2373
Final Fantasy XII
-
Exelior #1573 köszi -
Gábor #1572 Kövesd az illúziókat a kapuig, majd
SPOILER
idézd meg Belias-t, és az kinyitja. -
Exelior #1571 Ezt adta a következö feladatnak,de nem tok bemenni :( -
Exelior #1570 valami gate-ot kéne kinyitnom hogy át tudjak menni Giruveganba -
#1569 gondolom a save crystal-tol délfelé szeretne haladni, de oda is kell vmi.
ez engem is érdekelne, hogy lehet ott lejutni. -
Exelior #1568 the edge of reason -
Gábor #1567 Attól függ, hogy ott hol jársz :) -
Gábor #1566 Az a bajom, hogy az 55-60-as csapatomat nyomták le, amikor a főgenya a végét járja, és duplázza a szintjét. Na nem baj, majd visszamegyek.
Lindwyrm valaki? -
Exelior #1565 valaki járt már Feywood-ban?Ha igen hogyan jutok tovább itt -
#1564 én már le :P
előszőr a csontikat öld le amíg csak jönnek, aztán mikor már 1-2 darab mászik elő kezd el roblont püfölni.
btw nagyon zsír az a hely tápolás szempontjából, mert 1500exp egy csontváz és ~50 biztos van belőle.
van mögötte egy bejárat szerüség, be lehet oda menni vhogy? -
zsolt2800 #1563 Most ezt az enkelados-t keresem itt az ozmo plainsbe. Valami növény környékén kéne lenie a shred-en de nincs itt. -
zsolt2800 #1562 Huntokat csinálom azt a whit mousse-t kéne kinyirnom csak ha a lowtownból lemegyek a csatornába akkor onnan középről nem tudok semere menni. -
Gábor #1561 Vlaki lenyomta már azt a szemét Roblont? Csonti mob-hegyek körülötte,meglehteősen erősek is. És ez állítólag egy 5-ös szintű küldi...Aztán meg ott a lindwyrm, ami megintcsak időjárásra jön elő... -
Exelior #1560 huntot csinálod? -
Exelior #1559 igen Rabbansten-böl ha jol tudom -
Exelior #1558 na végre megöltem ezt a hunt kigyot.Köszi a segitséget -
zsolt2800 #1557 Garamsythe wateway-be csak egy helyről lehet lejutni?
-
Exelior #1556 oki köszi :) -
zsolt2800 #1555 Két helyen jön be fény a barlangba és a nagyobbik résznél lesz csak sokat kell ott mászkálgatni. -
zsolt2800 #1554 Weserand.Most nyirtam ki,de nem volt olyan könnyü. -
Exelior #1553 melyik oldalrol menjek be? -
zsolt2800 #1552 Megvan mászkálgass ot a fénynél és elöjön. -
zsolt2800 #1551 a #1493 -ban írják hol van,de én nem találom. -
Exelior #1550 Én átnéztem egész Zertinát de nem találtam sehol -
zsolt2800 #1549 Ja az a kigyó.
-
Exelior #1548 az a kigyo ugye?Azt én sem találtam meg -
Exelior #1547 tudja valaki hogy Cerobi Steppe-ben mit kell csinálni ezekkel a malmokkal? -
zsolt2800 #1546 9 számu huntot hol találom?Valami marilith és elivileg Zertinan caverns-ben kéne lennie ,de nem találom! -
zsolt2800 #1545 A shimering horizons-ból észak nyugatra nyilik egy kis rész és ott is van 2 kaktusz,ott vam a winvane, ezt visszavittem az aerodrom-hoz,akkor már mindhárman ott voltak és kész. Azzal az earth tyrant-tel meg teljesen ésszak keletre találkoztam, csak azt nem tudom,hogy már elötte is ott volt-e.Megézné azt valaki! De amugy is lehet közlekedni a homokviharban ugyhogy nem tudom egyelőre mi szükség van erre a cuccra. -
taron #1544 ja a grahamsythe waterway-es kulcs valami moogle-nél van,nekem legalábbis ezt mondták rabanastre-ban.valami olyasmit hogy itt futkos vele valahol az utcán csak találjam meg.de még nem kerestem csak gondoltam ez segít:) -
taron #1543 na örömmel hallom hogy megvan a szeles cucc,hogy találtad meg a kaktuszoknál?én nem találtam,meg ha megvan hová vitted?
ja tegnap voltam a miriam's stilshrine-ban,hát mit ne moondjak jó kemény ellenfelek voltak benne,meg mateus-szal is elvoltam vagy jó 20 percet.............de azért megérte:)FFXII!!!isten.......;) -
Gábor #1542 Talán egy hunt adja... -
zsolt2800 #1541 Megtaláltam a kaktuszoknál azt windvane-t,de nem kaptam érte semmit,mert nem volt semijük és nekem adták ezt a windvave-t a másik felével együtt, bementem vele a viharba és a sivatagban találkoztam az earth tyrant-tel legyöztem, könnyü volt nagyon,elállt a vihar és enyi. Jó még valamire ez a windvane?
Garamsythe wateway-ben ahol világitanak a körök a földön, a félkörnél középen ott kér valami kucsot azt honnan lehet megszerezni? -
Exelior #1540 sziasztok! -
Exelior #1539 Itt Sochen Cave Palace-ban van egy zárt ajto oda hogyan jutok be? -
Exelior #1538 amugy van itt a csapatban olyan aki nyomja a FF XI-et? -
Exelior #1537 kösz a segitséget!Igy már értem :) -
#1536 9 db pinewood chop-ot kell összeszedned (ez ilyen fizetőeszköz szerűség ebben a városban). Beszélsz vkivel, aztán akkor kapsz egy történetdarabot, meg kell találnod a párját (legegysezrűbb ha beszélsz mindenkivel, de ha új sztorit mond akkor azt ne fogadd még el,amíg nem találod meg az előzőt)Mindíg az adott területen tartozkodó emberek közt kell keresni,úgyhogy marha egyszerű -
Exelior #1535 És esetleg azt tudja valaki hogy ezt a Hunt kigyot hol a tökben lelem,mert már egész Zertina Cawert-et átnéztem 2x de sehol sincs -
Exelior #1534 szal valaki tudja már hogyan tudok feljutni Arcades-ben erre a vonatra?Valami 9 embert kéne össze szedni de nem vágom hogyan kell.Help pls!