2373
Final Fantasy XII
  • Exelior
    amugy már mindent megcsináltam ami a stori szerint kell a végigjátszáshoz,de sok apro dolgot kihagytam.Ezért most az utolso mentéstöl megint neki ülltem megcsinálni a többit is.Például nincs meg az összes Summon-om csak 7.Nem találom a hiányzo varázsokat(clense,remeve,bravery,faith,bubble,hastega,scathe)És sok extra fegyver és páncélt sem találok.De gondolom ezek rejtett helyen vannak.Ha tud valaki segiteni ebben az jol jönne
  • Exelior
    az a baj hogy csak hasra ütés szerint csináltam a Hunt-okat.A megtalálási helyüket álltalában irja,de sokat igy sem találok meg sajna mert nem megy az angol
  • Afe
    azé' érdekes, hogy 40 huntot megcsináltál már pedig ott is kell soknál némi angol tudás, de az espereket meg nem tudod kihámozni a leírásból.
    nem áll másból a szöveg csak: menj el ide, keresd meg ezt, vidd el ennek stb...használj szótárt.
  • Seth
    akkor majdnem mind megvan neked , 45 van
  • Exelior
    Én igazán arra lennék kiváncsi hogy melyik Summon-t hol lelem meg.Sajnos nem vagyok jo angolbol ezért nem tudok utánna nézni a neten mert a legtöbb oldal angol nyelvü :(
  • Exelior
    ezt a kérdést már én is fel tettem 1x de nem igazán válaszoltak :(
    amugy én most kb. 40 nél tartok de még sokat nem találtam meg
  • zsolt2800
    Ki hány huntot csinállt már meg, és mennyi van?
  • Exelior
    Ez a Ultima erös?Merre találom? :)
  • Exelior
    És ráadásul hiányzik egy rakás varázsom.Nem tum hol tudom megvenni pedig már az összes lehetséges Magic Shop-ot megnéztem
  • Exelior
    Hát sajnos nem találtam meg.Nem baj majd megtalálom valahogy öket.Az a gondom hogy nem tudok angolul sajnos.Esetleg nincs magyar nyelvü oldal ahol ezeket leirják?
  • Exelior
    KÖSZI SZÉPEN!
  • Gábor
    Basszus! Nem sokon múlott, hogy nem futottam bele ultima-ba!
    Még jó, hogy eltévedtem és megnéztem egy térképet, mert eléggé közel jártam már a lakhelyéhez! :)
  • Afe
    azt tegnap megcsináltam, de elég körülményes a kulcs megszerzése a sok rohangálás miatt.
    ezen a helyen le van írva részletesen az összes Summon (nem summoner, mert az te vagy :)
    "4. SIDE QUESTS"-ben van leírva.
    mielőtt megtalálod Zaruerát a gambitba rakd be mindenkinek első helyre a Phoenix Downt.
  • Exelior
    Barheimbe hogyan tudok vissza jutni?Kéne valami kulcs
  • Exelior
    kösze
  • gematta
    http://www.gamefaqs.com/console/ps2/game/459841.html
  • gematta
    http://gportal.hu/portal/ffcenter/
  • Exelior
    sziasztok!Tudja valaki pontosan a Summonerek fel lelési helyét és hogy összesen hány Hunt van?Vagy van olyan oldal ahol ennek utánna lehet nézni?
  • taron
    hagyjátok már azt a szerelmi szálat,akinek szerelmi szál kell az nézzen romanticát vagy hustlert ízlés szerint:)hála istennek hogy nincs benne enyelgés!van benne helyette hunt meg esper meg miniküldetések meg minden jó ami kell:)
  • Szeszmester
    Tényleg, nincs benne szerelmi szál :) Nekem ez tetszik. Jó volt az X-ben, volt benne pár meglepő fordulat, de annyira nem hiányzik, sőt, jót tesz az újítás :)
  • Unknow
    Na, 40óra után veszem a bátorságot és kommentálom a játékot. Jó játék...ettől függetlenül nekem hiányoznak az olyan zenék amik a X-ben voltak...komolyan, elővettem picit az FFX-et és a zenék..hm..hát hiányoznak. Bár ez betudható annak,hogy nincs szerelmes szál, nem tudom még kiírta itt de marhára hiányzik!!!

Viszont ellensúlyozásként Sephiroth után most érzem először,hogy kaptunk egy normális "gonoszt"! A bírák nagyon el vannak találva, a zenei ami felcsendül mikor megjelennek. No ennyi.. :)
  • Exelior
    Amugy azt is tudjátok hogy melyiket hol találom?
  • Exelior
    Oké megtaláltam :)
  • Exelior
    Aha! Csak csirkével jutok oda igaz?
  • Exelior
    Meg tudod mondani pontosan merre van ez a Summoner?És kell hozzá valami trükk vagy kulcs?
  • Gábor
    Dehogynem! Simán el tudsz jutni oda, az a rész száraz!
  • zsolt2800
    A hunthoz kéne a kulcs, de nincs a moglenél,hanem a white mousse-nál van,de a kucs nélkül nem juttok el oda.Valaki megcsinálta még ezt a huntot?Az a szeles cucc mire jó?
  • Exelior
    hát akkor még van mit levadásznom.
  • Gábor
    Sőt! Altima=Ultima!
  • Afe
    volt egy hunt (talán a white mousse) amit egy moglenak kellett megcsinálni, és ő adott hozzá egy kulcsot amivel 2-3 kapcsolót beindítottam, de kell oda még más kulcs is.
    meg ha jol emlékszem eltört a key, és mondta, hogy megcsinálja..de már rég volt nem biztos.
  • zsolt2800
    Garamsythe waterway-hez a kulcsot, ami elvileg egy mogle-nél van azt megtalálta már valaki,és ha igen,hol? Ezeket az espereket ti használjátok is, mert nekem eddig még nem volt rá nagy szükségem. A késöbbi esperek erösebbek?
  • Seth
    jaja,akkor ő az. Gondolom az amcsik miatt nem lehettt exdeath,mert az túl durva vagy nemtom
  • Afe
    Mosphoran Highwastén vadásztam le fent a hegytetőn.
    nekem is kellene egy faq ami csak a titkos dolgokat írja. folyton olyat találok ami tele van spoilerezve.
  • Seth
    lehet, egy faq-ból vettem, ammeg a japán változatról készült, szóval lehet más nevet kapott
  • Afe
    Exdeath az Exodus akar lenni? ..mert nekem van olyan nevű esperem isis :D
  • Seth
    13 van, íme

Akiket sztori szerint kapsz:

01 Belias
    02 Mateus
    03 Shumihaza
    04 Hashmalim
    05 Famfrit

Titkosak, tetszőlegesen felvehetők

06 Adramalech
    07 Exdeath
    08 Zeromus
    09 Zalhera
    10 Queklain
    11 Chaos
    12 Altima
    13 Zodiac
  • Gábor
    13-ra emlékszem, de nem vennék mérget rá.
  • fanatifo
    összesen ha jól tudom 8 van
  • Exelior
    Mert én 6-ra tettem szert de még hat üres helyet mutat az inventoriban
  • Exelior
    Tudja valaki hogy összesen hány Summonert lehet megszerezni?