Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!! Lhusu mine-ban hol lehet megszerezni a többi site-hoz a kulcsot??
Afe
Embroidered Tippet. Old Archades elején van az árusnál.

btw nálam 50szintû mindenki, még Penelo is😛

Seth
dupla xp-t adó nyünyükét talált már vki? neve-beszerzési módja?? ^^

PSN ID.: Beegabor

Nálam Vaan Bash Baltheirer a triom a csajok nemjönnek be egyik sem!Ashe még csakcsak a többi nem
Seth
mondjuk én Vaan-Ashe-Fran trióval nyomom fõleg (38-as szintûek mindannyian), Penelo asszem 14-es szinten ragadt(a maradékkal egyetemben), nem szeressem...

Akkor már nem.

Afe
lehet simán, de feleslegenek tartottam. a lányok is simán lenyomták, exp meg nem jár érte..

Seth
<#idiota>

de váltani lehet már csata közben nem? úgyértem akkor már nem szívódik fel.

Afe
ilyen fekete nyálkás óriás "pompom". nem tudom mit akart kezdeni a csajokkal, de azok szíjjeel vágták a száját a perverz döginek 😄D

Seth
az vmi csápos szörnyeteg lehet 😄

Afe
na már meg van.
megtaláltam ezt a samal fickót aki elmondta, hogy Orthros izgul a csajokra. tehát csak nõi partyra mászik elõ<#wow3>

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Afe
ezt a Orthros huntmobot hol találom, mert már töbször végigjártam Garamsyte alsó részét de semmi?

köszi szépen az infókat
Köszi! 😊

Huhh, nemtom oan 600-0k kozott sebeznek altalaban ha jol Mlexem oan 900 korul, roszabbak azonban a deneverek azok 2.2k-t szoktak leecelni tolem
Sziasztok!! És mennyi a csontik sebzése a lhusu mine-ban? 56-os szinttel nyugodtan mehetek oda?
jah bocsi lehet kevertem a 2t 😄 De most perpill enis a lhusu mineba powerlevelezek, mivel itt a site 11es csontik 2200 feletti xp-t ernek, szal szintet lepni tokeletesek, foleg duplazoval 😄

Gábor : en arra a penzt a phone coast utani helyszinen a marlboro-k irtasaval szereztem be siman lehet oket chainelni, 2 rom korul vannak csak ezek, es azok 1massal szembe vannak. A marlboro flower is jo penz meg neha esik beloluk valah phial, ami ha jol Mlexem 2k folott er 😄
Nem tudnátok archades környékén jó chain-re helyet és állatkát mondani? Kellene cca 250e egy bazaar itemre.

Jaharraban beszéltem egy geomancer-rel, aki mondta, hogy combosodjak, és akkor beenged,hogy megszelidíthessem a föld mélyében háborgó erõt.

Afe
nem, mert amirõl te beszélsz az a Lhusu Mines Bhujerbába. tegnap ott nyomtam le Antliont. ép kérdezni akartam hogy hol a 11-es kócs 😊

mi HenneM arról a helyérõl beszélünk amit Fayewood felõl lehet megközelíteni.. na oda még kissé karcsu vagyok.

Köszi akko' megyek még edzeni 😄

A henne mines rejtett reszehez majds csak az antillionos mob hunt utan lehet hozzaferni, akkor kapod meg a site 3 v 5 kulcsot amivel be tudsz menni es kiirtani a szornyet, kiszabaditasz 1 gyereket, es o mondja majd, h leejtette a kulcsot a tengerbe, az lesz a site 11 key, amit majd phone coaston tudsz megtalani azon a helyszinen ahol a teleport kristaly van, ahol 2 fekvo v ulo ember beszelget ott csillog a foldon...de lvl 56 on meg eleg keves vagy oda szvsz, a szornyek magasabb szintuek 😄
Én jártam ott,lenyomtam a denevéreket de, nem találtam sehol bejáratot kérlek,majd szólj ha neked sikerült találni.
A Ribbon engem is érdekelne de sehol semmi.

Naja, feywood egy NAGYON görény hely ám! Futottam ott, mint nyúl felfedezés néven <#idiota>
Találkozott már vki ribbonnal? Negatív státuszt elég sok görény szór, de ribbonnak se híre se hamve, pedig már archades-ben járok.

Bubble ring vagy mi a fene.

Seth
nem,normál esetben még 99-es szinten se lesz 9999 hp-d és 9999 sebzésed. De majd lesz vmi cucc amivel meg lehet duplázni a hp-t asszem

Itt is lehet majd 5 jegyü hp-t és sebzést elérni?

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Afe
én segitenék, csak nem vagyok még azon a szinten😊

jelenleg 48-asok a karik és ZertinanC meg Feywood nekem megfelel, de gondolom már 56-os szinten ez kevés lesz.
eddig egy hely van amit el kerülök, mégpedig Henne Mines rejtett része, amit Feywoodból lehet megközelíteni. ott az elsõ denevér féleség legyilkolt az 1600-as attackjaival😞

valaki???
sziasztok!! Mondjatok már egy jó helyet ahol jól lehet fejlõdni most vagyok 56-os szinten. Elõre is köszönöm
Szerintem ezt nem lehet megunni,tök jó a tápolás is benne,más rpg-ben a tápolást én is meguntam,mint pl a Dragon Quest 8-ban.

Sephi
Szerintem semmit. Thx!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Igy van nekem nagyonnagyon tetszik tegnap olyan 9es quickeninget nyomtam Beliasra kiis nyiffant😊)))
Erre most szted mit mondjunk?
Így jártál, ezt dobta a csúnya gép. Ennyi.

Sephi
En maradok az Okami/WoW kombonal 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Én tudom: a wow. Egyszerû. A hasonlóság megfektetett, hisz most mondtad, hogy csömöröd lett a wow farmolástól.

Háát én is meguntam egy kicsit fifáztam meg most töltöm a gothic 3-at...de most töltöm és most meygek ujra berakom az FFXII-õt 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Sephi
Szerintem erosen kozbejar maga a teny is hogy Wow-ban is meguntam farmolni... oszinten nem tudom mi utott belem 😞

Azt hiszem a legnagyobb kulonbseg kettojuk kozott az, hogy mig a fohos csak a sajat illetve az orszaga joletet nezte, addig a foellenseg az az egesz "emberiseg" szal a vilagon elo osszes intelligens faj joletet nezt, szal mondhatjuk, h a fohos szuklatokoru volt 😊
Egyebbkent az a legdurvabb, h maximalisan egyetertek a foellenseggel is, meg a foszereplovel is. Minde2nek igaza van, de talan a foellensegnek jobban. Ha o nincs akkor... hmmm, nem spoilerezek, jatszatok vegig es megertitek 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A foellenseg az rabanasre frissen kinevezett kormanyzoja, vayne ha jol emlexem igy hivtak. Eloszor emberi alakban, aztan a manufactured meticite-tol kisse atalakul, de meg mindig emberi, aztan a vegen az 1ik "isten" megszalja, nah akkor mar sok minden de nem emberi 😄
Seth
csak annyit árulj el, hogy vmi ember az uccsó fõellenség, vagy vmi szörnyeteg

En oan 120 oranal, es meg mindig jatszom vele, pedig mar 2* is megneztem a veget 😊
de csak ott ahol a foldon elotte chocobo labnyomok vannak. Henne minesba, egyebbkent legkonyebben jaharabol tudsz atmenni, ahogy kijossz, talan mar rogton az elotte levo palyan van 1 atjaro (a terkep nem jeloli ezeket szal azon ne keresd 😊 )
Nem játszhattál mégsem olyan sokat, én 60 óránál vagyok 😛

<#eljen>
Seth
chocoboval át lehet menni a bokrokon

valaki please<#szomoru1>
nemtom én is mindennap alig várom hogy hazaérjek a munkából és final XII-zzek egy kicsit.a nap csúcspontja a final ha nincs ott a csajom😉mondjuk tegnap elmentem bl-t nézni a kocsmába de kikapott a barca úgyhogy nem játszottam,de azért jó meccs volt.de ma egész este FFXII!!!!