom nem megy le neki szinte semmi,mert elementálos kard volt nálam, szuperul gyógyítgattama drágát(közbe még van 3-4 Wu ott körülöttem),mire rájöttem én hülye ^^
Na lassan megölöm a dögöt erre megjelenik egy Aeros nevezetû repülõ istencsapása( szintén rare monsta), frászt hozta rám,mert elõször nem vettem ki mi a rosseb ez,mert úgy vibrált körülötte a levegõ ,filózás hogy nekimenjek ne menjek, körülötem még mindíg a 3-4 Wu-val ^^.Fegyverek mindeninél távolságira, 6-7 quickening, nagynehezen legyûröm. Cataclysm-ára kipurcan a maradék Wu is. Na és mi történik, hát persze hogy elõvánszorog a térkép egyik csücskébõl ez a levadászni való drágaság. De õt is legyûrtem (pár ether azé elment az mp feltöltésére)
Szóval nemkicsit megizzadtam, rém izgalmas volt 😄

2 órát küldtem, egész jó játéknak tûnik, de a bevezetõ anim kicsit Star Warsosra sikerült, nem? Mintha Naboon lennék. A sivatagban a T-Rexrõl meg ne is beszéljünk. Mondjuk az még belefér, FF8ban is volt.

Köszi!

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Seth
add el, egyelõre csak abból juthatsz nagyobb összegekhez. Mondjuk én úgy csinálom, hogy mindenbõl maradjon 1

A szörnyektöl kapott tárgyakat fire stone,wolf petit stb. ellehet adni mindent vagy késöbb lesz olyan ami kell?

Ezt a henne mine térképet hogyan kell nézni?? Nagyon nem hasonlít arra, ami a játékban van...

köszi
Afe
R2 akkor kell ha szürkék a Q-k, ha szerencséd van bejön.

Libra hatását a bal felsõ sarokban látod, mikor kijelölöd, hogy kit támadj.

Ezt nem hiszem el...

Beraktam egy üred DVDt, elkezdtem írni, persze, h egybõl elindul a játék.
Mind1, ennyit megér 😊

NTSC verzióval játszotok?

LEtöltöttem, de nem igazán indítja a PS. Vkinek volt iylen? Kiírom még1szer, bármilyen más ötletet szívSN fogadok!

Libra-t hogyan tudom használni? Kifejleszettem meg is vettem a skillt, magamracastolom és nem látok semmi extrát a szörnyek státuszáról. Esetleg mindegyik csapattagomnak ki kell fejlesszem? Amúgy jójáték<#eljen>

Hello! még 1 kérdés: miért írja ki a bal alsó sarokba a r2-õt, ott mit kell csinálni? nyomogatni kell?
Afe
pályán lenyomod az x vagy 4zet, M&T és a Gambit közt kell lennie. ha nincs akkor pasz 😛

köszönöm szépen
Hello! Én most vagyok ennél a mimices résznél és mindenkinek kifejlesztetem ezt a q-t, de nálam nincs semilyen mist menü. elég fejenkét egyet kifejleszteni a táblán?

Afe
kösz a linket! ép ilyesmit kerestem😊

a Q-t a licensesbe tudod kifejleszteni. ha rámész kiírja, kb ugy a sarkoknál találod meg, és mindenkinek 3 lehet. miután kitanultad megjelenik egy mist menü ahonnan elõ tudod szedni.

Megveszed az mp felhasználást csökkentõ skilleket, rögtön 11-bõl megoldható egy aero.

nehogy félreéréts legyen: Úgy értettem ezt az angoltudás dolgot hogy biztos itt sincs sokaknak baja az angoltudással csak a megszokott butított fordítás után nehezebb az agynak átkacsolni a rendes nyelvértésre ha ezer éve megszokta az eddigi butácska rpg fordításokat
quickening-nél én sem tartok még de szerintem ha majd megkapom lesz mellé szájbarágós magyarázat... amúgy én úgy tudom hogy idõlimiten belül lehet láncba kapcsolni támadásokat.. a story meg: komolyabbnak tûnik a többihez képest. Kicsit felnõttesebb... kevésbé elszállt japános érzelgõs. Engem ez nem zavar. Van vagy 10 rpg ami az elmúlt másfélévben megjelent. MIndegyik nagyon nívós és nagyon japán 😊 A szöveg meg megint érdekes. Nem érzem túlzásnak ha kijelentem hogy ez eddig a legigényesebben fordított japcsi rpg. Az eddigiek sokkal ovodásabb nyelvezettel bírtak. Nem a téma hanem a nyelvtan. Sokszor amúgy hibás is volt az angol... olyan mondatokat használt amit egy englisman az életében nem ejten ki a száján. De ezt a psx óta annyira megszoktuk hogy már senkinek nem tünik fel. Csak akkor kapja fel mindenki a fejét amikor hozzánk vágnak egy ennyire igényesen fordított játékot. Ezzel nem az itt fórumozók tudását akarom becsmérelni. Én is jó tudok angolul ahogy biztos majdnem mindneki, de rpg-knél nekem is ráállt az agyam erre a barátságos nyelvezetre😊 szal én is kapkodtam a fejemet.. akik meg elvesztek egy kicsit a töriben azoknak ajánlom antaru mester beszámolóját még a japán verzió alapján (576konzol munkatárs perfekt japán rpgfan) itt a link consoleturmix
Sziasztok!! A quickening az mire jó és hol lehet megszerezni? egyáltalán mi az??
Sephi
Jah!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Afe
ja a story nekem is kissé száraznak tûnik eddig, bár még nagyon az elején vagyok.
az se nagyon tiszta, hogy melyik birodalom az ellenség. ki az aki miatt összejött ez a csapat, mire lesz jo aza 3 kõ.
amikor én lapozhatok simán értem a szöveget, de mikor beindúl a muvi oszt nyomják a sódert na ott csak nézek mint a moziba😊

biztos van itt olyan aki képben van a szituval. 1-2 mondat erejéig oszza meg velem a politikai felállást, hogy pontosan mi is a lényeg😊

Na, már megvan 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Sephi
En eddig amit szivas vala csakis a Demon fal es Vossler volt. Node a Q utan azokis nuub kategoriasak 😄

Jah es utalom a repulos szornyeket 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hihetetlen. végre egy FF ahol megint leköt a harc. Amúgy The Barheim Passagenél vagyok ahol ezeket az áram szívó bogarakat kell kinyírni. Annyit szopok velük hogy az hihetetlen. Pedig eddig figyeltem hogy sokat tápoljak ennek ellenére ezek a felbukkanó szellemek állandóan megszopatnak. Elötte azt a "tûzlovat" röhögve aláztam le. Valszeg most már el kell kezdeni komolyabban állítgatni a gambitokat... kinek mi a nyerõü beállítás (már a játéknak ezen kezdeti részénél)... nekem pl Basch csak a terhemre van. Nem lehet felszerelni és a gambitját sem változtathatom meg mert csak guest és lenyúlja a cure-okat is😄 rohadék😊 tegnap a végén szoptam be megint... aza baj hogy nincs eitherem azt meg a Bangaa sem árul ezért hamar elfogy a manám... na mindegy este megint neki esek..
Afe
be.

gabe paul logan
Öcsém mint ha itt se lennék!
CSAk azt szerettem volna megtudni h netrõl be lehet-e szerezni a játéloz!!!???<#integet2>

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Honnan lehet oda lejutni ? mert sehol se találom a bányát

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

jah mad el felejtem Henne Mines secret areas map

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Seth
Nem tesók, gyerekkori barátok.

Penelo nem a testvére Vaan nak? Más. Én egyszerre fejlesztek mindenkit, szerintem érdemes pl. ha boss harc közben gáz van, lehet cserélni a karikat 😊

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Seth
Úgy olvastam nem erõltetik egyeltalán a szerelmi szálat, amit én egyeltalán nem bánok. A 10. részben már túlzásba estek,nem is tetszett különösebben (kb 20 romantikus animesorozatot láttam az elmúlt 1 1,5 évben, úgyhogy most egyelõre nem vagyok kiváncsi még1re^^). Itt ugye Ashe kínlódik elvesztett szerelme miatt, meg talán Penelo van belezúgva Vaan-ba, de amaz inkább gyerekkori barátként tekint rá, úgyhogy egyoldalú az érzés. Persze ez majd még változhat a játék során, de egyelõre ez jött le. Én örülök neki, hogy nem erõltetik a romantikus szálat

Látszólag az a Vayne pasi lesz a hunyó, az keveri a szart, de fogadni mernék rá, hogy nem õ lesz a befutó, van vkia háttérben is. Sztori nekem eddíg szimpla "ki uralja ezt meg azt a birodalmat, hát persze hogy a bukott, halottnak hitt trónörökös visszatér és letaszítja a korrupt gonosz nagybácsit,nagynénit ,vmilyen rokont a trónról és békét teremt a 2 rivális birodalom között" klisének látszik. Azt most hogy ezt úgy érik el, hogy vmiféle csodafegyver után kutatnak csak mellékes. Meglássuk, nekem eddíg tetszik.

Sephi
Apropo/ Ezt is azok csinaltak akik a FF9-et szal semmi szerelmi szal nem lesz benne ami ugye engem kikeszit valamilyen szinten. A FFVII-nek em volt tul eros de a 8 es 10-nek meg odavagott oszt vissza./ Kicsit uresnez erzem azert.

Jah es meg valami. Csak en vaok olyan lama vagy itten mas se nagyon erti hogy eppen mi tortenik a jatekban?

Mert azonkivul hogy mevan a ko es azt akarjak most megtanulni hasznalni , en azonkivul semmit sem sertek hogy ki kicsodanak a kiralya vagy mit akar.

Victor1103
Milyen kár😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Tuti hogy csak az isot kell kcisomagolni 100%!
Seth
Ki van vágva belõle 1-2 szexjelenet, ez minden ^^
ja meg a japán karakterkészlet is kicsit többet foglal

Sephi
Lehet hogy kivan csomagolva mar es az maga az iso leszen.

Victor1103
Nem.Becsomagolva én mindenütt csak 2.99-est láttam.A japcsi verzió is kibontva kereken 4giga,ezért furcsa nekem ez a 3.79-es usa.Le vannak spórolva belõle dolgok,vagy mi?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Sephi
Mi mi? Tudtommal maga a USA torrent vala 3.9 es kicumizva 4.3...

Victor1103
Hi!Találtam egy FF12-es Usa torrentet és 3.79 GB.Az mennyiben nyújthat többet mint a 2.99GB-os?