Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lilin : ha jol emlexem en a telekinezist a necrohol of nabudisban vettem, az elso emeleten 1 relytett helyet megvizsgalva jon az arus (egy szoba sarkaban), a floatot azt passz, h merre vettem, viszont meglepo modon a time magicba kerult 😊
Visszaterve a 7es huntokhoz keszuljetek jo 15-20 perces csatakra, brutalis HP-i vannak a dogoknek 😊 Valakinek van mar valami jo kardhoz receptje mert a durandal nem jott ossze :S Most futok majd neki a tolo swordnak, de ahoz nagyon durva elleneket kell leverni 😊 Dragon scalehez 5let, h mire jo ? Van mar 1 halom key itemem, es jo reszukrol meg nem tom, h mire jo 😊 Talaltam 1 csomo kis mellekuldit is, szinte el ez a vilag...tovabbra is nagyon tetszik 😊
Eddig észre se vettem, h a térkép alatt tippek vannak.
Vagy egy karinal lehet tobb?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
azt szeretném kérdezni hogy ti hanyas szintel mentetek Ozmon Plain -be?
most 17 es vagyok
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
btw nem hiszem, hogy lenne Q boostolás. bõven elég arra figyelni, hogy beadd a következõt nem még nyomkodni közben egy másik gombot õrûlt módjára.
?
Miert , lehet boostolni a Q-t??
egyébként meg a kicsomagolt változatot szedd le a feliratból, mert azt csak felûl kell írni az instal könyvtárba. és game datával kell telepíteni a gamet.
PSN ID.: Beegabor
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
43-as szinten vagyok ez elvileg elég. mit kell ezzel csinálni, hogy megpusztuljon végre?
Az elején vagyok, kb 10 óra játék. Kijutottam a kazamatákból, megmutattam a követ az öreg rablónak, aki emgkért, h vigyek el egy arcnak egy kardot. Ez még siekrült, Basch csatlakozott a csapatba és megkért, h kísérjem el egy archoz. Csak nem igazán figyeltem, a térképen meg sehol sincs piros kereszt. Merre kéne menni?
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
ON
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
na ON
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Szal nem vagom miert serti a szemecskedet az alairasban levo dolgok. Oszinte erdeklodesel veszem tudomasol hogy te mennyire torodsz velem 😄
Es en nem mondtam olyat hogy melyen csalodott lennek hanem a teny az hogy semmivel sem lepett meg a jatek. Az elejen talan azert mert valami uj volt....
Na mind1 megyek is jaccom tovabb 😄 Vegig fogom vinni es mindent begyujtok...akar a tobbi FF-ben 😄
de hát te tudod mi jó neked..fijam.
De ha oszinte akarok lenni akkor ha jol belegondolok akkor a FFX ota nem volt egy olyan hasonlo stilusu gama amitol el lettem volna ajulva. Talan a Shadow Hearts : Covenant de attol is fajt neha a fejem.
Mondom en valtoztam de ez messze nem jelenti azt hogy a jatek szar csak en mas szemmel nezem.
PSN ID.: Beegabor
Sajnálom, hogy a te szavajárásodat idéztem, és így úgy tûnt, hogy csak neked címeztem.
Viszont a fél tucat smiley talán elvette a komment élét 😉
Menj és élvezd a játékot! 😉
Nem egyszer volt pelda hogy egy jateknak a folytatasat bejelentik es akkor mindenki felizgul es alig varja , kepek es leiras alapjan az egbe huzzak oszt amikor vegre megvan a jatek kiderul hogy nem az amire vagytunk.
Ezt talan csalodas avagy tul sokat vartunk tole fele felfogas es nem gyerekes.
Mondjuk nezdmeg... a MGS3 bemutatoitol mindekit kirazott a hideg es mekkora gem lett belole! Ez a pozitiv dolog! Aztan ott a MGS4 trailerjei amik oszintenszolva naon nem pozitivak. De mivel tudgyuk hogy a tobbi resz etalon volt ezert nagyon varjuk. Az meg hogy milesz belole meg nem lehet tundni.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
És még abban is van valami, hogy sokkal egyszerûbb a társalgást úgy nyomon követni, hogy tudja az ember ki mire válaszol 😊
Egyébként nem véletlenül kapott 40/40-et a játék a famitsutól, õk tudják, hogy önálló mûalkotásként kell értékelni, mint már említettem.
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
Ha a mérce mindig a legjobb, akkor nagyon sokszor fogunk csalódni zseniális játékokban is!
Szvsz mindegyik játékukat, ami nem direkt folytatás, önállóan kell bírálni!
Amit lejjebb írtam, az nem feltétlenül ff-hez elvárás, csak egy új square játékhoz, mondjuk az ff13hoz 😉