2373
Final Fantasy XII
-
Exelior #1653 amugy már mindent megcsináltam ami a stori szerint kell a végigjátszáshoz,de sok apro dolgot kihagytam.Ezért most az utolso mentéstöl megint neki ülltem megcsinálni a többit is.Például nincs meg az összes Summon-om csak 7.Nem találom a hiányzo varázsokat(clense,remeve,bravery,faith,bubble,hastega,scathe)És sok extra fegyver és páncélt sem találok.De gondolom ezek rejtett helyen vannak.Ha tud valaki segiteni ebben az jol jönne -
Exelior #1652 az a baj hogy csak hasra ütés szerint csináltam a Hunt-okat.A megtalálási helyüket álltalában irja,de sokat igy sem találok meg sajna mert nem megy az angol -
#1651 azé' érdekes, hogy 40 huntot megcsináltál már pedig ott is kell soknál némi angol tudás, de az espereket meg nem tudod kihámozni a leírásból.
nem áll másból a szöveg csak: menj el ide, keresd meg ezt, vidd el ennek stb...használj szótárt. -
#1650 akkor majdnem mind megvan neked , 45 van -
Exelior #1649 Én igazán arra lennék kiváncsi hogy melyik Summon-t hol lelem meg.Sajnos nem vagyok jo angolbol ezért nem tudok utánna nézni a neten mert a legtöbb oldal angol nyelvü :( -
Exelior #1648 ezt a kérdést már én is fel tettem 1x de nem igazán válaszoltak :(
amugy én most kb. 40 nél tartok de még sokat nem találtam meg -
zsolt2800 #1647 Ki hány huntot csinállt már meg, és mennyi van? -
Exelior #1646 Ez a Ultima erös?Merre találom? :) -
Exelior #1645 És ráadásul hiányzik egy rakás varázsom.Nem tum hol tudom megvenni pedig már az összes lehetséges Magic Shop-ot megnéztem -
Exelior #1644 Hát sajnos nem találtam meg.Nem baj majd megtalálom valahogy öket.Az a gondom hogy nem tudok angolul sajnos.Esetleg nincs magyar nyelvü oldal ahol ezeket leirják? -
Exelior #1643 KÖSZI SZÉPEN! -
Gábor #1642 Basszus! Nem sokon múlott, hogy nem futottam bele ultima-ba!
Még jó, hogy eltévedtem és megnéztem egy térképet, mert eléggé közel jártam már a lakhelyéhez! :) -
#1641 azt tegnap megcsináltam, de elég körülményes a kulcs megszerzése a sok rohangálás miatt.
ezen a helyen le van írva részletesen az összes Summon (nem summoner, mert az te vagy :)
"4. SIDE QUESTS"-ben van leírva.
mielőtt megtalálod Zaruerát a gambitba rakd be mindenkinek első helyre a Phoenix Downt. -
Exelior #1640 Barheimbe hogyan tudok vissza jutni?Kéne valami kulcs -
Exelior #1639 kösze -
gematta #1638 http://www.gamefaqs.com/console/ps2/game/459841.html -
gematta #1637 http://gportal.hu/portal/ffcenter/
-
Exelior #1636 sziasztok!Tudja valaki pontosan a Summonerek fel lelési helyét és hogy összesen hány Hunt van?Vagy van olyan oldal ahol ennek utánna lehet nézni? -
taron #1635 hagyjátok már azt a szerelmi szálat,akinek szerelmi szál kell az nézzen romanticát vagy hustlert ízlés szerint:)hála istennek hogy nincs benne enyelgés!van benne helyette hunt meg esper meg miniküldetések meg minden jó ami kell:) -
Szeszmester #1634 Tényleg, nincs benne szerelmi szál :) Nekem ez tetszik. Jó volt az X-ben, volt benne pár meglepő fordulat, de annyira nem hiányzik, sőt, jót tesz az újítás :) -
#1633 Na, 40óra után veszem a bátorságot és kommentálom a játékot. Jó játék...ettől függetlenül nekem hiányoznak az olyan zenék amik a X-ben voltak...komolyan, elővettem picit az FFX-et és a zenék..hm..hát hiányoznak. Bár ez betudható annak,hogy nincs szerelmes szál, nem tudom még kiírta itt de marhára hiányzik!!!
Viszont ellensúlyozásként Sephiroth után most érzem először,hogy kaptunk egy normális "gonoszt"! A bírák nagyon el vannak találva, a zenei ami felcsendül mikor megjelennek. No ennyi.. :) -
Exelior #1632 Amugy azt is tudjátok hogy melyiket hol találom? -
Exelior #1631 Oké megtaláltam :) -
Exelior #1630 Aha! Csak csirkével jutok oda igaz? -
Exelior #1629 Meg tudod mondani pontosan merre van ez a Summoner?És kell hozzá valami trükk vagy kulcs? -
Gábor #1628 Dehogynem! Simán el tudsz jutni oda, az a rész száraz! -
zsolt2800 #1627 A hunthoz kéne a kulcs, de nincs a moglenél,hanem a white mousse-nál van,de a kucs nélkül nem juttok el oda.Valaki megcsinálta még ezt a huntot?Az a szeles cucc mire jó? -
Exelior #1626 hát akkor még van mit levadásznom. -
Gábor #1625 Sőt! Altima=Ultima! -
#1624 volt egy hunt (talán a white mousse) amit egy moglenak kellett megcsinálni, és ő adott hozzá egy kulcsot amivel 2-3 kapcsolót beindítottam, de kell oda még más kulcs is.
meg ha jol emlékszem eltört a key, és mondta, hogy megcsinálja..de már rég volt nem biztos. -
zsolt2800 #1623 Garamsythe waterway-hez a kulcsot, ami elvileg egy mogle-nél van azt megtalálta már valaki,és ha igen,hol? Ezeket az espereket ti használjátok is, mert nekem eddig még nem volt rá nagy szükségem. A késöbbi esperek erösebbek? -
#1622 jaja,akkor ő az. Gondolom az amcsik miatt nem lehettt exdeath,mert az túl durva vagy nemtom -
#1621 Mosphoran Highwastén vadásztam le fent a hegytetőn.
nekem is kellene egy faq ami csak a titkos dolgokat írja. folyton olyat találok ami tele van spoilerezve. -
#1620 lehet, egy faq-ból vettem, ammeg a japán változatról készült, szóval lehet más nevet kapott -
#1619 Exdeath az Exodus akar lenni? ..mert nekem van olyan nevű esperem isis :D -
#1618 13 van, íme
Akiket sztori szerint kapsz:
01 Belias
02 Mateus
03 Shumihaza
04 Hashmalim
05 Famfrit
Titkosak, tetszőlegesen felvehetők
06 Adramalech
07 Exdeath
08 Zeromus
09 Zalhera
10 Queklain
11 Chaos
12 Altima
13 Zodiac -
Gábor #1617 13-ra emlékszem, de nem vennék mérget rá. -
fanatifo #1616 összesen ha jól tudom 8 van -
Exelior #1615 Mert én 6-ra tettem szert de még hat üres helyet mutat az inventoriban -
Exelior #1614 Tudja valaki hogy összesen hány Summonert lehet megszerezni?