Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
btw nálam 50szintû mindenki, még Penelo is😛
PSN ID.: Beegabor
de váltani lehet már csata közben nem? úgyértem akkor már nem szívódik fel.
megtaláltam ezt a samal fickót aki elmondta, hogy Orthros izgul a csajokra. tehát csak nõi partyra mászik elõ<#wow3>#wow3>
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
Gábor : en arra a penzt a phone coast utani helyszinen a marlboro-k irtasaval szereztem be siman lehet oket chainelni, 2 rom korul vannak csak ezek, es azok 1massal szembe vannak. A marlboro flower is jo penz meg neha esik beloluk valah phial, ami ha jol Mlexem 2k folott er 😄
mi HenneM arról a helyérõl beszélünk amit Fayewood felõl lehet megközelíteni.. na oda még kissé karcsu vagyok.
A Ribbon engem is érdekelne de sehol semmi.
Találkozott már vki ribbonnal? Negatív státuszt elég sok görény szór, de ribbonnak se híre se hamve, pedig már archades-ben járok.
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
jelenleg 48-asok a karik és ZertinanC meg Feywood nekem megfelel, de gondolom már 56-os szinten ez kevés lesz.
eddig egy hely van amit el kerülök, mégpedig Henne Mines rejtett része, amit Feywoodból lehet megközelíteni. ott az elsõ denevér féleség legyilkolt az 1600-as attackjaival😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Így jártál, ezt dobta a csúnya gép. Ennyi.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)