Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont, a romantika nekem igenis hiányzik!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Te ez rohadt jó
-Igen , nekem is tetszik
-Ja ,nem rossz
-Hát ja, elmegy
-Hát, azért láttam már jobbat is
-Igen,ez nem olyan nagy szám
-Te, ez tök gáz
-Ja, ez marha szar
Kb ez megy most itt LOL 😄
PSN ID.: Beegabor
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egy olyan gyönyörû, élõ világra, karakterekre, mint a chrono cross.
És nem utolsó sorban egy olyan anime-inspirálta, hangulatos rpg-re, mint a xenogears.
A vagrant storyból most kaptam vissza egy kicsit, de a hangulatot, még mindig hiányolom.
A fent említett játékok egytõl egyig a kedvenceim közé tartoznak. A 7 óta nem volt olyan nagyon hangulatos ff. Lehet bennem van a hiba.
Na mind1, gondoltam csak leírom.
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
amugy a XII vannak limitek ill overdrivok a kariknak?
Az meg hogy a FFX linealis? Aki eszt mondja az nem fejezte ugy be... en 150+ ora jatek utan sem birtam leverni Panacea-t vagy mi volt a neve 😄
a story persze sokkal érdekesebb volt számomra mint ez. a 12-ben nekem nem feltétlen a románc hiányzik, hanem jóval inkább egy csöpnyi humor.
simán berakhattak volna egy vicces karaktert a csapatba aki egy kicsit feldobja ezt a depresszív világvége hangulatot amit a game áraszt magából.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
FFX
Charakterek sokkalta szimpatikusabbak es eros szemelyiseggel rendelkeznek.
Harcrendszer isteni es nincs agyon bonyolitva.
Grid rendszer egyszeru es nagyszeru.
Summonok latvanyosak es hasznalhatoak.
Story uber , habar nem egyszeru de mindent ver.
Szerelmi szal ami odabasz meg vissza.
Gyonyoru 3D es render heyszinek amiken latszik hogy sokat dolgoztak.
FFXII
Karik nagyon unszimpatikusakk... mintha mindnek lenne valami a seggibe.
Harcrendszer nem rosz csak naon nehezen veszil be egyesek az aktiv modot.
Licence rendszer el van baxva mert soha sem lehet tudni mi hol van. Nagy osszeviszasag.
Summonok mintha ott sem lennenek. Nem hasonlithato egyik reszhez sem.
Story... nost 27 ora utan en meg mindig nem igazan vagom neha mirol van szo es nagyon egyvonalu az egesz.
Szerelmi szal... nuku.
Helyszinek kozott van sok nagyon szep de repetalodos. Egyes helyszineken elkap a depresszio.
Nekem igy eddig ez a velemenyem ha a kettot hasonlitnam 😄
(nem kell anyazni , mondtam hogy en igy gondolom)
peace
7,6,9,12,8,10 a sorrend nálam. Elsõsorban a gyönyörû helyszíneket hiányolom,amiket a renderelt képek mutattak 7-8-9-ben.A 3d a közelébe sem ér, gyönyörûek voltak (fõleg 9-ben). Az újak közül a 12 nálam mérföldekkel megelõzi a 10-et, nem nagyon tetszett.
Attol meg hogy a XII szamomra a leggyengebb nem jelenti azt hogy szar , mert szeretem de akkoris millio a tavolsag a tobbihez kepest.
A golmore jungle már jobb, de ott meg nem olyan sûrû a populáció, mint az ozmone plains-en....na mind1, megyek a következõ story szerinti dungeon-be, ott remélem lesz lehetõségem!
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"