2373
Final Fantasy XII
-
#1453 nem, mert amiről te beszélsz az a Lhusu Mines Bhujerbába. tegnap ott nyomtam le Antliont. ép kérdezni akartam hogy hol a 11-es kócs :)
mi HenneM arról a helyéről beszélünk amit Fayewood felől lehet megközelíteni.. na oda még kissé karcsu vagyok. -
Ronin1350 #1452 Köszi akko' megyek még edzeni :D -
KeWiN76 #1451 A henne mines rejtett reszehez majds csak az antillionos mob hunt utan lehet hozzaferni, akkor kapod meg a site 3 v 5 kulcsot amivel be tudsz menni es kiirtani a szornyet, kiszabaditasz 1 gyereket, es o mondja majd, h leejtette a kulcsot a tengerbe, az lesz a site 11 key, amit majd phone coaston tudsz megtalani azon a helyszinen ahol a teleport kristaly van, ahol 2 fekvo v ulo ember beszelget ott csillog a foldon...de lvl 56 on meg eleg keves vagy oda szvsz, a szornyek magasabb szintuek :D -
Ronin1350 #1450 Én jártam ott,lenyomtam a denevéreket de, nem találtam sehol bejáratot kérlek,majd szólj ha neked sikerült találni.
A Ribbon engem is érdekelne de sehol semmi.
-
Gábor #1449 Naja, feywood egy NAGYON görény hely ám! Futottam ott, mint nyúl felfedezés néven
Találkozott már vki ribbonnal? Negatív státuszt elég sok görény szór, de ribbonnak se híre se hamve, pedig már archades-ben járok. -
Gábor #1448 Bubble ring vagy mi a fene. -
#1447 nem,normál esetben még 99-es szinten se lesz 9999 hp-d és 9999 sebzésed. De majd lesz vmi cucc amivel meg lehet duplázni a hp-t asszem -
zsolt2800 #1446 Itt is lehet majd 5 jegyü hp-t és sebzést elérni? -
#1445 én segitenék, csak nem vagyok még azon a szinten:)
jelenleg 48-asok a karik és ZertinanC meg Feywood nekem megfelel, de gondolom már 56-os szinten ez kevés lesz.
eddig egy hely van amit el kerülök, mégpedig Henne Mines rejtett része, amit Feywoodból lehet megközelíteni. ott az első denevér féleség legyilkolt az 1600-as attackjaival:( -
Gabe19 #1444 valaki??? -
Gabe19 #1443 sziasztok!! Mondjatok már egy jó helyet ahol jól lehet fejlődni most vagyok 56-os szinten. Előre is köszönöm -
painkilla #1442 Szerintem ezt nem lehet megunni,tök jó a tápolás is benne,más rpg-ben a tápolást én is meguntam,mint pl a Dragon Quest 8-ban.
-
#1441 Szerintem semmit. Thx! -
fanatifo #1440 Igy van nekem nagyonnagyon tetszik tegnap olyan 9es quickeninget nyomtam Beliasra kiis nyiffant:))))
-
Gábor #1439 Erre most szted mit mondjunk?
Így jártál, ezt dobta a csúnya gép. Ennyi. -
#1438 En maradok az Okami/WoW kombonal :D -
Gábor #1437 Én tudom: a wow. Egyszerű. A hasonlóság megfektetett, hisz most mondtad, hogy csömöröd lett a wow farmolástól. -
Jak16 #1436 Háát én is meguntam egy kicsit fifáztam meg most töltöm a gothic 3-at...de most töltöm és most meygek ujra berakom az FFXII-őt :D -
#1435 Szerintem erosen kozbejar maga a teny is hogy Wow-ban is meguntam farmolni... oszinten nem tudom mi utott belem :( -
KeWiN76 #1434 Azt hiszem a legnagyobb kulonbseg kettojuk kozott az, hogy mig a fohos csak a sajat illetve az orszaga joletet nezte, addig a foellenseg az az egesz "emberiseg" szal a vilagon elo osszes intelligens faj joletet nezt, szal mondhatjuk, h a fohos szuklatokoru volt :) -
KeWiN76 #1433 Egyebbkent az a legdurvabb, h maximalisan egyetertek a foellenseggel is, meg a foszereplovel is. Minde2nek igaza van, de talan a foellensegnek jobban. Ha o nincs akkor... hmmm, nem spoilerezek, jatszatok vegig es megertitek :) -
KeWiN76 #1432 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A foellenseg az rabanasre frissen kinevezett kormanyzoja, vayne ha jol emlexem igy hivtak. Eloszor emberi alakban, aztan a manufactured meticite-tol kisse atalakul, de meg mindig emberi, aztan a vegen az 1ik "isten" megszalja, nah akkor mar sok minden de nem emberi :D -
#1431 csak annyit árulj el, hogy vmi ember az uccsó főellenség, vagy vmi szörnyeteg -
KeWiN76 #1430 En oan 120 oranal, es meg mindig jatszom vele, pedig mar 2* is megneztem a veget :) -
KeWiN76 #1429 de csak ott ahol a foldon elotte chocobo labnyomok vannak. Henne minesba, egyebbkent legkonyebben jaharabol tudsz atmenni, ahogy kijossz, talan mar rogton az elotte levo palyan van 1 atjaro (a terkep nem jeloli ezeket szal azon ne keresd :) ) -
Gábor #1428 Nem játszhattál mégsem olyan sokat, én 60 óránál vagyok :P -
jaginho #1427 -
#1426 chocoboval át lehet menni a bokrokon -
jaginho #1425 valaki please -
taron #1424 nemtom én is mindennap alig várom hogy hazaérjek a munkából és final XII-zzek egy kicsit.a nap csúcspontja a final ha nincs ott a csajom;)mondjuk tegnap elmentem bl-t nézni a kocsmába de kikapott a barca úgyhogy nem játszottam,de azért jó meccs volt.de ma egész este FFXII!!!! -
jaginho #1423 a chocobo-val hogy tudok átjutni az elszigetelt részre, hogy elérjem
Henne Mines-t? -
fanatifo #1422 Nemtom nekem még mindig élvezet ez a játék!Ízlések és pofonok.. -
#1421 Játszál Okamit, fantasztikus volt szerintem, sokkal jobban lekötött mint bármi más mostanában -
jaginho #1420 a chocobo-val hogy tudok átjutni az elszigetelt részre, hogy elérjem
Henne Mines-t? -
#1419 Maga a vagy hogy fejelettek legyenek a karik es minden joval felszerelve vzetett a folytonos farmolasra... nem mentem wowzni meg ilyenek. Egesz nap ezt toltam. Rajottem hogy tobbet FF-zek mint akarmimast csinalok.
Szal nem tudom....egy idejig nem hinnem de majd valamikor... -
#1418 Baszki akkor ne farmolj, haladj a sztorival. 40-es szinten végig lehet már vinni (állítólag , de ezt majd vmelyik ff12 tudor megmondja^^), nem kell táphuszárnak lenned. Mondjuk most én is félbehagytam amíg az okamit végigtoltam (40 óra volt ^^), de majd hétvégén újra nekiállok (eddíg 28 óra van benne kb) -
#1417 43 ora jatek utan rajottem hogy ugy meguntam az orokos farmolast hogy a jatek egyszeruen nem nyujt tobbe' elvezetet. Eletem soran ez az elso FF amit felbe hagyok. Talan majd egyszer... bar nem hinnem. Ilyen meg soha sem tortent :( -
jaginho #1416 köszi megpróbálom
-
#1415 ha jól emlékszem Golmore bejáratánál kapsz chocobot amivel balra át tudsz menni a nagy füvön az elszigetelt részre ahol HM bejárata van. -
jaginho #1414 Sziasztok.
Hogy tudok eljutni Henne Mines-be?