Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Biztos, hogy nem azonnal "chuck" kivégzése után találtam nála!
mert ahogy láttam minden helyen más hunt van.
btw nézted a faluban a Golden amulettet ami duplázza az LP-t? mert én kerestem de nem találtam az árusnál. az is lehet, hogy még kevés a 22 level hozzá, és késõbb lesz majd csak ott.
Aztán pár perccel utána egy rare monszta földbe döngölte a brigádot, vmi Aghast vagy mifene, szárnyakkal, nagy karddal <#idiota>#idiota>
Na lassan megölöm a dögöt erre megjelenik egy Aeros nevezetû repülõ istencsapása( szintén rare monsta), frászt hozta rám,mert elõször nem vettem ki mi a rosseb ez,mert úgy vibrált körülötte a levegõ ,filózás hogy nekimenjek ne menjek, körülötem még mindíg a 3-4 Wu-val ^^.Fegyverek mindeninél távolságira, 6-7 quickening, nagynehezen legyûröm. Cataclysm-ára kipurcan a maradék Wu is. Na és mi történik, hát persze hogy elõvánszorog a térkép egyik csücskébõl ez a levadászni való drágaság. De õt is legyûrtem (pár ether azé elment az mp feltöltésére)
Szóval nemkicsit megizzadtam, rém izgalmas volt 😄
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Libra hatását a bal felsõ sarokban látod, mikor kijelölöd, hogy kit támadj.
Beraktam egy üred DVDt, elkezdtem írni, persze, h egybõl elindul a játék.
Mind1, ennyit megér 😊
LEtöltöttem, de nem igazán indítja a PS. Vkinek volt iylen? Kiírom még1szer, bármilyen más ötletet szívSN fogadok!
a Q-t a licensesbe tudod kifejleszteni. ha rámész kiírja, kb ugy a sarkoknál találod meg, és mindenkinek 3 lehet. miután kitanultad megjelenik egy mist menü ahonnan elõ tudod szedni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az se nagyon tiszta, hogy melyik birodalom az ellenség. ki az aki miatt összejött ez a csapat, mire lesz jo aza 3 kõ.
amikor én lapozhatok simán értem a szöveget, de mikor beindúl a muvi oszt nyomják a sódert na ott csak nézek mint a moziba😊
biztos van itt olyan aki képben van a szituval. 1-2 mondat erejéig oszza meg velem a politikai felállást, hogy pontosan mi is a lényeg😊
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Jah es utalom a repulos szornyeket 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
CSAk azt szerettem volna megtudni h netrõl be lehet-e szerezni a játéloz!!!???<#integet2>#integet2>
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
Látszólag az a Vayne pasi lesz a hunyó, az keveri a szart, de fogadni mernék rá, hogy nem õ lesz a befutó, van vkia háttérben is. Sztori nekem eddíg szimpla "ki uralja ezt meg azt a birodalmat, hát persze hogy a bukott, halottnak hitt trónörökös visszatér és letaszítja a korrupt gonosz nagybácsit,nagynénit ,vmilyen rokont a trónról és békét teremt a 2 rivális birodalom között" klisének látszik. Azt most hogy ezt úgy érik el, hogy vmiféle csodafegyver után kutatnak csak mellékes. Meglássuk, nekem eddíg tetszik.
Jah es meg valami. Csak en vaok olyan lama vagy itten mas se nagyon erti hogy eppen mi tortenik a jatekban?
Mert azonkivul hogy mevan a ko es azt akarjak most megtanulni hasznalni , en azonkivul semmit sem sertek hogy ki kicsodanak a kiralya vagy mit akar.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
ja meg a japán karakterkészlet is kicsit többet foglal
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2