2373
Final Fantasy XII
  • Exelior
    sziasztok
  • zsolt2800
    Akkor probálkozok hátha összejön valami.
  • Afe
    az még nekem se sikerült. de sztem érdemes mert úgy tűnik, hogy egy esper fészkel ott is.
  • zsolt2800
    Rabanasreban a westgatenél van csávó aki nem tud átjutni a homokviharon és megkér,hogy segitsek neki.Valami cuccot kéne megszereznem ami 2 részre van szedve, az egyik része westersanben valami dynast-cactoidoknál van meg is találom őket, de azt írja ,hogy megtaláltam a kaktuszt,de nincs itt semmi. Mit kell itt csinálni? Megéri segiteni neki átjutni a viharon?
  • Afe
    jaj én előszőr azokat nem bírtam komolyan venni, oszt úgy kinyírtak mint a pics@ :D
    az a gáz hogy megse lehet ütni őket. másodjára már belőttem a gambitba a védelmet, meg hogy mindenki bioval támadjon ..párperc alatt kifeküdtek :D

nekem aki igazán nehezen ment az Zeromus (esp).
    ő maga még nem is olyan kemény, de csöppett idegesítő a körülötte lévő folyton ujra termelődő 6-7 csontváz. ráadásul még varázsolni se lehet :( aztán Archadesben végre lehetett kapni X-potiont...
  • zsolt2800
    Hány hunt van és a rare monsterekért kapunk valahol valamit?
  • Exelior
    nekem az a nyamvadt king bomb-ot volt rohadt nehéz lenyomnom.Állandoan vissza töltötte magát
  • Exelior
    aha!Értem.Azokat meg is találtam valami memorized vagy mik jönnek elö és az adott helyen kell valamit csinálni mert ha átlépek 1 másik régioba elveszi a feladatot.Ha netán majd megoldod lécci ird le hogyan kell mert elég szar az angolom.Köszi!
  • Seth
    Én is most ott vagyok, de még nem mentem tovább, éjszaka értem oda,nem volt kedvem chop-okat(?) vagy miket keresni. 9 db-ot kell összeszedni belőle, mászkálsz az utcán beszélgetsz emberekkel,azok adnak vmi feladatot megoldod és azzal fognak fizetni.
  • Exelior
    Ha valaki tudja hogy Arcadesben hogyan tudok felülni erre a vonatra vagy mi ez az lécci irja majd le.Köszi.Ha jol tudom erre kéne tovább mennem
  • Exelior
    Joreggelt mindenkinek!
  • Seth
    Rohadjak meg eddíg a legköcsögebb "főellenség" az az 5 kis paraszt tökfejű volt a Sochen Cave Palace-be, elég nehezen gyűrtem le őket. Bár elsőre sikerült, de folyamatos gyógyítás meg státuszváltozást leszedő köreim voltak folyamatosan, marha idegesítőek, még szerencse hogy néha nem mertek a közelembe jönni és volt időm minderre.
  • Exelior
    ki tudja hogy Arcadesben hogyan tudok felülni erre a vonatra vagy mi ez?
  • Afe
  • Exelior
    pedig arra mentem amit irt
  • Exelior
    aha!köszi.És azt nem tod hol találom ezt a szaros hunt kigyot mert már mindenhol voltam de nem pop-ol
  • Seth
    el kell adni, arra valók . A feltünően drágán eladható cuccokkal /1000+/ érdemes kicsit várni. Előfordul, hogy 1x-re többet eladsz belőle,vmi jó cucc megjelenik a bazaar-ban.
  • Exelior
    én sajna nem vágom mire jok a loot-ok :(
  • mohus
    megoldódott

winhiip átölt
    utána ppf patch

és "döcögősen" indul...de a gém maga aztán klasszul néz ki
  • Exelior
    megtudná valaki nekem mondani hogy Zertina Cawers-ban hol találom meg pontosan a Hunt kigyot?
  • Szeszmester
    A lootokról nyilatkozna vki? :)
  • mohus
    oks thx...valahogy csak összegyün:)
  • JohnnyP
    Olvasgass ITT. Írnak néhány tippet hogy hogyan indítsd el HDLoaderrel.

PL: Install an unpatched ISO with winhiip, then after the install, apply the PPF Patch with winhiip.

Bár nekem fordítva is működött.
  • JohnnyP
    Még a wincsimen és utána winhiip.
  • mohus
    és hol patchelted....?

még a wincsiden...és utána winhiip
    vagy winhiip rá ps2vinyóra...és ott patchelve
  • JohnnyP
    Egyébként ugyan így csináltam én is mindent kivéve hogy Winhiipel raktam vinyóra.
  • JohnnyP
    Én egy 65 X 50MB-os verziot szedtem le amit kitömörítettem isoba. Arra nem emlékszem hogy az iso nagyobb volt e mert azt már letöröltem miután átmásoltam. Kitömöríteném mégegyszer ha lenne helyem.
  • mohus
    nekem el sem indul....

próbáltam már ezt azt.

patcheltem ppfomatic...valami 82kbos a patch
    mode 1+3 HDloader 0.8bm van
    HDL DUMB 0.8.4-gyel toltam fel a gépre

engem az érdekelne mekkora az iso file mérete ami működik hddről
  • JohnnyP
    A CG videók akadnak rajta kicsit de egyáltalán nem zavaró szerintem.
  • mohus
    sziotok

nyomja valaki wincsiről?
  • Exelior
    Ehh!Sikerült valami Basey-t kelett megkeresni :)
  • Exelior
    illetve a lépcsön állnak
  • Exelior
    tudja valaki hogyan juthatok be Archadiasba mert 2 ör áll a kapuban és nem engednek át
  • Szeszmester
    Lehet én is várok vele :)

A lootokkal lehet kezdeni vmit, vagy csak eladni?
  • KeWiN76
    Azt hiszem, meg ha felnezel a varos deli kapijabol az egre akkor latszik a felhokon az idojaras, meg van ott 1 fazon is aki megmondja. A csirkevel nagyon vigyazz mert nagyon eros, legalabbis az elejen meg nagyon annak tunt. Nem 1 van belole mert asszem meg 3 kiscsirke is van, es engem jol megszivattak, szal en joval kesobb jottem vissza leverni :)
  • Exelior
    joreggelt
  • Szeszmester
    Én azt a csirkét akarom lecsapni Giza Plainsben, de az meg csak szárazságban jön elő. Amikor legutóbb odamentem, eső volt. Ha járkálok ki-be, ez is változik?
  • Exelior
    Na én is erre gondoltam és igy is probálom de a szemét állandoan vissza tölti magát
  • Seth
    a king bomb vagy mineve az erdőben??
    mielőtt bemennél, rakj mindenkire protectet,reflegat,hastet meg minen jót (aztán töltsd vissza az mp-det a kristálynál). Quickeningekkel bombázd,ha elfogy etherrel töltögess.Párszor gyógyít a szemét (asszem csak 2x, utána abbahagyja)Nekem így sikerült
  • Exelior
    valaki leölte már ezt a nagy tüzgömböt?Mert nekem az istennek sem sikerül.Pedig lv 41-esek a karaktereim.Van valami trükje?