Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Útban Archadesbe a nyomornegyed bejáratánál egy beugróban van egy árus,nála lehet venni.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

sziasztok!! és hol lehet olyan embroidered Tippet szerezni??
Embroidered Tippet duplázza a kapott EXP 😊

Semmi, csak van egy jelenet a játékba ami üt 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Luiprima
Mi bajotok van Frannal igazi Playboy nyuszi.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Afe
rögtön ahogy OzmoneP-bõl bemész GolmoreJ-ba na azt a helyiséget kell irtani. elmész jobbra meg balra is az uton amíg ilyen párducok vannak. aztán visszamész 2 pályarészt, majd megint be a junglebe, így ujratermelõdnek.

Tehát te a piros kristálytól mentél a Rift-felé, és ott jobb/bal utakat jártad be, vagy a fõbejárattól?

Afe
de van mindenkin. vszinleg közben má el is licenseltem belõle 😊

azé jo az a hely mert ott egybõl van kb 20 párduc jobbra-balra.
meg az elõtte lévõ pályarész is kicsi, künnyû átszaladni rajta. csak a save kristályra nem szabad nyomni, mert lenullázodik a chain.

Seth
hát az duplázva van ,amúgy csak 400 körüli lenne nemde?

PSN ID.: Beegabor

404 chain és 900 LP???? Nincs duplázod vagy mi?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

En most durandalra hajtok, a nagy jegelementalbol (az a bazi nagy feher gomb)-bol mar kivertem 2hoz valot, mos megyek a tobbi osszetevoert 😄
Afe
golmore jungle bejáratában nyomtam egy szolid 404-es chaint a kék vízfejû párducokkal😊

5 szintet léptet mindenki + 900LP + 99coeurl pelt + 99storm magicite.
ezeket még nem tom mennyiért lehet eladni, de az elég gáz, hogy csak 99-et bír gyûjteni, mert sztem má 3x ennyi lenne 😞

kb 1 óra alatt.

Afe
Vaan-nak má kitanítottam az excaliburt, de a boltba még nincs. az elég legendás cuccnak tûnik.

Nekem a 2 utos karim most diamond sword es francheska (axe) parositasban rohangal, plusz melle pajzs. A kardot a bazarban vettem, a francheskat talan dobta valameik mob, vagy hunt-ert kaptam.
valaki talált már kibaszott erõs fegyvert, legendás fegyvert vagy valamit?

jaja, az nagyon nagy vot 🤣

Sephi
"Fran? Uhhh.... how old are you?"

Ezen befekudtem 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Nekem is tetszik a hangja 😄 (meg más is^^)

Jaj igen ami még nagyon nagy hangulatemelõ az Frannak az akkcentusa 😄 Nagyon ott van !

pont ott vagyok...aztszem most öltem meg a második bírát? mert mintha egy KOTOR hangulatú heylen már öltem volna ilyet...hmmm...nem volt nehéz.

Merre vagy ? Ha jol tippelek a mt ominasce vagy merre, akk nincs messze rabanastrea ha mas nem chocoboval. De eleg sokfajta szornybol szokott potyogni is, meg a Hunt missionokert is kapsz, szal ha van a kozelben akk azt csinald meg 😊
És most oda gyalog kell eljutnom a heygektõl??? 😞 Mind1 legalább tápolok közbe...

Leghajon pl. (ami az Aerodromokbol indul) 200 darabja, megfelelo rangtol a rabanastrei piacon is a clan provisionertol.
En most teljesen el vok keseredve 😊 A Tapos (igen nagbetukkel, mert sokat szenvedtem erte 😊 ) partymnak az Ozmone (talan az ami a port of balfonheim tol eszakra van) plainson harcolniuk kell es nem meszarolni csak amit megszoktam 😄DD Rettenetesen jol ki van ez a jatek egyensulyozva, meg mindig elvezetesek a harcok 😊
Áhh nincs Teleport kövem 😞 A heygekbõl kell eljutnom a Birodalmi fõvárosba...hol tudok venni egy teleport követ ?????

Megnézem.

uhh...az egyik heyle ..2+2+6, a következõnél 4

A chain miatt érdekel a mennyiségük.

2 órát szaladgász ide-oda...elég sok az hidd el ne csak arra vadász..és fura módon, nekem még az 5.dik óra után se lett unalmas az egész...de érdekelt a történet 😄

Aminek az elsõ inkarnációja vérfarkas néven futott Giza-ban? Abból nincs olyan sok a környéken, vagy igen?

Én is Én is 😄 De próbáld ki azokat "kutyákat" tod azok amik két lábon járnak és ugatnak :d 2 LP, ami persze a duplázóval 4 fejenként 😄

Afe
vki írta lentebb, hogy a leggyengébb Q-t kell beadni azóta ilyen 10-12-es kombókat nyomok. ez a 17 kb 2x sikerült, a 18 (blackhole v micsoda) még nem jött össze.

Melyik mobot farmoltad?
Én azokat a Mesmenir lovakat szoktam iron carapace-ért.

Sephi
Nos en 16 evesen kezdtem el a FFVII es en is onnan tanultam az angolt.

Emlekszem hogy ultem ott a hulye szotarral es minden masodik szot alig ertettem 😄

Szerintem majik a VII a legjobb. A IX az meses volt! Az egyik legszebb fantaziadus. Azok a varosok...azok a kidolgozott utcak... es helyszinek. Gyonyoru!!!

Egyebkent harci strategia. Vaan beagrozza a mobot es lefut majd a masik ketto leszedi 15% az eletet es befordulok kivegzesre. Van ugy hogy meg csak meg sem erintenek 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Azt hogy a fenébe hoztad össze? Mármint a 17es kombót.

Annyira nem off ... és igen MMO-s nagyon, bár még nem játszottam a XI-el, de szerintem nagyon hasonló a két game (a XII és a XI)...nekem a kedvenc FF-em a IX rész, annál jobbat számomra nem tudnak csinálno...etalon...mindössze 10 vagy 11éves voltam amikor játszotam vele, és én azzala játékkal TANULTAM MEG angolul...ma 16 éve svagyok és egy nyelvvizsga van most elõttem 😄

Ez a XII...ez is etalon lesz számomra, gyönyörû, monumentális, ÚJ...nekem a X nem tetszett...valahogy nem volt meg benne az z igazi FF varázs...a X-2 -rõl nem is beszélek..

Sephi
Kicsit OFF

A FFIX csapata csinalta ezt a reszt is szal meglatszik itt ott a hasonlat. Viszont ha mar a palyatervezesrol beszelunk akkor szerintem a VIII -adik resz mindent ut mert annak voltak velemenyem szerint a legszebb helyszinei. Aztan FFIX es FFX. Errol sajnos nem mondhatni el mert naon MMORPG stilusu a palyatervezes...nagyon szegenyes itt ott de azt birom hogy nem feltetlenul ismetlodik a playatervezes ugy pl a hegyekben levi helyszinek naon utosnek neznek ki es nagyon sotet hangulata van...epp amilyennek lennie kell. Az erdo is nagyon misztikusra sikeredett a gyonyoru ejszakai fenyeivel egyutt.

Kül megfigyeltem (ez jó mivel csillagász vagyok :lol😊 hogy a fegyverek, a lõfegyverek nevét csillagkról nevezték el: Vega, Betelgeuse, Antares...hááát én leborulok a fordítók elõt 😄 nagyon good game ez 😊

Most olyan 50-s fegyvereim vannak, holt duok rendes lõfegyvert, nagyobb kardokat és tõröket venni? (most végeztem ki a második normal espert, azt a jégalapút)

jaja azt én is beszívtam 😄

De én 5 órát azzal töltötem hogy frant és Balth-ot felfejleszzem, Ozomene Plainon nagyon állat volt, tisztára élveztem még a grindet is ! 15-ös szintrõl feljöttek 31-re és vagy 250k pénzt összeszedtem...a második espert ugy lealáztam mint a huzat 😄

Ráadásul van LP duplázóm amivel 2500 LP-ét gyüjtöttem össze fejenként...

Sephi
Azzal en is kicsit gondba voltam pedig az iras tisztan megmondja.

Jah vigyazal. Vannak ott azok a kek tuzben ego golyok. En ott baxtam el hogy Vaan-vak tuz alapon sebzo kardot adtam es az healeli oket szal gazos 😄

Jaj, de barom vagyok, a Dawn Shardot kell euqipelni és ugy megnyomni a gombot 😄

Miriem templomban vagyok, az elsõ terembe, ahol két kapu van, zárva, egy Way Stone ami nem múködik és egy kapcsoló amit ha megnyomok elõjön 3 zombi...itt hogy kell tovább jutni ?????

És megtaláltam a titkos bánya részt Feywood-ból lehet bejutni.

Megyek tápolni Feywood ba 😄DDD 35-ös szinten vagyok eddig kb 15 percet bírtam kószálni benne.

Mondjuk most jelentos penzhianyban szenvedek ezert vok marlboro king irtason 😊 Sosincs eleg pinzem 😊
Seth
és legalább beruháztál már golden amuletre? Már lenne pár lp-d ^^

En most vettem meg a bazarban valami korsot 250k-ert 😊
Jah tudom meik...de en ott barmeiket utottem mindig ment le a hp-ja. Hat csak azt tudom mondani, h tapolni, tapolni, tapolni 😄 Nekem a partym mar 56 szintu, es meg csak a fovarosban (marmint a megszallok fovarosaban vagyok) de csinalom mindig a hunt kuldiket, onnan vanna a durva fegyoim 😊
Sephi
En meg mindig farmolom Miriem vagy mi templomat. Mar csomoszor kihoztam a 150+ killet azokbol a zombikbol 😄 Vaqn 55000 pinzem 😄DD

Sochen Cave Palace. Folyamatosan nyomja a státusz váltó varázslatokat majd mikor kb levettem a fele hpját megsokszorozza magát,és lazán küldi az infernókat.Kéne valami azbeszt ruci😄DD A hab a tortán hogy a save pontocska meg jóóóó mesze van elõtte.