Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Idaig a legmegalazobb vereseget az 1ik secret espernel szenvedtem (annal ameik a sword of kinges palyan van), mondjuk az is kozrejatszott, h magiasemlegesito mezoben van, szoval nincs varazslas :S
Az merre van ? En nem emlexem idaig 1tlen nehez bossra sem. Most jarok a fovarosban, megyek a laboratoriumba.
Ahriman-nal harcolt valaki? Aztaleborultszivarvégit’de mocsok egy boss.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Afe
jah oke. nálam 25 átlag level mindenki, tehát még gyurnom kell rá.
pedig 2. probálkozásnál már majdnem megvolt félcenti maradt a hpjébõl.
3elixirt meg vagy 5 ethert használtam fel😞

btw ilyen ethert nem dobál vmelyi mob, vagy esetleg venni vhol?

Seth
Igen, õ egy opcionális esper- 40-es az ajánlott szint ellene, és blizzagára gyenge

PSN ID.: Beegabor

Afe
lementem huntolni a zertnan cavernsbe vmi marility nevü kígyóért, és az egyik helyiségben összefutottam egy adrammelech nevü bossal.
szépen rányomtam egy 17-es Q kombót (windburns), õ meg 1 csapással kinyírt mindenkit. szal szerintem egy esperrel futottam össze😊

Sephi
Nos ott Miriem templomaban csinaltam 179-es lancot a kis elo hallotakkal akik a foldbol jonnek elo 😄 szerencsitlenek meg tamadni sem tudnak 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

igen, azaz 😊
CHEAPBOY
A Lushu Mines az "Bjujerbaba" van ugye?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
en vissza szoktam menni a legalapabb mobokhoz irtani oket, a license pontok miatt, appedig nem art😊

Talaltam 1 ujabb nagyon jo kis powerleveling helyszint... a Lhusu vagy mien banya hatso resze...akkor kapod meg a kulcsot amikor felveszed a antillion huntingot... Az ellenek oan 1k XP-t ernek, jo draga lootokat dobnak, gyorsan leptem is 1 szintet plusz ledaraltam az antilliont 😊
En a kicsiket mar nem tamadom meg tul gyengek 😊 Ha jol Mlexem 25os szintuek, szal kb 4 utes a partymnak 😊 Naggyal meg mostanaban nem talalkoztam, ha osszefutok 1el akkor kiprobalom mit tudok 😄
CHEAPBOY
ISTEN A GÉÉÉÉM😄

Seth: a sztorid ismeros😄:😄D😄😄😄DDDDDDDDDDDDd

Feküdtem😄DD

Seth
Nemtom, Giza Plains-en mentem (esõben), amikor jött egy ilyen köcsög elektromos gömböc. Simán elmentem mellette, mondjuk kicsit féltem mert lvl39-es volt (én meg akkor olyan 18). AZtán kicsit arrébb találkoztam egy ugyanilyennel, csak kicsibe (kb 5-öd akkora volt mint az elõzõ), na az egy thundaga szerût benyomot, feküdtem....

Az elementalok csak akkor tamadnak, ha elotte megtamadod oket. Nezd meg mind1iknek sargaszold szinu az eletereje, ez azt jelenti, h nem aggro. Sztem veletlen ranyomtal, h tamadjak meg 😊
Afe
na ez tényleg szívás.
egyszer én is összefutottam egy storm elementtel de idõben kapcsoltam, és 3 Q sorozattal lealáztam õkelmét😛

Seth
Flee-vel sem?? Ha kinyírta az embereidet, berakod a másik 3-at, úgy sincs idõd elfutni??

Sephi
De ott jarkal az ut kozepen. Nem tudok elmenni mellete 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
erre csak annyit tudok mondani hogy szívás

Sephi
Kicsit tulzasnak velek egy dolgot.

Jelenleg voltam fent a hegyekbe annal az oregnel. A csapatom 32 es szintu atlagu nagyon erosek. Ekkor lemegyek farmolni kicsit mobokat mire nekem rohan egy jeg elemental es egy masodperc allat az egesz csapatott megolte egyetlen magiaval.

HAGYUK MAR AZ ILYET VAZE! Akkor minek rakjak az ut kozepere? Meg elfutni sem tudok.

Afe
kösz már elkaptam a grabancát.😊

Mindenkinek ajánlom az Ozmone Plaint ha az alacsonyabb partyt fejlesztitek.2 alacsonyabb és 1 magas szintû...van olyan mob ami 2LPt ad ami igen szivmelengdtõ a duplázóval ;D

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Seth
Ja és el ne felejtsd megfigyelni a kecses körbepörgõrúgását 😄

Seth
nem ott lesz ahova nem tudsz gyalog átjutni nyugi. Nekem se jött elsõre, úgyhogy fennt is kinyírtam mindegyiket. Kiváncsi vagyok te is jársz e majd úgy mint én. 2 unique monsta +az enkelados 😄 (mellesleg úgy vettem észre hogy akkor jött csak elõ, ha olyan 12-13-as chaint csináltam a wukból elõtte

Afe
keresem ezt az enkeladost ozmone plainen, le is vadásztam az összes wut itt a shred felsõ részén de sehol senki.
az also részre hogyan tudok átjutni, mert gondolom ott tanyázik a vad? chocobo vagy mi kell ide?

na jó megnézek még 2 rész prison breaket aztán télleg nekiállok játszani.. mert reggel 7 óta az évadot nézem és idejárok hülye kérdéseket feltenni 😊 legközelebb már én is válaszolni jövök xd
A tegnapi melyik fegyver erõsebb témában találtam némi irodalmat:

Guns: ignores enemies defense (full damage), can hit air mobs, slow attacks
Bow: damage based on char's speed, can hit air mobs, miss often, fast attacks
Daggers: damage based on char's speed, only ground mobs, very fast attacks
Sword: damage based on enemies' defense, only ground mobs, normal attacks
Spears: based on enemies' defense
Long Staff: based on magic defense
Axe: high damage but very inconsistent damage range

Nem!Ha egyfajta szörnybõl sokat legyilkolsz akkor!
ezeket a chaineket a quickeninggel hozzátok be?????
Story elõrehaladása.
Ha az óriásteknõst próbálod levadászni, akkor járj ki-be a pályának azon a részén, amíg jó nem lesz.

Seth
Juteszembe, Ginza plains-en hogy tudom befolyásolni, hogy milyen legyen az idõjárás, vagy egyeltalán mitõl függ??

Hardcore gamerek😊)))
Seth
mellesleg a végtelenségig lehetne csinálni. Kiváncsi vagyok hogy mondjuk 1000 nél van e vmi változás a dropoknál ^^ Vállalod vagy csináljam én 😄

Ne adjátok el a Gysahl greens eket(vad chocobo leölésévellehet szerezni) mert késõbb a pályákon lesznek lovagolható példányok.

Seth
kár hogy nincs digifényképezõm,megmutatnám az én háromszáztizenvalahányast,amit tegnap sikerült összehoznom 😄

Jaj igen, mit takarnak ezek az esperek? ezek valami monsták?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Bevélaltam ezt a pulykavadászatot,de sajnos még õ vadász le engem ,hogyha tovább megyek a játékban utána vissza jöhetek még kinyirni ezt a pulykát? Most megyünk majd Penelo után azt hiszem.

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

khmmm...😄

4500/db.
Igen, hat darabom van 😊

Vegyél..50-õl már kijön csippelve. Penelo spearrel? Te is egy állat vagy 😄 Nekem Basch nyomatja egy fejszével, nagyon komoly 😄 Ashe Cura...Vaan karddal...Fran a fekete mágs, Bowwal, Balthier meg nyilpuskával osztja az áldást ....Penelonak meg van 1200 LP-je és 13-as szinü 🤣

ffxi
Niiiiiiiiiiincs PS2-m<#rinya>

Fákjúal!

Tavaszig táppénzen vagyok,mert autóbaleset ért,szóval úgy kell ráerõszakolni magam, hogy kikapcsoljam a gépet. Teljesen rá vagyok kattanva és is.A VII rész fertõzött meg remélem, nem gyógyulok ki soha 😄 Azt hiszem ez lesz a második etalon számomra.Penelo meg úgy vágja a moszákat egy storm spear-al mint állat 😄

Jaja ott lehet olyat venni elõször, hál istennek nekem pont volt pénzem és megvettem mind az 5 karinak akiket használni szoktam (Penelot meg utálom 😄) Tetszik nekem a történet, vanegy két dolog ami még homályos de nagyjából talán képbe vagyok....tetszik nagyon ez a játék, már-már annyira mint anno a IX...bááár azt számomra semmi sem fogja felül múlni !

Én Golden Amuletet(4500Gil)amulettet elõször Eruyt Village ban vettem a bejáratnál elõtte sehol nem találtam minden árus megnéztem. Érdemes beruházni egy Thief’s Cuffs ba is ezt útban Omisace be találtok.A térképet a gamefaqs oldalon találtam biztos mindenki ismeri van ott több térkép is. Sajna nem bírtam bejutni egyelõre majd késõbb újra próbálom, most tépek Archadesbe.

Seth
Pedig ott van a Tomb Of Raithwall-tól kicsit visszább megy egy út északnak (nem azokon az acélmonstrumokon!)

Nekem nem volt semmiféle homokvihar ott. Lehet hogy haladnod kéne a sztorival?? (én azután nyírtam ki, hogy megszereztük azt a shard-ot benn a tomb-ba)

Luiprima
Ritkán kérek segítséget de most nam találom a Wyvern Lord nevû jószágot mob hunt. A fészkére nem lehet bemenni mert homokvihar van elmentem nyugatra egészen a Tomb Of Raithwall-ig hátha valahonnan nyílik másik bejárat de nem találtam. Help!

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

uhhh... ezt még így látatlanban is vágom... direkte nem raktam fel senkire... biztos optimal equipre nyomtam... ajmúgy abban az az idegesítõ hogy nem csak az aktuális(akinek a karakterlapján vagy) karit szereli fel a legoptimálisabb cuccokkal hanem egy nyomásra az egész partyt. De köszi.. nekem tuti egy hétig nem tünt volna fel😄
Seth
Vedd le azt a kiba' gyûrût Balthier-rõl, leviszi az mp-jét 0-ra.

basszus, lejutottam a mimic queen-hez. a gamefaq azt írja hogy nem kell a többi mimic-kel foglalkozni csak támadjam a királynõt. Hát nekem nem akar nagyon összejönni. Felére vittem az életerejét de addigra kicsinált. Balthiernek kifejlesztettem a quickening-et de végig szürke maradt szal használni nem tudtam. Plusz hiába tanítok bármilyen varázslatot neki az mp-je 0. Na mindegy kimegyek a barlangba tápolni aztán kitalálom mi legyen 😞
Késõbb lesz árusnál Golden Amulet, de lehúznak érte keményen. Arra ugyan már nem emlékszem, hol, mert már jó ideje ez van minden partitagomon (majd ha már kimaxolták a táblát, akkor levehetik 😄) és már az Archadian birodalomban (*coughstarwarsfeelingcough*) járok - talán a nyusziknál lehetett venni kint a mooglinál, de érdemes minden árussal beszélni.

Amúgy ha valaki anno játszott Vagrant Story/FFTactics kombóval, annak még élvezetesebb lehet a játék 😄