2373
Final Fantasy XII
  • Ronin1350
    Öt perc apám,kb ennyi idő alatt meg lehet csinálni a kulcsszerzést …. Ménem mégy inkább Mortal Kombatozni vagy Doomozni’ az való neked DDDDDD.
  • Exelior
    amugy ez az utolso tárgy kinél van?Egy mobtol kell megszerezni vagy honnan kitöl mert nem találom
  • Exelior
    Most kicsit tápolom a csapatom mert csak lv 61-es és itt Penumblában van 1-2 mob akiket az istennek sem birok lecsapni.
  • Exelior
    KÖSZI A SEGITSÉGET !
  • taron
    na akkor bahreim kulcs tisztán!dantro az estersandben van a második helyszínen rabanastre-tól.a felesége meg a faluban a folyóparton.először dantro megbíz hogy vigyél el valamit az asszonynak,asszem a kaktuszos hunt után.na azt elviszed akkor a felesége mondja hogy van a házban egy beteg utazó neki kellene összeszedni komponenseket a gyógyszerhez hogy meggyógyuljon.ezután szép sorban egyenként elmondja mit hozzál neki.tudni fogod hol keresd mert az más színnel van a szövegben,meg az is hogy mit mert az is ki van emelve.na ezeket szépen sorban elviszed neki.nehezebb csak az amikor át tudsz kelni a folyón és a kaktuszok keresik a fiukat,addig nem engedik el a túszokat amíg nincs meg.visszamész a déli partra beszélsz dantro feleségével aki elmondja hogy biztosan azt a kaktuszt keresik akit leabáltál a hunton.na ugye ez baj mert azt már felhasználta gyógyszernek,de a virágját kidobta a ház mögé.odamész a ház mögé nyomsz egy x-et a piros virág mellett.ekkor kiugrik egy kaktusz a földből és követ.na ez nem ugyanaz a katusz ez egy másik ami kihajtott a virágból de meg kell próbálnod megtéveszteni a kaktuszokat az északi parton.irány át a folyón odaviszed a nagy kaktusz elé akik örülnek és haleluja.a kompos gyerek apja szabad és tovább tudsz menni az estersand legtávolabbi pontjába ahol az uccsó gyógyszerkomponens van.elviszed dantro nejének és mondja hogy ok mostmár csak várni kell amíg az utazó meggyógyul.vársz egy kicsit viszamész a ház mögé,ott a felépült csaj aki elmondja hogy a bahreim passage-ban keresett kincset vagy mit és találkozott valami durva szörnnyel(hunt)aki leabálta és itt ébredt a házban.majd átadja a kulcsot!
    u.i.:ha már nézegetted az estersandet akkor biztos vágod azt a helyet ahol kijöttél a mimic-es harc után.ott áll két bangaa akik a főnöküket keresik akire ráomlott a bejárat.na ez a csaj a főnökük........
  • Exelior
    köszi! Megnézem :)
  • Szeszmester
    Hiányos a szöveg, meg japánról fordított, így néhány név nem egyezik.
    kb:

-teljesítsd a Flower Saboten és Nidhog vadászatokat, így kapsz egy (x)-t
    -miután eztt megkaptad, beszélj Dantróval, ő adta a Flower Saboten küldetést
    -menj a South of Riverbe (vagy délre vmi folyótól, nemtom), ahol a Dalmasca Eastersand Gate Crystal található. Beszélj Dantro feleségével, aki neked adja a Thousand Needlest
    -menj ki és gyere vissza, beszélj az emberekkel, van vmi kissrác, beszélj vele is, válaszd a felső választ, majd menj North of Riverbe (északra)
    -most beszélj vkivel, néhány esemény után menj vissza a déli izébe
    -beszélj megint Dantro feleségével, menj a sátra mögé, vizsgáld meg a piros virágot, eztuán egy flower saboten a nyomodba szegődik
    -megint beszélj a fiúval
    -menj az óriási flower sabotenhez
    -Dantro felesége
    -keress vmi fényest a mező sarkában, a folyónál, majd add oda D. feleségének
    -most vissza Dantróhoz, középen vannak vmi ládák és köcsögök, vizsgáld meg, amit találsz, D feleségének
    -menj a Dalmasca Eastersand lewgészakibb részéhez, vizsgáld meg a völgyben a virágokat. Egyikük a mező (amiben vagy) közepén van, egy kő mellett, amit arrébb tudsz tolni, vizsgáld meg és megint kapsz vmit
    - vissza South of River és Dantro felesége, add neki (x)-t
    - hagyd magára egy ideig, beszélj a feleség tábora mögött található csajjal, ő adja oda a kulcsot

a Dalmasca Eastersand Gate Crystaltól délre, majd dél-keletre menj,
    ott van egy kis mező, itt kell a Barheim Kulcsot használni.
  • Gábor
    Hanyas szinten, és milyen felszerrel estél neki?
    Az én 65ös partymnak nem volt könnyű dolga, úh visszavonultam.
    Apropó! Hol lehet ethert venni? A necroolban a bakanmy nekem nem árul...:(
  • Exelior
    Az nekem már meg van :)
    Nem birsz vele?
  • zsolt2800
    Hello! Ezek a rare monsterek mire jók?Nem kapunk értük semmit?
  • Gábor
    Fafnir-t lenyomta vmelyikőtök?
  • Exelior
    Hogy fogom megtalálni a Balheim kulcsot igy nem tom :)
  • Exelior
    köszi :)
  • Szeszmester
    Vki nem tudja, h pontosan miket és mennyit kéne eladni, hogy tudjak hi-potiont venni a bazaarban?
  • Szeszmester
    Háát ööö izé... Biztos jól írtad le? :)
    Vmi olyasmiről van szó, h a cactoid, amit levadásztál, azt keresik vkik, de sajna gyógyszer lett belőle, már senki sem képes visszahozni az életbe. Lehet, hogy elszúrtad? Nem hinném.

After the event in Barheim Passage, you can return there from other entrance in
    Dalmasca Eastersand. Reason for return is because of Barheim Passage is related
    to certain side quests and esper/summon, all you need is just Barheim Key.
    To get Barheim Key:

- Clear Flower Saboten and Nidhog Mob Hunt missions (rank E), so you have
    ‘åŽÖ‚̝U‚¯Šk.
    - After get your reward, talk to your client of Flower Saboten mission, Dantro
    (ƒ_ƒ“ƒgƒ) again.

- Go to South of River where you can find Dalmasca Eastersand Gate Crystal.
    Talk to Dantro's wife (ƒ_ƒ“ƒgƒ‚̍È) obtain Thousand Needles.
    - Leave and return this area, talk to the people near the river and the boy
    there (ƒ`ƒOƒŠ), choose first option in the dialogue, will go North of River.
    - Now speak with . After some events will back to South of River.
    - Now speak with Dantro's wife again, then search behind her camp will see a
    red flower there, examine it, a flower saboten will follow you.
    - Speak with the boy to go North of River again.
    - Get close to the giant flower saboten, watch a scene.
    - Back to South of River and talk to Dantro's wife.
    - Search the left corner around the river can see a shiny thing there, check it
    will get ƒZƒ€ŠL‚ÌŠLŠk. Pass it to Dantro's wife.
    - Now back to small camp section and talk to Dantro again. Same place, find the
    boxes in the central, check the jars there for ƒlƒuƒ‰ƒŠƒ“, pass it to
    Dantro's wife also.
    - Move to Northern most section of Dalmasca Eastersand, search the valley
    flowers here. One of them is in the central of this section, beside the rock
    which you can push down, examine it will get ’JŠŐ‚Ì‰Ő‚Ì‚µ‚¸‚­.
    - Back to South of River and talk to Dantro's wife, also pass ‘åŽÖ‚̝U‚¯Šk to
    her.
    - Leave here for awhile and return, talk to ‰ñ•œ‚µ‚½—·l, the women behind the
    camp where Dantro's wife by, she will gives you Barheim Key.

From the Dalmasca Eastersand Gate Crystal, go South, then turn to South-East,
    there is a small area, use your Barheim Key to unlock that door can back to
    Barheim Passage now.

Bocs, de ezt most nem fordítom le.
  • Exelior
    Ha leforditaná nekem valaki ezt a szöveget megköszönném :)
    The cactoid you hunted must have been this son they're looking for.Made into medicine...We'll never be able to return him now!
    Ugyan is ezt kéne tennem a Barheimes kulcs miatt de egy kukkot sem értek belöle sajna :(
  • Exelior
    köszi
  • Afe
    most nem vagyok othon, de ha beteleportálsz Dalmasca Estersandba ott lesz a felesége a faluba, ő pedig ha jól emlékszem 5 pályarésszel lejjebb pihen.
    hogy mit kell csinálni már nem tom de ide-oda kell szaladgálni köztük meg több cuccot is fel kell kutatni nekik.
    ja és a parton lévő kölökkel is kell dumálni, hogy vigyen át többször is...vmi ilyesmi
  • Exelior
    Szoval valaki tudja melyik faluban van ez a Danntront,Akitöl a Barheim kulcsot kapom meg
  • Gábor
    A bio az egy spell neve.
  • Exelior
    majdnem olyan mint a poison csak ez bionikus szer :)
  • fanatifo
    Lehet hülyeséget kérdezek mi az a bio?:)
  • Exelior
    Most megyek megkeresem ezt a Barheim kulcsot.Ezt a Danntront melyik faluban találom?
  • Exelior
    Az melyik is az a Tiamat?Amugy én kb 130 ora játék után vittem végig.De én nem tudok angolul ugy hogy az is hátrányomra szolgált
  • Exelior
    hát sikerült megtalálnom ezt a Zeromzst.Elsöre szépen ki is nyirta a csapatom.Utánna sikerült lenyomnom a szemetet :).A lényeg hogy nem kell a kis zombikkal foglalkozni hanem egyböl Zeromust kell püfölni.Legalábbis nekem ez bejött 2x ra
  • chicco24
    Aki már végigvitte annak mennyi a játékidő?
  • Gábor
    Bio-tól fekszik.
  • fanatifo
    Geccc ennek a Tiamatnak mennyi a hp-ja valaki tudna taktikát hogyan gyűrjem le?
  • Exelior
    kösze
  • Afe
    hát azt nyomkodhatod az idők végezetéig akkor se lesz semmi:D
    beszélj az öreggel bur-omisaceben.
    ha jól emlékszem ő ad egy tárgyat a teleporthoz.

Barheimhez előszőr Danntronak(3.hunt) meg a feleségének kell beszerezni jópár dolgot Dalmasca Estersandban.
  • zsolt2800
    Már meg van,csak az a baj.hogy amikor kevés hp-ja van akkor z ütések nem sebbzik a varázslatok meg gyogyitják. Mit kell vele csinálni?
  • Exelior
    Ezt a Barheim kulcsot hogyan és hol lehet beszerezni?
  • Exelior
    Hát ez érdekes!Akár hányszor is használom ezt a teleportot nem jelenikm meg a Summon.Lehet hogy valami trükkje van.Pedig vagy 50x teleportáltam ide-oda.Na mind1 ha valaki megoldotta irja majd le lécci.Köszi
  • Afe
    az ott van csak láthatatlan :D

menj ki a pálya másik kijáratán és vissza, akkor pont ott terem előtted halványan látszik majd.
  • zsolt2800
    Van az a fehér chobogos hunt, az hogy jön elő,mert én nem találom?
  • Gábor
    Review by ign
  • Exelior
    Köszi :)
  • taron
    exelior itt van a fordi:
    a stilshrine of miriamban menj az első szoba hátsó részébe és ott használd a teleportot(waystone),ha nem egy hatalmas ajtó előtt jelensz meg és látsz egy lila lovat akkor használd újra azt a teleportot.ha végre az ajtó előtt jelensz meg nyisd ki!ajánlott szint:40-50.
    ennyi én még itt nem tartok,sok szerencsét az esperhez!
  • Unknow
    Nekem csak azért hiányzik mert így kimaradtak az ilyen zenék, meg egy - két dolog ami az eddgiekben volt. Nem tehetek róla, Final Fantasyban mindg van ilyen :D
  • Exelior
    Bocsi hogy ilyesmivel zavarlak titeket de nem tok angolul.Ezért megtennétek és leforditanátok nekem hogyan jutok el ehez a Summon-hoz:Stillshrine of Miriam(Go to the back
    of the first room,
    use the teleporter, if you don't appear
    in front of a large door and you
    see a purple horse, use the teleporter
    again, open the door once warped)
    Recommended Level: 40-50
    KÖSZI!