Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha megcsináltad a legelsõt, utána lesz módod felvenni a többit.

hollehet felvenni huntokra jelentkezni?Én mostr kezdeném el ezeket csak a legelsõ van meg!
Egy embernel lehet tobb is, nekem most a fokarimnal 7 vagy 8 darab van 😊 A 7es szintu huntokkal csak ovatosan mert igy 76-77 es szintetn is meg birnak izzasztani 😮

Lilin : ha jol emlexem en a telekinezist a necrohol of nabudisban vettem, az elso emeleten 1 relytett helyet megvizsgalva jon az arus (egy szoba sarkaban), a floatot azt passz, h merre vettem, viszont meglepo modon a time magicba kerult 😊

Visszaterve a 7es huntokhoz keszuljetek jo 15-20 perces csatakra, brutalis HP-i vannak a dogoknek 😊 Valakinek van mar valami jo kardhoz receptje mert a durandal nem jott ossze :S Most futok majd neki a tolo swordnak, de ahoz nagyon durva elleneket kell leverni 😊 Dragon scalehez 5let, h mire jo ? Van mar 1 halom key itemem, es jo reszukrol meg nem tom, h mire jo 😊 Talaltam 1 csomo kis mellekuldit is, szinte el ez a vilag...tovabbra is nagyon tetszik 😊
Köszi a segítséget mind2töknek!!
Eddig észre se vettem, h a térkép alatt tippek vannak.

Értem, de 40es Ashe-nél is elég gyenge Belias sajnos 😞

Sephi
Aze kell Espereket okosan adogatni. Csak az a guzu hogy pl az elso harmat nem feltetlenul kell a fo harom karidnak adni mert akkor a tobbiekkel milesz?

Vagy egy karinal lehet tobb?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
annak a statjától függ,akinél van. Ha az erõsödik, az esper is erõsödik

PSN ID.: Beegabor

hali!
azt szeretném kérdezni hogy ti hanyas szintel mentetek Ozmon Plain -be?
most 17 es vagyok

#1347re senkinek nincs ötlete?

Sephi
Volt anno SNES-re olyan Joy-om amivel be lehet kapcsolni az AUTO FIRE dolgot minden gombra kulon kulon. Nos ha lenne egy olyanom akkor ganrataltal full Q-t hoznk ki belole 😄DDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Afe
jaj köszi. mi a tehcnick neve?

btw nem hiszem, hogy lenne Q boostolás. bõven elég arra figyelni, hogy beadd a következõt nem még nyomkodni közben egy másik gombot õrûlt módjára.

Adrammelechnek csak 1 varászlat kell hogy megpusztuljon blizzaga. blizzaga plusz a technick ami leviszi a magic resistjét ennyi. nekem így kb olyan 4000 vett le 1 varázslat. És mi ez a q boostolás
?
Sephi
???

Miert , lehet boostolni a Q-t??

hol lehet elõször megvenni a telekinesis technicket és a float mágiát ( mellesleg most annál az oriási nagy toronynál vagyok a tenger közepén)egyszerûen nem találom õlket egyik boltban sem
Amikor aktiválom a quickening-et valakinél,és miközben megy a támadás,melyik gombokkal lehet boostolni?

Afe
talán ha egy kicsit jobban keresed sikerült volna 😊

egyébként meg a kicsomagolt változatot szedd le a feliratból, mert azt csak felûl kell írni az instal könyvtárba. és game datával kell telepíteni a gamet.

Seth
a pc-s verzió topicjába nézz körül, ott asszem volt róla szó Ittenvane

andrew1988
úgy értettem, hogy mivel nemtaláltam FF8 fórumot itt kérdezném meg, hogy valaki aki játszott már a játékkal, az el-e tudná nekem mondani, hogy hogyan tegyem fel rá a magyarítást.

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

Afe
miért van az, hogy ennek az Adrammelech espernek beadok egy 8-as Q-t az leviszi a fél életét, de amit utána rányomok 14-es az már nem vesz le semmit??
43-as szinten vagyok ez elvileg elég. mit kell ezzel csinálni, hogy megpusztuljon végre?

Sephi
Jah bemesz es az emeleten...

A kocsmába kell menni ottlesznek a többiek!
Sephi
Igy hirtelen nem vagom de ha lenyomod a SELECT gombot akkor altalaban a terkep allat irja hova kell menni.

Vki segítsen pls, elakadtam.

Az elején vagyok, kb 10 óra játék. Kijutottam a kazamatákból, megmutattam a követ az öreg rablónak, aki emgkért, h vigyek el egy arcnak egy kardot. Ez még siekrült, Basch csatlakozott a csapatba és megkért, h kísérjem el egy archoz. Csak nem igazán figyeltem, a térképen meg sehol sincs piros kereszt. Merre kéne menni?

He?<#help>

andrew1988
az FF8 magyarítását ki tudja felpakolni??

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

OFF: én se vagyok, de a Pro Evoval nem lehet nyomulni online-n...majd a 6-al 😄

ON

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Hogyan lehet az espereket tápolni vajon?

Sephi
Jaj ocsi is azt tolja mar ejjel nappal. En nem vok nagy fifa rajongo de aze en is tolok egy ket mecsset 😄

na ON

Én is Én is csak most egy kicsi tlefoglal ez a FIFA 2007 online-on 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Sephi
Azert uberelte mert akkor inkabb FF-ztem mint Wow-oztam. Sajnos ez radikalisan megvaltozott azota. Persze jelenleg 46 osak a karik es 400.000+ pinzem van. A legjonn cuccokba rohangaszok.

Szal nem vagom miert serti a szemecskedet az alairasban levo dolgok. Oszinte erdeklodesel veszem tudomasol hogy te mennyire torodsz velem 😄

Es en nem mondtam olyat hogy melyen csalodott lennek hanem a teny az hogy semmivel sem lepett meg a jatek. Az elejen talan azert mert valami uj volt....

Na mind1 megyek is jaccom tovabb 😄 Vegig fogom vinni es mindent begyujtok...akar a tobbi FF-ben 😄

Maradjunk annyiba a mai játékfelhozatal iszonyat gyenge és ez egy kiemelkedõen jó jéték!Nemkell hasonlítgatni sztem....
Afe
jo rendben. csak kicsit furcsa volt, hogy párnapja még jobb volt a wow-nál az aláírásod szerint, meg remegve vártad, hogy haza menj folytatni a játékot most meg mélyen csalodott vagy mert nem olyan mint a régi FF részek.
de hát te tudod mi jó neked..fijam.

Sephi
Fijam a WOW nal nincs jobb.

Banyapapa
de ha valaki elökapja benne a dárdáját,az nem elég romantika?

Amikor egy ffi és egy nõnemû karakter a virtuális világban gyönyörû dialógusok százai után egymásra talál, majd személyes találkozáskor kiderül, hogy a nagy szerelem két 15 éves kiscsávó közt jött létre, még ki mered jelenteni, hogy nincs a wow-ban romantika? <#idiota>

Afe
na mi a helyzet, még se jobb a WOW-nál??
biztos abba több a romantika 😛PP

Sephi
Nos a `90 -es evekben en a Sqare jatekokon nottem fel. Nekem oszinte a FFX ota egyetlen egy jatekuk sem teccet. Talan a Front Mission 4 volt meg turheto de az osszes tobbi nem ert fel az akkori elmenyel.

De ha oszinte akarok lenni akkor ha jol belegondolok akkor a FFX ota nem volt egy olyan hasonlo stilusu gama amitol el lettem volna ajulva. Talan a Shadow Hearts : Covenant de attol is fajt neha a fejem.

Mondom en valtoztam de ez messze nem jelenti azt hogy a jatek szar csak en mas szemmel nezem.

Okés no harag😊_Nemis volt😊
Seth
ráadásul most tök jó ez az új funkció, hogy ráböksz és lenyílik neked az elõzmény

Nem beszólni akartam, hanem általánosságban szólva sokan nem használják a funkciót, így nehéz néha visszakövetni.
Sajnálom, hogy a te szavajárásodat idéztem, és így úgy tûnt, hogy csak neked címeztem.
Viszont a fél tucat smiley talán elvette a komment élét 😉

Mondjuk a legkritikusabb square fan címért nyugodtan pályázhatsz! 😄
Menj és élvezd a játékot! 😉

Sephi
Ugyan magyarazd el nekem hogy hogyan lehet egy velemenyen egy megadott jatekrol ha meg nem is jaccotad.

Nem egyszer volt pelda hogy egy jateknak a folytatasat bejelentik es akkor mindenki felizgul es alig varja , kepek es leiras alapjan az egbe huzzak oszt amikor vegre megvan a jatek kiderul hogy nem az amire vagytunk.

Ezt talan csalodas avagy tul sokat vartunk tole fele felfogas es nem gyerekes.

Mondjuk nezdmeg... a MGS3 bemutatoitol mindekit kirazott a hideg es mekkora gem lett belole! Ez a pozitiv dolog! Aztan ott a MGS4 trailerjei amik oszintenszolva naon nem pozitivak. De mivel tudgyuk hogy a tobbi resz etalon volt ezert nagyon varjuk. Az meg hogy milesz belole meg nem lehet tundni.

Neme.
Én is játszottam egy keveset a játékkal, eddig nem rossz. A "nehézségét" illetõen természetesen már eleve fenntartásaim voltak, hogy ne kelljen sokat csalódni. Az FF-ek már csak ilyenek lesznek, hiszen az a lényeg, hogy mindenki tudjon velük játszani, szóval megértem, hogy ennyi munka után a fenomenális prezentációért cserébe mindenki számára elérhetõvé akarják tenni. Mondjuk miután jó kalandjátékos lévén kiváncsiságból végigvizsgálom a dark crystalokat a faluba való belépés elõtt (annyi haszna legalább van a hatalmas vörös X-szel való jelölésnek a térképen, hogy tudom, hogy oda fogok benézni utoljára), kicsit hülye érzés, hogy a shadestone feltöltése elõtt a biztonság kedvéért azért megjelölik a térképen mindegyik dark crystal helyét, nehogy összetévesszem õket valamivel. De számítottam rá, szóval eddig igazából még nem csalódtam sem negatív, sem pozitív irányba, és kiváncsi vagyok a folytatásra.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Bocsánat mester ígérem odafogok figyelni ezentúl....
Abban is van valami, hogy az üzenet írója neve mellett jobbra van egy "válasz erre" gomb 😉
És még abban is van valami, hogy sokkal egyszerûbb a társalgást úgy nyomon követni, hogy tudja az ember ki mire válaszol 😊

Egyébként nem véletlenül kapott 40/40-et a játék a famitsutól, õk tudják, hogy önálló mûalkotásként kell értékelni, mint már említettem.

Van benne valami.....
Tipikus ez a gyerekes felfogás mielõtt meg nem kapod, álmodozol róla, alig várod, hogy a kezedbe vehesd, miután megvan, elkezded szapulni és becsméreln. Lehet megkövezni de ez a véleményem.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

A square is biztosan változott, mi viszont játszottunk az etalonokkal!
Ha a mérce mindig a legjobb, akkor nagyon sokszor fogunk csalódni zseniális játékokban is!
Szvsz mindegyik játékukat, ami nem direkt folytatás, önállóan kell bírálni!

Sephi
Hagyuk mar...a Square is elbaxodott akar az osszes tobbi... vagy talan egyaltalan nem valtozott...hanem mi valtozunk? Oo

Igen, ez az öngerjesztõ folyamat, hogy vki mondott egy kritikát, és mindenki kontrázik egy kicsit! 😄

Amit lejjebb írtam, az nem feltétlenül ff-hez elvárás, csak egy új square játékhoz, mondjuk az ff13hoz 😉