2373
Final Fantasy XII
  • Gabe19
    sziasztok!! Mondjatok már egy jó helyet ahol jól lehet fejlődni most vagyok 56-os szinten. Előre is köszönöm
  • Banyapapa
    ittvan
  • taron
    hallani hallottam a gamefaqson volt kiírva a release,de nemvágom miben lesz más,nézd meg a squreenix honlapját ott biztos kiokosodsz:)
  • Gabe19
    Sziasztok!! Ti hallottatok már a Final Fantasy XII Collector's Edition kiadásról ami állítólag november elején jön ki? Ha igen akkor miben lesz más ez a kiadás??
  • taron
    szép lista úgy látom lesz még pár óra játékidőm amíg 100%os lesz a save a memory cardon:)de addig nem nyugszom az tuti!:D
  • Seth
    Ezek vannak (gamefaqs fórumán olvastam)

Ashe-Party's average level exceeded Lvl.50
    Gaudy- Used 1,000,000 Gil
    Trickster- Engaged Trickster
    Rex -Earned 500,000 clan points
    Crystal- Obtained every magic spell
    Carrot -Engaged Carrot
    Gilgamesh- Engaged Gilgamesh
    Vossler -Obtained every technique
    Gabranth -Initiated every fusion technique
    Mimic -Procured trade goods that are rare in the world
    Death Gaze- Engaged Death Gaze
    Favnir -Engaged Favnir
    King Behemoth -Engaged King Behemoth
    Ultima -Engaged Ultima
    Devil Dragon -Engaged Devil Dragon
    Zodiac -Engaged Zodiac
    Velius -Obtained every summon
    Yazumatto -Engaged Yazumatto
    Larsa -Mastered every license
    Baggamonan -Complete the hunt catalog
    Daran -Enter every map
  • KeWiN76
    Sorolom nekem mik vannak, ha valakinek van ezen kivul sikiccson :D
    Balthier, Deathgaze, Fran, Carrot, Migelo, Vossler, Basch, Gilgamesh, Trickster, Gurdy, Penelo, Vaan, Mimic?, Ashe, Montblanc, Chocobo, Vayne, Reks, Fafnir
  • taron
    beszéltem vele és úgy nem találom azt a széltelenítőt:)az a hunt ott van a zertinan cavernsben a westersand bejárat felől bemész mész vagy két kanyart és a kövek közül jön ki de brutál vigyázz.a denben van már egy pár cuccom fejből nemtom mik.......
  • KeWiN76
    kinek mien cumoi vannak a sky pirates denben ?
  • KeWiN76
    meghatarozott sorrendbe kell vegigmenni az ajtokon. Ha jol emlexem spiralisan, szal nyugati alulrol fent a vele szembenin ki, aztad a keletin be, vele szembenin ki, nyugati 1el keletebbre levon be es igy tovabb
  • KeWiN76
    azzal van 1 mellekkuldi, ha jol emlexem rabanastre deli kapujanal al majd 1 bangara vagy hogy kell leirni, 1 zsakkal, o mondja majd, h a szeleket kutatja, es szeretne oda bejutni, de a szokokutnal ulo gyerek nem beszel vele, mert nem rabanasreai. Utanna beszelsz a kolyokkel o majd elkuld lentre a downtownba vagy lowtownba szoval lentre ahonnan a csatornaba lehet bejutni, ott 1 srac mondja majd meg, h ott talalod a kaktuszoknal, gondolom csak utanna talalod meg.
  • ffxi
    Ki tudott megbarátkozni ezzel az új harcrendszerrel, mert nekem 1átalán nem jött be. Fúúúúj....
  • Afe
    kb én is ott tartok csak én már bementem Old Arhadesbe hogy megvegyem az EmbroT-ket, aztán visszamentem Stilshrine-ba fejleszteni egy kicsit, de ott szintén belefutottam egy "rejtett" esperbe, ugyhogy inkább Zertian Cavernsbe tápolok:)
    btw lenne itt egy huntom(Marility) csak az istennek se találom a dögöt. talán Canopy of Clay részen van, de oda se tudok bejutni.

ezzel a gil snapperrel csesztem el vagy félórát mire megtaláltam. az érte kapott LOOT(phobos glaze) jo lesz vmire, vagy eladhatom?

ja még egy kérdés: Sochen Cave Place/Destiny's March. itt van az a sok kinyithato nagy ajto keresztbe. a nyugati zárt ajtót hogyan tudom kinyitni?
  • taron
    gondolom nem hiába van ott,biztos van valami secret vagy esper a helyén,azért szeretném hogy etűnjön.nos tudja valaki hogy találom meg a keresett cuccot?
  • Gábor
    Miért szeretnéd, hogy eltűnjön? Nem éreztem eddig szükségét...
  • fanatifo
    Én nemrég folytattam most hagytam kicsit abba!Ozmon Plainson vagyok de hogy ott milyen brutál ellenfelek vannak gecc.....fujjjj
  • taron
    tudja valaki hogy hogyan találom meg azt a cuccot ami megszünteti a szelet a westernsand északi csücskében.beszéltem pár fószerrel rabanastreban és azt mondták,hogy abban a kis zsákutcában kell keresni a westersanden délkeleten a dynast-cactuarok tövében(az egyik felét).na én odamegyek kiírja hogy dynast-cactuar és search de nem találok semmit.anyone help?
  • taron
    sose fogy el a skuló..............bakker egész nap játszanék de itt ülök a munkában:(
  • Seth
    Már nemnagyon használok lőfegyvert, csak az elején próbáltam, de mindegyik lassú volt egy íjhoz képest. Kérdésem, golyó darabra van, vagy megveszek egy típust az sose fogy el? Nemnagyon próbálgattam őket
  • Gábor
    Tegyük hozzá, hogy a legjobb tüzérségi cumót bazaar-ban vettem.
    Sőt, asszem minden spéci lőszert onnan.
  • Seth
    Van egy-két fegyó,amit csak akkor kapsz meg, ha egy huzamba adsz el bizonyos mennyiséget. Pl egyik kardhoz asszem 10 db arcane-t
  • Gábor
    Én mindent eladok, kell a della.
    Meg a tips szekcióban is az van, hogy adj el mindent.
    Sztem a bazaar cumók eladott mennyiség után jelennek meg, persze vannak kivételes esetek.
  • KeWiN76
    En tovabbra is a vilagban barangolok es nezelodok :) Megizzasztani mar csak a nagyon durva lenyek tudnak :P Viszont amit kezdek gyanitani es sztem nagyon gaz (bar meg nem biztos) h ha darabonkent adom el a cumot es nem egyszerre ami valamihez kell a bazarba, akkor nem kapom meg, szal ez lehet boritana azt az elmeletemet, h mindig eladok mindent a lootbol.
  • KeWiN76
    Akkor kapod meg a masodlagos infokat (a masodik oldalt) ami vagy a vilagrol mesel valamit, vagy arrol ad infot, h mien ritka cumok eshetnek ki az adott szornybol.
  • Gábor
    Kicsit leült a topic!
    Dobjuk fel! Ki hol tart? Ha nagyon olyan, akkor spoilerrel írjátok!

Most kellene, hogy Archades-be menjek, de monster hunt küldiket csinálok. Nemsokára tápolni kezdek, hogy lenyomhassam az espereket.
  • taron
    vaan,basch és ashe 1kezes valami plusz pajzs,balthier puska,fran és penelo íj.így van két csapatom,egy közelharci és egy távoli.
  • Szeszmester
    Az miért jó nekem, ha megölök annyi szörnyet minden fajből, mint amit a bestiaryban ír (need)?
  • Gabe19
    köszi:)
  • Szeszmester
    Én Vaan kezébe kardot, Baschnak lándzsát, Penelopé egy tőrrel szúrkál, míg a háttérből a kalózok támogatnak, pisztollyal és íjjal. Ashe még nemtom mivel fogja küldeni, nemrég csatlakozott a csapathoz :P
  • Gabe19
    sziasztok!! Egy kérdésem lenne mégpedig az, hogy ti kinek milyen fegyver típust adtok???
  • Szeszmester
    Egyébként elég kemények azok a szörnyek, alig bírom lecsapni őket...
  • Gábor
    Megkaptad a clan primert.
    Keresd meg a clan guildhouse-t. A klán teljes jogú tagjaként képes leszel huntokra menni.
  • fanatifo
    Az elsőn túlvagyok
  • Gábor
    A plakáton van leírás, és a térképen is megmutatja majd.
    DE először legyél túl az első vadászaton!
  • fanatifo
    Uccsó kérdés hol van a megbízó?:)
  • Gábor
    A megbízó fogja elmondani, hgy hol találod az állatkát.
  • fanatifo
    És azt nemírják oda hol található???
  • fanatifo
    áháhm:)
    okés:)
    köszi
  • Seth
    Nem vele kell beszélni, hanem ott van az üzenőfal,azon vannak
  • fanatifo
    De hol?A kocsmába Tomajnál?Nemadott uj huntot nekem amikor most odamantem