Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
winhiip átölt
utána ppf patch
és "döcögõsen" indul...de a gém maga aztán klasszul néz ki
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
PL: Install an unpatched ISO with winhiip, then after the install, apply the PPF Patch with winhiip.
Bár nekem fordítva is mûködött.
még a wincsiden...és utána winhiip
vagy winhiip rá ps2vinyóra...és ott patchelve
próbáltam már ezt azt.
patcheltem ppfomatic...valami 82kbos a patch
mode 1+3 HDloader 0.8bm van
HDL DUMB 0.8.4-gyel toltam fel a gépre
engem az érdekelne mekkora az iso file mérete ami mûködik hddrõl
nyomja valaki wincsirõl?
A lootokkal lehet kezdeni vmit, vagy csak eladni?
mielõtt bemennél, rakj mindenkire protectet,reflegat,hastet meg minen jót (aztán töltsd vissza az mp-det a kristálynál). Quickeningekkel bombázd,ha elfogy etherrel töltögess.Párszor gyógyít a szemét (asszem csak 2x, utána abbahagyja)Nekem így sikerült
-addig kell ki-be járkálni Giza PLain szélén amíg esõs nem lesz.
-Marilith az Invitation to Heresiben van azon a nagyobb területen ahol bejön a fény, csak többször kell vizsgálni a sziklákat.
Exelior:
-a szobroknak középre kell nézni, akkor tovább enged a nagyszobornál.
használjátok a lenti keresõt itt a topikban, mert hasznos 😉
Haverok, Buli, Fight Club!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
elválalatam egy huntot giza plain-ba és maga a szörny akkor jön elõ ha esik az esõ a terûleten,de msot odamentem hogy megcsinájam erre ujra szárazság lett a terûleten,ilyenkor mit lehet csinálni hogy ujra essen az esõ?
Haverok, Buli, Fight Club!
Ez ami itt van a key itemeknél ugye?
Tudok beszélni a cockatrice(?)ekkel.<#smile>#smile>
Ha valaki tudna segiteni megköszönném
Sajna nem tul jo az angolom ezért nem mindent értek a játékban.
ennél a Stilishrine of Miriam-nál tartok és nem jutok tovább