2373
Final Fantasy XII
-
Exelior #1613 Amugy én is onnan folytatom.Mégsem kezdem legelöröl -
Exelior #1612 mielött Bahamuthoz mész lehet menteni.De közben már nem -
Exelior #1611 nem nincsen -
#1610 van egy pont ahonnan már nem lehet visszamenni küldiket csinálni, felfedezni??? Csakmert mániám, hogy csakazért se mentek 2. helyre, mindíg régit írom felül :D -
Exelior #1609 mondjuk elég sok mindent kihagytam.pl:nem csináltam meg az összes Hunt-ot,nem voltam egy pár helyen ahova még lehetett volna menni meg ilyesmik.Ugy hogy végig nyomom megint -
Exelior #1608 hmm kár!Azt hiszem elkezdem elölröl :) -
Exelior #1607 hát én végigvittem.Sajnos vége lett :( pedig azt hittem még hosszu lessz -
Exelior #1606 pedig ott van az valahol én is sokáig kerestem,de meg nem mondom már hol is volt pontosan -
taron #1605 bakker csak én vagyok ilyen elmaradott vagy valami nem klappol,tegnap egy óráig kerestem a katuszok tövében azt a szeles követ de semmi,megnéztem viharban is de semmi,hogy a pi**ába kell megtalálni???anybody?
-
Exelior #1604 sziasztok -
Exelior #1603 hát én sajnos nem igazán vágom a történetet mert nem tok angolul.De ha van idöd nagyvonalakba leirhatnád -
zsolt2800 #1602 Én is remélem,hogy hosszu lesz,csak azt sajnálom,hogy a történet anyira nem ragad magával mint a többi részben. -
Exelior #1601 azért kiváncsi leszek milyen hosszu még a játék.Már kb 3 hete nyomom :) -
Exelior #1600 egy rakás dolgot kihagytam szerintem :) -
Exelior #1599 én azt még meg sem csináltam -
zsolt2800 #1598 Én most végeztem miriam's stilshrine-ba, de most csak mászkálgatok. Rájött már valaki mire jo az a szeles cucc ami a kaktuszoknál volt? -
Exelior #1597 én már szert tettem 1 saját repülöre ami oda visz amit kijelölök :) -
Exelior #1596 na ki merre tart a játékban? :) -
#1595 a bahreim passage-ben mikor ujra tudok járkálni a kulccsal hogyan tudok eljutni az ottani esperhez?
van egy rész ahova nem enged tovább,talán van másik bejárat mint ami a dalmasca westersandnél van? -
Szeszmester #1594 nem -
Exelior #1593 tényleg!azt nem tudja valaki hogy a summonereket ha már beraktam valakihez nem lehet e átrakni másnak? -
Exelior #1592 a lényeg hogy lefelé kell haladi és be vannak számozva a teleport kristályok.Mindik csökkenö sorrendbe kell teleportálni.A 3.ik kristály után kijutsz -
Exelior #1591 elég rendesen utvesztö :) de én már megtaláltam a végét -
Gábor #1590 Nemtom, nem haladok most. -
Exelior #1589 amugy ez mi akar lenni?Méh kas? -
Exelior #1588 ezt a rohadt dögöt alig birtam megölni -
Exelior #1587 meg van? -
Gábor #1586 Danke -
Exelior #1585 ki kell menni a szélére és megnyilik mint a többi zöld átjáro -
Exelior #1584 középen van 1 átjáro -
Exelior #1583 megvan!! -
Exelior #1582 ha megvan ird le lécci :) -
Exelior #1581 sajnos nekem nem igazán jo ez a leirás mivel nem tudok angolul.esetleg ha tudsz magyar leirást azt megköszönném -
Szeszmester #1580 Az tök egyszerű.
A jobb alsó mezőbe menj, nyírd ki az összes wu madarat, menj ki és gyere vissza.
walktrough:
http://vgstrategies.about.com/od/ps2cheatscodesf/a/FinalFantasyXII.htm -
Gábor #1579 Pont ott vagyok, még nem tudom mi a megoldás. -
Exelior #1578 Giruvegan-ban Gate of Fire nél van egy kapu de nem lehet vele semmit sem csinálni.Ilyenkor merre tovább? -
Exelior #1577 megen zsákutcába jutottam -
Ronin1350 #1576 részletes játékleírás -
Exelior #1575 azért még vannak érdekes ujj helyek :)
nem csak mindig erdö meg barlang -
Exelior #1574 vooo! :))