Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
pedig 2. probálkozásnál már majdnem megvolt félcenti maradt a hpjébõl.
3elixirt meg vagy 5 ethert használtam fel😞
btw ilyen ethert nem dobál vmelyi mob, vagy esetleg venni vhol?
PSN ID.: Beegabor
szépen rányomtam egy 17-es Q kombót (windburns), õ meg 1 csapással kinyírt mindenkit. szal szerintem egy esperrel futottam össze😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Seth: a sztorid ismeros😄:😄D😄😄😄DDDDDDDDDDDDd
Feküdtem😄DD
egyszer én is összefutottam egy storm elementtel de idõben kapcsoltam, és 3 Q sorozattal lealáztam õkelmét😛
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jelenleg voltam fent a hegyekbe annal az oregnel. A csapatom 32 es szintu atlagu nagyon erosek. Ekkor lemegyek farmolni kicsit mobokat mire nekem rohan egy jeg elemental es egy masodperc allat az egesz csapatott megolte egyetlen magiaval.
HAGYUK MAR AZ ILYET VAZE! Akkor minek rakjak az ut kozepere? Meg elfutni sem tudok.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
az also részre hogyan tudok átjutni, mert gondolom ott tanyázik a vad? chocobo vagy mi kell ide?
Guns: ignores enemies defense (full damage), can hit air mobs, slow attacks
Bow: damage based on char's speed, can hit air mobs, miss often, fast attacks
Daggers: damage based on char's speed, only ground mobs, very fast attacks
Sword: damage based on enemies' defense, only ground mobs, normal attacks
Spears: based on enemies' defense
Long Staff: based on magic defense
Axe: high damage but very inconsistent damage range
Ha az óriásteknõst próbálod levadászni, akkor járj ki-be a pályának azon a részén, amíg jó nem lesz.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Igen, hat darabom van 😊
Nekem nem volt semmiféle homokvihar ott. Lehet hogy haladnod kéne a sztorival?? (én azután nyírtam ki, hogy megszereztük azt a shard-ot benn a tomb-ba)
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Amúgy ha valaki anno játszott Vagrant Story/FFTactics kombóval, annak még élvezetesebb lehet a játék 😄