Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joreggelt mindenkinek!
Seth
Rohadjak meg eddíg a legköcsögebb "fõellenség" az az 5 kis paraszt tökfejû volt a Sochen Cave Palace-be, elég nehezen gyûrtem le õket. Bár elsõre sikerült, de folyamatos gyógyítás meg státuszváltozást leszedõ köreim voltak folyamatosan, marha idegesítõek, még szerencse hogy néha nem mertek a közelembe jönni és volt idõm minderre.

PSN ID.: Beegabor

ki tudja hogy Arcadesben hogyan tudok felülni erre a vonatra vagy mi ez?
Afe

pedig arra mentem amit irt
aha!köszi.És azt nem tod hol találom ezt a szaros hunt kigyot mert már mindenhol voltam de nem pop-ol
Seth
el kell adni, arra valók . A feltünõen drágán eladható cuccokkal /1000+/ érdemes kicsit várni. Elõfordul, hogy 1x-re többet eladsz belõle,vmi jó cucc megjelenik a bazaar-ban.

én sajna nem vágom mire jok a loot-ok 😞
mohus
megoldódott

winhiip átölt
utána ppf patch

és "döcögõsen" indul...de a gém maga aztán klasszul néz ki

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

megtudná valaki nekem mondani hogy Zertina Cawers-ban hol találom meg pontosan a Hunt kigyot?
A lootokról nyilatkozna vki? 😊

mohus
oks thx...valahogy csak összegyün😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Olvasgass ITT. Írnak néhány tippet hogy hogyan indítsd el HDLoaderrel.

PL: Install an unpatched ISO with winhiip, then after the install, apply the PPF Patch with winhiip.

Bár nekem fordítva is mûködött.

Még a wincsimen és utána winhiip.

mohus
és hol patchelted....?

még a wincsiden...és utána winhiip
vagy winhiip rá ps2vinyóra...és ott patchelve

Egyébként ugyan így csináltam én is mindent kivéve hogy Winhiipel raktam vinyóra.

Én egy 65 X 50MB-os verziot szedtem le amit kitömörítettem isoba. Arra nem emlékszem hogy az iso nagyobb volt e mert azt már letöröltem miután átmásoltam. Kitömöríteném mégegyszer ha lenne helyem.

mohus
nekem el sem indul....

próbáltam már ezt azt.

patcheltem ppfomatic...valami 82kbos a patch
mode 1+3 HDloader 0.8bm van
HDL DUMB 0.8.4-gyel toltam fel a gépre

engem az érdekelne mekkora az iso file mérete ami mûködik hddrõl

A CG videók akadnak rajta kicsit de egyáltalán nem zavaró szerintem.

mohus
sziotok

nyomja valaki wincsirõl?

Ehh!Sikerült valami Basey-t kelett megkeresni 😊
illetve a lépcsön állnak
tudja valaki hogyan juthatok be Archadiasba mert 2 ör áll a kapuban és nem engednek át
Lehet én is várok vele 😊

A lootokkal lehet kezdeni vmit, vagy csak eladni?

Azt hiszem, meg ha felnezel a varos deli kapijabol az egre akkor latszik a felhokon az idojaras, meg van ott 1 fazon is aki megmondja. A csirkevel nagyon vigyazz mert nagyon eros, legalabbis az elejen meg nagyon annak tunt. Nem 1 van belole mert asszem meg 3 kiscsirke is van, es engem jol megszivattak, szal en joval kesobb jottem vissza leverni 😊
joreggelt
Én azt a csirkét akarom lecsapni Giza Plainsben, de az meg csak szárazságban jön elõ. Amikor legutóbb odamentem, esõ volt. Ha járkálok ki-be, ez is változik?

Na én is erre gondoltam és igy is probálom de a szemét állandoan vissza tölti magát
Seth
a king bomb vagy mineve az erdõben??
mielõtt bemennél, rakj mindenkire protectet,reflegat,hastet meg minen jót (aztán töltsd vissza az mp-det a kristálynál). Quickeningekkel bombázd,ha elfogy etherrel töltögess.Párszor gyógyít a szemét (asszem csak 2x, utána abbahagyja)Nekem így sikerült

valaki leölte már ezt a nagy tüzgömböt?Mert nekem az istennek sem sikerül.Pedig lv 41-esek a karaktereim.Van valami trükje?
Afe
DoNorBi:
-addig kell ki-be járkálni Giza PLain szélén amíg esõs nem lesz.
-Marilith az Invitation to Heresiben van azon a nagyobb területen ahol bejön a fény, csak többször kell vizsgálni a sziklákat.

Exelior:
-a szobroknak középre kell nézni, akkor tovább enged a nagyszobornál.

használjátok a lenti keresõt itt a topikban, mert hasznos 😉

hát én még nem tartok ott
DoNorBi
ha már a huntoknál tartunk akkor vki tudja hogy a marilith nevezetû szörny hogyan jön elõ zerthinan cavernba?

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
igen az már megvan csak az esõ kellene ujra😄

Amugy ha sikerül bejutnod az esös részhez majd fákat kell kivágnod amik a folyok szélénél vannak.Ha mind kivágtad megnyilik egy titkos hely ahol a mob van
Ehh!Ott én is szivtam kicsit.Én olyankor menten 1-2 kört másfelé amig nem lett esös a pálya.De biztos van rá más megoldás is
Victor1103
Valaki végigvitte már a gémet?Kb. hány órás??

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

DoNorBi
HELP PLÍZ!
elválalatam egy huntot giza plain-ba és maga a szörny akkor jön elõ ha esik az esõ a terûleten,de msot odamentem hogy megcsinájam erre ujra szárazság lett a terûleten,ilyenkor mit lehet csinálni hogy ujra essen az esõ?

lekaszaboltam ezt a nagy mobot itt Stilishrine of Miriam-nál.De nem kaptam semmit.Itt nem egy summonernek kéne lennie?És ezeknek a szobroknak mi a jo beállitás melyiket merre kéne forgatni?Ha egyáltalán kell
köszi
Afe
az pont ott van az elsõ helység közepén a vizes területen. mászkálj és megjelenik.

és ezt a Milha-t miért nem találom meg?Pedig azt irja hogy Waterway-nál van.De hiába keresem sehol nem találom
Jah! 😊 megvan 😊
oki köszi.És hogyan tudom felszerelni?
Ez ami itt van a key itemeknél ugye?
Afe

Sziasztok!! A lhusu mine-hoz a no.11 key-t hol találom meg??
Szereld fel a dawn shardot.

Tudok beszélni a cockatrice(?)ekkel.<#smile>

hiába nyomom meg a kapcsolot nem tudok tovább jutni ugyan is mindig csak ezek a szaros zombik jönnek elö de az ajtok nem nyilnak.
Ha valaki tudna segiteni megköszönném
kéne nekem egy kis segitség a játékban.
Sajna nem tul jo az angolom ezért nem mindent értek a játékban.
ennél a Stilishrine of Miriam-nál tartok és nem jutok tovább
sziasztok